- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.241
sınavaa gireceklere başarıllaaaarrrr. Allah zihin açıklığı versiinn...hemencecik bitsinnn..insanın üstünden nasıl bir yük kalkıyo. sınavlar bitince...
vitoooşşş en iyisi temizlikçi birini bulmaaakkk..sen sakın zorlama kendinii....
ışılıımmmm ne güzel çatlamışş..test mi yaptılar alttan muayene mi..birşey hissediyor musun kendinde?..
ultrasonla baktı canım progesterona bakmaya gerek yok dedi,henüz bişi hissetmiyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun
15 temmuz canımmm inşallah en güzel hediyem benimledir,çooookkkkkkk istiyorummm hediyemi hayırlısıysa tabiii
canımmm soğan kürünü sen bana söylememiş olsan haberim bile olmazdı ve bu ay yumurtlayamazdım,çok teşekkür ederim pidilgammmm canım benimmmm
ultrasonla baktı canım progesterona bakmaya gerek yok dedi,henüz bişi hissetmiyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba kızlarrrrr nasılsınız bugün?
ben dün doktora gittim yumoşum çatlamış bi güzel,doktor pazartesi gebelik testi yaptırabilirsin dedi.dua edin nolur hayırlısıyla bebişim benimle olsunn :18::18::18:
perimm stresten yumurtlama problemi olabiliyo canım geçen ay bende de olmuştu biliyosun,pidilgamın dediğini yap sen olmazsa soğana başlarsın diğer ay bitanemmm
CMMCMM benimmmm sonuc ne olursa olsunnnnn hayirli olann olsunnn cnmmm ama bu ay bebis varsaaaa 1. teyzesi benimmm ona goreee:))) 15 temmuzda yasgunu halayini cekerken insallahh senn hamis hamisss cekersinnnnnnnnnnnnnnn fazla kiprasmadannn :)))
hayirlisi olsunnnnn hakkinda cnmmmmmmm hayirli zaman hayirli bebeklerrrrr hayirli kaderler cnmcmmmmm
zeytininn bebisine ben cekirdegin diye isim takmistimm oyleee gitti o seninde sogancigin napiyoooo derim artikkk :))))))))))))))))
Yuce rabbimmmmmm icimizdeki umutlarimizi ve emeklerimizi bosa cikartmasin bizim icin enn hayirli bebislerii bizlere versin insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
optummm uckssssssssssssssssss
nobatım belli değil canım yumurtlamam geç olduğu için,doktor gebelik oluştuysa pazartesi çıkar dedi inşallaaaahhhhhhCanım kalbini ferah tut,gelsin inşallah ikizler.Pazartesi mi beklenmeyen,gelmeyecek olan,inşallah hayırlı haberi vereceğin tarih?..
amiiiinnnnnn bitanemmmmmm Allah hepimize tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla göndersin bebişlerimizi inşallahhhhCMMCMM benimmmm sonuc ne olursa olsunnnnn hayirli olann olsunnn cnmmm ama bu ay bebis varsaaaa 1. teyzesi benimmm ona goreee:))) 15 temmuzda yasgunu halayini cekerken insallahh senn hamis hamisss cekersinnnnnnnnnnnnnnn fazla kiprasmadannn :)))
hayirlisi olsunnnnn hakkinda cnmmmmmmm hayirli zaman hayirli bebeklerrrrr hayirli kaderler cnmcmmmmm
zeytininn bebisine ben cekirdegin diye isim takmistimm oyleee gitti o seninde sogancigin napiyoooo derim artikkk :))))))))))))))))
Yuce rabbimmmmmm icimizdeki umutlarimizi ve emeklerimizi bosa cikartmasin bizim icin enn hayirli bebislerii bizlere versin insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
optummm uckssssssssssssssssss
Isilimmmm selam tatlim evet cok enteresan boyle oldu ama hayirlisi artikkk
Canm benmmmmmm bence bebisin seninleeeeeee ins yaaaaaa pzts iple cekiyorummm,mmm,mm
kızlar üzgünümmm... benim kırmızılar şuandan itibaren teşrif etmiş bulunuyorlarrrr
kızlar üzgünümmm... benim kırmızılar şuandan itibaren teşrif etmiş bulunuyorlarrrr
oooo süper maşallah... hem günaydın hem de gözün aydın...şimdilik kerata kese yapıyor demekki.. 2 hafta sonra da duyarsın inşallah canım pıt pıtları:)
mrb kızlar ilsil dualarım senle cnım hlgand darısı kalp atışlarına inşallah. kızlar ben düşük sonrası kontrol için doktora gitcem de alttan mı muayane eder acaba
Canım bence alttan muayene eder,Allah işini rast getirsin inşallah...
mrb kızlar ilsil dualarım senle cnım hlgand darısı kalp atışlarına inşallah. kızlar ben düşük sonrası kontrol için doktora gitcem de alttan mı muayane eder acaba
edebilir ama ben gittim etmedi özellikle istemediğimi belirtmek isterim beta ma baktı tekrar 0-5 aralığına düşmemiş hala ama sıfırlamış 8 di folik asidimi yazdı gönderdi bende gel bi muayene et beni demedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?