Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ayyy ne güzel bir sabah kız kardeşimde bende kahvaltı yapacaz birlikte.. kocişte öğlene kadar işte.. öğleden sonrada mersine gidecez yazlığa..gezecaz...ohhhh
Günaydınnnn ayçammmmmmmmm ayyy ne güzel çok özledim memleketimiii. Selam söyle Mersine bendennnnn
günaydın.
arkadaşlar adet gecikmesinin 2. günündeyim. sabah kalktığımdan beri sol kasıkta aşırı bata var. böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
Canım inşallah hamişsindirrr bi test daha yapp yaptığında idrara geçmemişti belki henüz HCG hormoonuu bol şanssss

Aynen öyle canım , çok can sıkıcı oldu. Ne yazdıkları anlaşılıyor ne yaptıkları. Ayrıca sitede yazım kuralları var, arada bizde çubuk yerine çıbık felan diyoruz ama bunu abartmanın lüzumu yok. Bu arada listeye ekledim canım seni bol şanss

Günaydddınnn güzel anne adaylarıııııııııııııı, gününüz aydınnn neşeniz bollll olsunnn. Bende eşimi işe gönderip banyomu yaptımm, temizliğimi yaptım geldimm. Çok özledim sizleri

Bu sabah adet sancısıyla uyandımmm EYVAH! dedimm. Genelde sabah yataktan kalkar kalkmaz olurum. Ama gelmediler şükürler olsun. Yarın sabah gelmezse ümitlerim artabilir. Beklemedeyim. Dünde göğüs ucumda tuhaf bi yanma oldu aralıklarla bi süre sonra geçti. Bu sabah başım döndü hafifften.

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

İsilisil38 Hamileee

Sonesinti Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen anne Adaylarımız

Perisoko NOBAT: 8 Nisan

meessttrraa NOBAT: 9 Nisan

gizz86 NOBAT: 6-8 Nisan

aserenhan NOBAT: 8 Nisan

onlyfooryou1 NOBAT: 9 Nisan

Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan

yokh NOBAT: 10 Nisan

Sibelsibel38 NOBAT: 12 Nisan

Dimplevenom NOBAT: 14 Nisan

Kapnax NOBAT: 14 Nisan

Pelin67 NOBAT: 15 Nisan

sevval17 nobat:15 Nisan

Embadoo NOBAT: 16 Nisan

Candost17 NOBAT: 17 Nisan

Thegabrela NOBAT: 20 Nisan

Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan

hurr NOBAT: 21 Nisan

vitaminc NOBAT:22 Nisan

asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!

enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan

Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan

suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan

Aybice NOBAT: 24 Nisan

beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan

mehmetderya NOBAT: 25 Nisan

İdilga NOBAT: 27 Nisan

masal5959 NOBAT: 27 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs

papilo NOBAT: 2 Mayıs

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

deragun NOBAT: 5 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

senden güzel haberleri bekliyoruz canım.günaydınnnnnnnnnnnnnn bu aradaaaaaaaaaaaa

Heyecanla hamişlik haberlerini beklediklerimiz !!!!

Perisoko NOBAT: 8 Nisan

meessttrraa NOBAT: 9 Nisan

gizz86 NOBAT: 6-8 Nisan

aserenhan NOBAT: 8 Nisan

onlyfooryou1 NOBAT: 9 Nisan

Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan

yokh NOBAT: 10 Nisan

canım inşallah olmazsınn inşallah bitenem yaaa

inşalalh hamişsindir cnm benimde göğüsucum sızlamıştı bnmde bulantılarım başladı afedersiniz ilk defa çıkarttım bu gün aman napalım yeterki bebişimiz sağlıklı olsun :))

sanada günaydın canımm inşallah belirtiler bizim beklediğimiz türdendir hadi bakalım hayırlısı

Kızlar ben çıkıyorum birdaha pazartesi giricem nasipse dualarım hep sizinle sizden de dualar bekliyorum
kandinize çok iyi bakın
pericim pazartesi inşallah seni listenin üst kısmında görürüz bitanem
hepinizi

canım inşallah olmazsınn inşallah bitenem yaaa
İnşallahhhh Hafzakımmmmmmmmmmmmm inşallahhh canımın içiiii
inşalalh hamişsindir cnm benimde göğüsucum sızlamıştı bnmde bulantılarım başladı afedersiniz ilk defa çıkarttım bu gün aman napalım yeterki bebişimiz sağlıklı olsun :))
Kıyamam sanaaaaa inşallah bian önce geçer bulantıların tatlımmmm. Canım senin 3. denemendi bu dimiii? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmm
sanada günaydın canımm inşallah belirtiler bizim beklediğimiz türdendir hadi bakalım hayırlısı

Hayırlısı güzel annemmmm hayırlıısııııııı

İnşallah Hafzakımmmmm görüşmek üzere kendine çok iyi bak canımmm öpüyorumm

ben şubat ve mart ayında korunmadım cnm mart ayında hamiş oldum allahın izniylen bu arada hamiş anneler listesine beni eklememişsin cnm:))

İşte dün yaptığım test çizgi orda oldukça kalın belirgin resimde belli olmayabilir ama rengide gayet pembe :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Ne diyorsunuz kızlarrr offf heyecan yapmiym diyorum ama ellerim titriyor resmennn şunu görüpte heyecan yapmamak mümkün değilkiiiiiiiiiiiiiiiii

eğer testte hata yoksa hamilesin perim hayırlı olsun

periiiiiiiiiiiiiiiiii hamilesin sennnnnnnnnnnnn
teste bak bariz ben burdayım diyo
ne marka bu yanlış değildir yaa sanmam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…