- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.521
evet canım benim mucizemde oyle yaptı cok şükür ya hala karnımda birşey var gibi hissedemiyorum tek hissettiğim şey agri(
insallah canım :))darisi hepinize insssss:54
insallah canım yaa 'kucağına almak' ne guzel bir cümle
Sonucu da gosterdim doktora Bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştimmuhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:
alyammmmmmmmmm tebrikler hyataımmmm biraz önce birsürü şeyyy yazmıştımmm net gitti geldiiii üşeniyorum yazamaya
bi kaç güne topikte toplu halay varrrrrrrrrr.HAZIRMIYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
liste yukarı çıkıyor sıara bize geliyooooooooo oleyyy oleyyyyyy oleyyyyyy
SEN ONU HİSSETMİYORSUN AMA O SENİ ÇOK İYİ HİSSEDİYOR ANNESİ
sende kalp atışlaını duyduğun gün hissetmeye başlayacaksın hele birde ilk dürtüğü (tekme atamıyor henüz 15 cm çünkü) yediğinde anlarsın orda olduğunu
Sağol canım insallah darisi basınızaaevett sira size geliyor artikkk ne güzell sende bu ay git film yıldızı ol tamam mii
İnanır mısın dun mide bulantım var yazanlara bı özendim anlatamam benim de olsun raziyim dedim kendi kendime:)))
Simdi tekmeye de raziyim yeterki karnımda saglikla büyüsün kuşum :)))
HEYOOooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
alyammmmmmmmmmmmmmmmmmm cnmimmmmmmm insallahhh o degerinnnnnnnnn tavann yapsinnn bebisimmmmmmm
ayyy cokk sevindimmm yaaaaaa
hadi bakalim hayirlisiiiiiiiiii
3.5 dan yukselicek 2 kisimizz varrrr hadii bebislerrr tutununnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama olmasada olsunnnn yine yeni yenidennn CALISIRIZZZZZZZZ
YUCE RABBIMMMMMM hepimizeeee guzel haberle almayi hayirli zamanda hayirli bebeklere kavusmamizi saglasinnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnn
umutlarimizii ve emeklerimiziiii bosa cikarmasinnnnnnnnnn
yuva sahibi yaptigi bizleri yavru sahibide yapsinn insallahhhhhhhhhhhhh
hamislerimizee bebislerimizee saglikkkkkk versinnnn hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhh
yuce rabbimmmm icimize dogarken verdigiiin annelik duygusunu yasamamiza iziin verrrr ennnn hayirli bebislerle evlerimizi yasamamizi taclandirr ya rabbimmmmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnn
tum dualarimizin kabulu icinn
el fatihaa
ayy oyle geldi icimdennnnn hadii okuyalim bariiiiiiiii
SIZI SEVIYORUMMMMM
MUCKSSS
amin canım inşşş.bu gidişle ramazanda bende film yıldızı olcammmmm
Ol canım ol bak ilk ayda ünlü oldum ben
evet canım insan herşeye katlanıyor ben hergün iğne vuruyorum pıhtı için tedbir amaçlı görsen mosmor bacaklarım gün geliyor ağlaya ağlaya vuruyorum ama bebeğim hissediyor yakındığımı sanacak diye toparlıyorum kendimi belkide saçmalıyorum böyle düşünerek ama elimde değil
normalde biri vurmaya kalksa imkanı yok iğne vurdurmam ama annelik rahme düştüğü anda başlıyor o herşeyden kıymetli oluyor sevdiğin şeylerden vazgeçiriyor seni
düşün daha şimdiden böyleyim doğduğunda nasıl olurum allah bilir allah herkese tattırsın bu duyguyu
evet canım insan herşeye katlanıyor 3 aydır bulantı hissiyle dolanıyorum 5 kilo verdim ben hergün iğne vuruyorum pıhtı için tedbir amaçlı görsen mosmor bacaklarım gün geliyor ağlaya ağlaya vuruyorum ama bebeğim hissediyor yakındığımı sanacak diye toparlıyorum kendimi belkide saçmalıyorum böyle düşünerek ama elimde değil
normalde biri vurmaya kalksa imkanı yok iğne vurdurmam ama annelik rahme düştüğü anda başlıyor o herşeyden kıymetli oluyor sevdiğin şeylerden vazgeçiriyor seni
düşün daha şimdiden böyleyim doğduğunda nasıl olurum allah bilir allah herkese tattırsın bu duyguyu
İnsallah bebeem bu ay seninde sansin yüksek bebisin tutunsun sana hiicc bırakmasınSeviyorum bu siteyi yaaa her gün güzel bir haber almak ne güzel canım Allahım yükselen değerlerini bebişinin kesesini bebişinin kalp atışlarını sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah
Sen nerdesin bu saate kadar topik kudurdu sevinçten sen yoksun kızıyorum bakkkHEYOOooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
alyammmmmmmmmmmmmmmmmmm cnmimmmmmmm insallahhh o degerinnnnnnnnn tavann yapsinnn bebisimmmmmmm
ayyy cokk sevindimmm yaaaaaa
hadi bakalim hayirlisiiiiiiiiii
3.5 dan yukselicek 2 kisimizz varrrr hadii bebislerrr tutununnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama olmasada olsunnnn yine yeni yenidennn CALISIRIZZZZZZZZ
YUCE RABBIMMMMMM hepimizeeee guzel haberle almayi hayirli zamanda hayirli bebeklere kavusmamizi saglasinnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnn
umutlarimizii ve emeklerimiziiii bosa cikarmasinnnnnnnnnn
yuva sahibi yaptigi bizleri yavru sahibide yapsinn insallahhhhhhhhhhhhh
hamislerimizee bebislerimizee saglikkkkkk versinnnn hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhh
yuce rabbimmmm icimize dogarken verdigiiin annelik duygusunu yasamamiza iziin verrrr ennnn hayirli bebislerle evlerimizi yasamamizi taclandirr ya rabbimmmmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnn
tum dualarimizin kabulu icinn
el fatihaa
ayy oyle geldi icimdennnnn hadii okuyalim bariiiiiiiii
SIZI SEVIYORUMMMMM
MUCKSSS
Canım kıyamam sana insallah bebeğin saglikla doğduğunda bunların karşılığını alacaksın sakın üzülme bebis te üzülmesin
evet canım insan herşeye katlanıyor 3 aydır bulantı hissiyle dolanıyorum 5 kilo verdim ben hergün iğne vuruyorum pıhtı için tedbir amaçlı görsen mosmor bacaklarım gün geliyor ağlaya ağlaya vuruyorum ama bebeğim hissediyor yakındığımı sanacak diye toparlıyorum kendimi belkide saçmalıyorum böyle düşünerek ama elimde değil
İnsallah bebeem bu ay seninde sansin yüksek bebisin tutunsun sana hiicc bırakmasın
Sen nerdesin bu saate kadar topik kudurdu sevinçten sen yoksun kızıyorum bakkk(
Bebisim yaa hiç sorma isilimla ne olduk simdi biz bu durumda hamisdas mı :44::44:
Darisi size insallah ne guzel sırayla liste yukarı taşınıyor herkes hamile olunca da hep bebeklerden konuşuruzkuzum sen bu haftaya halayla başlamıştın demek icine dogmuss
esinimmmmmmmm kıyamam sanaaaaa.onun için herşeye değerrr dımııı ayyy
kıyamam öncedende varmıydı böyle bi problemin
Ah canım yaa sabah çizgiyi görünce bı sevindim ki anlatamam esim bakiyo yok dıyo ben bakıyorum iste orda diyorum sevinçten ne kadar zipladim bilemezsin1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?