Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ultrasonla baktı canım progesterona bakmaya gerek yok dedi,henüz bişi hissetmiyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun

Canım kalbini ferah tut,gelsin inşallah ikizler.Pazartesi mi beklenmeyen,gelmeyecek olan,inşallah hayırlı haberi vereceğin tarih?..

ultrasonla baktı canım progesterona bakmaya gerek yok dedi,henüz bişi hissetmiyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun

CMMCMM benimmmm sonuc ne olursa olsunnnnn hayirli olann olsunnn cnmmm ama bu ay bebis varsaaaa 1. teyzesi benimmm ona goreee:))) 15 temmuzda yasgunu halayini cekerken insallahh senn hamis hamisss cekersinnnnnnnnnnnnnnn fazla kiprasmadannn :)))
hayirlisi olsunnnnn hakkinda cnmmmmmmm hayirli zaman hayirli bebeklerrrrr hayirli kaderler cnmcmmmmm

zeytininn bebisine ben cekirdegin diye isim takmistimm oyleee gitti o seninde sogancigin napiyoooo derim artikkk :))))))))))))))))

Yuce rabbimmmmmm icimizdeki umutlarimizi ve emeklerimizi bosa cikartmasin bizim icin enn hayirli bebislerii bizlere versin insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

optummm uckssssssssssssssssss

Isilimmmm selam tatlim evet cok enteresan boyle oldu ama hayirlisi artikkk

Canm benmmmmmm bence bebisin seninleeeeeee ins yaaaaaa pzts iple cekiyorummm,mmm,mm

Amin,canım benim.Ne de güzel yazmışsın,o kadar beğendim ki...İnşallah Rabbim gönlünüzden geçeni en hayırlı zamanda hakkınızda hayırlı kılar.

Canım kalbini ferah tut,gelsin inşallah ikizler.Pazartesi mi beklenmeyen,gelmeyecek olan,inşallah hayırlı haberi vereceğin tarih?..
nobatım belli değil canım yumurtlamam geç olduğu için,doktor gebelik oluştuysa pazartesi çıkar dedi inşallaaaahhhhhh
amiiiinnnnnn bitanemmmmmm Allah hepimize tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla göndersin bebişlerimizi inşallahhhh
yoksa da üzülmek yok çalışmaya devam canımmm iyiki varsınızzzz
bende seni kocamannnnnnn öptümmmm
Isilimmmm selam tatlim evet cok enteresan boyle oldu ama hayirlisi artikkk

Canm benmmmmmm bence bebisin seninleeeeeee ins yaaaaaa pzts iple cekiyorummm,mmm,mm

inşallah perimmm inşallahhhhhhhh,umut etmek bile çok güzelll

mrb kızlar ilsil dualarım senle cnım hlgand darısı kalp atışlarına inşallah. kızlar ben düşük sonrası kontrol için doktora gitcem de alttan mı muayane eder acaba

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Aserenhan Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

isilisil38 Pazartesi gebelik testi yaptıracak heyecanla beklemedeyiz.

Alya35 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

eliz117 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Hafzak NOBAT: 11 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Sevval NOBAT 12 Temmuz

Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi

jonguil NOBAT:15 Temmuz

İdilga NOBAT: 15 Temmuz

Viole NOBAT: 17 Temmuz

Medmus NOBAT: 20 Temmuz

PeriLous NOBAT: 20 Temmuz

Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.

eerdgn NOBAT: 22 Temmuz

Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 31 Temmuz

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: ....

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Wishperım üzülme canımcımmm her ay yeni umutlarrrrrrrrrrrrr yeni heyecanlarrrrrrrrrrrrrrr

Pitişkommm nerdesinnnnnnnnnnnnn spora mı kaçtınnnnnnn mutfakkkkkkkkkkkk

Bugünki menü:

Fırın poşetinde soya soslu mantarlı patates

Zerdeçallı pilav

Havuçlu tarçınlı kekk

mrb kızlar ilsil dualarım senle cnım hlgand darısı kalp atışlarına inşallah. kızlar ben düşük sonrası kontrol için doktora gitcem de alttan mı muayane eder acaba

edebilir ama ben gittim etmedi özellikle istemediğimi belirtmek isterim beta ma baktı tekrar 0-5 aralığına düşmemiş hala ama sıfırlamış 8 di folik asidimi yazdı gönderdi bende gel bi muayene et beni demedim ama

canım beni etti parça kalmış mı diye baktı güzel güzel dedi folikasit yazdı ama benim folik asit 5mglık yazıyo bi de içinde bebek düşünenler için yazmıyo bi hata mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…