- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.281
Canmm belirtilerin gayet guzell eee filmde cektirdin sansin yuksekkk hangi ilaclari aldin tatlmmmm telaslanmaaa ins hamissindir bisi olmaz tatlimmmmkızlar adete son3 gün bugün koltuktan hızlı kalktım hemen işimi yapıp tv karşısına geçmek içinD derken sol kasıkta inanılmaz bir bıçak saplanması aman Allahım o nasıl bişeydi 10-15 sn sürdü geçti(bunu hamile arkadaşım da hamile olduğunu bilmeden hissettiğini söyledi)
ayrıca aadetten 10 gün önce göğüs ağrım başlardı fakat şuan bile hiç yok sadece sağ koltuk altımda ağrım var.geçen ay soğan kürü yapmıştım onun adet öncesi sendromunu azalttığını okumuştum acaba ondan mı ağrım yok anlamadım.
bu ay rahim filmi çekildiğimden ve yumurtlama döneminde eşimin ayağının alçıya alınması sebebiyle hiç ümitlenmedim ve birsürü ilaç aldım.halvette 11. gün ve 19. gün olmuştu(rahim filmi yumurtlamayı geciktiriyor ya 19 da birşey olmuşmudur bilmiyorum)eğer öyleyse ben bittim
Selam cnmmm hosgeldn aramizaaaa asila a. Basarili olur insallahhhhMerhabalar,
Ben de size katılmak istiyorum :) Çok neşeli bir grupsunuz, sizinle birlikte hamileliğe koşmak istiyorum :)
Biz 4 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor.. Eşimde varikosel vardı. vs vs..
Bu ay aşılama yapılacak inşallah. Adet günüme de 1 gün kaldı. Adetten sonraki 2. gün doktoruma gideceğim..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Zeytosummmm cok ozledm seni ve erkekiniiiiiiii umarm hersey yolundadir tatlimmmm mmkızlarrrrrrr ben geldim ama hafta sonu oldugu için siz yoksunuz kardesimin netten giriorum biraz yavas ama neyse ben gecmişi okuyum barii :)
Canmm belirtilerin gayet guzell eee filmde cektirdin sansin yuksekkk hangi ilaclari aldin tatlmmmm telaslanmaaa ins hamissindir bisi olmaz tatlimmmm
Selam cnmmm hosgeldn aramizaaaa asila a. Basarili olur insallahhhh
Zeytosummmm cok ozledm seni ve erkekiniiiiiiii umarm hersey yolundadir tatlimmmm mm
Hosgeldin tatlım tabii ki gel paylaş anlat rahatlarsin bildiklerimizden faydalan.insallah uğur getir bize bizde sanaMerhabalar,
Ben de size katılmak istiyorum :) Çok neşeli bir grupsunuz, sizinle birlikte hamileliğe koşmak istiyorum :)
Bu ay aşılama yapılacak inşallah. Adet günüme de 1 gün kaldı. Adetten sonraki 2. gün doktoruma gideceğim..
Hoş geldin yavriiimmm nasılsın tatil de bol bol gez güneşlen erkekinle yüz iyi gelir.bizi de ihmal etme arada gelkızlarrrrrrr ben geldim ama hafta sonu oldugu için siz yoksunuz kardesimin netten giriorum biraz yavas ama neyse ben gecmişi okuyum barii :)
Rahim filmi sonrası 5 gun antibiyotik,sancılarım gecmeyince serum icinde 3 buscopan,kalçadan diclomec ,2 kez majezik tablet son olarak diclomec tb 1 tane.bu durumda eğer bebek varsa da kesin kimyasal olurCanmm belirtilerin gayet guzell eee filmde cektirdin sansin yuksekkk hangi ilaclari aldin tatlmmmm telaslanmaaa ins hamissindir bisi olmaz tatlimmmm
Selam cnmmm hosgeldn aramizaaaa asila a. Basarili olur insallahhhh
Zeytosummmm cok ozledm seni ve erkekiniiiiiiii umarm hersey yolundadir tatlimmmm mm
Merhabalar,
Rahim filmi sonrası 5 gun antibiyotik,sancılarım gecmeyince serum icinde 3 buscopan,kalçadan diclomec ,2 kez majezik tablet son olarak diclomec tb 1 tane.bu durumda eğer bebek varsa da kesin kimyasal olur
Aslında hepsini onlar vermedi ben nasılsa bu ay olmayacak diye ağrım olunca ictim:))ilaçlardan once test yaptılar ama bakalım ne olacak :))hoşgeldiinnn...umarım herşey istediğin gibi olur...aşılamanda şıp diye tutarr...
oyyy çok yüklenmiş cidden..niye o kadar sancın oldu ya?çok zorlamışlar o zaman. böyle bi durumda ilk ay korunun deseler daha iyi olmaz mı?
sen içini ferah tut...Allah hayırlısını versinn...
İnsallah bebeğimALYAMMMMMMM canimmm ADD de ayni seyleri yasadi masallahh o ay hamis olduuu bak kizi masallahh gayet iyii sen merak etmeeee hayirlisiysa gelirrr cnmmmmm hicc dusunmeee bisey cnnnm kalbini ferah ve huzurlu tut yeter
PERIMMMMMMMMMMMM cnmmm ozledim seniiiiiiiiiii artik rejim yokkkkkkkkkk bu hafta proein agirlikli beslen cnmcmmmmm
simdi avakado tatlindan yaptimmmmm bide kabuklarinida yuzume surdummmmm bayaa guzel olduuuuu kabuklari surunnn kislarrrrrrrrrrrrrrrrr
mucukssss
aaaaaaaaa KABAK TADI VERDINNN diyeee dusunmeyinn amaa bakk gurbet ellerde kahveme cumle kurucak kimsem yokkkkk veee ben is yerinde hergun icip baktirmaya 15 yildir aliskin bir bunye olarakk napimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmistiomm isteeeeee
ALLAH razi olsunnnn tesekkurlerr...
ama ben tabakta biseyler gordum bakalim baska goren cikicaakmiiiiiii
ay kislarr ben artikk sizsizliktennnn konstrimatris gibi oldummmm daldan dalaaa topikten topige gidiommm tutunn beniiiiiiiiiiiiiii:)))))
Eki Görüntüle 460089
Eki Görüntüle 460091
Eki Görüntüle 460093
Eki Görüntüle 460094
Eki Görüntüle 460095
Eki Görüntüle 460097
Eki Görüntüle 460098
Eki Görüntüle 460099
Eki Görüntüle 460100
Eki Görüntüle 460101
Eki Görüntüle 460102
Ayyy inanmiorummmm surekli bakiorummm pipisi bile varrrrr ayollllllll erkek bebisin konmus gobuseeee sankiiimmmm nasi heyecan yaptimmmmm altinda resmen 6 rakami var yaaaaaa ve 6 gun sonra batinnnnn cildiriorummm boyle bisi olamazzzz
Ya hemen o 6 nin ustunde emekleyen bebis vaarrrrr kafasi sag tarafta hattaaaaa emekler gibi duruooo cok nettt goorrrr :))))6 yi gordumde diğer dediğini göremedim perimmmaşallah falci olduk çıktık kizzz
Gördüm bebeği gördüm vurma idisim vurma bak bebegim varsa dusururumazıcık sagda da hamile kadin var kocan karnına yapismisss
merhabalar,
ben de size katılmak istiyorum :) çok neşeli bir grupsunuz, sizinle birlikte hamileliğe koşmak istiyorum :)
biz 4 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor.. Eşimde varikosel vardı. Vs vs..
Bu ay aşılama yapılacak inşallah. Adet günüme de 1 gün kaldı. Adetten sonraki 2. Gün doktoruma gideceğim..
kızlarr nasılsınız bakalım çok özledim sizleri sizinle sohbet etmek için girmek istiyorum hep aklımdasınız merak ediyorum sizi ama sürekli bebek düşüncesiyle yaşamakta istemiyorum bu beni daha çok yoruyo ama sıksık gelmeye çalışacağım burda edindiğim arkadaşlıklar çok özel benim için hepini harika insanlarsınız
buarada
cinsiyetler belli olmuş yeni hamişler olmuş harika topiğin tablosu çok güzel maşallah alt tarafla üst taraf eşit olacak neredeyseee :)))
sınavı olduk bitti kızlar benim eh işte geçti ama sorular beklediğimden zordu denemelerden daha düşük netim çıkar ama inş. Seksenin üstünde bir puan alırım gerçi herzaman demişimdir hayırlısı olsun nasippp
nobatım yaklaştı ama buayda belirtinin b si yok bundada vardır bir hayır zaten kışınki kadar takmıyorum artık çok daha rahatım sınavda oldum bitti artık ders çalışmak yerine ev hanımlığının keyfini çıkarıcağımm bu bile beni çok mutlu ediyorrr :)))))
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?