- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.341
ayy bu karıı harbii azıttııı enerji patlamasıı yaşıyooo
gel benm eve temizliğee omznn bakk ben senii nasıı o pilates topunun üstünde zıpzıpzıplatıyoo gibi enerji harcattırırımmm görürüsünnnnnnnn
lan ne temizligiiiiiiiiiiiiii kop git tiksiniyorum temizlikten evi kociş temizliyooooooooooooooo ben yatanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben sokaklarda sürtme ve eglenme enerjisi istiyooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aybicemmmmmmmmmmmmmmmm duramıyommmmmmmmmmmmmmmm biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu ayın 28sinde dr kontrolüm var ozamn soracm ışılım daha araştırma aşamasındayım bulunca bir yer dalacam yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
bide diyetisyene gidecem nasıl beslenmem konusunda daha dogrusu dengeli kilo alımı ve dogru beslenme konusunda bakalım hayırlsıı canım yavru şeytanım
Kızlar merhabalarrrrrrrrrrrrİşte karşımızda bir yeni gün daha taptaze umutlarlaaaa. İnşallah dularımız kabul olurrr. Bizi burda sevindirecek birilerini daha görüyoruummm hadi kızlaaaaarrrrr :13:
Alyammmmmmmm ben battaşlığımızı bozdum galibaa. Test falan yokDün hastlandımmmmmmmmm Bu gün doktora gideceğiz akşama. Adetinin 2. ya da 3. günü gel bir iğne yapacağım demişti. Şoktan ne iğnesi olduğunu bile sormadım Hayırlısı inşallah. Sen de durumlar nasıl alyammm
Kizz ADD ne zaman 3,5 aylık oldu sipann maşallah
sagol canm benmmm
senin nasıı gidiyooooo
ikili teste az kalmışşş oh ohhh
Merak etme benden de bu ay bisiy olmaz biliyorsun değerlendirmedik zaten Birsuru ilac aldım bu ay. Diğer bat benim bat 10 Ağustos olur:)) hem bizde exbattas oluruz Bebisim
alyammmmmmmmmm gizli gizliiiiiiiiiii büyüyooooooooooo çaktırmadan anası gibi sinsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne bilim yavrım yaaaaaaaaaaa velet içerde ne halt yiyosaaaaaaaaaaa kendi çapında büyüyooooooooo işte ablasıııııııııııııııııı
Tamam o zaman. :13: İnşallah önümüzdeki ay görmeyiz bunu. Şimdi randevu için doktor beyin yardımcısıyla konuştum . Hem de biraz bilgilendirdii beni. Mutluyum, Umutluyum inşallah. Bu akşam gidiyorum kızlar dua edin nolur
Kızlar size bir sorum olacak,özellikle hamişlere...
Ya biz bebek haberimizi aldığımızdan beri kardeş kardeş duruyoruz.Anlayın işte...
Sizde surumlar nasıl?Adam yakında isyan edecek...
Ama bunca zamandan sonra bebiş oluncada korkuyor insan bir şey olur diye...
Ya biz bebek haberimizi aldığımızdan beri kardeş kardeş duruyoruz.Anlayın işte...
kız azgın kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dur bakim accık daha bekle çömez seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yavrum bizde de halvet varla yok arası adam çok yanaşmayı bebege bişey olacak diye ben yanaşiıyommmmmmmmmmmm ben kovalıyomm o kaçıyoooooooooooooooooooo
durumlar vahim anlayacagım yani
Bence tahlillere bakmak için yada kist var mı diye bakmak için 2. Gun cagirmistir.bi klomen bı de catlatma iğnesi hoooppp bebiiss
Evet canım,bende idare eder.Mide bulantısı ve kusma dışında iyiyim.Süt,yumurta,ceviz,fındık,badem görmek bile midemi bulandırıyor.Oyüzden 1,5 aydır onlara ara verdim.Bende korkuyorum,bir şey yiyemeyince.İnşallah sağlıklı olur bebişlerimiz.Allah a emanetler.Canım birde ikizlerde ikili test doğru sonuç vermiyor,yapılmıyor diye duydum ama 21 inde dr a gideceğim bakalım ne diyecek.Hayırlısı olur inşallah.Allah ım korktuğumuza uğratmasın...
doktorun yasak demedikten sonra herşey yolunda demektir ve hiç kendini sıkmana gerek yok
biz kızımda hiç kesmedik doğuma 10 gün kalana kadar devam ettik
artık o zaman ne olur ne olmaz diye korktuk bıraktık
ama son ana kadarda doktorumda yasak koymamıştı
şimdiki hamileliğimde de aynen devam ediyoruzzzzzz
yani canım bişey oldumu doktorlar hemen uyarıyor korkmayın
inşallah hiç bişey olmazzzzzzzzzzz
zevklerinizden boş yere vazgeçmenize gerek yokkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?