- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.441
inşallah canım poncuuummmmm bende ölüyorum meraktan ama beklemekten başka çare yok,hayırlısı olsunda hakkımızda bekleriz elbet :18::18:ilk sayfada gördüüümmmm şimdşiiii
ayyy inşaaallahha hamişsindir ışılıımmm
bebişiiimm
ışık ılık sıt ıçç :)
bebişine yarasınn :))
ayyy çatlarım ki beeen meraktaann
umarım ışıl hamiştir diyerek yazıma başlıyorum
sizleri çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmm
ve çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm
inşallah canım poncuuummmmm bende ölüyorum meraktan ama beklemekten başka çare yok,hayırlısı olsunda hakkımızda bekleriz elbet :18::18:
canım çok sağol inşallah hayırlısıyla bebişim benimledir ve günü yaklaşan tüm arkadaşlarım inşallah hamiştirrr
hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmmmm canlarımmmmmm
diğer testi ne zaman yaptırsamki acaba,bişlemek kesmiyo beni kan vermeliiyiiimmmmmmmm
Canım kanı 2 günde bir ver.1 günde pek farketmez değer.Sen normalde ne zaman vermiştin?
inşallah canım poncuuummmmm bende ölüyorum meraktan ama beklemekten başka çare yok,hayırlısı olsunda hakkımızda bekleriz elbet :18::18:
canım çok sağol inşallah hayırlısıyla bebişim benimledir ve günü yaklaşan tüm arkadaşlarım inşallah hamiştirrr
hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmmmmmm canlarımmmmmm
diğer testi ne zaman yaptırsamki acaba,bişlemek kesmiyo beni kan vermeliiyiiimmmmmmmm
yani yarın yaptır bence tatlımmmm yükseldiyse tamam işte artık yakın zamanda idrardada çıkması lazım idrarda daha çıkmıyor dimi?
Nasılsınız dünden bugüne?Umarım yolundadır her şey...Hepinize hayırlı mutlu sağlıklı günler diliyorum...
Kızlar ben sabah işe gelmeden önce lavaboya gittim,hani kağıdla sileriz ya bir baktım çooookkk acık kahverengi damla şeklinde de değil yani belli belirsiz bir leke gibi bir şey oldu kağıdda.İnşallah bir sorun yoktur bebişlerimdeDaha dr a gitmeme de baya var.Güya bende hastanede çalışıyorum ama...Burda bir kere kan tahlillerim için gittim ultrasonla baktı ikiz olduğunu bile bilemedi yani.Bende söylemedim.Burası böyle bakalım,inşallah olumsuz bir şey yoktur...
aslında işin tuhafı pazar sabah bişledim pazar akşamı baktığımda hayalet çizgi gördüm,düşük bi değer idrarda çıkamazkii canım anlamadım bişi
dün sabah vermiştim canım 3,7 çıkmıştı,yumurtlama günüm 1 temmuz
idrar testlerini hep aynı markanınkiyle yap bazıları düşük seviyeleri hiç göstermiyor moralin bozulmasın
aynı markayla yapki hassasiyet derecesi aynı olsun koyulaşıp koyulaşmadığı kesin çıksın
Canım senle bizim hemen hemen aynı hamişlik dönemimiz.Sen kilo aldın mı ve karnın çıktı mı?
canım bi doktorunu ara istersen haberi olsun gel derse gidersin muayeneye,Allahın izniyle bebişlerin iyidir canımm benim içini ferah tut
Canım senle bizim hemen hemen aynı hamişlik dönemimiz.Sen kilo aldın mı ve karnın çıktı mı?
tatildeyiimmm geziyoomm
tozuyooooommmmm
fazla kalamicaaammm
hepinizii çooooooooookkk kocamaaannnnnn öpüyaaaaaaammmm
sizi seviyaaaaaammmm yawruu kuşlaaarrr :))
güzel haberlerle dönmek dileğiyleeee
hoççakaalıııınnnn
MAYSSTRROOOMMM seni merak etmiştimm geçmişi okuyamadım ama listede adını göremedim
hayırlısı olsun bebişiiimmccxx
ESİİİNİİİİMMM canıımm prensiniii yiriiimm seni deeeee :))) hayırlısı olsuuunn datlum
PİTOMİNİİİİMMM
PERİİİİİİMMM
HAFZOŞUUUMMM
PİDİLİİİİİMMMM
ADOOŞŞUUUUMM
EYLEMCOŞUUMM
PENNDERRİİİMM
PERDOGANIIIIMMMM
PAYBİCEEEEMM
DERAGUUUUNUMMM
unuttukklarımn kusura bakmasınn
dua ederken hepinizi hatırlıyom ama :)
hadi bana iyi tatilleeeerrrr :131:
günaydınnnnnnnnnnnnn hatunlarrrrrr.nasılsınızzzz:82::82::82:
yok be tatlım hatta 3 kilo verdim kusma falanda olmadığı halde
geçen artık korktum doktora sordum kusmam falanda yok neden kilo veriyorum diye
iştahın azalmıştır bebekte kendine aldığı için besinleri kilo veriyorsundur daha çok yemen lazım dedi ama yiyemiyorum
olsun dedi korkma bebeğin sağlıklı hiç bişey olmaz dedi
karnımdada daha pek bir belirti yok ancak ben anlıyorum çıktığını daha çevremdeki kimsecikler anlamadı
benimde ikinci bebiş diye daha kimseye söylemedim karnım çıkınca söylücem
kızcaklar çünkü daha öbürü çok küçüktü falan diye ondan dolayı daha ben ve eşim biliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?