- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.501
canım her testin hassasiyeti farklo biliyorsun ilk yaptığın test zaman limiti içerisinde çıktıysa ve pembe renkteyse hamilesindir. 1 tane testin pozitif olması yeterli, kuruduktan sonra bakmadın diilmi teste? Kuruduktan sonra buharlaşma çizgisi oluşabiliyor gri renkte. Ama ben hamile olduğuna inanıyorum canm benmmmm bu ay olmaz dediğin ayda oluyoorrr hadi belli olsunnnnnnİnsallah perim vardır yaa cok heyecanlı bekliyorum evde miratec test yaptım bide ama onda çıkmadı hevesim kırıldı biraz ins ilk idrar olmadıgı için cikmamistir yoksa cok uzulucem
perimmmm hoşgeldin bebişimm 2 gündür ruh gibiyim yarın tekrarlıycam kan testini.sen nasılsın balımmm?
bu ay hepimizolcaz inşallah canımmmmm
Sonucu da gosterdim doktora Bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştimmuhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:
sonucu da gosterdim doktora bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştimmuhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:
Sonucu da gosterdim doktora Bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştimmuhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:
Teşekkürler canım,ben bugün endişeliyim.Wc'ye gidince akıntım kahverengi geliyor.Dr a cepten ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım.Bakalım öğleden sonra gideceğim.İnşallah kötü bir şey yoktur...Bende durumlar böyle...
Canım yaa ben bu ay rahim filmi çekildim sonra da esimin ayağı alıcıya alınınca olmaz nasılsa bu ay diye hiç yastık kulaanmadim 15 -20 dk sonra duş aldım sadece bu süre de hep soluma yattım duş sonrası da sagıma yatıp uyudum.yani yastık isi cok ta doğru değil belki de bu ay olmaz rahatlığı sayesinde bebis oldu .yani insallah olmuştur :)))
Doktor sınırda dedi ama progesteron degerim 14 çıktı guzel dedi .19. Gunu yapmıştık perim o zaman olmuştur yani üzerinden 11 gun gecti bugun adet olmaliydimdarisi size insallah yaa o kadar ilaca rağmen nasıl oldu bu is
Hadi ya,sende aynı durumdan muzdaripsin anlaşılan.Bende aynıyım,benim hamile kalmadan önce yemem daha iyiydi yani.Şimdi her şeyi yiyemiyorum,hassaslaştım yemeklere karşı.Yemek yapamıyorum mesela.İnşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almak nasip olur.Rabbim esirgesin,yiyemiyoruz ama bu da geçer inşallah bir an önce...
Senin diğer bebiş kaç yaşında,ben olsam dayanamam annemlere felan söylerdim kesin :)
Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
Nasılız bakalım bu gün. İnşallah herkes iyidir. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Periiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84: Umudummmmm nerdesin yaa
Kızlar akşam doktorumla görüştük. İğne vermedi şimdilik, evrakları unuttuk bizim hatamız galiba:26: Üzerinde durmadı zaten Serephone diye bir ilaç verdiiiii Nolcak şimciiiiiiiiiiiiii, ne kadar ümitlenmeliyimmmmmmm....
Alyaaaaammmmmmm nerdesinnnnn nasıl oldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meraktayımmm Hayırlısı olsunnn:13:
Eylemsevcanımmmmmmmmmmmmmm sen nasılsın yaaa seni gördükçe dua ediyorummmmmmmm hayırlısıyla bi al bebeişi kucağına inşallahhhhhhh
Mehmetderyammmmm ya sen kuzuuuuummm sen nasılsınnnnnnnnnnn
Günaydın yosmalar,
alyaaaaaaaaaaaaaa hadi inş.ikizlerin göbegindedir bacımmmmmmmmm ya allah inş.,
ışıl yarın kan testini tekrarla yavrummmmmmmmmmmmmmmmm inş.artacak amin.
Mehmetderya sende çok panik yapma ama eger leke devam ederse hemen ara dr ikizlerde ihmal olmaz hemen ara canım allah korusun
bojouuuuuuuuuuuuu gezenti aşüfteeeee parmak aralarını mı yakıyon olum ne tataili bu gevşek yosma
Aybicee silkelen hatta s...... Kendine gel olumm olacak inş. Aalllahın izniyle olacak bebişler şakır şakır gelecek
hafzak sınav magduru aşüfteeeeeeeee yeter artık hayatının sınavına odaklan bebek yakın sana bana güven iyi ver halvet dersleriniiiiiiiiiiiiinde
Eylem ne yapan gız bebiş ne yapar hadi imş.bu da erkektir daha da dogurman işte yeter sahip ol bi yerlerine gayrıııııııııııııı
Idilgaaaaaaaaaaaaa meaşaallajh lokman bacı canım lokman hekimim benim yalarım seni
Periiiiiiiiiii altta mı kaldın karaböcük nerdesinnnnnnnnnnnnn_?
Vitooooooo yu fare mi yedi acep?
Hamınızı çok öptük ve yaladıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canıımm sen doktora ulaşmaya çalışştaaa...adet zamanın mıydıı? yani bünye 2-3 ay hatta bazen daha sonra da adet olacakmış gibi tepki gösteriyormuş hamileyken ve lekenlenme hatta bazen daha kırmızı geliyormuş.. teyzemde de olmuş benim. ama çoğul gebelikte daha dikkat etmek gerekli...
içini ferah tut..
ama anamda kızıyor kız sakın bu sıralar hamile kalma az büyüsün 4-5 yaşına bari gelsin ondan sonra diyor
kendi bakıyor çünkü bebişime ondan çıldırıyor kadınceğizzzzzzzzzzz beni öldürecek kesinnnnnnnnnnnnnnnnn kızım 1 yaş 4 aylık ablalarııııııııııııı
sağolasın canım benim çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin Allah razı olsunnnnnnn çok sağol iyi dileklerin içinnnnnnnn
eyiyik yavrımm eyiyik çok şükürrrrrrrrr
bakalım erkekse daha bir çok sevincem ama tabii hayırlısı
işte ondan sonra bşyerlerime sahip olurmuyum onuda bilemem yani gıııı oda muammaaaaaaa?????????
Selam kızlarrr ışılımmmm bebegmmmmm çok heyecanlandımmm yaaaaa inş güzel haberlerini bekliyorum canım benimmmm
Alyammmmmmmmişte bu ay olmaz dediğin kafaya takmadığın ve en önemlisi rahim filmi çektirdiğin içinn oldu inşşşş Allahın izniyleeee kan testinde süper çıkar umarımmmm canımmmmmmmm ne kadar kaldı belli olmasınaaa çok heyecanlıııııııııııııı
Mehmetderyammm canını sıkma bebişim o akıntılar normal diye biliyorum kırmızıya dönmediği süreceeeeeeeeeee genede doktoruna bildir tatlmmm
canım çok geçmiş olsun korkma bişey olmaz inşallah
alyam bende hiç yastık kullanmam 15 dk sonra max. girerim duşa
hay maşallah hadi bakalımtebrik ederim tatlım .64:
İnşallah canım benim.Dr a telefonla ulaşamadım,soramadım oyüzden 4 gibi gideceğim.En azından sonradan keşke gitseydim dememek için bir gözükeyim bakalım bebişler nasıl.Perimmmmmmmm Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda hemde çifter çifter inşallah...
Evet canım benim mucizemde oyle yaptı cok şükür ya hala karnımda birşey var gibi hissedemiyorum tek hissettiğim şey agrimucizeler hep ansızın gelir tatlım
İnsallah canım :))darisi hepinize insssssinşallaaahh kat kat artar değeriinn alyaammmm...ikiz olsuunnnnnn istediğiinn gibiiii....
halayııı bikaç gün sonraa toptaaannn hem sanaa hemm ışılaaaa çekceezzzz
Ay hadi hayırlısı.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok sevindim hemde çokkkkkk.Darısı da inşallah sıradaki diğer hatunlara olsun.Bu ay kimse kalmasın hamiş olmayan inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?