- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.241
günaydın.
arkadaşlar adet gecikmesinin 2. günündeyim. sabah kalktığımdan beri sol kasıkta aşırı bata var. böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
günaydın.
arkadaşlar adet gecikmesinin 2. günündeyim. sabah kalktığımdan beri sol kasıkta aşırı bata var. böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
benımde bat 27 nisan listeye eklermısınız ınsallah bu ay ugurlu gelır hepımıze:)
bu ayı bilemem ama bu topik gerçekten uğurlu canım inşallah sanada bulaşırhoşgeldin aramızaaa
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrr :)
günaydınnnnnlar hoşgeldiniz efendim sefalar getirdiniz nasılsınız güzel anne adayım ve çekirdeği
iyim efendim siz ve mercimeginiz nasıllar
iyiyiz bizde teyzesi biraz başımız dönüyor o kadar
günaydın canım test yapmadıysan bi koşu gidip al gel hemen yap ayyyy heyecanlandım şimdi hadi inşallah
bat perşembeydi. çarşamba günü test yaptım negatif. Korkuyorum şimdide negatif çıkar diye
az daha bekle derim canım çok değil 1 2 gün daha nedense bu aylarda mevsimsel değişiklikten midir nedir çoğu kişide gecikmeler oldu
bu arada belirtilerin var mı canım yoksa sadece adet gecikmesimi yaşıyosun[/QUOTE
SON ALTI AYDIR AYLIK ADET GÜNÜ TUTMUŞUM 26YI GEÇEN YOK. BUGÜN 28. GÜN.
BELİRTİLER UYKU İSTEĞİ, HALSİZLİK,SOLDA BATMA. AMA BUGÜN ARTTI
ZATEN TEST NEGATİF ÇIKINCA İHTİMAL VERMEDİM
az daha bekle derim canım çok değil 1 2 gün daha nedense bu aylarda mevsimsel değişiklikten midir nedir çoğu kişide gecikmeler oldu
bu arada belirtilerin var mı canım yoksa sadece adet gecikmesimi yaşıyosun[/QUOTE
SON ALTI AYDIR AYLIK ADET GÜNÜ TUTMUŞUM 26YI GEÇEN YOK. BUGÜN 28. GÜN.
BELİRTİLER UYKU İSTEĞİ, HALSİZLİK,SOLDA BATMA. AMA BUGÜN ARTTI
ZATEN TEST NEGATİF ÇIKINCA İHTİMAL VERMEDİM
İDRAR TESTİMİ YAPTIN CANIM ÖLEYSE NEGATİF ÇIKMA OLASILIĞI VAR BİLİYORSUN MADEM EMİNSİN KENDİNDEN VE GÜNÜNDEN OZAMAN HAMİŞ OLMA OLASILIĞIN ARTTI BENDEETABİ UMUTLANDIRMAK İSTEMEM BENİMDE ÇOK STANDARTTIR 1 YILDA SADECE 2 KEZ 1 GÜNCÜK GECİKME OLMUŞTUR SENDE BEN GİBİYSEN BUGÜN 2. GÜNÜN BEN SENİN YERİNDE OLSAM KAN VERMEYE KOŞARDIIIIMMM VALLA KIZ TAM KOŞARDIM HAA
İDRAR TESTİMİ YAPTIN CANIM ÖLEYSE NEGATİF ÇIKMA OLASILIĞI VAR BİLİYORSUN MADEM EMİNSİN KENDİNDEN VE GÜNÜNDEN OZAMAN HAMİŞ OLMA OLASILIĞIN ARTTI BENDEETABİ UMUTLANDIRMAK İSTEMEM BENİMDE ÇOK STANDARTTIR 1 YILDA SADECE 2 KEZ 1 GÜNCÜK GECİKME OLMUŞTUR SENDE BEN GİBİYSEN BUGÜN 2. GÜNÜN BEN SENİN YERİNDE OLSAM KAN VERMEYE KOŞARDIIIIMMM VALLA KIZ TAM KOŞARDIM HAA
İDRAR TESTİ CANIM.EVET BENİM DE ÇOK STANDART. HATTA SAYDIM GÜNLERİ TEKER TEKER. GENELDE 26. GÜNDE GELMİŞ HEP. 27 YE HİÇ KALMAMIŞ. BU SABAH SANCILARIM ARTTI. ADET SANCISI GİBİ DEĞİL, BATMA ŞEKLİNDE AMA GELİR BELKİ DİYE BEKLEYEYİM DEDİM.
BENDE KOŞMAK İSTİYORUM AMA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK İSTEMİYORUM:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?