Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bu fareyi ne yapmalı minareden atmalıııı... vitamincim sen bu halinle sakııııınnn kalkışma temizliğe felan.. başkasına yaptırırsın...ohhhh doğum öncesi genel temizlik olur ne güzelll:)

yine yagmurlu yine kapali ve serin havadannnnnn herkeseee guzelll bir gunnnnnnnnnnnnnn diliyorummmmm gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

VITOMMMMM kissss uzuldugunn seyee bakk ne diyoruz hep vardir her iste bi hayirr bu minik farede olsa vardir bi sebebiii be cnmmm uzme kendini.
seneye dusundugun zamann iyyyyy boyle boyle bisey olmustuuuuu diye gulerek birazda tiksinerek anlaticagin ani olucak sey icin cok uzulmeye degmez hem iyi yonunden bakkkkkkkk ANNECIGINDESINNN :)))) bahanennnnnde varrr :))))

evine sen gitmeden gelir bi temizlikciiiii ohh mis gibii olur heryerlerinnnnnnnnn cnmm benimmmmmmmm ic diss heryeri atar disarii miss gibi olursunnn cnmmmmmm
fanii seyler bunlar
allah can sagligi versinn onemli olan buuuu
sallaaaa onemsemeeeeeeeeeeeeee
bakkk kizcenden uzulucekkk amaaaaaaaaaaa
vardir her isde bi hayir

MUCKSSSSSSSS herkeseeeee

PERIMM cnmin iciii nasilsinnnnnnnnnnn cokk ozledimmmmm PERIMM seninnnn normal haliniiiiiiiiiiiiiiii su noBAT in yaklassada o heycaninnn geri gelseeeee sebastiyan donse etrafindaa yaaaaaaaaaaaa seni seviyorumm cnmm arkadasim benimmmmmm

SINAVDA herkese basarilarrrr sansiniz acikkkkkkkkk olsunnnnnnnnnnnnnnn kislar sorulari okurken kursun alemle altlarini cizerek okuyun boyle yapinca cizerken daha iyi algiliyomussunuz soruyuuu ve daha kisa surede anliyomussunuzzzzzzzzzz
BASARILARRRRRRRRRRRRRRRRR

ya bide hamilemis mi vvarrrrrrrrrrrrrrrrrr

sınava girecek herkese başarılar...herşey gönlünüze göre olsun inşallah...şu kpss ömrümü yemişti benim.. ama siz hiiiççç stres yapmayın.. nasipte varsa olur herşey...tekrar canı gönülden başarılaaaaarrrr:)

evet cnmmmm doktorlar ozellikle detoks hic onermiyoooooo sen hemen bal-corek -tarcin yut bugun sabah aksammm bide hemen bi adacayi patlat kendineee gecede icccc
vitamin alll
vitamin kullanmiyomusunnnn sen cnm?? vitamin iccccc
birde illaki herseferinde hissetmen gerekmiyokiiiiiiiiii yarin bi daha bakkkk cizgi belirginlesir merak etme cnmmmmmm

Canim benim gunaydin bitanemmmm inan bende cok ozledim kendimi o hallerimi pitiskommmm iyi olcammmm soz veriyorummm hersey cok guzel olucak canm benmmmmm seni cok seviyorummmmmmmmmmmmmmm
bu fareyi ne yapmalı minareden atmalıııı... vitamincim sen bu halinle sakııııınnn kalkışma temizliğe felan.. başkasına yaptırırsın...ohhhh doğum öncesi genel temizlik olur ne güzelll:)
Canim senin durumun nedie gelen giden yok,u halaaaa????
günaydınn herkese.

Sabah doktora gittim arkadaşlar.Keseyi gördük.5 haftalıkmışım.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.

Gozun aydin canimmmmm masallah keseneeee

Iciym pitiskommm bu pek iyi olmadi tuhh neyse hayirlisi Allahtannn vitamin kullanmiyorum bebisim bu ay ne adacayi ne bal tarcin hic hicbisi yapmadimmm ustune bide diyet yapinca boyle oldu isteee neyse napalim artikk

merhaba kızlarrrrr nasılsınız bugün?
ben dün doktora gittim yumoşum çatlamış bi güzel,doktor pazartesi gebelik testi yaptırabilirsin dedi.dua edin nolur hayırlısıyla bebişim benimle olsunn :18::18::18:
perimm stresten yumurtlama problemi olabiliyo canım geçen ay bende de olmuştu biliyosun,pidilgamın dediğini yap sen olmazsa soğana başlarsın diğer ay bitanemmm

yok pericim yaaaa gelen giden... gözüm hep orda sapık gibi...en çabuk don indirme şampiyonu olacam yakında vallaaa:) beklemedeyim hala anlayacağın.. veee tırsıyooooommmmm...

yok pericim yaaaa gelen giden... gözüm hep orda sapık gibi...en çabuk don indirme şampiyonu olacam yakında vallaaa:) beklemedeyim hala anlayacağın.. veee tırsıyooooommmmm...

Neden test yap,miyorsun ben onu anlamadim dunde sormustum gunun gecti sonucta hep gecermi ?

canım test yapsana için rahat etsin böylesi daha zor.inşallah

ayy inşallah ama biraz daha geçsin istiyom çünkü bikeresinde 5 gün gecikmişti çok umutlanmıştım hemen kan testi yaptık ama sonuç negatifti.. doktorum kadınlarda yılda bir ya da 2 sefer gecikmenin normal olduğunu söylemişti..bunun ikincisi olmasından korkuyom yaaa... gelcekmiş gibi hissediyom hep...

Neden test yap,miyorsun ben onu anlamadim dunde sormustum gunun gecti sonucta hep gecermi ?

ayy dün sorduğunu görmemişim pericim yaa kusura bakma görsem hemen cevaplardım... kışın bir keresinde 5 gün gecikmişti çok umutlanmuştım kan testi yapmıştık negatifti... doktorum yılda bir yada 2 sefer gecikmenin normal olduğunu söylemişti.. bunun ikincisi olmasından korkuyom.... genelde 27-28-29 bu üç günden birinde olurdum yaaa bekliyom işteee...

Iciym pitiskommm bu pek iyi olmadi tuhh neyse hayirlisi Allahtannn vitamin kullanmiyorum bebisim bu ay ne adacayi ne bal tarcin hic hicbisi yapmadimmm ustune bide diyet yapinca boyle oldu isteee neyse napalim artikk

cnmmm hemenn rejimii birakkk spora yogun devamm ett cnmmm
rejimde yaparken proteininni yogurdunu ihmal etme
tatli-ekmek-piriinc pilavi-nisastali urunler-patates-aburcubur-hamur isleri yeme cnmmmm digerleri devamm sporlaaaa
ya biz komsu olsakk super olucakti senlee:)))))) yasam koclugu yapardik birbirimizee :)))

sabah uyaninca ilik az limon sikilmis 1 litre suyu dikkk kafana ic cnmmm balinida bu suyla yut..(su icme zorlugu olanlar siseden icmek suyu daha kolay aklinizda olsun yukari kaldirdigin icin bogaz tam aciliyo direk bogaza gidiyo su ve rahat iciliyo bilimseldir :)))

sonrasinda az peynir 1 yumurta zeytin bitki cayinla ic cnmm kepek ekmek 1 dilimmm
ogleyin yemesende olur
1 kase yogurt yada cacikkkkk salata gibi biseyler ye ve meyveee
aksam yemeginide en erken kacta yiyebiliyosaniz o zamnnnnnn tabiii dedigim gibi pilavsiz-makarnasiz-patatessiz... ye ve direk yuruyuse 1 saatt hem hava alinmiz hem yediklerin erimis olur
gecede cerez falann yokkkkkkkkkkkkk
sadece meyve ve bitki cayiiiii

ama bu dedigim normal yasam sekli diyet deillllll

zaten dietede ihtiyacin yok cnmcmmmmmm spor lazimmmmmmmucksssssssssss

herkesi öptüüümmmm...

hepimiz o konuda şampiyon olabiliriiizz vallaa....ama ben bazen bişim gelse de gitmiyorum korkudaaann
ayy inşallaahhhh gelen giden olmazz sendeee...

cnmmm benimmmm burcdasimmm hadii hayirlisiiiiiii insallahhhhhhhh gelsinnn bebisinnnnnnnnnnnnn belkide bebislerinnnnnnnn :)))))))

senin dogum gunu ne zamandiii ?????????????????? ona yetisicekmis bu hediyenn cnmmmm ??????????

herkesi öptüüümmmm...

hepimiz o konuda şampiyon olabiliriiizz vallaa....ama ben bazen bişim gelse de gitmiyorum korkudaaann
ayy inşallaahhhh gelen giden olmazz sendeee...

he valllaaa
ay inşallah yaa bekliyom işteee...
hayırlısı ne ise o olsun... bu 9. deneme...çok istiyorum yaaa bakalım nasip..
inşallah hepimizin gönlüne göre....

cnmmm benimmmm burcdasimmm hadii hayirlisiiiiiii insallahhhhhhhh gelsinnn bebisinnnnnnnnnnnnn belkide bebislerinnnnnnnn :)))))))

senin dogum gunu ne zamandiii ?????????????????? ona yetisicekmis bu hediyenn cnmmmm ??????????

15 temmuz canımmm inşallah en güzel hediyem benimledir,çooookkkkkkk istiyorummm hediyemi hayırlısıysa tabiii
canımmm soğan kürünü sen bana söylememiş olsan haberim bile olmazdı ve bu ay yumurtlayamazdım,çok teşekkür ederim pidilgammmm canım benimmmm

sınavaa gireceklere başarıllaaaarrrr. Allah zihin açıklığı versiinn...hemencecik bitsinnn..insanın üstünden nasıl bir yük kalkıyo. sınavlar bitince...

vitoooşşş en iyisi temizlikçi birini bulmaaakkk..sen sakın zorlama kendinii....

ışılıımmmm ne güzel çatlamışş..test mi yaptılar alttan muayene mi..birşey hissediyor musun kendinde?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…