Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Karnım ac midem bulanıyor bilgisayara baktikca soyle Haydar bu bir belirtimi yarın bat

yavrum
hamişlik konuları benim alanım değil
benim alanım cinsellik
bana bu konularda istediğini sorabilirsin
ara veriymmmi vermiyimmi kocamı nerden daha çabuk yakalarım
hangi pozisyonlarda onu fazla sıkmadan bıktırmadan işimi görürüm
çok zıplayımmı zıplamayımmı bu gibi konuları bana sor yavrummmmmmmm

ohooo konu almış gitmişş haydaraa bağlanmıışş..kocası olaan vaaarr olmaayaaan vaaarrr amaaa...
günaayyddınnnnn buaradaaaaaaa...

inşaallaaaahhh tutaarr canıımmm..kendine yine de dikkat et..ben hiç edemedimm. kısmeett...herkes aynı karmaşıklığı hissediyorr. bende hiç akıntı olmadı belki iyi bişidirr az lekelenme....dayanılmaz olan tek şey göğüs ağrılarıydı..oda iğnelerdeen...:26::26:

haha bende öyleyim vallaaa
sadece yimakk yapıyomm okdrr

evdeyimm bazen bulaşık makinasını bile boşaltmak ağır geliyooo
kocişe diyomm oda bosaltıyooo sagolsunn onu bile yaptırıyrmmmmmmmmmm

lan ne temizligiiiiiiiiiiiiii kop git tiksiniyorum temizlikten evi kociş temizliyooooooooooooooo ben yatanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben sokaklarda sürtme ve eglenme enerjisi istiyooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allaahıımmm yaa biz bugünleri görebilecek miyiiizzzz...maşallaahh kızlaaarrr ama nazar değmesiinnnnn, sağlıklaa geçsin gitsiinn günleer gelsiinn bebişleerrr...

yaa inşallaahh artarr değeriiinnnn... 5 gün varsa bu kadar çıkması sanki varmış gibi değil mi?
benim de hep 0.1 çıkıyoo...
geellssiiin ışılımınnnn hayırlısından, sağlıklısından bebeeğiiiii....

fikrinizi ve nedenini paylaşırsanız çok sevinirim

kaan mı ? kağan mı ?
KAAN :1. Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.

KAĞAN :Hükümdar, hanların hanı

Kaan mı ? Kağan mı ?
Kaan :1. çin ve moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.

Kağan :hükümdar, hanların hanı

bence kaan içinde ğ olan isimler sonradan sıkıntı yaratıyooo neden kaan başka alternatif yokmu bebegim sadece kaan mı olacak yani karar verildimi?

kaan mı ? kağan mı ?

kesinlikle kaan.. kağan derken sıkıntı oluyo ve ayrıca hiç kağan denmiyo söylerken bile kaan diyoruz hem daha egzotik

Kızlarr haydara bağlamışınızzzz Ay ben çok utanırım öle şeyleri konuşamam hiç

Esinim kesinlikle kaan benim yiğenimin ismide uğur kaan kaan ismi çok yakışıyo çocuklara güzel seçim
vitamincimmm geçmiş olsun canımm ama hala bulunamadıysa o evden çıkmış olmasın boşyere okadar uğraşma bi dahaa :44: :44:

GUNUMUZ AYDINN HAFTAMIZZZ MUTLU NESELIIII GUZELLLL SAGLIKLII huzurlUUUUU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Dualarimiz hep bize yardimci ENERJIMIZZ BOMBAAA hamislerimizzz bebislerimizzzzzz mutluuuuuuuuuuu akilli usluuuu saglikliiiiiiiii BIZ ADAYLAR UMUTLUU halvetlii NESELI HABERLIIIII OLSUNNNNNNN
EE daha ne diyeyimmmmmmmm
YUMURTALARIMIZZZ SAGLIKLII SPERMcanlarimizzz SUPERMEN GIBI HALVETLERIMIZZZZZ MUTLU bebeislerimizzzzzzzzzzz nurtopu gibi OLSUNNNNNNNNNN

ayyy ben dayanamicammmmmmm bu haftami HALAY ILE ACMAK ISTIYORUMMMMM tutmayinnn uleynnnnnnnnnnnnnn beniiii

hhhOOOOOooOOOOOOOOBBBBBBBBBBBBBbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaan mı ? kağan mı ?

cicimm şekerimmmm
kaan ztn bilgiğimiz şeklde ilerde yazışmalarında iş hayatında ve telafuzlarda zorlanabilir kağan olunca ğ den dolayıı..
sen ztn kağanda koysan herkes kaan diyecekkk..
ama kağan ın anlamıda hoşmuşş yanii hAnların hanııı vayy anasınııııııııııııııı

sen kaan koy canımm..herkesin alıştıgı gibii.
sonra çocuga zırt pırt kaan mı kağan mı dye sormasınlar,bııkklık yapmasn bebişimizdeeee

yok cnmm kedi kdr oldugu için korkup kaçamıyo biryere kapattık onu salonaaaa

ISILIMMMM caniminn icimmmmm cucugunnnn gelioooo kizzzzzzzzzzzz insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))) (sogan kuru sebebi ile bebisimiz CUCUK)

hayirlisiysa canimmmm insallahh bebisin seninledir hep oyle dua etttt en hayirli bebisi ver yarabbim diyeeee cnmm benimm hadi baklim insallah guzel sonuclar alirizzzzz ayyy cnmin iciii burccdasim benimmmmmmmmm insallahhh bebisimmmm insallahhhhh

AYBICEMMM canimmmmmmmm buhar banyonnu yaptinmi ?? durumlar nedirrrrr soyleeee guzellll sofralarla kutlu halvet haftani baslatt cnmin iciiiiiiiiiiiiiii ozluyorumm kizz seniiiiii

VITOM kisss bak millet bi bebis pesindeee senin 2 bebisinde senleee :)))) biri karninda biride evin icindeeee ennn MAUSE sindennn kisssssss vardir ondada bi hayir hadi takma kafanaa bak bahaneyle evin tertemiz oldu dezenfektannn olayii bide badanada yapp ohh bebise hazir evvv :)))

ADDD Kissss yerimm seninn pilatesiniiiiiiiiiiiiiii bennnnnnnn boll yurumeyide ihmal etmeeeeeeeeeee denizimizin ultraon resminii gormek istiyoruzzz artikkkkkkkkkk mucksssssssssssssssssssssssss

HAFZAKim hadi sinavda bittiiiii simdiki sinava devammm :))))))) hosgeldinnnnn

EYLEMSEVCAN hosgeldin cnmmmmmmm tatilll sonrasi ozledik seniiiii mucksssssssssss

Mehmet deryaaa kisss senin sinavlar ciftercifter karninda zaten seni bu yillll tum diger sinavlardan MUAF ediyoruzzz bebislerine bak sennnnn :))) muckkssss sagliklaa gelsinlerr insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

SONESINTIM kesinlikle KAAN sonrasindaaa heryerde sorun o kagan olayiiii sinav basvurularinda ilerde internet kullanimindaaaa ilkokula basladiginda bileee sorun yasarrrr o yuzden benim fikrimde kesnlikle KAANNN
hadi bakalim ismiyleeeeeeeeee bi omurr mutlu yasasin insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

PERIMMM kocisssss evde sanirimmm yokkhhhh ozledimmmmmmmmmmmm amaaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

MESSIMMMMM hadi bakalimmmmm insallahhhhh bebisin tutunsunn sanaa cnmm benimmmmmm soyleeeeeee MESSI gibii superr bi sehzade bekliyorumm sendennnn :))))

ALYAMMM bizim ikizlerrrr gelsinn artikk yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu ac tavuklarr biziii :))))))))) ayy hadii insallahhh bakalimm hayirlisiylaaaaaa

ASOS cnmcm deragunum ayyy herkesleri herkesleriii cokkkk cokkk opuyorummmmmmmmmmmm herkesii seviyorummm IYKI VARIZZ yahuuuuuu cnmmmmmlarrrrrrr

ayy bu halay cekle istegimee biseylere mi isarett nedirrrr demekki gelio bu hafta insallahh guzelll haberlerrr hadi bakalimmmmmmm

pidişimmmmmmmm

naber annemmmmmmmmmmmmm,
iyimisinnnnnnnnnnnnnnnnn

ya ben senin bu avatar bebisiniii isiririmmm yerimmm yaaaaaa nasil yanaktir onlar oyleeeeee masallahh yaaaaaaaaaaa
enerjim gelmis durumda dimii sende mi farkettinn :)))
hmmmsss senin evdeki bebisi bennn minnak saniyodumm kisssss iri dimekkiiiiii hmsssss olsun bak daha kolay yakalnirrrrr
londrada cokcok mussss onlardan ama kimsenin umru deillll hepberaber yasiyolarrrrrrrr ayy amann yarabbim allaha sukur karsilasmadimmmm amannn

bebisinnn nasill sekercimmmmmmmmmmm bollll ayran sut ee devammmmmmmmmmmmmmmm

yee şekerimm oyanakları yeeee
farkettim neşeni enerji patlamanııııııııııı
amann Allahhh bozmasınn bunudaa bebişle taçlandırsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşşş öyle tosun yanaklı bebişimiz olurrrrrrrrr..öpe öpe bitremem benn onuuu
gerçi ben heryerini itek tekkk öpcem orasıı ayrı yaaa

sütten tiksindimm cnm ama ben hergün süper bir kahvaltı yaparım...ayıptır söylemesiii kahvaltısız duramammm bol peynir yogurtcuyumm
sütü 2 haftadır içemiyom bögkkkkkkkkk

minnakımm yerimm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yengeçdaşım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar selam cok yazamicam tlfdan giroyorum hepinizi cok ozledm ve cok opuyorum bugun doktora gittm sabah kesemizi gorduk ama biraz kucuk dedi doktr 17. Gunu beklememz gerrkiyomus cuma tekrar gtcem dua edin benm icin allah hepimzn gonlune gore versn insallah beni unutmayin pazartesi ise baslicam ins

De mi canım doğru söylüyorsun aslında ben muaf olayım en iyisi...Amin,inşallah canım benim.İnşallah seninde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin Rabbim en kısa zamanda...

penderim neden unutalım seni pazartesi bol bol konuşuruz genişten madem dönüyomuşsun :119: herşey hakkında hayırlısı olsun

mersk etme tatlım biz ona bi okur üfleriz büyür bizim minnakımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…