Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
tibetin genclik pınarındaki hareketlerle ben 3 yıl once 7kılo verdim ama mıde raatsızlıgı olanlara onermem benı resmen yerden yere vurdu mıdem

yimegimi yidim geldim oh afiyet olsun bana. buz gibi kolamida ictim. simdi icimde hamile olursam icemem.
eee mutfagi kim toplucak?

sofrayı kocişine kurdur ben sana bide tavsiye vereyim kocana sofra duası yapayım de...
ben yedim allah arttırsın sofrayı kuran kaldırsın de geccccccccccc

idilgam bak benim ikiz bebek profilime gelcekler inşallah senle bana ben inanıyorummmmmmmmmm

canimmmmmmmm resimlerr superr olmuss ayy dusunsenee bunlardan bizdede olup kordonda bulustugumuzuu :))))
6 kisiii toplamdaa ayyyyyyy
ayy insallahhh ya allah hayirlisyla hayirli zamanda hayirli bebisleri nasip etsinnn bizeeeee
insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnn

idilgam bak benim ikiz bebek profilime gelcekler inşallah senle bana ben inanıyorummmmmmmmmm

canimmmmmmmm resimlerr superr olmuss ayy dusunsenee bunlardan bizdede olup kordonda bulustugumuzuu :))))
6 kisiii toplamdaa ayyyyyyy
ayy insallahhh ya allah hayirlisyla hayirli zamanda hayirli bebisleri nasip etsinnn bizeeeee
insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnn

Kordona bende geliom bebegimle. Ozledim deniz kokan kordonu

ayyyy amin tatlımmm kız dünür olurus bide belkimmmmm:)))))))))

hayallere bak yarabbimmmmmmmmm bizede nasip et

bugün hepinize dua ettim hamile olanlar saglkla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah bebiş isteyenlerde en kısa zamanda bebişlerine kavussunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…