- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.421
deragun naber kız ne zamandır karşılaşamadık napıyon kız nasıl gidiyo çalışmalarbende son araştırmalarımla karar verdim korunmaycam ama yinede ilk adetten sonra tabiki
cnmmm en guzeli o boylgeye e vitamini ve bephantene surmen diye dusunuyorum
ben goz kenarlari ve tum yuze 1 haftadir buz la ovma uyguluyorum. ictigim meyve caylari dibini veya maden suyu ne varsa o tarza onlari buz kalibi icine dokuyorum ve sabahlari ovuyorum onunda iyi geldigine inanniyorum.
birde kahve ve zeytinyagla tum yuze peelingimiz vardii ozellikle burun uzeriii ve tum yuz ovulup bekleniyor sonra soguk su ile yikaniyor.
yumurtanin beyazi ve sarisi ayriliyo
beyazin iyce cirpilip 1-2 damla limonla cirp sur yuzune 20 dakkkk
sonra yikaaa
sarisina bal zyagi az yogurt 1 -2 damla limon buda surulup 20 dak bekleniyor
cnmmmm sen cok ders falan calistin yaa bu ara yuzun yorulmustur o yuzdendirr bakimla duzelir sen merrak etmeeeeee
birde kuru maya az sut ile karistirilip yuze surulup 20 dak beklenicekkk buda super yenilemeeeeee
hadi kolay gelsiinnnnnnnn
muckssssssss
bephanetene merhem+ krem + e vitaminiiii bunu uygula
ama kremi ozellikle hep elinin altinda olsun hep sur
muckssss
anooooyyy ben geldim yaa
bi bakiim dedim ne var ne yokkk
maystrroommm pidillgaaamm asoşuuummm
nabıyonuz be yaaaa :))
sizi özledimm kızlaaarrrrr
tatildeyiimmm geziyoomm
tozuyooooommmmm
fazla kalamicaaammm
hepinizii çooooooooookkk kocamaaannnnnn öpüyaaaaaaammmm
sizi seviyaaaaaammmm yawruu kuşlaaarrr :))
güzel haberlerle dönmek dileğiyleeee
hoççakaalıııınnnn
MAYSSTRROOOMMM seni merak etmiştimm geçmişi okuyamadım ama listede adını göremedim
hayırlısı olsun bebişiiimmccxx
ESİİİNİİİİMMM canıımm prensiniii yiriiimm seni deeeee :))) hayırlısı olsuuunn datlum
PİTOMİNİİİİMMM
PERİİİİİİMMM
HAFZOŞUUUMMM
PİDİLİİİİİMMMM
ADOOŞŞUUUUMM
EYLEMCOŞUUMM
PENNDERRİİİMM
PERDOGANIIIIMMMM
PAYBİCEEEEMM
DERAGUUUUNUMMM
unuttukklarımn kusura bakmasınn
dua ederken hepinizi hatırlıyom ama :)
hadi bana iyi tatilleeeerrrr :131:
anooooyyy ben geldim yaa
bi bakiim dedim ne var ne yokkk
maystrroommm pidillgaaamm asoşuuummm
nabıyonuz be yaaaa :))
sizi özledimm kızlaaarrrrr
canım beniimm üzme kendini bebişiimbooojuummmmmmmmmm..canıııımmmm hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn....
biz aynı bildiğin gibii...sen nasılsıınnn tatil nasıll gidiyooooo..özlediiiikk...ama sen iyice dinleeenn..keyfini çıkar tatiliinn....
canım benim:119:bojom gelmiş hoşgeldin ne yapıyosun nasıl gidiyo tatil :119: özlettin kendini
ilk sayfada gördüüümmmm şimdşiiii
ayyy inşaaallahha hamişsindir ışılıımmm
bebişiiimm
ışık ılık sıt ıçç :)
bebişine yarasınn :))
ayyy çatlarım ki beeen meraktaann
beklemedeyiiiz topikçe bojuummm.. 3 küsür çıktı değeriiii daha adete 5 gün falan vaarrinşallaahhh olacaakkk.....
Bojumm bizim yerimize de yüz gez eğlen Bebisimkızlar herkese benden çok selam söyleyiinn taaamm :))
çok çok öpüyaaamm
çok çok seviyaaaamm
zıp zıp kaçııyaaammm
canım ben cuma gittim ya doktora korunma vermedi her şey temiz güzel dedi kendi yaşamına devam et dedi yani ben bu ay korunmadım iki üç güne de yumurtlama zamanım geliyo tabi düşükten sonra bi kayma olmazsa zaten gelecek ay memlekete gitcem ayrı kalcaz o ay hiç şans yoksen nasılsın bakalım görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?