- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.121
ilk kez duydum canım zaten çikolata kisti olanlarda işe yaramıyomuş normal kistlerde işe yarıyomuş mesala benim kistlerim çok küçük dr.ilaç bile vermiycem kendiligindende yok olabilir demişti ben o yüzden buay deneyecem s.kürünü bakalım herşey nasip kısmettt canım herşey Allahtan bize düşen inanmak ve tevvekkül etmek inş.Rabbim en kısa zamnda evlatlarımıza kavuşturur bizi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlarrrr
Türk kahvesi yaptım hadi gelin içmeyee:126:
Ayyy bende yapıcam canım çektiiii. Dur beraber içelim vitaminimmmmmmmmm. Hadi kızlar buyrunnnn şöyle bolll köpüklü türk kahvesi zamanııı. Yumurtlayanlar kahveyi az atsınnnnnnnn
Eki Görüntüle 384378
İdilgacımm tertemiz çıkmış falın :))
hanen bembeyazzzzzz,ne geçiyorsa içinden bak oluyor:))
Benden bukadarDD
ooo kahveler yapılmış afiyet olsun ufff benim canım yaz meyvelerinden istiyo ama daha çıkmadı tam olarak neyse ki çağla yiyebiliyorum o çıktı ama diğerleri yok
(isim vermek istemiyorum belki canınız çeker anladınız siz :)
walla bende icilmisiiii varr gibi olduuu ama kocis tatil yaaaa sefalii bir kahvalti sonrasi icmis kapatmistimmmmm tamm resimleri cektim koyayim dieee baktimkii kahvee iciliyoo ee yuhhh dedimmmm bu arada kociss cumaya gitti burda saat 13 30
kocis de diokiii alisti yaaa ee deneme gunumuzmu kahvelerr yapilmisss:))))))))))))))
ayy adamlaridaaa sersemm ettikkk valllaaa:))))
bosa harcamam dioooo yumurtlama zamanina kadar ona goree dioo yaa ayy valla koptummmm PERIMMMM bizim altin huni odullerinden erkeklerimizede lazimm olucakk :)))
hahhahhah eniştenin de senden geri kalır yanı yok yaniii espri konusundaa. Bu nası fal kısııııımmmmmmmmm, yol yoll yolllllllllll, bu sene çokk yollar var sanaaaaaaaa. O yollardan biri de bebiş yolu sana söylymmmmm. Falınla ilgili içime doğan tek şeyyyyyyy ennn geç 2 ay içinde bebişin olucağı Allahın izniyleee, ama bu ay sana odaklandımm net hissediyorum şu ilaç da etkisini göstericekkk Allahın izniyle gör bakkkkk bu sefer kompozisyon yazamıyorum falına nedense pek hisli değilim bu günlerde ama bebiş gelio dahasına gerek varmıııııııııııııııııııı
Alpellammmmmmm bende çağlaya bayılırımmmmmmm. O dediğin meyve de çıkmak üzereee ayy kıyamam aş erermişşşşşşşşşş
ALPELLAMMMMM cnmmm senin kisss bebismi geliyoooo nedirrrr
ye eksiyi yap ayseyiii ye tatliyi yap sapliyiiiii
hayy atalarimizda durmamislr yorulmamsilarr sozlere bakk yaaa:)))))))))
ALpellammmmm
TUZ-SEKER-UNN bunlardan uzak dur gerisini ne var ne yok yeee ama hamur isi ekmek falan bunlara gerek yokkkk
konserve yeme disarda et ve yesillikk salata hicc yemeee
zaten kislar aklinizda olsunnn en iyi lokantalarda bilee yesil salata , ispanak tazi mezler falan yemeyinnn denetimlerde 5 yildzili otelde banyo kuveti icerisinde yikanan yesillikleri gormuslugum vardirr
seker-tuz-un yokkkkk unutma cnmcmm birde bolllllllllllllllllll yuruuuuu bollllllllll suu
Alpellammmmmmm bende çağlaya bayılırımmmmmmm. O dediğin meyve de çıkmak üzereee ayy kıyamam aş erermişşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?