Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınlar , günaydınlar , günaydınlaaaaaaaaaaaaar
Bana dair haberleri vereyim hemen perşembe günü aşılamam oldu. Aşılama korktuğum gibi değilmiş hiç ağrı sızı hissetmedim ama ertesi ve bir sonraki gün kahverengi lekelenme tarzında bişi oldu dr ulaşıpta soramadım. Burada yazan arkadaşlardan okuduğuma göre normalmiş onun için biraz rahatladım açıkcası . Şimdi doktorun verdiği sürenin bitmesini bekliyorum. Test sonucum inş bu ay pozitif çıkarda bende hamileler kervanına katılırım hayırlısıyla , heyecanlıyım, mutluyum, sabırsızım, endişeliyim yani anlayacağınız karmakarışık bir haldeyim bana dua edin bebeğim bu ay tutunsun

Hadi bakalım,inşallah hayırlı haberlerini alırız.Allah ım gönlüne göre versin,hakkında en hayırlı olanı versin inşallah...

günaydın kızlar,sabah kan verdim sonuç 3.7 çıkmış çok ümitlenmiştim yükselir mi acaba?:18::18::18:

medmuscum hayırlısıyla bebişin tutunur inşallah sana canımm

bomba gibi bir hafta sonu geçirdim enteresandır ki mensim 8. gün olmasına rağmen hala bitmedi.. sınav basitti keşke tarihe düzgün çalışsaydım 2 şık arasında kaldıklarım oldu ama bi önemi yok önemli olan sağlık :) daha da girmem zaten kendi alanımda uzmanlaşmak daha kolay olsa gerek.. öle yani kızlarr yumurtlama günüm gelecek hala devam ne yapsamki acep

Günaydın canım,tabi ki yükselebilir...Böyle düşük çıkıpta yükselen çok kişi var.Çok dikkat et kendine.Kimyasal,temizlik malzemesi vb.şeylerden uzak dur bu aralar.2 gün sonra tekrar yaptırırsın.Rabbim istesin yeter ki.Hakkına en hayırlısı olsun inşallah...

günaydın kızlar,sabah kan verdim sonuç 3.7 çıkmış çok ümitlenmiştim yükselir mi acaba?:18::18::18:

İnsallah tutar bebeem cok dinlen yat uzan dolanma ortalıklarda kanama lekelenme olmasın bu ay böle ol iste :)))

Ay idisim sorma burası da bi değişik yaz mı kıs mı bahar mı anlamadık ((

kızlarr destekleriniz için sagolun ama ne yaptıysak olmadı gitimyo bir türlüüü
dün bir firma geldi ilaçlama yaptı 3 gün eve giremicezzz
inşşş bu işe yararr,eger bu 3 gün içindede ölmezsee
gaz basıcaklarr evee,

cok sinirim bozuluyoo gecelerii uyuamıyorumm iyice bzdu psikolojimiii

neyseeeeeee

ne var ne yokkkk
nasılsınızz iyimisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bol hamişlii ve halvetlii haftalar diliyorum sizlereeeeeeeeeeeee

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

tamam canım dikkat ederim,hayırlısı olsun hakkımızda.dualarınızı eksik etmeyin canlarımmm

İsilllllll oldu bu olduuuuuu. Ay hadi halayaaaaa
Ön halay olsun bu :)) bebeem bundan önceki testlerin kaç çıkıyordu canım mesela benim hep 0.100 çıkar :1

Canım sıkma canını,olacak olmalı işte.İnşallah bu sefer bir an önce ölü olarak bulursunuz.O kadar ilaçtan sonra ölmesi lazım.Üzülme hiç bir şey senden ve bebeğinden önemli değil.Öpüyorum seni ve küçük vitoş'uuu...

İsilllllll oldu bu olduuuuuu. Ay hadi halayaaaaa
Ön halay olsun bu :)) bebeem bundan önceki testlerin kaç çıkıyordu canım mesela benim hep 0.100 çıkar :1
0,1 falan çıkıodu sanırım canımm hayırlısı ya keşke bekleseydim bi kaç gün daha
ayy şimdii gördümmm canımmm

ayy vallaa yükselirr niye yükselmesinnnnnnnnnnnnnnn

pekiii kaçgün geçti kii

daha geçmedi günüm canım 5-6 gün var sabırsız ben yine dayanamadımm

bidenelerim naaapıyonuz be ya
mavi bayraklı şarköy tatilinden sonra çommm çokkkkkk iyiyim kardaşlarrrrrrrrrrrr
mükemmel iyi geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
özleyiverdim sizi be yaaaaaa
vee geri döndümmmmmmmmmmmmmmmmm
sizleri seviyorummmmmmmmmmmm
byyyyyyyyyy

0,1 falan çıkıodu sanırım canımm hayırlısı ya keşke bekleseydim bi kaç gün daha

daha geçmedi günüm canım 5-6 gün var sabırsız ben yine dayanamadımm

İste bu :118::118::118::118::119::119::119::119: peri koossss çabuk şenlik var dansozler gelsiinnnnnn:)))
Yaaa insallah bize de nasip olurrr

sagol canm benmmm
senin nasıı gidiyooooo

ikili teste az kalmışşş oh ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…