Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
umarım ışıl hamiştir diyerek yazıma başlıyorum
sizleri çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmm
ve çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm

ilk sayfada gördüüümmmm şimdşiiii
ayyy inşaaallahha hamişsindir ışılıımmm
bebişiiimm
ışık ılık sıt ıçç :)
bebişine yarasınn :))
ayyy çatlarım ki beeen meraktaann
inşallah canım poncuuummmmm bende ölüyorum meraktan ama beklemekten başka çare yok,hayırlısı olsunda hakkımızda bekleriz elbet :18::18:
umarım ışıl hamiştir diyerek yazıma başlıyorum
sizleri çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmm
ve çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm

canım çok sağol inşallah hayırlısıyla bebişim benimledir ve günü yaklaşan tüm arkadaşlarım inşallah hamiştirrr
hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmmmm canlarımmmmmm

diğer testi ne zaman yaptırsamki acaba,bişlemek kesmiyo beni kan vermeliiyiiimmmmmmmm

yani yarın yaptır bence tatlımmmm yükseldiyse tamam işte artık yakın zamanda idrardada çıkması lazım idrarda daha çıkmıyor dimi?

Canım kanı 2 günde bir ver.1 günde pek farketmez değer.Sen normalde ne zaman vermiştin?

yani yarın yaptır bence tatlımmmm yükseldiyse tamam işte artık yakın zamanda idrardada çıkması lazım idrarda daha çıkmıyor dimi?

aslında işin tuhafı pazar sabah bişledim pazar akşamı baktığımda hayalet çizgi gördüm,düşük bi değer idrarda çıkamazkii canım anlamadım bişi

Nasılsınız dünden bugüne?Umarım yolundadır her şey...Hepinize hayırlı mutlu sağlıklı günler diliyorum...
Kızlar ben sabah işe gelmeden önce lavaboya gittim,hani kağıdla sileriz ya bir baktım çooookkk acık kahverengi damla şeklinde de değil yani belli belirsiz bir leke gibi bir şey oldu kağıdda.İnşallah bir sorun yoktur bebişlerimde Daha dr a gitmeme de baya var.Güya bende hastanede çalışıyorum ama...Burda bir kere kan tahlillerim için gittim ultrasonla baktı ikiz olduğunu bile bilemedi yani.Bende söylemedim.Burası böyle bakalım,inşallah olumsuz bir şey yoktur...

canım bi doktorunu ara istersen haberi olsun gel derse gidersin muayeneye,Allahın izniyle bebişlerin iyidir canımm benim içini ferah tut

aslında işin tuhafı pazar sabah bişledim pazar akşamı baktığımda hayalet çizgi gördüm,düşük bi değer idrarda çıkamazkii canım anlamadım bişi

canım
bence yarında bir test yap daha koyulaşması lazım hayalet çizgi az daha koyu bir çizgi halini alması lazım
o zaman kesin artıyor demektir
ve yarın tekrar kan testi yaptırabilirsin bence çok bekleme
daha çok hayallere kapılmadan ne var ne yoksa çıksın ortaya daha çok yıkılma tatlım
varsada zaten hemecikkkk sevinnn sevinmek içinde beklemeeeeeeeee

idrar testlerini hep aynı markanınkiyle yap bazıları düşük seviyeleri hiç göstermiyor moralin bozulmasın
aynı markayla yapki hassasiyet derecesi aynı olsun koyulaşıp koyulaşmadığı kesin çıksın

Canım senle bizim hemen hemen aynı hamişlik dönemimiz.Sen kilo aldın mı ve karnın çıktı mı?

yok be tatlım hatta 3 kilo verdim kusma falanda olmadığı halde
geçen artık korktum doktora sordum kusmam falanda yok neden kilo veriyorum diye
iştahın azalmıştır bebekte kendine aldığı için besinleri kilo veriyorsundur daha çok yemen lazım dedi ama yiyemiyorum
olsun dedi korkma bebeğin sağlıklı hiç bişey olmaz dedi
karnımdada daha pek bir belirti yok ancak ben anlıyorum çıktığını daha çevremdeki kimsecikler anlamadı
benimde ikinci bebiş diye daha kimseye söylemedim karnım çıkınca söylücem
kızcaklar çünkü daha öbürü çok küçüktü falan diye ondan dolayı daha ben ve eşim biliyoz

Canım senle bizim hemen hemen aynı hamişlik dönemimiz.Sen kilo aldın mı ve karnın çıktı mı?

yok be tatlım hatta 3 kilo verdim kusma falanda olmadığı halde
geçen artık korktum doktora sordum kusmam falanda yok neden kilo veriyorum diye
iştahın azalmıştır bebekte kendine aldığı için besinleri kilo veriyorsundur daha çok yemen lazım dedi ama yiyemiyorum
olsun dedi korkma bebeğin sağlıklı hiç bişey olmaz dedi
karnımdada daha pek bir belirti yok ancak ben anlıyorum çıktığını daha çevremdeki kimsecikler anlamadı
benimde ikinci bebiş diye daha kimseye söylemedim karnım çıkınca söylücem
kızcaklar çünkü daha öbürü çok küçüktü falan diye ondan dolayı daha ben ve eşim biliyoz

Hadi ya,sende aynı durumdan muzdaripsin anlaşılan.Bende aynıyım,benim hamile kalmadan önce yemem daha iyiydi yani.Şimdi her şeyi yiyemiyorum,hassaslaştım yemeklere karşı.Yemek yapamıyorum mesela.İnşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almak nasip olur.Rabbim esirgesin,yiyemiyoruz ama bu da geçer inşallah bir an önce...

Senin diğer bebiş kaç yaşında,ben olsam dayanamam annemlere felan söylerdim kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…