- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.161
Bugün ağzımda resmen demir yemişim gibi bi tat var. Az önce turşu yedim ondan mı acaba? Bu da psikolojikkkkkkkkkkkkkk bu da mı golllllllll değilllllllllllllll
yokyok cnmcmmm hergunn 1 yesil cayi ic mutlaka hamiskende oneriliyooo
alpella icin yazdiklarimii ozelikle sut urunleri kismini simdiden uygulamaya baslaaa kusummmmmm
cnmmm benimmm hala yok dimi ses seda seninnnn bolgeden ????
bu arada sana mesajda yazdigim topigi bi onceki sayfada yapistirdim bak zamanin olunca azmin zaferini
canimmmmm PERIMMM ben bugun 4. hapimi ictimm yarin son hap 5 taneymis buuu
ama benimmm sol kasikta harektlenmeler basladi 31 martta adet oldumm daha erken deilmi bu yumurta calismasiiii ???????
ya bide surekli sol yumurtalikkk calisiyoo bendeee valla zavallimmmmmm sag taraffff ROKOK ta surekliii SIESTA :)))
Aaaaaa timam içim o vakittttttttt. msg attım sana var işte bişiler ama bilmiyorummm heyecan yapıyorum ben çok yaaaa, normalde çok rahatımdır ama iş bebiiş olunca elim ayağıma dolaşıoooooo
Ohhhh süperrrrr sen çalışmalara devam etttttttt kalitesyi arttırıo işte ilaçç daha çatlayıp patlamaz ama hazırlanıo işteeeeeeeeeeee
ayy bideee ikiz falan olurmuu kissssssssssssssssssssssssssssssss ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
acc tavugumm bennnnnnn ac tavukkkkkkkkkkkkkk darii ambariiiiiiiiiii
ama napimmmmm istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahimmmm :)) duy sesimizzzzzzziiiiiii
bugün ağzımda resmen demir yemişim gibi bi tat var. Az önce turşu yedim ondan mı acaba? Bu da psikolojikkkkkkkkkkkkkk bu da mı golllllllll değilllllllllllllll
periiim yaa bu sefer tutu galibaaa bi test daha yapsanaaaa :))))) ay benide test kolik yapıcaksınız sonundaa yaa
kızlar çok yoğunum gelemiyorumm yaaa inanın bir sürü iş var((((
Yaaaaaa keşke hafzakımmm yaaaaaaa keşkeeeeeeee predictor aldımmmm Pazar günü adet olmazsam yapıcam bebişkommmmmmmmmm ama çok heyecan yaptım bakkk yapmamam lazım ama napimmmmmmmm
Beyazıııımmmmmmmmmm kocişlere yemekler yapılıor heraldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen yarın görr kimse olmazzzzzzzzzzzz
Aycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnşallah içinden geçen çıkar canımmmmm. Ben geçen ay da ümitlendim ama fosssss çıktı bu ay daha tuhafım, bişe hissetmemeye çalışıyorumay ben ne yapsam aksam yemege ya benim kocis gec geliyo gece en erken 11 de gelirim dedi. en erken yani
bu arada ne bilim senide ümitlendirmek istemem ama icime senin hamile oldugun geciy. biliyorum test yapmamk icin kendini zor tutuyosun ama bekle pazara kadar. aslinda bede sabirsizlaniyorum senin sonucunu ögrenmek icin ama biraz beklememiz gerek sanirim kesin sonuc icin. insa bu hafta bitmeden güzel hanberlerini alabiliriz..
bu arada haklisin hafta sonu kimse olmaz bende dahil. hatta iki hafta boyunca ben pek giremicem nete. misafirlerim geliyo iki haftaligina kalmaya (annem babam) arada kontrol ederim tabi sizi :)))
bir güzel uyudumkalktım yemeklerimi yaptım evi toparladım makinaya çamaşır attım geldim
peri ya niye pazar günü yapıyorsun sen şimdi haftasonu girmezsin pazartesi de girmiyon zaten...bizde burda meraktan çatlarız
offfffffffffffffff poffffffffffffffff afra tafraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=)))) hoppala paşam malkaraaaaaaaaaaaaaaaa keşannn napanız gızzzzzzzzzzzzz zilli aşiftelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoklugumda çok sayfa olmuş ammmmmaaaaa heç birini okuyamadımmmm :=)))))
offfffffffffffffff poffffffffffffffff afra tafraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=)))) hoppala paşam malkaraaaaaaaaaaaaaaaa keşannn napanız gızzzzzzzzzzzzz zilli aşiftelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoklugumda çok sayfa olmuş ammmmmaaaaa heç birini okuyamadımmmm :=)))))
Adommmmmmm bi ben kaldım herkes gittiiiiiiiiiiiiiiii.
İnşallah içinden geçen çıkar canımmmmm. Ben geçen ay da ümitlendim ama fosssss çıktı bu ay daha tuhafım, bişe hissetmemeye çalışıyorumbizi ihmal etme gel sık sık canmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ellerine sağlık kuzummm yaa ben her haftasonu burdayımmm siz hiç olmuyorsunuzzz kocişlerle gezmedesinizzz.Benim kociş 1 güncük izinliiiiiiiiiiii napiymmmm Aaaaaaaa yaparken testi dakika dakika söylicem şuan wcdeym şuan klozete oturdum tarzında
ben eroinmanlar gibi uyuklamadan kafamı kaldıramıyorum kı valla..hamilelik mi yapıo yoksa progestron ilacımı yapıo artık anlamadım...hele ben hiçç yetişemioum sayfalara..
sen yat yatt ancaaaaaaaaaaaa yat kii bebişler büyüsünnnnnnnnn kıssssssssss seniii üç ayaklıı kedilerrrrrrrrrr kovalasınnnnnnnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:=)))))
aferin periiii tabiki bize naklen yayın yapşuan koridordayım wcnin kapısından girdim klozete oturuyom oturdum bişimi yapıyom yaptım damlatıyom çıbığa veeeee aman allahım kızlar 2.çizgi hemen çıktı hemde belirgin aman allahımmmmm hemen resim koyacam bir bakın ayyyy hadi kızlar görüşürüz ben kan vermeye gidiyom aman allahım süper........hadi peri ya aynen böyle olacak tamam mı
AMANINNNNNNNNNNNNNNN
ENNN heycanli yere yetistimmm
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM sonucccccccccccccccccc????????????????????
aycammmmm cnmcmmm on sayfalarda bi suru sey yazdikk alpella icin sende okuu uygula lutfennnnn annecikkkkkk :)))
ayyy bize dua ett lutfenn booll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?