Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

cnım korkmaa geç döllenmedirr.sen iyi düşün herşeyii
iyi tatillerrrrrrrrrrrr

Çok şükür gördüyseniz,Allah ın izniyle daha da büyür inşallah Cuma ya kadar.Kalbini ferah tut...
[

QUOTE=enderfts;25430342]Kizlar selam cok yazamicam tlfdan giroyorum hepinizi cok ozledm ve cok opuyorum bugun doktora gittm sabah kesemizi gorduk ama biraz kucuk dedi doktr 17. Gunu beklememz gerrkiyomus cuma tekrar gtcem dua edin benm icin allah hepimzn gonlune gore versn insallah beni unutmayin pazartesi ise baslicam ins[/QUOTE]

çok sağolun kızlar görüşler hep aynı eşim ve kardeşimde aynen sizler gibi düşünüyor ama bugün bazı arkadaşlarım kağan deyince kafam karıştı bende dostlarıma sorayım onlar bana en iyi yolu gözterirler dedim
tekrardan hepiciğinize çokkk çokkk teşekkürlerr

Eeee ne diyelim ozaman tekrardan hoşgeldin kaan bebek.Darısıda tüm topiğde ki canlarıma olsun.Onlarında bebiş haberlerini almak nasip olsun inşallah...

kızlar midemde ekşime varrr işteyimmm evde olsam bişeyler yapardımm.napim sizceee ayy çok fenayıımm

hoş geldinn hayatım keseciğinide gördünn ohhhhhh.hafataya kadar iice büyür canım sıkıntı yapma dualarımız seninle baby

bilmiyorum ki tatlım ya inş vardır çok heyecanlıyımmm uyku yok bana artıkkkkk

canımm pidilgamm benim hayırlısı olsun bebişim ya 1 gün daha bekleyemedim işte ah bu bennnnnnn
inşallah hayırlısıyla hepimizin bebişleri gelir tez zamanda canımmmm

nabersin canımcım.buhar banyosu yapamadım daha doğrusu müsait olmadım.dikkat etmek gerekiyorya evde değildim...

bende seni ve de sizleri çok özledimmmmmmmmm
tatlişkolarrrrrrrrrr
hepinizii çokkkkkkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm

AYBICE HATUNUMMMMM monumuzzz sekercimmmm

taskebabi ( sadece sogan-salca-kusbasi et)
bulgur pilavi ( ama kendisi bile bulgur oldugunu unuttuuuu icindee kirmizi mercimek- arpa sehriye-sogan-salca-vee baharatlatlaa e bide bulgur:)))))

yogurtlu brokoliiiiii
yesillikli salataaaaaaa
ya alakasiz ama canim isitiyooooo kasarli yogurtlu makarna :))))) ama minnacik makarnalarla ozell bi makarnaaa soguk mezeeee gibii olsunn

tatli

biz avakado tatlisini kocisle pek sevdikkkkkkkkk PERIMDENNN ogrendimmm super vallaaaaaaa

1-2 AVAKADO cok olms olursa iyii ezip uzerine balla karistirip bollca cevizzz superr oluyooo
dun gece 1 tanede muz ilave ettimm o da i baska olduuuuuuuuu

tavsiye edilirrrrrrrrrrrrrr

AYBICE HATUNUM halvet haftanda her aksam olsun bu tatli masandaa:)))) hayal gucunuzle tatliyi degistirebilirsinizzzz mesela icine cennet hurmasi mi ne onun adi kavunicii cok tatli bi meyve vardir yaaa yumusamasi beklenir ve yenirrrr
iste onu ekleyebilirsinzi

o meyveyide yedirin eslerinize tavsiye ediliyoooooo

gecede
kahve-meyve :))

:56 ohhhhhhh misssss elerine sağlık baby
halvet haftam başlıyooooo çok heyecanlıyımmmmmmmmmm52 bol pitaminnnn

Tebrikler canım geç döllenmedir normaldir stres yapma hiç, gördün keseyi sıra kalp atışlarını duyacağın güne inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.......

deragun naber kız ne zamandır karşılaşamadık napıyon kız nasıl gidiyo çalışmalar bende son araştırmalarımla karar verdim korunmaycam ama yinede ilk adetten sonra tabiki

herkeslerede iyi akşamlar ben çıkar.. bol halvetli bir gece bol efektli de rüyalar diliyorum kocaman öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…