- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.221
günaydınn herkese.
Sabah doktora gittim arkadaşlar.Keseyi gördük.5 haftalıkmışım.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
kızlarr cok sinirimm bpzukk
sabahınn 5 inden berii ağlıyorummmm
gece ateşten yanıyorum hava cok sıcak yaa ayaklarımın alıı yanıyooo
dünde erkenden koltukta bayılınca yataga geçiyim dedim..
balkonun kapısını actım,kocişe sen yatarken kapatrsn dedim
o arada thmn edemezsinizz eve fare girmişşşş
her odam b. k içindee sabhın 5inde bir uyandımkiiii
off
anlatamıyrummm işte anlayınnn
mutfagı tahliye ettim resmennn
anneme kaçtım yineee
kociş kapan fln kurdu ama kocaman ev 150 mt. nasıı yakalncak o yaaa
ayy cıldırcammm
hadii yakalndııı
tüm eşyalarım gittiii
ben bu halde nasıı temzilicemmmm
Kizalr kilo ermek bana iyi gelmedi bugun yumurtlamam gerekiyordu hicbise hissetmiorum hep agrir hissederim sabah halvet oldu az oncede test yaptm cok silik cizgi yumurtlamamisim henuz umarim yarin felan gurklariim bu diyetler ve kilo kaybi benim hormonlarimi etkileyip yumurtlamayi yavaslatti sanirimm
Gercekten bu donemde diyet yapilmamaliymis bunu ogrenmis olduk :)
Canim benim gunaydin bitanemmmm inan bende cok ozledim kendimi o hallerimi pitiskommmm iyi olcammmm soz veriyorummm hersey cok guzel olucak canm benmmmmm seni cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmyine yagmurlu yine kapali ve serin havadannnnnn herkeseee guzelll bir gunnnnnnnnnnnnnn diliyorummmmm gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
VITOMMMMM kissss uzuldugunn seyee bakk ne diyoruz hep vardir her iste bi hayirr bu minik farede olsa vardir bi sebebiii be cnmmm uzme kendini.
seneye dusundugun zamann iyyyyy boyle boyle bisey olmustuuuuu diye gulerek birazda tiksinerek anlaticagin ani olucak sey icin cok uzulmeye degmez hem iyi yonunden bakkkkkkkk ANNECIGINDESINNN :)))) bahanennnnnde varrr :))))
evine sen gitmeden gelir bi temizlikciiiii ohh mis gibii olur heryerlerinnnnnnnnn cnmm benimmmmmmmm ic diss heryeri atar disarii miss gibi olursunnn cnmmmmmm
fanii seyler bunlar
allah can sagligi versinn onemli olan buuuu
sallaaaa onemsemeeeeeeeeeeeeee
bakkk kizcenden uzulucekkk amaaaaaaaaaaa
vardir her isde bi hayir
MUCKSSSSSSSS herkeseeeee
PERIMM cnmin iciii nasilsinnnnnnnnnnn cokk ozledimmmmm PERIMM seninnnn normal haliniiiiiiiiiiiiiiii su noBAT in yaklassada o heycaninnn geri gelseeeee sebastiyan donse etrafindaa yaaaaaaaaaaaa seni seviyorumm cnmm arkadasim benimmmmmm
SINAVDA herkese basarilarrrr sansiniz acikkkkkkkkk olsunnnnnnnnnnnnnnn kislar sorulari okurken kursun alemle altlarini cizerek okuyun boyle yapinca cizerken daha iyi algiliyomussunuz soruyuuu ve daha kisa surede anliyomussunuzzzzzzzzzz
BASARILARRRRRRRRRRRRRRRRR
ya bide hamilemis mi vvarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim senin durumun nedie gelen giden yok,u halaaaa????bu fareyi ne yapmalı minareden atmalıııı... vitamincim sen bu halinle sakııııınnn kalkışma temizliğe felan.. başkasına yaptırırsın...ohhhh doğum öncesi genel temizlik olur ne güzelll:)
günaydınn herkese.
Sabah doktora gittim arkadaşlar.Keseyi gördük.5 haftalıkmışım.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
evet cnmmmm doktorlar ozellikle detoks hic onermiyoooooo sen hemen bal-corek -tarcin yut bugun sabah aksammm bide hemen bi adacayi patlat kendineee gecede icccc
vitamin alll
vitamin kullanmiyomusunnnn sen cnm?? vitamin iccccc
birde illaki herseferinde hissetmen gerekmiyokiiiiiiiiii yarin bi daha bakkkk cizgi belirginlesir merak etme cnmmmmmm
Canim benim gunaydin bitanemmmm inan bende cok ozledim kendimi o hallerimi pitiskommmm iyi olcammmm soz veriyorummm hersey cok guzel olucak canm benmmmmm seni cok seviyorummmmmmmmmmmmmmm
Canim senin durumun nedie gelen giden yok,u halaaaa????
Gozun aydin canimmmmm masallah keseneeee
yok pericim yaaaa gelen giden... gözüm hep orda sapık gibi...en çabuk don indirme şampiyonu olacam yakında vallaaa:) beklemedeyim hala anlayacağın.. veee tırsıyooooommmmm...
yok pericim yaaaa gelen giden... gözüm hep orda sapık gibi...en çabuk don indirme şampiyonu olacam yakında vallaaa:) beklemedeyim hala anlayacağın.. veee tırsıyooooommmmm...
canım test yapsana için rahat etsin böylesi daha zor.inşallah
Neden test yap,miyorsun ben onu anlamadim dunde sormustum gunun gecti sonucta hep gecermi ?
Iciym pitiskommm bu pek iyi olmadi tuhh neyse hayirlisi Allahtannn vitamin kullanmiyorum bebisim bu ay ne adacayi ne bal tarcin hic hicbisi yapmadimmm ustune bide diyet yapinca boyle oldu isteee neyse napalim artikk
günaydınn herkese.
herkesi öptüüümmmm...
hepimiz o konuda şampiyon olabiliriiizz vallaa....ama ben bazen bişim gelse de gitmiyorum korkudaaann
ayy inşallaahhhh gelen giden olmazz sendeee...
cnmmm benimmmm burcdasimmm hadii hayirlisiiiiiii insallahhhhhhhh gelsinnn bebisinnnnnnnnnnnnn belkide bebislerinnnnnnnn :)))))))
senin dogum gunu ne zamandiii ?????????????????? ona yetisicekmis bu hediyenn cnmmmm ??????????
merhaba kızlarrrrr nasılsınız bugün?
ben dün doktora gittim yumoşum çatlamış bi güzel,doktor pazartesi gebelik testi yaptırabilirsin dedi.dua edin nolur hayırlısıyla bebişim benimle olsunn :18::18::18:
perimm stresten yumurtlama problemi olabiliyo canım geçen ay bende de olmuştu biliyosun,pidilgamın dediğini yap sen olmazsa soğana başlarsın diğer ay bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?