Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmcmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sokkk gusell olur:)))))))))

bu arada canakkale topigine yazdim ama burdasin burayada kopyaliyorumm :))) yakalayamadim senii :))

cnmmm benimm yerimm ben seniiii :))))) amann ise girmis yaa varsinnn ozlee cnmcmm onemli deillll :))
aa ben orda olsaydimm cikardik yuruyuse falann yada daireye gelirdin bana kahveye hmmmm (
bunalirsan anneme git dicemm oda acaipp kafa dengidir :))))
mesajimi okudunmuuuu bak olmadii gelirken ben sanada getireyim o haplarimii die yazdimm :)

cnmm benimm yumurtaliklarimda kipirdanmalar varrr bugun daha 7. gunumm ama yumurtluyo gibi yine sol tarafimda agri olusmaya basladi nedir anlamadim belkide ilacin olumlu etkisimi bilmiyorum
ilaci 5 gun iciliyo gunde 1 tane yarin son gunu
allahh sifa versin insallahh bakalimmm
beklicez sonrada
ben denemelere pazar gunu basliyayim diyorumm ama??????????????yanii 9. gun oluyoo
9 11 13 15 diye giderrr

bide cnmm su mesajlarini oku dua kontrolunuuude yapparsinn cnmmm

canimmmmmmm senin bu GOJI BERYY meyvesi super biseymiss hemennn yarinnn ben bulmaya calisirimm buralarda bakalimmmmm
nasil tuketiliyomus buuu????????

hemde TIBETTENNN ya ordan gelen herseye varimmmv :)))))))))

oralardan bana KEFIR mayasi geldiii 1 yildir kefir uretiyorum evdeeee
TIBETin genclik pinari hareketlerini yapiyorumm 4 yildirrr

SEVIYORUMM ben bu TIBET gilleriiiii :)))))

oglus olursa tibet mi koysak adiniii neyyyyyyyyyyyy :))))))))
benim istedim DORUK :))))

bunu yazan :ac tavukkkkkkkkkkkkkkk (kendini dari ambarinda zanneden )

ay insallahhh olucak olucakk allahin izniyleeee
insalhhhhhhhhhhhhhhh

aminnnnnnnnn canimmmm dua ettttt bizede bu gece yatarkennnnnnnnn
insallahh canimm darisi basimizaa
allah kucagina saglikli bir sekilde hayirlisiyla almayi nasip etsinn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhh

okudum canımsahi ben bu msj bak kafam ne kadar dalgın bide okumadım diom benigidi beniiiiiiiiiii

o ilacı nerden aldın sen bide hangi doktor verdi sana onu

kuru uzum gibi canım aynı biraz yıkayıp yiyiyoruz biz kurutulmusunu amaaaa sana agacınıda vericem sen gelene kadar büyürler taze meyvesi daha güzelmiş

bende uras ismini cok begeniyorum ama kız olursa nasipse ismi belli şevvallllll

kızlar yani hamiş olmayan kızlar acaba hamile oldugumuzu ogrendiğimizde kocalarımızanasıl soylerdik hamişler siznasıl soylediniz bakalım

ac tavukk 1 den ac tavuk 2 yeee tammmamm :))))
ay halimizee bakkk allahh insallah nasipp etsinn bizee yaaaa
hersey hazir bi kendilerii yokk :))

kızlar yani hamiş olmayan kızlar acaba hamile oldugumuzu ogrendiğimizde kocalarımızanasıl soylerdik hamişler siznasıl soylediniz bakalım

valla ben idrar testini yapip direk ona veriyorummm kocis bakiyo o bana haber veriyooo :)))))))

ve ovulasyonudaaaa
gulen yuzuuu o goruyoo bana soyluyoooooo :)))))))

insallahhh hamislik testindede gorupppp bana soylerrrrrrrrrrrrrrr gulenn yuzuu :)))))))))))00

Benim testleride kocam bakio gizli yaparsam zaten kiziooo

iyi uykular herkeseeeeeeeeeeeeeeee

melekleriniz yaninnzda olsunnnnnnn

allah yimirtalarimiza saglikkkkkk versinnnnn spercanlarimiza hareketlilik versinnnnnnnnnn
ikisinin bulusmasiniiiiii bebisss olmalariniiii nasippp etsinn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allah rahatlik versinnnnnnnnnnnnnnnn

opuyorummm
muckkk

günaydın.
arkadaşlar adet gecikmesinin 2. günündeyim. sabah kalktığımdan beri sol kasıkta aşırı bata var. böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?

alpellanın topıgıne yazık oldu ne guzel tatlı tatlı sohbet edıp sakalasılıyorduk resmen ele gecırmısler nööööööööööööööö dıye cvaplar anladık şive meselesıde orda bırsürü ınsan var bunlara katlanmak zorunmayız.okumak gelmedı ıcımden sinir oldum ınsallah burda eskısı gıbı devam ederız SEVGILERR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…