Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İnsallah perim vardır yaa cok heyecanlı bekliyorum evde miratec test yaptım bide ama onda çıkmadı hevesim kırıldı biraz ins ilk idrar olmadıgı için cikmamistir yoksa cok uzulucem
canım her testin hassasiyeti farklo biliyorsun ilk yaptığın test zaman limiti içerisinde çıktıysa ve pembe renkteyse hamilesindir. 1 tane testin pozitif olması yeterli, kuruduktan sonra bakmadın diilmi teste? Kuruduktan sonra buharlaşma çizgisi oluşabiliyor gri renkte. Ama ben hamile olduğuna inanıyorum canm benmmmm bu ay olmaz dediğin ayda oluyoorrr hadi belli olsunnnnnn
perimmmm hoşgeldin bebişimm 2 gündür ruh gibiyim yarın tekrarlıycam kan testini.sen nasılsın balımmm?
bu ay hepimiz olcaz inşallah canımmmmm

Işılım bebişkommmm adetine baya varken yapmışsın ufak ufak yükselmiş sanki inş yarın daha güzel haberler verceksin bebişimmm inanıyorum Bende iyiyim tatlımmmm bu ay yumurtladığımı hissetmedim hiç üzerine de düşmedim açıkcasıı hayırlısı olsun bebişkommmmmm inş bu ay liste patlicakkkkkkkkkkkkkkkkkk

Sonucu da gosterdim doktora Bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştim muhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:

Sonucu da gosterdim doktora Bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştim muhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:

canım benimmm gözün aydın inşallah değerlerin artacak,bak beklemediğin anda geldi bebişin alyammmm

sonucu da gosterdim doktora bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştim muhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:

çokkk sevindikkkkkkkk yaşasınnnnn diyor kaan kıpır kıpır vallahi
bir tane daha arkadaş geliyor bana birtane diye pek sevindirik oldu oğlum
Herşey yolunda gider inşallah tatlım tebrik ederimmmm

Son düzenleme:

ay canım benim şükür rabbime biri daha kelebeğini buldu allah tamamına erdirsin hayatım

canım çok geçmiş olsun korkma bişey olmaz inşallah

alyam bende hiç yastık kullanmam 15 dk sonra max. girerim duşa

hay maşallah hadi bakalım tebrik ederim tatlım .64:

Canım çok sevindimmmmmmmmmmmmm ama 5in üzeri hamilelik biliyorsunn kaç gün geçti ilişki üzerinden. Bu sonuca doktor bebiş var dedi miiiiiiiiii??? Hadi inş canm benmmm halayını tam belli olunca çekicemmm inş katlanır tatlım sonra nazar değiyor pitişkoma olduğu gibiii.

İşte rahim filmi mucizesi diye buna derimm bennnnnnnnnnnnnnn

Uzun zamandır beklıyordun tatlm inan çoooookkkkkk sevindimmm umarım değerin katlanır.

Doktor sınırda dedi ama progesteron degerim 14 çıktı guzel dedi .19. Gunu yapmıştık perim o zaman olmuştur yani üzerinden 11 gun gecti bugun adet olmaliydim darisi size insallah yaa o kadar ilaca rağmen nasıl oldu bu is

mucizeler hep ansızın gelir tatlım

inşallaaahh kat kat artar değeriinn alyaammmm...ikiz olsuunnnnnn istediğiinn gibiiii....

halayııı bikaç gün sonraa toptaaannn hem sanaa hemm ışılaaaa çekceezzzz

ama anamda kızıyor kız sakın bu sıralar hamile kalma az büyüsün 4-5 yaşına bari gelsin ondan sonra diyor
kendi bakıyor çünkü bebişime ondan çıldırıyor kadınceğizzzzzzzzzzz beni öldürecek kesinnnnnnnnnnnnnnnnn kızım 1 yaş 4 aylık ablalarııııııııııııı

sağolasın canım benim çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin Allah razı olsunnnnnnn çok sağol iyi dileklerin içinnnnnnnn

eyiyik yavrımm eyiyik çok şükürrrrrrrrr
bakalım erkekse daha bir çok sevincem ama tabii hayırlısı
işte ondan sonra bşyerlerime sahip olurmuyum onuda bilemem yani gıııı oda muammaaaaaaa?????????

Yok canım adet tarihime var daha ama öğle sonu gidecem bakalım,en azından içim rahatlar inşallah...Teşekkür ederim...

Kızında küçükmüş ama ikisi bir büyür daha iyi işte.Tam biri büyüdü derken bence 2.olması daha zor.Böyle iyi olacak inşallah.Rabbim bağışlasın...

Ay hadi hayırlısı.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok sevindim hemde çokkkkkk.Darısı da inşallah sıradaki diğer hatunlara olsun.Bu ay kimse kalmasın hamiş olmayan inşallah.

İnşallah canım benim.Dr a telefonla ulaşamadım,soramadım oyüzden 4 gibi gideceğim.En azından sonradan keşke gitseydim dememek için bir gözükeyim bakalım bebişler nasıl.Perimmmmmmmm Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda hemde çifter çifter inşallah...

Canım Allah ım istesin yeter ki olmayacak şey yoktur.Olmaz diye bir şey yoktur onun için.Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın,her şeyin bir vakti zamanı var.Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah tüm olmayanlara,tüm isteyenlere.Amin...

canım çok geçmiş olsun korkma bişey olmaz inşallah

alyam bende hiç yastık kullanmam 15 dk sonra max. girerim duşa

hay maşallah hadi bakalım tebrik ederim tatlım .64:

Allahın izniyle çok çok iyilerdir güzel anneee sen hiç canını sıkmaaaaaaaa .

Amin canım beniimmm amin inşallah

mucizeler hep ansızın gelir tatlım
Evet canım benim mucizemde oyle yaptı cok şükür ya hala karnımda birşey var gibi hissedemiyorum tek hissettiğim şey agri(
inşallaaahh kat kat artar değeriinn alyaammmm...ikiz olsuunnnnnn istediğiinn gibiiii....

halayııı bikaç gün sonraa toptaaannn hem sanaa hemm ışılaaaa çekceezzzz
İnsallah canım :))darisi hepinize insssss:54
Ay hadi hayırlısı.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Çok sevindim hemde çokkkkkk.Darısı da inşallah sıradaki diğer hatunlara olsun.Bu ay kimse kalmasın hamiş olmayan inşallah.

insallah canım yaa 'kucağına almak' ne guzel bir cümle

alyammmmmmmmmm tebrikler hyataımmmm biraz önce birsürü şeyyy yazmıştımmm net gitti geldiiii üşeniyorum yazamaya

bi kaç güne topikte toplu halay varrrrrrrrrr.HAZIRMIYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

liste yukarı çıkıyor sıara bize geliyooooooooo oleyyy oleyyyyyy oleyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…