Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Evet canım cepten giriyorum:)) onlar 2 saat duyunca eve geldim teste bakmak için kuruyunca sanki daha belirgin olmuş:) miratec test aldık onun hassasiyeti 20 diye esim almak istedi onu bekliyoruz simdi ama ilk idrar değil diye çıkmıyor sanırım (çiçek için teşekkür bebegimmmmm
okuyuncaa heyecanlaandıımmmmm günaydıınnnn selaammllaaarrr sevgiileeerrrr kızlaarrrr...

Ayy bebeğim bende cok heyecanlıyım ins kursağımda kalmaz

Maşallah canım benim,hadi bakalım inşallah bu kez bebişin seninledir.Hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...

Teşekkürler canım,ben bugün endişeliyim.Wc'ye gidince akıntım kahverengi geliyor.Dr a cepten ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım.Bakalım öğleden sonra gideceğim.İnşallah kötü bir şey yoktur...Bende durumlar böyle...

mrb kızlar.
kız alya hadi beklioruz allahın izni ile halayını
asos canım benim de yarın başlıyo halvet haftam ama ben de dün başladım hayırlısı bakalım bebişkom

Maşallah canım benim,hadi bakalım inşallah bu kez bebişin seninledir.Hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla...

İnsallah olumlu olur canimm
Sende sakın ihmal etme git Dr a sonra da rapor al yat kasma kendini bırak senin ısini baskaları yapsın bebisler onemli bize haber ver

Arıyorum canım,ama ulaşamadım işte.Normalde beyaz gelen akıntım kahverengi bu sabah itibariyle.Ulaşmaya çalışayım bakalım.Olmazsa öğleden sonra giderim belki...

canım merak etme öyle olan çok hamile var sen içi,ni ferah tut hatta pıhtılı kanaması olup da doğuranlar da var

mrb kızlar.
kız alya hadi beklioruz allahın izni ile halayını
asos canım benim de yarın başlıyo halvet haftam ama ben de dün başladım hayırlısı bakalım bebişkom

Bende bekliyorum bebeem son 1 saat ins guzel olacak sonuc.halvet haftan kutlu olsun

hiç sevmiyorum halvet haftasını belimde yastıkla uyuyup 4de yıkanmak çok zor yaaaa

Canım yaa ben bu ay rahim filmi çekildim sonra da esimin ayağı alıcıya alınınca olmaz nasılsa bu ay diye hiç yastık kulaanmadim 15 -20 dk sonra duş aldım sadece bu süre de hep soluma yattım duş sonrası da sagıma yatıp uyudum.yani yastık isi cok ta doğru değil belki de bu ay olmaz rahatlığı sayesinde bebis oldu .yani insallah olmuştur :)))

aslında doktorlar da beş dk yeterli diyo ama ben hamile kaldığım ay yastıkla yatmıştım tek o ay yatmıştım tesadüf bencede

slmmmmm herkeze güzel birgün diliyorum..ben kardeşimin neti olsada pek giremiorum yinede cünkü net cok ama cok yavas pc yede virüs girmiş sanırım onun için ancak arada bi girip böle biraz gecmişi okuyup size bakıp cıkıorum..hepinizi öptümm cokk

Arıyorum canım,ama ulaşamadım işte.Normalde beyaz gelen akıntım kahverengi bu sabah itibariyle.Ulaşmaya çalışayım bakalım.Olmazsa öğleden sonra giderim belki...

canıımm sen doktora ulaşmaya çalışştaaa...adet zamanın mıydıı? yani bünye 2-3 ay hatta bazen daha sonra da adet olacakmış gibi tepki gösteriyormuş hamileyken ve lekenlenme hatta bazen daha kırmızı geliyormuş.. teyzemde de olmuş benim. ama çoğul gebelikte daha dikkat etmek gerekli...
içini ferah tut..

Selam kızlarrr ışılımmmm bebegmmmmm çok heyecanlandımmm yaaaaa inş güzel haberlerini bekliyorum canım benimmmm

Alyammmmmmmm işte bu ay olmaz dediğin kafaya takmadığın ve en önemlisi rahim filmi çektirdiğin içinn oldu inşşşş Allahın izniyleeee kan testinde süper çıkar umarımmmm canımmmmmmmm ne kadar kaldı belli olmasınaaa çok heyecanlıııııııııııııı

Mehmetderyammm canını sıkma bebişim o akıntılar normal diye biliyorum kırmızıya dönmediği süreceeeeeeeeeee genede doktoruna bildir tatlmmm

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Aserenhan Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

isilisil38 Pazartesi gebelik testi yaptıracak heyecanla beklemedeyiz.

Alya35 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

eliz117 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Hafzak NOBAT: 11 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Sevval NOBAT 12 Temmuz

Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi

jonguil NOBAT:15 Temmuz

İdilga NOBAT: 15 Temmuz

Viole NOBAT: 17 Temmuz

Medmus NOBAT: 20 Temmuz

PeriLous NOBAT: 20 Temmuz

Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.

eerdgn NOBAT: 22 Temmuz

Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 31 Temmuz

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: 4 Agustos.

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Elizimmmmmmmmmmmm nasılsın bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm varmı hamişlik belirtileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İnsallah perim vardır yaa cok heyecanlı bekliyorum evde miratec test yaptım bide ama onda çıkmadı hevesim kırıldı biraz ins ilk idrar olmadıgı için cikmamistir yoksa cok uzulucem

perimmmm hoşgeldin bebişimm 2 gündür ruh gibiyim yarın tekrarlıycam kan testini.sen nasılsın balımmm?
bu ay hepimiz olcaz inşallah canımmmmm

Ayyyyy kendimin sonuçlarını beklediğim gün gibi heyecanlıyımmm :18::18::18:hadi inşallah çıkmıştır belki tatlım sor bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…