- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.261
Günaydınnnn ayçammmmmmmmm ayyy ne güzel çok özledim memleketimiii. Selam söyle Mersine bendennnnnayyy ne güzel bir sabah kız kardeşimde bende kahvaltı yapacaz birlikte..kocişte öğlene kadar işte.. öğleden sonrada mersine gidecez yazlığa..gezecaz...ohhhh
Canım inşallah hamişsindirrr bi test daha yapp yaptığında idrara geçmemişti belki henüz HCG hormoonuu bol şanssssgünaydın.
arkadaşlar adet gecikmesinin 2. günündeyim. sabah kalktığımdan beri sol kasıkta aşırı bata var. böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
alpellanın topıgıne yazık oldu ne guzel tatlı tatlı sohbet edıp sakalasılıyorduk resmen ele gecırmısler nööööööööööööööö dıye cvaplar anladık şive meselesıde orda bırsürü ınsan var bunlara katlanmak zorunmayız.okumak gelmedı ıcımden sinir oldum ınsallah burda eskısı gıbı devam ederız SEVGILERR
Günaydddınnn güzel anne adaylarıııııııııııııı, gününüz aydınnn neşeniz bollll olsunnn. Bende eşimi işe gönderip banyomu yaptımm, temizliğimi yaptım geldimm. Çok özledim sizleri
Bu sabah adet sancısıyla uyandımmm EYVAH! dedimm. Genelde sabah yataktan kalkar kalkmaz olurum. Ama gelmediler şükürler olsun. Yarın sabah gelmezse ümitlerim artabilir. Beklemedeyim. Dünde göğüs ucumda tuhaf bi yanma oldu aralıklarla bi süre sonra geçti. Bu sabah başım döndü hafifften.
senden güzel haberleri bekliyoruz canım.günaydınnnnnnnnnnnnnn bu aradaaaaaaaaaaaa
günaydddınnn güzel anne adaylarıııııııııııııı, gününüz aydınnn neşeniz bollll olsunnn. Bende eşimi işe gönderip banyomu yaptımm, temizliğimi yaptım geldimm. çok özledim sizleri
Bu sabah adet sancısıyla uyandımmm eyvah! Dedimm. Genelde sabah yataktan kalkar kalkmaz olurum. Ama gelmediler şükürler olsun. Yarın sabah gelmezse ümitlerim artabilir. Beklemedeyim. Dünde göğüs ucumda tuhaf bi yanma oldu aralıklarla bi süre sonra geçti. Bu sabah başım döndü hafifften.
Günaydddınnn güzel anne adaylarıııııııııııııı, gününüz aydınnn neşeniz bollll olsunnn. Bende eşimi işe gönderip banyomu yaptımm, temizliğimi yaptım geldimm. Çok özledim sizleri
Bu sabah adet sancısıyla uyandımmm EYVAH! dedimm. Genelde sabah yataktan kalkar kalkmaz olurum. Ama gelmediler şükürler olsun. Yarın sabah gelmezse ümitlerim artabilir. Beklemedeyim. Dünde göğüs ucumda tuhaf bi yanma oldu aralıklarla bi süre sonra geçti. Bu sabah başım döndü hafifften.
günaydddınnn güzel anne adaylarıııııııııııııı, gününüz aydınnn neşeniz bollll olsunnn. Bende eşimi işe gönderip banyomu yaptımm, temizliğimi yaptım geldimm. çok özledim sizleri
Bu sabah adet sancısıyla uyandımmm eyvah! Dedimm. Genelde sabah yataktan kalkar kalkmaz olurum. Ama gelmediler şükürler olsun. Yarın sabah gelmezse ümitlerim artabilir. Beklemedeyim. Dünde göğüs ucumda tuhaf bi yanma oldu aralıklarla bi süre sonra geçti. Bu sabah başım döndü hafifften.
İnşallahhhh Hafzakımmmmmmmmmmmmm inşallahhh canımın içiiiicanım inşallah olmazsınn inşallah bitenem yaaa
Kıyamam sanaaaaa inşallah bian önce geçer bulantıların tatlımmmm. Canım senin 3. denemendi bu dimiii? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmminşalalh hamişsindir cnm benimde göğüsucum sızlamıştı bnmde bulantılarım başladı afedersiniz ilk defa çıkarttım bu gün aman napalım yeterki bebişimiz sağlıklı olsun :))
sanada günaydın canımm inşallah belirtiler bizim beklediğimiz türdendir hadi bakalım hayırlısı
Kızlar ben çıkıyorum birdaha pazartesi giricem nasipse dualarım hep sizinle sizden de dualar bekliyorum
kandinize çok iyi bakın
pericim pazartesi inşallah seni listenin üst kısmında görürüz bitanem
hepinizi
ben şubat ve mart ayında korunmadım cnm mart ayında hamiş oldum allahın izniylen bu arada hamiş anneler listesine beni eklememişsin cnm:))İnşallahhhh Hafzakımmmmmmmmmmmmm inşallahhh canımın içiiii
Kıyamam sanaaaaa inşallah bian önce geçer bulantıların tatlımmmm. Canım senin 3. denemendi bu dimiii? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmm
Hayırlısı güzel annemmmm hayırlıısııııııı
Eki Görüntüle 385006
İşte dün yaptığım test çizgi orda oldukça kalın belirgin resimde belli olmayabilir ama rengide gayet pembe :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Ne diyorsunuz kızlarrr offf heyecan yapmiym diyorum ama ellerim titriyor resmennn şunu görüpte heyecan yapmamak mümkün değilkiiiiiiiiiiiiiiiii
eğer testte hata yoksa hamilesin perim hayırlı olsun
Ya Alpellammmmm şunu okumak bile beni o kadar çok heyecanlandırdıkiiii. Allahım nolur sonu hüsran olmasınnn.Çizgi gene oldukça sağda çünküüüüü :18:
Eki Görüntüle 385006
İşte dün yaptığım test çizgi orda oldukça kalın belirgin resimde belli olmayabilir ama rengide gayet pembe :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: Ne diyorsunuz kızlarrr offf heyecan yapmiym diyorum ama ellerim titriyor resmennn şunu görüpte heyecan yapmamak mümkün değilkiiiiiiiiiiiiiiiii
eğer testte hata yoksa hamilesin perim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?