Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Allahh seniiiii yaaaaaaaaaa

aynenn canımm öyle yapınnnn

Evet canım,ben en iyisi dr sorayım bir.En azından aklımda soru işareti kalmaz.Hayırlısı olsun bakalım...

KIZ SENİN İKİZMİYDİ İZNE ÇIKTIM 2 HAFTA
O ZAMAN sanki belli değildi yenimi belli olduuuuuuuu
anaaaaaaaaaaa
çok sevindim gııııııııııııııııı
bende çok istedim 2iz 3üz olsun ama değil yaaaaaaaaaaaaaa

hahahahah puhahahahahahaaa iyiymiş gençlik yıllarında oldugu gibiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi hayırlı haberlerinin alalım inşallah rabbim gönlüne göre versin tatlım

günaydın kızlar,sabah kan verdim sonuç 3.7 çıkmış çok ümitlenmiştim yükselir mi acaba?:18::18::18:

medmuscum hayırlısıyla bebişin tutunur inşallah sana canımm

İnşallah canım,Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimize..
Bana kalsa aklıma dahi gelmiyorda,erkekler işte daha faklı.2 hafta daha bekleyip dr a sormak en iyisi.Birde 2 bebek üst üste duruyor.Birinin başı solda,alttakinin ki sağda teyzesi oyüzdende bence aşağıya yani rahme daha yakın ikinci bebek.Hayırlısı olsun bakalım...

Evet canım ikiz Allah nasip ederse inşallah.Ama birinin gelişimi normal ama yeri yani kesesi kendine göre küçük.Bakalım işte 21 inde tekrar gidecez,Allah ın hakkımızda en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.Sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ayıpsız özürsüz bebekler nasip etsin inşallah.Amin...

Sen bu iğneyle hamile kal hemen bende aynından yaptırayım:))) bebem madem kist ve iltihap var sogan kuru yapsana bu ay hem yumurtayı da geliştiriyor ben gecen ay yapmıştım

Kızlar cinsellikten soğutmayın sakın zaten dogum sonrası erkekler anne olunca eslerine dokunmamıyor garip bı psikolojiye giriyorlar aman diyim.ver gazı ver gazı

Deneyelim kuzum nasıl oluyor bi araştırayım bakayım Soğanı da çokkkk severimmmmmm

Yap Bebisim iltihabı olanlarda cok akıntı oluyormuş ama bende olmadı o ay 15 ve 17 mm yumurtalarım olmuştu mensin ilk gunu koca koca parçalar geldi benden muhtemelen kist olmadan atıldılar diye düşünüyorum ben.oyle de etkisi var yani.bu ay rahim filmiyle de şansımı yukselttigimi düşünüyorum bakalım nasip

kızlarrrrr topiğin anaları nirdeeeeeeeeeeeeeeeee

kız varya hamişler ne fenasınızzzz .doktora sorunn doktaraaa

Kızlar cinsellikten soğutmayın sakın zaten dogum sonrası erkekler anne olunca eslerine dokunmamıyor garip bı psikolojiye giriyorlar aman diyim.ver gazı ver gazı :

öylemi diyorsunn haydarrrr hocammmmm.kızalr haydar hocayla canlı yazışma başlamıştır sorusu olan varsa buyursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…