- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.381
bende haydarım banada sorabilirsiniz
hem benim bilmediğim yerde yok he he
Karnım ac midem bulanıyor bilgisayara baktikcasoyle Haydar bu bir belirtimi yarın bat
günaydınlar , günaydınlar , günaydınlaaaaaaaaaaaaar
Bana dair haberleri vereyim hemen perşembe günü aşılamam oldu. Aşılama korktuğum gibi değilmiş hiç ağrı sızı hissetmedim ama ertesi ve bir sonraki gün kahverengi lekelenme tarzında bişi oldu dr ulaşıpta soramadım. Burada yazan arkadaşlardan okuduğuma göre normalmiş onun için biraz rahatladım açıkcası . Şimdi doktorun verdiği sürenin bitmesini bekliyorum. Test sonucum inş bu ay pozitif çıkarda bende hamileler kervanına katılırım hayırlısıyla , heyecanlıyım, mutluyum, sabırsızım, endişeliyim yani anlayacağınız karmakarışık bir haldeyim bana dua edin bebeğim bu ay tutunsun
haha bende öyleyim vallaaa
sadece yimakk yapıyomm okdrr
evdeyimm bazen bulaşık makinasını bile boşaltmak ağır geliyooo
kocişe diyomm oda bosaltıyooo sagolsunn onu bile yaptırıyrmmmmmmmmmm
lan ne temizligiiiiiiiiiiiiii kop git tiksiniyorum temizlikten evi kociş temizliyooooooooooooooo ben yatanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben sokaklarda sürtme ve eglenme enerjisi istiyooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fikrinizi ve nedenini paylaşırsanız çok sevinirim
Kaan mı ? Kağan mı ?
Kaan :1. çin ve moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.
Kağan :hükümdar, hanların hanı
bence kaan içinde ğ olan isimler sonradan sıkıntı yaratıyooo neden kaan başka alternatif yokmu bebegim sadece kaan mı olacak yani karar verildimi?
kaan mı ? kağan mı ?
KAAN :1. Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.
KAĞAN :Hükümdar, hanların hanı
kaan mı ? kağan mı ?
KAAN :1. Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.
KAĞAN :Hükümdar, hanların hanı
Kızlarr haydara bağlamışınızzzzAy ben çok utanırım öle şeyleri konuşamam hiç
Esinim kesinlikle kaan benim yiğenimin ismide uğur kaan kaan ismi çok yakışıyo çocuklara güzel seçim
vitamincimmm geçmiş olsun canımm ama hala bulunamadıysa o evden çıkmış olmasın boşyere okadar uğraşma bi dahaa :44: :44:
pidişimmmmmmmm
naber annemmmmmmmmmmmmm,
iyimisinnnnnnnnnnnnnnnnn
ya ben senin bu avatar bebisiniii isiririmmm yerimmm yaaaaaa nasil yanaktir onlar oyleeeeee masallahh yaaaaaaaaaaa
enerjim gelmis durumda dimii sende mi farkettinn :)))
hmmmsss senin evdeki bebisi bennn minnak saniyodumm kisssss iri dimekkiiiiii hmsssss olsun bak daha kolay yakalnirrrrr
londrada cokcok mussss onlardan ama kimsenin umru deillll hepberaber yasiyolarrrrrrrr ayy amann yarabbim allaha sukur karsilasmadimmmm amannn
bebisinnn nasill sekercimmmmmmmmmmm bollll ayran sut ee devammmmmmmmmmmmmmmm
ISILIMMMM caniminn icimmmmm cucugunnnn gelioooo kizzzzzzzzzzzz insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))) (sogan kuru sebebi ile bebisimiz CUCUK)
hayirlisiysa canimmmm insallahh bebisin seninledir hep oyle dua etttt en hayirli bebisi ver yarabbim diyeeee cnmm benimm hadi baklim insallah guzel sonuclar alirizzzzz ayyy cnmin iciii burccdasim benimmmmmmmmm insallahhh bebisimmmm insallahhhhh
AYBICEMMM canimmmmmmmm buhar banyonnu yaptinmi ?? durumlar nedirrrrr soyleeee guzellll sofralarla kutlu halvet haftani baslatt cnmin iciiiiiiiiiiiiiii ozluyorumm kizz seniiiiii
VITOM kisss bak millet bi bebis pesindeee senin 2 bebisinde senleee :)))) biri karninda biride evin icindeeee ennn MAUSE sindennn kisssssss vardir ondada bi hayir hadi takma kafanaa bak bahaneyle evin tertemiz oldu dezenfektannn olayii bide badanada yapp ohh bebise hazir evvv :)))
ADDD Kissss yerimm seninn pilatesiniiiiiiiiiiiiiii bennnnnnnn boll yurumeyide ihmal etmeeeeeeeeeee denizimizin ultraon resminii gormek istiyoruzzz artikkkkkkkkkk mucksssssssssssssssssssssssss
HAFZAKim hadi sinavda bittiiiii simdiki sinava devammm :))))))) hosgeldinnnnn
EYLEMSEVCAN hosgeldin cnmmmmmmm tatilll sonrasi ozledik seniiiii mucksssssssssss
Mehmet deryaaa kisss senin sinavlar ciftercifter karninda zaten seni bu yillll tum diger sinavlardan MUAF ediyoruzzz bebislerine bak sennnnn :))) muckkssss sagliklaa gelsinlerr insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
SONESINTIM kesinlikle KAAN sonrasindaaa heryerde sorun o kagan olayiiii sinav basvurularinda ilerde internet kullanimindaaaa ilkokula basladiginda bileee sorun yasarrrr o yuzden benim fikrimde kesnlikle KAANNN
hadi bakalim ismiyleeeeeeeeee bi omurr mutlu yasasin insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
PERIMMM kocisssss evde sanirimmm yokkhhhh ozledimmmmmmmmmmmm amaaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MESSIMMMMM hadi bakalimmmmm insallahhhhh bebisin tutunsunn sanaa cnmm benimmmmmm soyleeeeeee MESSI gibii superr bi sehzade bekliyorumm sendennnn :))))
ALYAMMM bizim ikizlerrrr gelsinn artikk yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu ac tavuklarr biziii :))))))))) ayy hadii insallahhh bakalimm hayirlisiylaaaaaa
ASOS cnmcm deragunum ayyy herkesleri herkesleriii cokkkk cokkk opuyorummmmmmmmmmmm herkesii seviyorummm IYKI VARIZZ yahuuuuuu cnmmmmmlarrrrrrr
ayy bu halay cekle istegimee biseylere mi isarett nedirrrr demekki gelio bu hafta insallahh guzelll haberlerrr hadi bakalimmmmmmm
Kizlar selam cok yazamicam tlfdan giroyorum hepinizi cok ozledm ve cok opuyorum bugun doktora gittm sabah kesemizi gorduk ama biraz kucuk dedi doktr 17. Gunu beklememz gerrkiyomus cuma tekrar gtcem dua edin benm icin allah hepimzn gonlune gore versn insallah beni unutmayin pazartesi ise baslicam ins
Kizlar selam cok yazamicam tlfdan giroyorum hepinizi cok ozledm ve cok opuyorum bugun doktora gittm sabah kesemizi gorduk ama biraz kucuk dedi doktr 17. Gunu beklememz gerrkiyomus cuma tekrar gtcem dua edin benm icin allah hepimzn gonlune gore versn insallah beni unutmayin pazartesi ise baslicam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?