- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.221
ayyyy amin tatlımmm kız dünür olurus bide belkimmmmm:)))))))))
hayallere bak yarabbimmmmmmmmm bizede nasip et
bugün hepinize dua ettim hamile olanlar saglkla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah bebiş isteyenlerde en kısa zamanda bebişlerine kavussunlar inşallah
Kızlar o kadar mutlu oldumki bugün uykum kaçtı bende geldim az bakiyim size die , doktor amcamızın söylediğine göre bebeğim çok sağlıklı görünüyormuş . Doktor ölçerken hiç yerinde durmuyordu sıpaAllahım o nasıl bir duygudur ifade bile edemiyorum , o koltuktan hiç kalkmak istemedim şimdi böyleyse kucağına alındığında nasıldır tahmin bile edemiyorum , Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmcmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sokkk gusell olur:)))))))))
bu arada canakkale topigine yazdim ama burdasin burayada kopyaliyorumm :))) yakalayamadim senii :))
cnmmm benimm yerimm ben seniiii :))))) amann ise girmis yaa varsinnn ozlee cnmcmm onemli deillll :))
aa ben orda olsaydimm cikardik yuruyuse falann yada daireye gelirdin bana kahveye hmmmm(
bunalirsan anneme git dicemm oda acaipp kafa dengidir :))))
mesajimi okudunmuuuu bak olmadii gelirken ben sanada getireyim o haplarimii die yazdimm :)
cnmm benimm yumurtaliklarimda kipirdanmalar varrr bugun daha 7. gunumm ama yumurtluyo gibi yine sol tarafimda agri olusmaya basladi nedir anlamadim belkide ilacin olumlu etkisimi bilmiyorum
ilaci 5 gun iciliyo gunde 1 tane yarin son gunu
allahh sifa versin insallahh bakalimmm
beklicez sonrada
ben denemelere pazar gunu basliyayim diyorumm ama??????????????yanii 9. gun oluyoo
9 11 13 15 diye giderrr
bide cnmm su mesajlarini oku dua kontrolunuuude yapparsinn cnmmm
sende mi canakkalelisin canım
canimmmmmmm senin bu GOJI BERYY meyvesi super biseymiss hemennn yarinnn ben bulmaya calisirimm buralarda bakalimmmmm
nasil tuketiliyomus buuu????????
hemde TIBETTENNN ya ordan gelen herseye varimmmv :)))))))))
oralardan bana KEFIR mayasi geldiii 1 yildir kefir uretiyorum evdeeee
TIBETin genclik pinari hareketlerini yapiyorumm 4 yildirrr
SEVIYORUMM ben bu TIBET gilleriiiii :)))))
oglus olursa tibet mi koysak adiniii neyyyyyyyyyyyy :))))))))
benim istedim DORUK :))))
bunu yazan :ac tavukkkkkkkkkkkkkkk (kendini dari ambarinda zanneden )
ay insallahhh olucak olucakk allahin izniyleeee
insalhhhhhhhhhhhhhhh
kuru uzum gibi canım aynı biraz yıkayıp yiyiyoruz biz kurutulmusunu amaaaa sana agacınıda vericem sen gelene kadar büyürler taze meyvesi daha güzelmiş
bende uras ismini cok begeniyorum ama kız olursa nasipse ismi belli şevvallllll
kızlar yani hamiş olmayan kızlar acaba hamile oldugumuzu ogrendiğimizde kocalarımızanasıl soylerdik hamişler siznasıl soylediniz bakalım
valla ben idrar testini yapip direk ona veriyorummm kocis bakiyo o bana haber veriyooo :)))))))
ve ovulasyonudaaaa
gulen yuzuuu o goruyoo bana soyluyoooooo :)))))))
insallahhh hamislik testindede gorupppp bana soylerrrrrrrrrrrrrrr gulenn yuzuu :)))))))))))00
günaydın herkese....hadi kalkın uykucular....
günaydın benim güzel anne adaylarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?