Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Bugün ağzımda resmen demir yemişim gibi bi tat var. Az önce turşu yedim ondan mı acaba? Bu da psikolojikkkkkkkkkkkkkk bu da mı golllllllll değilllllllllllllll

bu goOOOOOOOOOOooooooooooooooooooollllllllllllllllLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL cnmmm merak etme sennnnnn hemideee 90 dan:))

B]Aaaaaa timam içim o vakittttttttt. msg attım sana var işte bişiler ama bilmiyorummm heyecan yapıyorum ben çok yaaaa, normalde çok rahatımdır ama iş bebiiş olunca elim ayağıma dolaşıoooooo

Ohhhh süperrrrr sen çalışmalara devam etttttttt kalitesyi arttırıo işte ilaçç daha çatlayıp patlamaz ama hazırlanıo işteeeeeeeeeeee

Hakkaten ikiz felan da olabilir bak o ilaçlarlaaaaaaaaaa süprizlere hazır olalımmmmmm Allahımmmm körün istediği 1 göz Allah verdi 2 gözzzzzzzzzzzz misaliii[/B]

bugün ağzımda resmen demir yemişim gibi bi tat var. Az önce turşu yedim ondan mı acaba? Bu da psikolojikkkkkkkkkkkkkk bu da mı golllllllll değilllllllllllllll

periiim yaa bu sefer tutu galibaaa bi test daha yapsanaaaa :))))) ay benide test kolik yapıcaksınız sonundaa yaa
kızlar çok yoğunum gelemiyorumm yaaa inanın bir sürü iş var ((((

periiim yaa bu sefer tutu galibaaa bi test daha yapsanaaaa :))))) ay benide test kolik yapıcaksınız sonundaa yaa
kızlar çok yoğunum gelemiyorumm yaaa inanın bir sürü iş var ((((

Yaaaaaa keşke hafzakımmm yaaaaaaa keşkeeeeeeee predictor aldımmmm Pazar günü adet olmazsam yapıcam bebişkommmmmmmmmm ama çok heyecan yaptım bakkk yapmamam lazım ama napimmmmmmmm

Beyazıııımmmmmmmmmm kocişlere yemekler yapılıor heraldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen yarın görr kimse olmazzzzzzzzzzzz

Aycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay ben ne yapsam aksam yemege ya benim kocis gec geliyo gece en erken 11 de gelirim dedi. en erken yani
bu arada ne bilim senide ümitlendirmek istemem ama icime senin hamile oldugun geciy. biliyorum test yapmamk icin kendini zor tutuyosun ama bekle pazara kadar. aslinda bede sabirsizlaniyorum senin sonucunu ögrenmek icin ama biraz beklememiz gerek sanirim kesin sonuc icin. insa bu hafta bitmeden güzel hanberlerini alabiliriz..
bu arada haklisin hafta sonu kimse olmaz bende dahil. hatta iki hafta boyunca ben pek giremicem nete. misafirlerim geliyo iki haftaligina kalmaya (annem babam) arada kontrol ederim tabi sizi :)))

bir güzel uyudum kalktım yemeklerimi yaptım evi toparladım makinaya çamaşır attım geldim
peri ya niye pazar günü yapıyorsun sen şimdi haftasonu girmezsin pazartesi de girmiyon zaten... bizde burda meraktan çatlarız

İnşallah içinden geçen çıkar canımmmmm. Ben geçen ay da ümitlendim ama fosssss çıktı bu ay daha tuhafım, bişe hissetmemeye çalışıyorum bizi ihmal etme gel sık sık canmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ellerine sağlık kuzummm yaa ben her haftasonu burdayımmm siz hiç olmuyorsunuzzz kocişlerle gezmedesinizzz. Benim kociş 1 güncük izinliiiiiiiiiiii napiymmmm Aaaaaaaa yaparken testi dakika dakika söylicem şuan wcdeym şuan klozete oturdum tarzında

offfffffffffffffff poffffffffffffffff afra tafraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=)))) hoppala paşam malkaraaaaaaaaaaaaaaaa keşannn napanız gızzzzzzzzzzzzz zilli aşiftelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoklugumda çok sayfa olmuş ammmmmaaaaa heç birini okuyamadımmmm :=)))))

ben eroinmanlar gibi uyuklamadan kafamı kaldıramıyorum kı valla..hamilelik mi yapıo yoksa progestron ilacımı yapıo artık anlamadım...hele ben hiçç yetişemioum sayfalara..

Adommmmmmm bi ben kaldım herkes gittiiiiiiiiiiiiiiii.

idiiiiiiiiiiiiiiiiiii verdigin linkteki hatuna baktım hakikaten haaaaaaaaaaaaaa azmine hayran kaldım Rabbim çok geçmeden mükafatını vermiş sanırsam anladıgım kadarıyla hamilee oo çok kürleriil yapan arkadaş Allah kucagına almayıda nasip eder inş.ümit işte ümidini hiçbir zaman kaybetmeyeceksin herşey bizim için çünkü herşey insanoglu için iyi de kötü sen yeter ki istemeyi bil sabretmeyi bil Rabbim eninde sonunda mükafatını veriyorrrrrrrrrrrr çok şükür iyi ki inançlıyız iyi ki tam tevveküüle inan bir kalbe sahibiz çok şükür Allahım sen yolundan ayırma bizlerii aminnnnnnnnnnnnnnn.......

aferin periiii tabiki bize naklen yayın yap şuan koridordayım wcnin kapısından girdim klozete oturuyom oturdum bişimi yapıyom yaptım damlatıyom çıbığa veeeee aman allahım kızlar 2.çizgi hemen çıktı hemde belirgin aman allahımmmmm hemen resim koyacam bir bakın ayyyy hadi kızlar görüşürüz ben kan vermeye gidiyom aman allahım süper........hadi peri ya aynen böyle olacak tamam mı

ben eroinmanlar gibi uyuklamadan kafamı kaldıramıyorum kı valla..hamilelik mi yapıo yoksa progestron ilacımı yapıo artık anlamadım...hele ben hiçç yetişemioum sayfalara..

sen yat yatt ancaaaaaaaaaaaa yat kii bebişler büyüsünnnnnnnnn kıssssssssss seniii üç ayaklıı kedilerrrrrrrrrr kovalasınnnnnnnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:=)))))

AMANINNNNNNNNNNNNNNN

ENNN heycanli yere yetistimmm

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM sonucccccccccccccccccc????????????????????

aycammmmm cnmcmmm on sayfalarda bi suru sey yazdikk alpella icin sende okuu uygula lutfennnnn annecikkkkkk :)))
ayyy bize dua ett lutfenn booll

zeytinimmmm sendeee duaa et bizeee :))) kucuk cekirdekliiiiiiii

sende oku bakk hamisler icinn beslenme paylastikkkk sabahtannnnn cnmcmmm :)))

PERIIIIIIIIIIIIIII

SIMDI ZAMANSIZ YIMIRTLATICAKSIN BENIII

HADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

HALA CISEMEDIN MIII??????????????????

Ayyyy inanmıyorummmmm nası güzel yazmışsınnnnn gözlerim doldu okurken yyaaaaaaaa Gerçekten bu sahneyi yaşayabilmek için ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahımmmm en kısa zamanda hepimize nasip etttttttttttttt nollurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şimdi diilllllllllllllllllll minnoşşşşşşşşcannnnnnn haahhahh nası heyecan yapmışşş yerimmmmmmmmmmmmmm Pazar adet olmazsam yapiicimmm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…