- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.461
günaydın aybicemmm iyiyim ben balım sen nasılsın halvet haftan nası gidio
bende ii diyeyimde ii olayım bari.halvet haftam yok gibi bişey yaaüzerimde bi ağırlık bi yorgunluk varki sorma.midemde üzerine tuz biber.işten çıkınca direk yatıyorum inşşş bugün ii olurumda çalışmalara başlarım .zaten doktorumda bu günün tarihini vermişti başlamak için.sen naptınn hayatım test filan yaptınmı .bişedinmi hiç
ben geldim dünden beri ağrıdan oluyorum( sabah ise geç gitmek için izin aldım ilaçtan içmeden once test yapmak istedim esim zaten ağrım olunca uyandı izinliydi şansıma .deddim git test al gel hemen aldı geldi taştı yaptım bişey yok kahvaltı yaptık bı ilac daha aldım kahvaltı da dedim ki ben hiç çift çizgi görmeyecek miyim bosver dedi ( sonra gittim yattım birkez daha baktım teste hayalet çizgi :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119:
Simdi kan vermeye gidiyoruz insallah benim gözler yanlış gormuyordur:))))))
yaaaa insallah bebegimmmmm benimledir:)))gel artık kuzum seni bekliyoruz
Ben geldim dünden beri ağrıdan oluyorum( sabah ise geç gitmek için izin aldım ilaçtan içmeden once test yapmak istedim esim zaten ağrım olunca uyandı izinliydi şansıma .deddim git test al gel hemen aldı geldi taştı yaptım bişey yok kahvaltı yaptık bı ilac daha aldım kahvaltı da dedim ki ben hiç çift çizgi görmeyecek miyim bosver dedi ( sonra gittim yattım birkez daha baktım teste hayalet çizgi :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119:
Yaaaa insallah bebegimmmmm benimledir:)))gel artık kuzum seni bekliyoruz
Ben geldim dünden beri ağrıdan oluyorum( sabah ise geç gitmek için izin aldım ilaçtan içmeden once test yapmak istedim esim zaten ağrım olunca uyandı izinliydi şansıma .deddim git test al gel hemen aldı geldi taştı yaptım bişey yok kahvaltı yaptık bı ilac daha aldım kahvaltı da dedim ki ben hiç çift çizgi görmeyecek miyim bosver dedi ( sonra gittim yattım birkez daha baktım teste hayalet çizgi :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119:
Yaaaa insallah bebegimmmmm benimledir:)))gel artık kuzum seni bekliyoruz
Baxım seni atladım sanma seni de yaladık öptükkkkkkkk ne yapan bacım ?
:118: :118: Iyiyim annem çok şükür muhtemel gebe kalacağım tarih 12 temmuız ile 20 temmuz olmasına rağmen dün muhteşem bir açılışla işi başlatmış durumdayım:118: :118:
Sen ne yaptın tatlım
ne yapim sıcakla boguşuyom geceleri pek uyuyamıyom sıcak yaaa bide sürekli wc molam var dagınık uykulardayım
Iyi degerlendir o tarihleri iyi ver adama sıkı yapış sıcakta olsa yapış sen tut bırakma iyi sarıl
Rastgeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allahımmmm hayırlısı inşallaahhhhh. Alyamın yüzünü inşalllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh. Bir kere değil milyon kere beğendimmmmmmmmmmmmmmmmmAlyam mutlu haberi ver inşalllaahhhhhh.
İnşalllaaaahhhh minik kuzu annesiylediiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr
ALYAAAAAAAAMMMMMMMMM DUALARIMMMM SENİNLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ay alyacım hadi hayırlı haberler inşallah
Kızlar yaa bu haberi sizinle paylaşmak cok guzel sizler benim yakın arkadaslarimsiniz diğer arkadaslarım bile bu kadar sevinip merak etmezlerGünaydın yosmalar,
alyaaaaaaaaaaaaaa hadi inş.ikizlerin göbegindedir bacımmmmmmmmm ya allah inş.,
ışıl yarın kan testini tekrarla yavrummmmmmmmmmmmmmmmm inş.artacak amin.
Mehmetderya sende çok panik yapma ama eger leke devam ederse hemen ara dr ikizlerde ihmal olmaz hemen ara canım allah korusun
bojouuuuuuuuuuuuu gezenti aşüfteeeee parmak aralarını mı yakıyon olum ne tataili bu gevşek yosma
Aybicee silkelen hatta s...... Kendine gel olumm olacak inş. Aalllahın izniyle olacak bebişler şakır şakır gelecek
hafzak sınav magduru aşüfteeeeeeeee yeter artık hayatının sınavına odaklan bebek yakın sana bana güven iyi ver halvet dersleriniiiiiiiiiiiiinde
Eylem ne yapan gız bebiş ne yapar hadi imş.bu da erkektir daha da dogurman işte yeter sahip ol bi yerlerine gayrıııııııııııııı
Idilgaaaaaaaaaaaaa meaşaallajh lokman bacı canım lokman hekimim benim yalarım seni
Periiiiiiiiiii altta mı kaldın karaböcük nerdesinnnnnnnnnnnnn_?
Vitooooooo yu fare mi yedi acep?
Hamınızı çok öptük ve yaladıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hadi insallah guzel haber verirsin tatlım unutma bu ay sansin cok yüksek:118: :118: iyiyim annem çok şükür muhtemel gebe kalacağım tarih 12 temmuız ile 20 temmuz olmasına rağmen dün muhteşem bir açılışla işi başlatmış durumdayım:118: :118:
sen ne yaptın tatlım
ayyyy alyamm hamiş olabilir inşallah yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?