Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrr ben geldim ama hafta sonu oldugu için siz yoksunuz kardesimin netten giriorum biraz yavas ama neyse ben gecmişi okuyum barii :)

Canmm belirtilerin gayet guzell eee filmde cektirdin sansin yuksekkk hangi ilaclari aldin tatlmmmm telaslanmaaa ins hamissindir bisi olmaz tatlimmmm
Selam cnmmm hosgeldn aramizaaaa asila a. Basarili olur insallahhhh
kızlarrrrrrr ben geldim ama hafta sonu oldugu için siz yoksunuz kardesimin netten giriorum biraz yavas ama neyse ben gecmişi okuyum barii :)
Zeytosummmm cok ozledm seni ve erkekiniiiiiiii umarm hersey yolundadir tatlimmmm mm

yolunda canım cok sukur bende sizi cok ama cok özledim

Hosgeldin tatlım tabii ki gel paylaş anlat rahatlarsin bildiklerimizden faydalan.insallah uğur getir bize bizde sana
Hoş geldin yavriiimmm nasılsın tatil de bol bol gez güneşlen erkekinle yüz iyi gelir.bizi de ihmal etme arada gel
Rahim filmi sonrası 5 gun antibiyotik,sancılarım gecmeyince serum icinde 3 buscopan,kalçadan diclomec ,2 kez majezik tablet son olarak diclomec tb 1 tane.bu durumda eğer bebek varsa da kesin kimyasal olur

hoşgeldiinnn...umarım herşey istediğin gibi olur...aşılamanda şıp diye tutarr...

Rahim filmi sonrası 5 gun antibiyotik,sancılarım gecmeyince serum icinde 3 buscopan,kalçadan diclomec ,2 kez majezik tablet son olarak diclomec tb 1 tane.bu durumda eğer bebek varsa da kesin kimyasal olur

oyyy çok yüklenmiş cidden..niye o kadar sancın oldu ya? çok zorlamışlar o zaman. böyle bi durumda ilk ay korunun deseler daha iyi olmaz mı?
sen içini ferah tut...Allah hayırlısını versinn...

zeytiniimmmm

herkeseee iyi pazarlaarrrr...sınava girenleeerrr...nasıl geçtiii? inşallaahhh güzel puanlaarla istediğiniz yerler geliirr....

kızlarr nasılsınız bakalım çok özledim sizleri sizinle sohbet etmek için girmek istiyorum hep aklımdasınız merak ediyorum sizi ama sürekli bebek düşüncesiyle yaşamakta istemiyorum bu beni daha çok yoruyo ama sıksık gelmeye çalışacağım burda edindiğim arkadaşlıklar çok özel benim için hepini harika insanlarsınız
buarada
cinsiyetler belli olmuş yeni hamişler olmuş harika topiğin tablosu çok güzel maşallah alt tarafla üst taraf eşit olacak neredeyseee :)))

sınavı olduk bitti kızlar benim eh işte geçti ama sorular beklediğimden zordu denemelerden daha düşük netim çıkar ama inş. seksenin üstünde bir puan alırım gerçi herzaman demişimdir hayırlısı olsun nasippp

nobatım yaklaştı ama buayda belirtinin b si yok bundada vardır bir hayır zaten kışınki kadar takmıyorum artık çok daha rahatım sınavda oldum bitti artık ders çalışmak yerine ev hanımlığının keyfini çıkarıcağımm bu bile beni çok mutlu ediyorrr :)))))
hepinizi öpüyorum

oooOOOOOOOoooooooooooooooo ne yapardim bilmemmmm seni bir gun gormesemmmmmmmmmmmmmmmmm sesini bile duymasamm ne yapardim bilmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hepimizinnnn olsunnn
Gökçe - Ne Yapardım (Video Klip) HD - YouTube

cankuslarrrrrrrrr
ZEYTINCIKKKK
ara sira bazi bazii al kardesinden bsayari gel CEKIRDEGIMIZ artik adiyla seslenelim ona Muhammed emir imizzzzzzzden haber ver bizeeeeeeeeee

HAFZAK cnmmmmmmm gelgel artik cok bebis konusmicazzzz bi suru oyun ogrendimmm oyun topklerinden onlai oynariz hafta iciiiii bebisler canlari isteyince yuce rabbimde ol deyince gelicekler nasilsa
sinavin insallahh cokcokkk iyidirrrrr sonuclarin 80 ustu gelsin insallahh cnmmmmm ozledikkkkk

SEWWALLLLLLLLL kisimmmmm sen nerelerdesinn bakimmmmm kizz kandildede ablosunun elini opmeye gelmedinnnnnnn
ozledimm seniiiiiiiiiiiiiiiii
benim msn olan bsayarimda bozulduuuu neyse oldu bu hafta konusuruzzzzz

herkesii opuyorummmmmmmmmmmmmm

mucksssssssssssssssssss

su an ne yapiyorsunnn oyunu var meselaaa ???????

hemen yaziyorummmm

TW da winbeldon TENIS turnuvasi erkekler finalii superrrrrrrrr
bsayar tw dennnnn EDIRNE KIRKPINAR GURESLLERIII finalini izliozzzzzzz
gokyuzunu sorarsanizzzz durmak bilmeden tummm istahiyla yagiyoooo gunes yine hic yokhhhhhhhh

be bu durumdaaa ben sunu diyorummmmmmmm ooooooooo napardimm bilmemmmmmmm

ALYAMMMMMMM canimmm ADD de ayni seyleri yasadi masallahh o ay hamis olduuu bak kizi masallahh gayet iyii sen merak etmeeee hayirlisiysa gelirrr cnmmmmm hicc dusunmeee bisey cnnnm kalbini ferah ve huzurlu tut yeter

PERIMMMMMMMMMMMM cnmmm ozledim seniiiiiiiiiii artik rejim yokkkkkkkkkk bu hafta proein agirlikli beslen cnmcmmmmm

simdi avakado tatlindan yaptimmmmm bide kabuklarinida yuzume surdummmmm bayaa guzel olduuuuu kabuklari surunnn kislarrrrrrrrrrrrrrrrr

mucukssss

aaaaaaaaa KABAK TADI VERDINNN diyeee dusunmeyinn amaa bakk gurbet ellerde kahveme cumle kurucak kimsem yokkkkk veee ben is yerinde hergun icip baktirmaya 15 yildir aliskin bir bunye olarakk napimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm istiomm isteeeeee
ALLAH razi olsunnnn tesekkurlerr...

ama ben tabakta biseyler gordum bakalim baska goren cikicaakmiiiiiii
ay kislarr ben artikk sizsizliktennnn konstrimatris gibi oldummmm daldan dalaaa topikten topige gidiommm tutunn beniiiiiiiiiiiiiii:)))))

Eki Görüntüle 460089

Eki Görüntüle 460091

Eki Görüntüle 460093

Eki Görüntüle 460094

Eki Görüntüle 460095

Eki Görüntüle 460097

Eki Görüntüle 460098

Eki Görüntüle 460099

Eki Görüntüle 460100

Eki Görüntüle 460101

Eki Görüntüle 460102

Pitiskommmmm falini gorunce inanilmaz heyecanlandimmmm tabagininnnnn sol ustunde emekleyen bi bebek var resmennnnnnnnnnn ve altinda 6 rakami varrrrr 6 vaktekadar bebis haberi geliooo sonra bi baktimmmm batina am 6 gun varrrrr delirdim burda heyecan yaptimmmmmmm bu kadar olurrrrrrrr yok artik yaaaaaaa olmus bu olmusssss

Ayyy inanmiorummmm surekli bakiorummm pipisi bile varrrrr ayollllllll erkek bebisin konmus gobuseeee sankiiimmmm nasi heyecan yaptimmmmm altinda resmen 6 rakami var yaaaaaa ve 6 gun sonra batinnnnn cildiriorummm boyle bisi olamazzzz

Aslında hepsini onlar vermedi ben nasılsa bu ay olmayacak diye ağrım olunca ictim:))ilaçlardan once test yaptılar ama bakalım ne olacak :))
İnsallah bebeğim sağlıklı olmayacaksa bu ay da olmasın bir ay daha beklerim canım

Falda görüp uydurduklarim;
Kocaman bir kuş kısmetin var birde kötü birisi var seni gozleyen ama kısmetin onların önünü kapatmış
Bi kapalı bayan var dua eder gibi duruyor bide cok düşünen erkek var, tabaktaki 6 yi bende gördüm perimm var bunda bı is hadi insssssss

Ayyy inanmiorummmm surekli bakiorummm pipisi bile varrrrr ayollllllll erkek bebisin konmus gobuseeee sankiiimmmm nasi heyecan yaptimmmmm altinda resmen 6 rakami var yaaaaaa ve 6 gun sonra batinnnnn cildiriorummm boyle bisi olamazzzz

6 yi gordumde diğer dediğini göremedim perimm maşallah falci olduk çıktık kizzz

alyammmmmmmmmmmm gorr lutfennnnnnnnnnnnnnn:)))

ayy ben yerim sizii yaaaa yerimmmm

PERIMMMMMMMM heycanli prensesimmmmmmmmmm allahh omrun boyu hep guzel heycanlar yasatsin sanaaaaaaaa ve bu heycaninini hic kaybettirmesin cnmmm benimmmm allahhhh ayni bu heycanla kocisine bebisimizzzzzzzz gelioooo dieee bagirmayii nasip etsin insallahh sana canimin taa icii

ALYAM kizz sende kotu kotu dusunup durma kissssss seni olumlu dusunup olumlu dusunduklerinle karsilasmaya davet ediyorummmmmmmmmmm
canimm benim allah ne yazdiysa o
bu bebis geliceksee gelicek zatennn sen giccccccc panik yapma hayirlisi neyse o olsun hakkimda de cnmmm benimmmmmmmmmm

oz;edimmm amaaa herkesiii ben yaaaaa
toparlanalimm yarin artikkkkkkk

opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm veee kocisle yuruse kaciyorummmmmmmm

ay koca gun evdeydikkk yagmur yagmurr bu nasil bbi havadir yaaaaaa

winbeldon erkekler finalini bitirdik simdi semsiyeleri alip cizmeleri giyip yollara duselimmm su hale bak yazi goremeden kisa baslicazzzzz cizmeler bi iceri bi disariiiii
offf vallaaaaaa

opptummmmmmmmmmmm herkesleriiiiiiiiiii
muckssssssss

Gördüm bebeği gördüm vurma idisim vurma bak bebegim varsa dusururumazıcık sagda da hamile kadin var kocan karnına yapismisss

Gördüm bebeği gördüm vurma idisim vurma bak bebegim varsa dusururumazıcık sagda da hamile kadin var kocan karnına yapismisss

ayyy yerimm kizz senii kiyarmiyimm benn sanaaaaa hemide bi suru seyler gormussunn baksanaa:))))

ay kislar havaya inanamazsiniz ya 15 derece ama yagmurr durmak bilmiyo aksam ustu ciktik kocisleeee bayada yuruduk donuste yagmura bir yakalandkkiiiii semsiye falan tirasss montlarlaydik amaa sirilsiklammm halde eve ulastikkkkkkkkkk nasil yaz bu boylee anlamadim

:119: Hoşgeldin tatlım aramıza :119:

:119: Sen de hoşgeldin hafzam:119: Herşeyin hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Nasılsınız,iyi misiniz canlarım benim?Ben Cumartesi Kpss ye girdim ve kötüydü ya Türkçeyi full yapan birisi olarak Türkçe bile zordu ve zaman hiç yetmedi.Ne diyelim sağlık olsun.Çalışmadan girince böyle oluyor demek ki.Hayırlısı olsun.Hamiş haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.Allah ım hepimizin gönlüne göre versin.Hayırlı,sağlıklı,huzur dolu,dilediğiniz gibi geçecek bir hafta diliyorum hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…