Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:119: hepimize kocaman günaydın :119:
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun inşallah

Allah'ım Ümmet-i Muhammedi, beni,ailemi ve bütün inananları kazalardan,belalardan,kötülerden,kötülüklerden,kötü hastalıklardan,kötü alışkanlıklardan,afetlerden,bildiğimiz bilmediğimiz bütün tehlikelerden,nefsimizden,şeytandan,cehennem ateşinden,kabir azabından, yoldan çıkaran zenginliğin ve fakirliğin aşırılığından,ihtiyarlığın zorluğundan koru.Bizlere yaşama sevinci ver korktuklarımızdan emin eyle.
Âmin.

günaydın canlarımmm nasılsınız?

[/perim hayatım kaç gündür sende bi durgunluk vardı.hissettim galiba bilemiyorum sana özleden atacaktım neyin var die.Rabbim inş şifasinı verir canım.sıkmamaya çalış kendini.zaten bir çok zorluğun üstesinden gelmişsiniz zamnında inşş buda geçecek.....kendine dikkat et

idimmmmm canım dün sana özleden uzun uzun yazdım ama iş çıkınca bırakmıştım geri döndüğümde bişeycik kalmamıştı mesaj adın.verdiğin bilgiler için teşekürler canım.içimden bir his seninle aynı dönemde hamiş olcaz dio .bide bu film yıldızı olma konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz bunada sevindimm .

kızlarrrrr hafzak nerde odamı izine ayrılmıştııı haberi olan varmı

napıyorsun canımcım

iş çıkışında memleke gidicez çok mutluyum çok heyecanlıyım yarın sınava memlekette giriyoruz :) yalnız sabah duş alıp çıkmıştım evden başım ağrıyo şuan migrenim geliyo gibi hayırlısı.. sen ne yaptın tatlım

bende annemlere geçecem haftasonu:)ayyy yarın sınavv varrrr Allah kolaylık versin canım.migrennnn vuvuvvv

Son düzenleme:
Günaydın canlaarrrrr
Yarın sınava gireceklere basarılar asos ve hafzak Allah yardım etsin bende sınavda gorevliyim:)) sacınıza lastik toka takın tel toka bile yasak bı tek alyans takilabiliyor küpeleri falan çıkarın
Hiç panik yapmayın insallah istediğiniz yerler olur
KPSS duası : Allahım sınavda bildiklerimi yaptir bilemediklerini attinca tuttur:)))aminn
Sizi seviyoreeee

bende annemlere geçecem haftasonu:)ayyy yarın sınavv varrrr Allah kolaylık versin canım.migrennnn vuvuvvv

çalışmadımki :) öylesine giriyorum hani olurda uzmanlık puanları düşer falan hayal işte nasip canım biz atandık darısı tüüümmm isteyen ama emek verenlere

Teşekkürler canım,hiç çalışmadan girmekte bir tuhaf oluyor Dua bile edemiyorsun yani.Ne yaptın ki ne isteyesin???Yine de hakkımızda en hayırlısı olsun.Herkese başarılar...Sanada kolay gelsin...

Gunaydinnnnn canlarimmmmm hepinize guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederimm hersey cok guzel olucakk

Aynbicem sagol bitanemmmm aminn hafzak ders calisio kuzum yarin sinava gircekkkk yarindan sonra bizimle olcak inss

Kizlarr sinava girecek olanlara basarilar diliyorummmm

benim için önemli değil sınav inşallah hafzanınki güzel geçer birde bi arkadaşın eşide girecekti sanırım yanlışşmı hatırlıyorum neyse girecek herkese başarılar

kızlarr cok sinirimm bpzukk
sabahınn 5 inden berii ağlıyorummmm

gece ateşten yanıyorum hava cok sıcak yaa ayaklarımın alıı yanıyooo
dünde erkenden koltukta bayılınca yataga geçiyim dedim..
balkonun kapısını actım,kocişe sen yatarken kapatrsn dedim

o arada thmn edemezsinizz eve fare girmişşşş

her odam b. k içindee sabhın 5inde bir uyandımkiiii
off

anlatamıyrummm işte anlayınnn
mutfagı tahliye ettim resmennn
anneme kaçtım yineee

kociş kapan fln kurdu ama kocaman ev 150 mt. nasıı yakalncak o yaaa
ayy cıldırcammm
hadii yakalndııı
tüm eşyalarım gittiii
ben bu halde nasıı temzilicemmmm

Ayy canım üzülme öncelikle,ağlama.İnşallah bir an önce yakalanırda kurtulursunuz.Canını sıkma,olacak olmalı işte.Kadın felan alsan temizlese evi olmaz mı?

kıyamam sana ağlama üzülme yardım eder annenler bulursun bide temizlikçi herşeyi temizletirsin pırıl pırıl olur

Ayy inanmiyorum vitom kotu olmus kiyamam sana yaaaa hemen git,le iyi etmissinnn pislemismi nasi o hale getirmiss kemirmemis dimi esyalariniii ilaclama ve temizlik sirketleri var canm ara ayni anda girip tertemiz yaparlar sen canini skma kiyamamm

uyuz farelerr.en güzeli arkadaşlarında dediği gibi kadın falan çağır.Sen uğraşma temizlemeyle flan.

Kizalr kilo ermek bana iyi gelmedi bugun yumurtlamam gerekiyordu hicbise hissetmiorum hep agrir hissederim sabah halvet oldu az oncede test yaptm cok silik cizgi yumurtlamamisim henuz umarim yarin felan gurklariim bu diyetler ve kilo kaybi benim hormonlarimi etkileyip yumurtlamayi yavaslatti sanirimm

Gercekten bu donemde diyet yapilmamaliymis bunu ogrenmis olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…