- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.401
Kizlar selam cok yazamicam tlfdan giroyorum hepinizi cok ozledm ve cok opuyorum bugun doktora gittm sabah kesemizi gorduk ama biraz kucuk dedi doktr 17. Gunu beklememz gerrkiyomus cuma tekrar gtcem dua edin benm icin allah hepimzn gonlune gore versn insallah beni unutmayin pazartesi ise baslicam ins
çok sağolun kızlar görüşler hep aynı eşim ve kardeşimde aynen sizler gibi düşünüyor ama bugün bazı arkadaşlarım kağan deyince kafam karıştı bende dostlarıma sorayım onlar bana en iyi yolu gözterirler dedim
tekrardan hepiciğinize çokkk çokkk teşekkürlerr
kızlar midemde ekşime varrr işteyimmm evde olsam bişeyler yapardımm.napim sizceee ayy çok fenayıımm
kızlar midemde ekşime varrr işteyimmm evde olsam bişeyler yapardımm.napim sizceee ayy çok fenayıımm
bilmiyorum ki tatlım ya inş vardır çok heyecanlıyımmm uyku yok bana artıkkkkkyaa inşallaahh artarr değeriiinnnn... 5 gün varsa bu kadar çıkması sanki varmış gibi değil mi?
benim de hep 0.1 çıkıyoo...
geellssiiin ışılımınnnn hayırlısından, sağlıklısından bebeeğiiiii....
ISILIMMMM caniminn icimmmmm cucugunnnn gelioooo kizzzzzzzzzzzz insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))) (sogan kuru sebebi ile bebisimiz CUCUK)
hayirlisiysa canimmmm insallahh bebisin seninledir hep oyle dua etttt en hayirli bebisi ver yarabbim diyeeee cnmm benimm hadi baklim insallah guzel sonuclar alirizzzzz ayyy cnmin iciii burccdasim benimmmmmmmmm insallahhh bebisimmmm insallahhhhh
AYBICEMMM canimmmmmmmm buhar banyonnu yaptinmi ?? durumlar nedirrrrr soyleeee guzellll sofralarla kutlu halvet haftani baslatt cnmin iciiiiiiiiiiiiiii ozluyorumm kizz seniiiiii
VITOM kisss bak millet bi bebis pesindeee senin 2 bebisinde senleee :)))) biri karninda biride evin icindeeee ennn MAUSE sindennn kisssssss vardir ondada bi hayir hadi takma kafanaa bak bahaneyle evin tertemiz oldu dezenfektannn olayii bide badanada yapp ohh bebise hazir evvv :)))
ADDD Kissss yerimm seninn pilatesiniiiiiiiiiiiiiii bennnnnnnn boll yurumeyide ihmal etmeeeeeeeeeee denizimizin ultraon resminii gormek istiyoruzzz artikkkkkkkkkk mucksssssssssssssssssssssssss
HAFZAKim hadi sinavda bittiiiii simdiki sinava devammm :))))))) hosgeldinnnnn
EYLEMSEVCAN hosgeldin cnmmmmmmm tatilll sonrasi ozledik seniiiii mucksssssssssss
Mehmet deryaaa kisss senin sinavlar ciftercifter karninda zaten seni bu yillll tum diger sinavlardan MUAF ediyoruzzz bebislerine bak sennnnn :))) muckkssss sagliklaa gelsinlerr insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
SONESINTIM kesinlikle KAAN sonrasindaaa heryerde sorun o kagan olayiiii sinav basvurularinda ilerde internet kullanimindaaaa ilkokula basladiginda bileee sorun yasarrrr o yuzden benim fikrimde kesnlikle KAANNN
hadi bakalim ismiyleeeeeeeeee bi omurr mutlu yasasin insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
PERIMMM kocisssss evde sanirimmm yokkhhhh ozledimmmmmmmmmmmm amaaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MESSIMMMMM hadi bakalimmmmm insallahhhhh bebisin tutunsunn sanaa cnmm benimmmmmm soyleeeeeee MESSI gibii superr bi sehzade bekliyorumm sendennnn :))))
ALYAMMM bizim ikizlerrrr gelsinn artikk yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu ac tavuklarr biziii :))))))))) ayy hadii insallahhh bakalimm hayirlisiylaaaaaa
ASOS cnmcm deragunum ayyy herkesleri herkesleriii cokkkk cokkk opuyorummmmmmmmmmmm herkesii seviyorummm IYKI VARIZZ yahuuuuuu cnmmmmmlarrrrrrr
ayy bu halay cekle istegimee biseylere mi isarett nedirrrr demekki gelio bu hafta insallahh guzelll haberlerrr hadi bakalimmmmmmm
içtim şimdii inş ii gelriacil sade soda iç tatlım bende çookk işe yarıyo
geçmiş olsun aybicemmm dikkat et kendine canımcımm
AYBICE HATUNUMMMMM monumuzzz sekercimmmm
taskebabi ( sadece sogan-salca-kusbasi et)
bulgur pilavi ( ama kendisi bile bulgur oldugunu unuttuuuu icindee kirmizi mercimek- arpa sehriye-sogan-salca-vee baharatlatlaa e bide bulgur:)))))
yogurtlu brokoliiiiii
yesillikli salataaaaaaa
ya alakasiz ama canim isitiyooooo kasarli yogurtlu makarna :))))) ama minnacik makarnalarla ozell bi makarnaaa soguk mezeeee gibii olsunn
tatli
biz avakado tatlisini kocisle pek sevdikkkkkkkkk PERIMDENNN ogrendimmm super vallaaaaaaa
1-2 AVAKADO cok olms olursa iyii ezip uzerine balla karistirip bollca cevizzz superr oluyooo
dun gece 1 tanede muz ilave ettimm o da i baska olduuuuuuuuu
tavsiye edilirrrrrrrrrrrrrr
AYBICE HATUNUM halvet haftanda her aksam olsun bu tatli masandaa:)))) hayal gucunuzle tatliyi degistirebilirsinizzzz mesela icine cennet hurmasi mi ne onun adi kavunicii cok tatli bi meyve vardir yaaa yumusamasi beklenir ve yenirrrr
iste onu ekleyebilirsinzi
o meyveyide yedirin eslerinize tavsiye ediliyoooooo
gecede
kahve-meyve :))
Kizlar selam cok yazamicam tlfdan giroyorum hepinizi cok ozledm ve cok opuyorum bugun doktora gittm sabah kesemizi gorduk ama biraz kucuk dedi doktr 17. Gunu beklememz gerrkiyomus cuma tekrar gtcem dua edin benm icin allah hepimzn gonlune gore versn insallah beni unutmayin pazartesi ise baslicam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?