- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.321
0,1 falan çıkıodu sanırım canımm hayırlısı ya keşke bekleseydim bi kaç gün daha
daha geçmedi günüm canım 5-6 gün var sabırsız ben yine dayanamadımm
Yaa çabuk geçsin zaman :)) peki belirti var mı belirti neler yasıyorsun anlat hemen
Nabersiniz ? Biz iyiyiz h.sonu denizle denize girdik yüzdük ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi havada güzeldi esintili böyleeeeeeeeee bugünde mealeseeeffffffffffffffff işteyizzzzzzzzzzzzzzzz
ışıl çok sevindim canım inş.olacak bu sefer tuttu bu tutuutuuuuuuuuuuuuu
Vitooooooooo fareli köyün kavalcısı yosma seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii olum ne var lan ardı önü bir fareeeeeeeeeee çok çok evdeki peynirleri yer o kadar sıkma canını inş.halleder temizlik şirketiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzzzzz hamınızı yaladık yuttuk öptükkkkkkkkk sevdik seviştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çoştuk çoşturdukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bu arada ben hamile platesi araştırıyorum ist.anadolu yakasında bilen varsa yazsın aşüfteler :)
vitoşum adet zamanını bekleyemem ki ben canım ya 2 gün sonra yaptırırım tekrarayy allahh canınıııı ışılllllllllll
bende caktırmıyomda tırstım ufaktann heee
daha adetine bile varmışş hergün otomatikmen 2 katıı desennn oh ohhhh
tamamm erkenden sevinmekk yokk varda yokkk
sen dur şimdii tekrar yapmaa canımmm
adetin geçsinnn ozman yappp
ohh ohh gelsinn bebişin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
biraz gerileri takip ettim
yeni hamiş yokkkkkkkkkkkk
ışılcım inşallah sen hamişssindirrrrrrrrrrr
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz
hemencik bize güzel haber verrrrrrrrrrrrrrr
okkkkkk???????????????
kpss mağduruuuu hafzakkkkkkk babyyyy nasıldı sınavvvvv
anoyyyy kızzz kafam kadar fareee evimi ne halee getirdiii
salladım gittii bakalımmmmm
sendee sosyete olmuşunn kızzz
dur bir 4. ayını dolsurrr atraksiyona ekşına girmeee oranı buranı acıtıp yırtıcann töbee töbeee
o topun üstündee yuvarlancannn
dur az bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeearaştırmanı yap ama süperr bencede pilatess zartt diye çocuk dogurursun inşşş..
sonrada ebru şallı gibinnn
tvde derslere fln cıkmaa heeeeeeeeeee
Hatunlarr nasılsınız iyimisiniz hepinizee harikaaa bigün olması dileğiyle
ışılııımm sabah sabah ne güzel haber bu ama pidilgamdan sonra ben temkinli yaklaşıyorum 5 in altı değerlere inşallah 2 gün sonra artar canım değerin
mehmetderyaaamm üzülme canım benimkide pek iç açıcı geçmedi hakkımızda hayırlısı bide ben okadar çalıştım iyiki çalışmamışınn :)))
idilgaaammm geldim bak bende çok özledim sizleri ama hep kaçak okudumAklım sizdeydi yaniii
ohh be ders bitti tamgaz bebiş çalışmalarına devammm
evdede bi temizlik operasyonu varki kızlar sormayınn heryer biyerdeeeYardıma gelennn
SORMA CANIM YAAA VASATIN ÜSTÜMÜ DESEM ALTIMI BİLEMEDİM AMA GENELDE KASMIŞLARDI YANİİİ BAKALIM PUAN NE OLCAK HAYIRLISI
EVET EVET OLDU BU İŞ İNŞALLAHHHH
SEN YAP İKİGÜN SONRA VER KANINI YİNE ARADA BİRDE İDRARINLA YAP TESTİNİ AYYY ÇOK SEVİNDİMMMM HADİ İNŞALLAHHHH
OLUM NE KALDI ŞURDA 4.AYA HEM BEN BULANA KADAR 4.AY DOLARR AÇACAM HERYERİMİİİİİİİİİİ O TOPUN ÜZERİNDEDE TOP GİBİM YUVARLANACAMMMMMMMMM OHOHOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
SIKILDIM YAAAAAAAAAA HAYATIMA ENERJİ LAZIM AKTİVASYON LAZIMMMMMMMMM HERGÜN YÜRÜYORUM AMA YETMEZZZZZZZZZZZ ENERJİM TAVAN MEAŞALLAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH :.nazar: degmesinnnnnnnnnnnnnn
OLUM NE KALDI ŞURDA 4.AYA HEM BEN BULANA KADAR 4.AY DOLARR AÇACAM HERYERİMİİİİİİİİİİ O TOPUN ÜZERİNDEDE TOP GİBİM YUVARLANACAMMMMMMMMM OHOHOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
SIKILDIM YAAAAAAAAAA HAYATIMA ENERJİ LAZIM AKTİVASYON LAZIMMMMMMMMM HERGÜN YÜRÜYORUM AMA YETMEZZZZZZZZZZZ ENERJİM TAVAN MEAŞALLAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH :.nazar: degmesinnnnnnnnnnnnnn
[SUP][/SUP]
leynnnn adaoşşş bu ne enerjidir yawrııım biraz daha bekleeeee hemen başlamamaazallah
maşallahhh canımmm hep böyle olursun inşş,çok güzel bişi bu pilates yaaa ama doktoruna sormadan başlama sakınnn
aybicemmmmmmmmmmmmmmmm duramıyommmmmmmmmmmmmmmm biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu ayın 28sinde dr kontrolüm var ozamn soracm ışılım daha araştırma aşamasındayım bulunca bir yer dalacam yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
bide diyetisyene gidecem nasıl beslenmem konusunda daha dogrusu dengeli kilo alımı ve dogru beslenme konusunda bakalım hayırlsıı canım yavru şeytanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?