Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
deragun naber kız ne zamandır karşılaşamadık napıyon kız nasıl gidiyo çalışmalar bende son araştırmalarımla karar verdim korunmaycam ama yinede ilk adetten sonra tabiki

canım ben cuma gittim ya doktora korunma vermedi her şey temiz güzel dedi kendi yaşamına devam et dedi yani ben bu ay korunmadım iki üç güne de yumurtlama zamanım geliyo tabi düşükten sonra bi kayma olmazsa zaten gelecek ay memlekete gitcem ayrı kalcaz o ay hiç şans yok sen nasılsın bakalım görüşmeyeli

Hoşbulduk pidilgam benimmm
pidilgam senin şu göz altı kırışıklıkları için olan masken vardırya onu bi alsam bugün kız bana göz altların çok kırışmış dedi :)))
:18: :18:

cnmmm en guzeli o boylgeye e vitamini ve bephantene surmen diye dusunuyorum

ben goz kenarlari ve tum yuze 1 haftadir buz la ovma uyguluyorum. ictigim meyve caylari dibini veya maden suyu ne varsa o tarza onlari buz kalibi icine dokuyorum ve sabahlari ovuyorum onunda iyi geldigine inanniyorum.

birde kahve ve zeytinyagla tum yuze peelingimiz vardii ozellikle burun uzeriii ve tum yuz ovulup bekleniyor sonra soguk su ile yikaniyor.

yumurtanin beyazi ve sarisi ayriliyo

beyazin iyce cirpilip 1-2 damla limonla cirp sur yuzune 20 dakkkk
sonra yikaaa
sarisina bal zyagi az yogurt 1 -2 damla limon buda surulup 20 dak bekleniyor

cnmmmm sen cok ders falan calistin yaa bu ara yuzun yorulmustur o yuzdendirr bakimla duzelir sen merrak etmeeeeee

birde kuru maya az sut ile karistirilip yuze surulup 20 dak beklenicekkk buda super yenilemeeeeee

hadi kolay gelsiinnnnnnnn
muckssssssss

bephanetene merhem+ krem + e vitaminiiii bunu uygula
ama kremi ozellikle hep elinin altinda olsun hep sur

muckssss

kızlar bende size bir peeling sonrada üstüne tonik tarifi vereyim ben dehşet memnunum
peeling
1 tatlı kaşığı süt
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı limon
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker sür
ve 10 dk beklet sonra hafif hafif ovalayarak yüzünüzden çıkarın ben ılık suyla yıkamadan evvel gülsuyu ile siliyorum sonra ılık suyla yıkıyorum :)
tonik e gelince
1 şişe maden suyuna
2 tatlı kaşığı gülsuyu
2 tatlı kaşığı papatya yağı
karışıtırın ve pamuk yardımı ile cildinize uygulayın dolapta beklesin kapağını düzgün açın ki tekrar kapatıp buz dolabında saklayabilesiniz
kokusu mükemmel kızlar gece yatarken peelingden sonra yada temiz cilde uygulayıp yatın pamuk gibi oluyosunuz ayrıca gergin vede canlı bir cilt süper :119:

idilim bephanetene yi bişeyle karıştırmadan da sürüyomusun yüzüne onun faydası ne sadece nemlendiriyomu?

anooooyyy ben geldim yaa
bi bakiim dedim ne var ne yokkk
maystrroommm pidillgaaamm asoşuuummm
nabıyonuz be yaaaa :))
sizi özledimm kızlaaarrrrr

ne güzeeell tariflleeerrr bunnlaarrrr.. ben sodayla yıkıyorumm arada. yatarkende gül suyuyla silme işlemi..birde arada kayısı yağı ilave edilmiş kil maskesi uyguluyorum...

bende bunu incelemiştim az önce..haydi kızlaarr sağlıklı fit anneler olmamız lazıımmm...

Selülitlerden kurtulmak için yapılabilecek egzersizler var mı? - UZMANTV

etkili gibi görünüyoorrr...

idiliimmmm canıımm sanaaa boll güneşş, sıcak hava yolluyoruummmm...

anooooyyy ben geldim yaa
bi bakiim dedim ne var ne yokkk
maystrroommm pidillgaaamm asoşuuummm
nabıyonuz be yaaaa :))
sizi özledimm kızlaaarrrrr

booojuummmmmmmmmm..canıııımmmm hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn....

biz aynı bildiğin gibii...sen nasılsıınnn tatil nasıll gidiyooooo..özlediiiikk...ama sen iyice dinleeenn..keyfini çıkar tatiliinn....

tatildeyiimmm geziyoomm
tozuyooooommmmm
fazla kalamicaaammm
hepinizii çooooooooookkk kocamaaannnnnn öpüyaaaaaaammmm
sizi seviyaaaaaammmm yawruu kuşlaaarrr :))
güzel haberlerle dönmek dileğiyleeee
hoççakaalıııınnnn
MAYSSTRROOOMMM seni merak etmiştimm geçmişi okuyamadım ama listede adını göremedim
hayırlısı olsun bebişiiimmccxx
ESİİİNİİİİMMM canıımm prensiniii yiriiimm seni deeeee :))) hayırlısı olsuuunn datlum
PİTOMİNİİİİMMM
PERİİİİİİMMM
HAFZOŞUUUMMM
PİDİLİİİİİMMMM
ADOOŞŞUUUUMM
EYLEMCOŞUUMM
PENNDERRİİİMM
PERDOGANIIIIMMMM
PAYBİCEEEEMM
DERAGUUUUNUMMM
unuttukklarımn kusura bakmasınn
dua ederken hepinizi hatırlıyom ama :)

hadi bana iyi tatilleeeerrrr :131:

yaa evet olmadıııı bojuummmm erkenden geliiiverdii pis kırmızıılaarrr...

gez tozz tatllııımmmm yarasıınnn ohhh şöylee moral depolaa...öptüüümmmmmm

ilk sayfada gördüüümmmm şimdşiiii
ayyy inşaaallahha hamişsindir ışılıımmm
bebişiiimm
ışık ılık sıt ıçç :)
bebişine yarasınn :))
ayyy çatlarım ki beeen meraktaann

booojuummmmmmmmmm..canıııımmmm hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn....

biz aynı bildiğin gibii...sen nasılsıınnn tatil nasıll gidiyooooo..özlediiiikk...ama sen iyice dinleeenn..keyfini çıkar tatiliinn....
canım beniimm üzme kendini bebişiim
hayırlısını istiyoruz her zaman,dualarım seninle hepinizillee
olcak inşallaahh hepimiz olcaaazz :))

:119:bojom gelmiş hoşgeldin ne yapıyosun nasıl gidiyo tatil :119: özlettin kendini
canım benim
iyiyiim asoşuumm
yazlıktayızz kocişeee,bugün annemlerin yazlığaa geldiimm,abimin pc den yazıyaam
ama şimdi çıkıyaaamm
yimek yicez,sonra gezme tozma alış and verişşş yapıciiizz

hoşçakalııınnn SEVGILIIIIIMMMM

ilk sayfada gördüüümmmm şimdşiiii
ayyy inşaaallahha hamişsindir ışılıımmm
bebişiiimm
ışık ılık sıt ıçç :)
bebişine yarasınn :))
ayyy çatlarım ki beeen meraktaann

beklemedeyiiiz topikçe bojuummm.. 3 küsür çıktı değeriiii daha adete 5 gün falan vaarr inşallaahhh olacaakkk.....

kızlar herkese benden çok selam söyleyiinn taaamm :))
çok çok öpüyaaamm
çok çok seviyaaaamm
zıp zıp kaçııyaaammm

Kızlar yaa bu ay benden birşey olmaz demiştim ama sanki değişik bişeyler var bende noluyor anlamadım hepsini iyiye yormak istiyorum:))
Yarin adet olmam gerekiyor ama;;Adetten 10 gun once ağıran göğüslerim daha bugun sabah ağrımaya başladı ve inanılmaz sis durumdalar(sanki adetten once daha az sisiyorlardi:44:)yaklaşık 2 saattir süren sag kasık batması ama yukarı kemiğe kadar çıkıyor.birde bilgisayara veri girişi yaparken( malum kafa bı aşağı bı yukarı bakiyo) ara ara mide bulantisi
Bunları benimle birlikte iyiye yoran var mı yoksa ben yine psikolojik seyler mı yasıyorum ((

iyiyim nasıl olsun tatil bitti işbaşı yaptım evim tozdan görünmüyordu fethettim temizliği şimdi normale döndüm özeti bekliyorum adet tarihimi bakalım hadi sana kolay gelsin bebişinin tutunması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…