- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.481
Evet canım cepten giriyorum:)) onlar 2 saat duyunca eve geldim teste bakmak için kuruyunca sanki daha belirgin olmuş:) miratec test aldık onun hassasiyeti 20 diye esim almak istediAlyaaaaaaaammmmmmmm cepten mi giriyorsun yineeeeeeeee. O zaman sonucu alır almaz hemen haber ver bizeeeeeeeeeeeee
Saate baktım. 2 saat sonraya ayarladım kendimi haber bekliyoruzzzzzzzzzzzz bütün kızlaarrrrrrrr
İlk çiçekte benden Alyamaaaa:13:
Halaya daveeeetttt ,
Buyrun kızlar tutun ucundan
okuyuncaa heyecanlaandıımmmmm günaydıınnnn selaammllaaarrr sevgiileeerrrr kızlaarrrr...
Ben geldim dünden beri ağrıdan oluyorum( sabah ise geç gitmek için izin aldım ilaçtan içmeden once test yapmak istedim esim zaten ağrım olunca uyandı izinliydi şansıma .deddim git test al gel hemen aldı geldi taştı yaptım bişey yok kahvaltı yaptık bı ilac daha aldım kahvaltı da dedim ki ben hiç çift çizgi görmeyecek miyim bosver dedi ( sonra gittim yattım birkez daha baktım teste hayalet çizgi :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119:
Simdi kan vermeye gidiyoruz insallah benim gözler yanlış gormuyordur:))))))
Yaaaa insallah bebegimmmmm benimledir:)))gel artık kuzum seni bekliyoruz
Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
Nasılız bakalım bu gün. İnşallah herkes iyidir. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Periiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84: Umudummmmm nerdesin yaa
Kızlar akşam doktorumla görüştük. İğne vermedi şimdilik, evrakları unuttuk bizim hatamız galiba:26: Üzerinde durmadı zaten Serephone diye bir ilaç verdiiiii Nolcak şimciiiiiiiiiiiiii, ne kadar ümitlenmeliyimmmmmmm....
Alyaaaaammmmmmm nerdesinnnnn nasıl oldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meraktayımmm Hayırlısı olsunnn:13:
Eylemsevcanımmmmmmmmmmmmmm sen nasılsın yaaa seni gördükçe dua ediyorummmmmmmm hayırlısıyla bi al bebeişi kucağına inşallahhhhhhh
Mehmetderyammmmm ya sen kuzuuuuummm sen nasılsınnnnnnnnnnn
Maşallah canım benim,hadi bakalım inşallah bu kez bebişin seninledir.Hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...
Günaydın yosmalar,
alyaaaaaaaaaaaaaa hadi inş.ikizlerin göbegindedir bacımmmmmmmmm ya allah inş.,
ışıl yarın kan testini tekrarla yavrummmmmmmmmmmmmmmmm inş.artacak amin.
Mehmetderya sende çok panik yapma ama eger leke devam ederse hemen ara dr ikizlerde ihmal olmaz hemen ara canım allah korusun
bojouuuuuuuuuuuuu gezenti aşüfteeeee parmak aralarını mı yakıyon olum ne tataili bu gevşek yosma
Aybicee silkelen hatta s...... Kendine gel olumm olacak inş. Aalllahın izniyle olacak bebişler şakır şakır gelecek
hafzak sınav magduru aşüfteeeeeeeee yeter artık hayatının sınavına odaklan bebek yakın sana bana güven iyi ver halvet dersleriniiiiiiiiiiiiinde
Eylem ne yapan gız bebiş ne yapar hadi imş.bu da erkektir daha da dogurman işte yeter sahip ol bi yerlerine gayrıııııııııııııı
Idilgaaaaaaaaaaaaa meaşaallajh lokman bacı canım lokman hekimim benim yalarım seni
Periiiiiiiiiii altta mı kaldın karaböcük nerdesinnnnnnnnnnnnn_?
Vitooooooo yu fare mi yedi acep?
Hamınızı çok öptük ve yaladıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Teşekkürler canım,ben bugün endişeliyim.Wc'ye gidince akıntım kahverengi geliyor.Dr a cepten ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım.Bakalım öğleden sonra gideceğim.İnşallah kötü bir şey yoktur...Bende durumlar böyle...
mrb kızlar.
kız alya hadi beklioruz allahın izni ile halayını
asos canım benim de yarın başlıyo halvet haftam ama ben de dün başladım hayırlısı bakalım bebişkom
Bende bekliyorum bebeem son 1 saat ins guzel olacak sonuc.halvet haftan kutlu olsun
hiç sevmiyorum halvet haftasını belimde yastıkla uyuyup 4de yıkanmak çok zor yaaaa
Canım yaa ben bu ay rahim filmi çekildim sonra da esimin ayağı alıcıya alınınca olmaz nasılsa bu ay diye hiç yastık kulaanmadim 15 -20 dk sonra duş aldım sadece bu süre de hep soluma yattım duş sonrası da sagıma yatıp uyudum.yani yastık isi cok ta doğru değil belki de bu ay olmaz rahatlığı sayesinde bebis oldu .yani insallah olmuştur :)))
Arıyorum canım,ama ulaşamadım işte.Normalde beyaz gelen akıntım kahverengi bu sabah itibariyle.Ulaşmaya çalışayım bakalım.Olmazsa öğleden sonra giderim belki...
Selam kızlarrr ışılımmmm bebegmmmmm çok heyecanlandımmm yaaaaa inş güzel haberlerini bekliyorum canım benimmmm
Alyammmmmmmmişte bu ay olmaz dediğin kafaya takmadığın ve en önemlisi rahim filmi çektirdiğin içinn oldu inşşşş Allahın izniyleeee kan testinde süper çıkar umarımmmm canımmmmmmmm ne kadar kaldı belli olmasınaaa çok heyecanlıııııııııııııı
Mehmetderyammm canını sıkma bebişim o akıntılar normal diye biliyorum kırmızıya dönmediği süreceeeeeeeeeee genede doktoruna bildir tatlmmm
Selam kızlarrr ışılımmmm bebegmmmmm çok heyecanlandımmm yaaaaa inş güzel haberlerini bekliyorum canım benimmmm
Alyammmmmmmmişte bu ay olmaz dediğin kafaya takmadığın ve en önemlisi rahim filmi çektirdiğin içinn oldu inşşşş Allahın izniyleeee kan testinde süper çıkar umarımmmm canımmmmmmmm ne kadar kaldı belli olmasınaaa çok heyecanlıııııııııııııı
Mehmetderyammm canını sıkma bebişim o akıntılar normal diye biliyorum kırmızıya dönmediği süreceeeeeeeeeee genede doktoruna bildir tatlmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?