Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar tesellileriniz için teşekkür ederim... dediğiniz gibi bir dahaki aya inşallah...
pericim yeni NOBAT 4 ağustos...
yılmak yok yola devam....
ama ne yalan söleyim ağladım azcıkkk

e aMA bu monu olmadii ki cnmmm tamami karbonhidratttttt
pilav hic yemeyin diyor doktorlar tamamen seker iceriyor pilav yerine bulgur pilavi yiyin diyor.
patates valla bende azicik yaptim ama onuda yememek lazimmis
nisasta - seker - pilav -patates - yagi alinmis sut hormonlari bozarak sebepsiz infiniteye sebep oluyormus kislarrrrr

aaaa SOYA daa yokkk hemdee hicc yokkkkkkkk

havuclu tarcinli kekkkkk az kabul ediliebilir :))))))))))))

bide tam kilo vermistinn cnmm bu araaaa hazr vermisken pilav- unlu mamul- tatli- yemeeee

ayy bende cok karistimm OZURR VALLLAA kizma sakin banaaaaa

pilav hic yemeyin diyor doktorlar tamamen seker iceriyor pilav yerine bulgur pilavi yiyin diyor.
nisasta - seker - pilav -patates - yagi alinmis sut hormonlari bozarak sebepsiz infiniteye sebep oluyormus kislarrrrr

bide tam kilo vermistinn cnmm bu araaaa hazr vermisken pilav- unlu mamul- tatli- yemeeee

offfffffffffff mutfagiii simdii gordummmmmmmm ((((((((

bugun bsayararin 2side tamir gorduuu silbastann oldular o yuzdennn giremedimm ((

canım beni etti parça kalmış mı diye baktı güzel güzel dedi folikasit yazdı ama benim folik asit 5mglık yazıyo bi de içinde bebek düşünenler için yazmıyo bi hata mı var

benimkinde de yazmıyo folbiol diye bi hap benimde 5 mg aynı olabilir mi benim konyada bakan doktor ulturasonla bakmıştı rahim temiz demişti bende bu gittiğimde alttanda muayene etmeycen mi be hacııı demedim

kızzz bozsa beni bozardı vallahi hergün olsa hergün yerim patates ve pilavı
içimde yakında ağaçları çıkacak o derece yiyorum yani özelliklede patatesin hertürlüsünü aklına ne gelirse

Son düzenleme:
Aman bebisiiimm ne saglikli ki artikkk hicbise yiyemez oldukkk o gdolu bu hormonlu derkennnn

Ebet karbonhidrat bombasi oldu ama evde bunlari bulabildimmm bugun alisveris yapcam aksama balik varr

GUNOSSSS kislarrrrrrrrrrrrrrrr guzell neselii huzurlu mutluuu umutluu askli-meskli bir hafta sonu diliyorummmmmmmmmmmmmmucksssssssssssss

PERIMMMMuckssssssssssssss nasilsinnn bebisimmm

kızzz bozsa beni bozardı vallahi hergün olsa hergün yerim patates ve pilavı
içimde yakında ağaçları çıkacak o derece yiyorum yani özelliklede patatesin hertürlüsünü aklına ne gelirse

yaaaaaaa bende yiyeyim o zamann bu ara bende patatesi cok seviyorum yillardir kizartma diye yemezdim bu sene buraya gelince firinda patatesi kesfettimmmmm direk yagli kagit uzerine dilimleee az yag az tuzz hooop firina super oluyooo aynisi kabaklada cokk seviyorummmmmmmm
pikiiiisii yiyeyimm o zamannnn :)))

Aman bebisiiimm ne saglikli ki artikkk hicbise yiyemez oldukkk o gdolu bu hormonlu derkennnn

Ebet karbonhidrat bombasi oldu ama evde bunlari bulabildimmm bugun alisveris yapcam aksama balik varr

kisssssss KUTLU HALVET HAFTAN DA kutlu olsun bebeisimmmm yakisirr balik
avakado tatlisi :))))

mucksss cankuslarima:))

ye tabiki tatlım fazla düşünmemek gerekiyor vallahi ben bazen ayyy yemesemmi diyorumda arkadaşımda doktorumda kızdılar bu kadar stres yapma diye işkembe çorbasında tereddüt etmiştimde birde zaten ayda bir yüyorsun kalkıpta hergün yemiyorsunya demişti doktorum
Hiçbir zararı yok dedi anlayacağın bol bol pozitif düşün olacağı varsa oluyor herşey
sakınan göze çöp batıyor derlerya o hesap
hemde patatessiz bir hayat düşünemiyorum ben yaaaaa idilgam HEMDE TARİF ETTİĞİN ŞEKİLDE YAPINCADA OFFFFFF YEMEDE YANINDA YAT MİSALİ AMA BİZ YİYELİMMMM BOŞVERRRRR

Son düzenleme:
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Aserenhan Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

isilisil38 Pazartesi gebelik testi yaptıracak heyecanla beklemedeyiz.

Alya35 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

eliz117 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Hafzak NOBAT: 11 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Sevval NOBAT 12 Temmuz

Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi

jonguil NOBAT:15 Temmuz

İdilga NOBAT: 15 Temmuz

Viole NOBAT: 17 Temmuz

Medmus NOBAT: 20 Temmuz

PeriLous NOBAT: 20 Temmuz

Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.

eerdgn NOBAT: 22 Temmuz

Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 31 Temmuz

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: 4 Agustos.

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

GUNOSSSS kislarrrrrrrrrrrrrrrr guzell neselii huzurlu mutluuu umutluu askli-meskli bir hafta sonu diliyorummmmmmmmmmmmmmucksssssssssssss

PERIMMMMuckssssssssssssss nasilsinnn bebisimmm

Iyiym bebisimmmm sen nasilsin tontigimmm

Bugun ovu testi yaptm yumurtluyorum ama ilk kez hicbisi hissetmedennnnn bu yumurtadan omlet olmaz bendeeeeee hahahahaha

Pitiskommm acilen tefal acti fry edinnnm firindada super oluo ama azicik yagda tefal actifryla citir cotir kizartmadan farksizzzz ve bisuru sey yapiliooo irmik helvasi bile dusunmnnn super bisi ben bayiliyorummmm,m,

kızlar adete son3 gün bugün koltuktan hızlı kalktım hemen işimi yapıp tv karşısına geçmek için D derken sol kasıkta inanılmaz bir bıçak saplanması aman Allahım o nasıl bişeydi 10-15 sn sürdü geçti(bunu hamile arkadaşım da hamile olduğunu bilmeden hissettiğini söyledi)
ayrıca aadetten 10 gün önce göğüs ağrım başlardı fakat şuan bile hiç yok sadece sağ koltuk altımda ağrım var.geçen ay soğan kürü yapmıştım onun adet öncesi sendromunu azalttığını okumuştum acaba ondan mı ağrım yok anlamadım.
bu ay rahim filmi çekildiğimden ve yumurtlama döneminde eşimin ayağının alçıya alınması sebebiyle hiç ümitlenmedim ve birsürü ilaç aldım.halvette 11. gün ve 19. gün olmuştu(rahim filmi yumurtlamayı geciktiriyor ya 19 da birşey olmuşmudur bilmiyorum)eğer öyleyse ben bittim

Merhabalar,

Ben de size katılmak istiyorum :) Çok neşeli bir grupsunuz, sizinle birlikte hamileliğe koşmak istiyorum :)

Biz 4 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor.. Eşimde varikosel vardı. vs vs..

Bu ay aşılama yapılacak inşallah. Adet günüme de 1 gün kaldı. Adetten sonraki 2. gün doktoruma gideceğim..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…