Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın.
arkadaşlar adet gecikmesinin 2. günündeyim. sabah kalktığımdan beri sol kasıkta aşırı bata var. böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?

günaydın canım test yapmadıysan bi koşu gidip al gel hemen yap ayyyy heyecanlandım şimdi hadi inşallah

ayyy ne güzel bir sabah kız kardeşimde bende kahvaltı yapacaz birlikte.. kocişte öğlene kadar işte.. öğleden sonrada mersine gidecez yazlığa..gezecaz...ohhhh

maşallah ya berekli bu ay inaşallah. ben bu ay ikinci denemem olacak. nobat ne demek batı biliyorum da bunu yeni duydum

iyiyiz bizde teyzesi biraz başımız dönüyor o kadar

bendede sadece gögüsler dokununca acıo bırde damarlar cok belırgın zaten damararımı gorunce test yapmıstım ben baska bı belırtım yok uyku bası ama o da düşük ilacı aldıgım ıcın omu yapıo hamılelık mı bılemıorum.

bat perşembeydi. çarşamba günü test yaptım negatif. Korkuyorum şimdide negatif çıkar diye

az daha bekle derim canım çok değil 1 2 gün daha nedense bu aylarda mevsimsel değişiklikten midir nedir çoğu kişide gecikmeler oldu
bu arada belirtilerin var mı canım yoksa sadece adet gecikmesimi yaşıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…