- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.261
Wishperım üzülme canımcımmm her ay yeni umutlarrrrrrrrrrrrr yeni heyecanlarrrrrrrrrrrrrrr
Pitişkommm nerdesinnnnnnnnnnnnn spora mı kaçtınnnnnnn mutfakkkkkkkkkkkk
Bugünki menü:
Fırın poşetinde soya soslu mantarlı patates
Zerdeçallı pilav
Havuçlu tarçınlı kekk
Wishperım üzülme canımcımmm her ay yeni umutlarrrrrrrrrrrrr yeni heyecanlarrrrrrrrrrrrrrr
Bugünki menü:
Zerdeçallı pilav
Havuçlu tarçınlı kekk
Bugünki menü:
Zerdeçallı pilav
Havuçlu tarçınlı kekk
Bugünki menü:
Zerdeçallı pilav
Havuçlu tarçınlı kekk
Bugünki menü:
Zerdeçallı pilav
Havuçlu tarçınlı kekk
canım beni etti parça kalmış mı diye baktı güzel güzel dedi folikasit yazdı ama benim folik asit 5mglık yazıyo bi de içinde bebek düşünenler için yazmıyo bi hata mı var
e aMA bu monu olmadii ki cnmmm tamami karbonhidratttttt
pilav hic yemeyin diyor doktorlar tamamen seker iceriyor pilav yerine bulgur pilavi yiyin diyor.
patates valla bende azicik yaptim ama onuda yememek lazimmis
nisasta - seker - pilav -patates - yagi alinmis sut hormonlari bozarak sebepsiz infiniteye sebep oluyormus kislarrrrr
aaaa SOYA daa yokkk hemdee hicc yokkkkkkkk
havuclu tarcinli kekkkkk az kabul ediliebilir :))))))))))))
bide tam kilo vermistinn cnmm bu araaaa hazr vermisken pilav- unlu mamul- tatli- yemeeee
ayy bende cok karistimm OZURR VALLLAA kizma sakin banaaaaa
Aman bebisiiimm ne saglikli ki artikkk hicbise yiyemez oldukkk o gdolu bu hormonlu derkennnne aMA bu monu olmadii ki cnmmm tamami karbonhidratttttt
pilav hic yemeyin diyor doktorlar tamamen seker iceriyor pilav yerine bulgur pilavi yiyin diyor.
patates valla bende azicik yaptim ama onuda yememek lazimmis
nisasta - seker - pilav -patates - yagi alinmis sut hormonlari bozarak sebepsiz infiniteye sebep oluyormus kislarrrrr
aaaa SOYA daa yokkk hemdee hicc yokkkkkkkk
havuclu tarcinli kekkkkk az kabul ediliebilir :))))))))))))
bide tam kilo vermistinn cnmm bu araaaa hazr vermisken pilav- unlu mamul- tatli- yemeeee
ayy bende cok karistimm OZURR VALLLAA kizma sakin banaaaaa
kızzz bozsa beni bozardı vallahi hergün olsa hergün yerim patates ve pilavı
içimde yakında ağaçları çıkacak o derece yiyorum yani özelliklede patatesin hertürlüsünü aklına ne gelirse
Aman bebisiiimm ne saglikli ki artikkk hicbise yiyemez oldukkk o gdolu bu hormonlu derkennnn
Ebet karbonhidrat bombasi oldu ama evde bunlari bulabildimmm bugun alisveris yapcam aksama balik varr
Gunaydin kizlarrr klasik haftasonu kimsecikler yokkkkk
yaaaaaaa bende yiyeyim o zamann bu ara bende patatesi cok seviyorum yillardir kizartma diye yemezdim bu sene buraya gelince firinda patatesi kesfettimmmmm direk yagli kagit uzerine dilimleee az yag az tuzz hooop firina super oluyooo aynisi kabaklada cokk seviyorummmmmmmm
pikiiiisii yiyeyimm o zamannnn :)))
kisssssss kutlu halvet haftan da kutlu olsun bebeisimmmm yakisirr balik
avakado tatlisi :))))
mucksss cankuslarima:))
GUNOSSSS kislarrrrrrrrrrrrrrrr guzell neselii huzurlu mutluuu umutluu askli-meskli bir hafta sonu diliyorummmmmmmmmmmmmmucksssssssssssss
PERIMMMMuckssssssssssssss nasilsinnn bebisimmm
yaaaaaaa bende yiyeyim o zamann bu ara bende patatesi cok seviyorum yillardir kizartma diye yemezdim bu sene buraya gelince firinda patatesi kesfettimmmmm direk yagli kagit uzerine dilimleee az yag az tuzz hooop firina super oluyooo aynisi kabaklada cokk seviyorummmmmmmm
pikiiiisii yiyeyimm o zamannnn :)))
kisssssss KUTLU HALVET HAFTAN DA kutlu olsun bebeisimmmm yakisirr balik
avakado tatlisi :))))
mucksss cankuslarima:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?