- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.361
Normal gebeliklerde 2. Tremester yani 3. Ay ile 6. Ay serbest, hatta bazı Dr lar doguma kadar serbest diyor eğer bir risk yokksa bu durumda deryamm Dr a sor çünkü senin minnakin biri küçük zarari olabilir .sizde evli olmayan çiftler gibi yapın. Anladınız siz onu
Normal gebeliklerde 2. Tremester yani 3. Ay ile 6. Ay serbest, hatta bazı Dr lar doguma kadar serbest diyor eğer bir risk yokksa bu durumda deryamm Dr a sor çünkü senin minnakin biri küçük zarari olabilir .sizde evli olmayan çiftler gibi yapın. Anladınız siz onu
normal gebeliklerde 2. Tremester yani 3. Ay ile 6. Ay serbest, hatta bazı dr lar doguma kadar serbest diyor eğer bir risk yokksa bu durumda deryamm dr a sor çünkü senin minnakin biri küçük zarari olabilir .sizde evli olmayan çiftler gibi yapın. Anladınız siz onu
günaydın kızlar,sabah kan verdim sonuç 3.7 çıkmış çok ümitlenmiştim yükselir mi acaba?:18::18::18:
medmuscum hayırlısıyla bebişin tutunur inşallah sana canımm
ayy yok ozmnn hiç birycik olmaz takma kafana canımm..mantıken dogru diyon ama 2 tane var hangisinden nerden anlasılcakkk..
herşey güzell olucakk tatlımmmmmmm
canımcım bende düşük tehlikesi varr bende zaten yasak halvet flnnn
ama doktor demesede senin ikiz zatnn daha dikkatli olman lazmm nette ac bakk ztn ikiz bebeklerde doktorlar pek tavsiye etmiyo diye okumutumm
cnm biraz daha bekle ilk zamanlar ve son zamanlar ilişkiye girilmemelii diye biliyorum ikiz gebelik oldg içinn...
KIZ SENİN İKİZMİYDİ İZNE ÇIKTIM 2 HAFTA
O ZAMAN sanki belli değildi yenimi belli olduuuuuuuu
anaaaaaaaaaaa
çok sevindim gııııııııııııııııı
bende çok istedim 2iz 3üz olsun ama değil yaaaaaaaaaaaaaa
İnşallah canım yaaa. Rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah. Daha önce baktı zaten. Hatta bakarken şöyle bir diyalog oluştu aramızda. (Şimdi o gördüklerini söylüyor, hemşiresi yazıyor)oktor Bey:...sağ tarafta ... kist. Ben- Neeee kist miiiiiii? Nasıl yaniiiiiiii olamaaaazzzz uuuu. Doktor bey: Gülerek ya çok önemli değil mini minicik bir şey dedi.
Rahim filminden sonra ise; Doktor bey Sol tarafta iltihap var. Ben : neeeee iltihap mıııı? Nasıl yaniiiiiiiii Olamazzzz nasıl olur amaaaa derkenDoktor Bey: Önemli değil çok küçük diyor yine gülerek.
Şimdi yardımcısı ile konuştuğuma göre yumurta geliştirici iğne yapacakmış ve bu 3-4 gün sürecekmiş sonra tekarar bakıp dozajını ayarlayacakmış. Veeeeeeeeee inşallahhhhhh bu ay gebe kalabilirmişimmmmmmmmmmmmmmmm inşallah Allahım inşaallllaaaahhhh cümlemizzzzzzz sevinsin inşalllaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
Sen bu iğneyle hamile kal hemen bende aynından yaptırayım:))) bebem madem kist ve iltihap var sogan kuru yapsana bu ay hem yumurtayı da geliştiriyor ben gecen ay yapmıştım
hadi hayırlı haberlerinin alalım inşallah rabbim gönlüne göre versin tatlım
Deneyelim kuzum nasıl oluyor bi araştırayım bakayım Soğanı da çokkkk severimmmmmm
kızlarrrrr topiğin anaları nirdeeeeeeeeeeeeeeeee
kız varya hamişler ne fenasınızzzz .doktora sorunn doktaraaa
Kızlar cinsellikten soğutmayın sakın zaten dogum sonrası erkekler anne olunca eslerine dokunmamıyor garip bı psikolojiye giriyorlar aman diyim.ver gazı ver gazı :
perimin kocişi izinli oluyo pazartesileri,pidilim de uyuyodur heralde canımm
Alyaaaaammmmmmm sen özel hastaneye mi gidiyorsun Devlet hastanesine mi???
öylemi diyorsunn haydarrrr hocammmmm.kızalr haydar hocayla canlı yazışma başlamıştır sorusu olan varsa buyursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?