Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
anam bendeee hep öyleeyim
kocam üstüme zıplayıp kaldırmaya çalışıyor oynaşıyor sözüm ona ya biz birbiirimizi severek öldürenlerdeniz.
ben hemen kaçıyom dur yapma ya bebiş varsa,gecen ay öyle diye diye hem tartaklanmaktan yırttım ama bu ay yine dedim eyvahhhhh:))) başlıcam bebğine yok işte dedi anamm anammm o koltuk üstünden bo koltuk üstüne fırlatıldımD

Ama dikkatiniz çekerim seviyor beni kocam

yap bakalım kuzum:))
insllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyi igelllllliiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Ne beceriksiz gacılar nannnnn
tutturamadık gitti şehzade veya sultanlarımızı:)
neyse bakalım folik asit kullanıyormusunuz kızlarr bu aradaa???

oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sefam olsunnnnn:)))) mis gibiii gitti vallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sabahlar olmasınnn anacımm......
sonrada ters çevrelimde fallarımıza bakalımmmmmmmmmmmm...

ooo kahveler yapılmış afiyet olsun ufff benim canım yaz meyvelerinden istiyo ama daha çıkmadı tam olarak neyse ki çağla yiyebiliyorum o çıktı ama diğerleri yok
(isim vermek istemiyorum belki canınız çeker anladınız siz :)

walla bende icilmisiiii varr gibi olduuu ama kocis tatil yaaaa sefalii bir kahvalti sonrasi icmis kapatmistimmmmm tamm resimleri cektim koyayim dieee baktimkii kahvee iciliyoo ee yuhhh dedimmmm bu arada kociss cumaya gitti burda saat 13 30
kocis de diokiii alisti yaaa ee deneme gunumuzmu kahvelerr yapilmisss:))))))))))))))

ayy adamlaridaaa sersemm ettikkk valllaaa:))))
bosa harcamam dioooo yumurtlama zamanina kadar ona goree dioo yaa ayy valla koptummmm PERIMMMM bizim altin huni odullerinden erkeklerimizede lazimm olucakk :)))

İdilgacımm tertemiz çıkmış falın :))

hanen bembeyazzzzzz,ne geçiyorsa içinden bak oluyor:))
Benden bukadar DD

agzina saglikkk canimmm benimmmmmmmmm
allah seninde gonlunun muradini versinnnnnnn cnmmmm kelebegini gobusune kondursunn insallahhhhhhhhhh

Canım bak feriköyde organik pazar kuruluyor.birde böyle oralarda bir yer var hamileler için aş eriyorum fln diye,ne istersen var,bir bak belki vardır,hayatındaki en güzel 9 ayı geçirceksin,yemekten kısmak yok ne güzel yaaa...canın ne isterse yiyip tombik olabilrsin ohhhhhhhhhhh...

hahhahhah eniştenin de senden geri kalır yanı yok yaniii espri konusundaa. Bu nası fal kısııııımmmmmmmmm, yol yoll yolllllllllll, bu sene çokk yollar var sanaaaaaaaa. O yollardan biri de bebiş yolu sana söylymmmmm. Falınla ilgili içime doğan tek şeyyyyyyy ennn geç 2 ay içinde bebişin olucağı Allahın izniyleee, ama bu ay sana odaklandımm net hissediyorum şu ilaç da etkisini göstericekkk Allahın izniyle gör bakkkkk bu sefer kompozisyon yazamıyorum falına nedense pek hisli değilim bu günlerde ama bebiş gelio dahasına gerek varmıııııııııııııııııııı

FALIMA CUMLE ARANIYORRR KISLARRRRRRR
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM mesajj yolladimm sanaaaaa
muckssssssssssssssssssss

senin durum nedir bu aradaaa
bugun varmi gelen gidennnn ????????????
test yaptinmiii
hadiiiiii suleeeeeeee cabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Alpellammmmmmm bende çağlaya bayılırımmmmmmm. O dediğin meyve de çıkmak üzereee ayy kıyamam aş erermişşşşşşşşşş

ayyyyyyyyyyy insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hepimizzee gelsinn bi ann onceeeeeeeee agzina saglikkkkkk balimmmmm benim
allahhh enn hayirli zamanda bebislerimizi nasip etsinnn kucaklarimizaa insallahhh

Alpellammmmmmm bende çağlaya bayılırımmmmmmm. O dediğin meyve de çıkmak üzereee ayy kıyamam aş erermişşşşşşşşşş

ALPELLAMMMMM cnmmm senin kisss bebismi geliyoooo nedirrrr

ye eksiyi yap ayseyiii ye tatliyi yap sapliyiiiii

hayy atalarimizda durmamislr yorulmamsilarr sozlere bakk yaaa:)))))))))

ALpellammmmm

TUZ-SEKER-UNN bunlardan uzak dur gerisini ne var ne yok yeee ama hamur isi ekmek falan bunlara gerek yokkkk

konserve yeme disarda et ve yesillikk salata hicc yemeee

zaten kislar aklinizda olsunnn en iyi lokantalarda bilee yesil salata , ispanak tazi mezler falan yemeyinnn denetimlerde 5 yildzili otelde banyo kuveti icerisinde yikanan yesillikleri gormuslugum vardirr

seker-tuz-un yokkkkk unutma cnmcmm birde bolllllllllllllllllll yuruuuuu bollllllllll suu

canım bak yazayım sana:
1. su içemiyorum gündüz çok fazla midem bulandığı için akşamları içiyorum daha çok tabi yine 2litreyi bulmuyordur ama napıyım midem almıyor gündüz
2. ben dışarda yemeye bayılan bi insanım yani öyle böyle değil hamburger döner fln böyle burnumun direği sızlar off şimdi de canım istedi bak.. çok canım isteyince yiyorum napıyım yoksa gece uyuyamıyorum o derece
3. hazır satılan turşular var ya tat, kühne fln onların jalepeno mu ne bi biberi var acı onu yiyorum bi zararı olur mu onsuz yemeğe oturamıyorum her zaman bu böyleydi çok acı yerim ben
4. canım zaten hamur işi fln değil hep meyve çekiyor böyle ekşi tatlı ama meyve ya da çiğ sebze gibi...
5. en son dr.a gittiğimde dr kendini zorlama günde 1 meyve çok az da peynir yesen sana yeter demişti ben de zorlamıyorum kendimi yemek yemek için

ne diyosun..?

Son düzenleme:

perim ben o meyveyi normal zamanımda bile pazardan herkes kiloyla alırken kasayla gidip alıyordum bütün gün yiyip bitiriyordum düşün neyse ki aşerme dönemim yaza geldi Allaha şükür yakın zamanda yicem inş bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…