- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.541
aminnn canımmm inşallahtamam teyzesi üzülmem
neyse yaaaa ben yine duygusala bağladımişyerini sular götürecek
burda melek yeğenlerim geldikçede çok duygusallaşıyorum sevinçten oğlum geldiğindede inan bukadar sevinmiştim ne eksik ne fazla aynı
Elizimmmmmmmmmmmm nasılsın bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm varmı hamişlik belirtileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canimm insallahhh su degerlerinizzz cossunnn halaylarimizda o zamann cosucak insallahhh hayirlisiylee insallahhhhhh
insallahh bunlar sizin icin en hayirli bebislerdir kiii tutunsunlarrrrrrrrrrr
hayirli olan beri hayirsiz olan geriiiiiiiii
Koşa koşa geldim, işleri toparlayıp PERİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM HOŞGELDİİİİİİİNNNNNNN ÖZLEDİM YA UMUDUMMMM
PERİMMM ben ayın 8 inde hasta oldummmBebişim bu ayda gelmek istemedi. Bilmiyorum......
Akşam doktordaydık serophene verdi ayın 18 inde gel dedi yumurtama bakılacakmışHayırlısı Allahtan ne desem boş
Ah canım yaa sabah çizgiyi görünce bı sevindim ki anlatamam esim bakiyo yok dıyo ben bakıyorum iste orda diyorum sevinçten ne kadar zipladim bilemezsin1:
Ah canım yaa sabah çizgiyi görünce bı sevindim ki anlatamam esim bakiyo yok dıyo ben bakıyorum iste orda diyorum sevinçten ne kadar zipladim bilemezsin1:
canım önceden düşük yaptığın için mi bu iğne ben de mi kullancam hamile olursam
canımcım o çizgi ne kadar zaman sonra çıktı ve rengi nasıldı?? Yani değerin 3 küsür çıktığı için testin bunu algılaması mümkün değil en hassas test 20miu oluyor genelde.
Geçen ay pidilgamda aynı şeyi yaşadık, değeri 3 küsür çıktı kesin hamiş diye halaylar çekildi nası sevindik. Bide onu düşün nası sevindi umut doldu ama sonu malesef hüsran olduhepimiz üzüldük ve ben kendimi suçlu hissettim açıkcası tam emin olmadan neden o kadar ümit verdim diye. Ama her zaman 0,100 çıkan değer artınca kesin var dedik hepimiz gaza geldik Bu şekilde emin olmadan yazılan çizilen şeyler sonra çok büyük hayal kırıklıklarına hatta tramvalara bile neden oluyor. Burda yaşayıp gördüğümüz bi konu olarak bu örneği verdim o yüzden ışılım içinde emin olalım dedik. İlk sen olsaydın emin ol şuan halaydaydıkkkkkkk
Ama ben korkuyorum açıkcası nazar değmesinden ve eğer yoksa ki inş vardır senin sonra çok üzülmenden. İnsan şuan sadece duymak istediklerini duyuyor biliyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Hatta açık sözlülüğümden dolayı şuan bana kızıyorsun olabilirsin. Ama emin ol benim tek derdim burdaki kimsenin incinip kırılmaması, 2 gün sonra halayını çekmek için dua edicem hepppp
Koşa koşa geldim, işleri toparlayıp PERİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM HOŞGELDİİİİİİİNNNNNNN ÖZLEDİM YA UMUDUMMMM
PERİMMM ben ayın 8 inde hasta oldummmBebişim bu ayda gelmek istemedi. Bilmiyorum......
Akşam doktordaydık serophene verdi ayın 18 inde gel dedi yumurtama bakılacakmışHayırlısı Allahtan ne desem boş
canımcım o çizgi ne kadar zaman sonra çıktı ve rengi nasıldı?? Yani değerin 3 küsür çıktığı için testin bunu algılaması mümkün değil en hassas test 20miu oluyor genelde.
Geçen ay pidilgamda aynı şeyi yaşadık, değeri 3 küsür çıktı kesin hamiş diye halaylar çekildi nası sevindik. Bide onu düşün nası sevindi umut doldu ama sonu malesef hüsran olduhepimiz üzüldük ve ben kendimi suçlu hissettim açıkcası tam emin olmadan neden o kadar ümit verdim diye. Ama her zaman 0,100 çıkan değer artınca kesin var dedik hepimiz gaza geldik Bu şekilde emin olmadan yazılan çizilen şeyler sonra çok büyük hayal kırıklıklarına hatta tramvalara bile neden oluyor. Burda yaşayıp gördüğümüz bi konu olarak bu örneği verdim o yüzden ışılım içinde emin olalım dedik. İlk sen olsaydın emin ol şuan halaydaydıkkkkkkk
Ama ben korkuyorum açıkcası nazar değmesinden ve eğer yoksa ki inş vardır senin sonra çok üzülmenden. İnsan şuan sadece duymak istediklerini duyuyor biliyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Hatta açık sözlülüğümden dolayı şuan bana kızıyorsun olabilirsin. Ama emin ol benim tek derdim burdaki kimsenin incinip kırılmaması, 2 gün sonra halayını çekmek için dua edicem hepppp
Canimsin kizzzz seviyorum hepinizi.gectigimiz kandilde o gece yil icinde doğacak bütün bebekler yazılırmış:)) bende 100 rekatlik namazı kıldım o kisinin de 70 duası kabul olurmuş sırf o yüzden hepsini kıldım ve hep aklımdan sizler gectiniz . İnsallah hepimiz hamile olacağız bu yıl. İnsallah bebek vardır canım umarım beni kandırmaz bu kadar şeyALYAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM
ALYAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Hayırlı olsun kuzuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm.İnan kardeşim gibi sevindiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
Sürpriiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz annecik ben geliyorum dediiiiiiiiiiiiiiiiiii.. e kararını vermiş özgür çocuk :) çok bekletti ama bizi yaaaa. E şimdiden belli etti kendini. hııımmmm güçlü karakterli bi bebiş olacak bellliii
Ne çok istemiştin değil mi, bir o kadar umutsuzkennnnn? Rabbim yüzüne güldü işte ne dedim sana DUALARIM SENİNLEEEEEEEEEEEEE
Hadi sıra sende hamişlerin duası kabul olurmuş:13:Herkese şöyle bi oku üfle bakiim
Yok kuzum kızar miyim hicc sundan dolayı var diyorum bana doktor hiç ilac vermedi ne klomen ne progesteron yani degeri değiştirecek artıracak hiç ilac almadım ondan bu kadar seviniyorum.insallah üzülmem bakalım iki gun sonra.ama karnım cookk ağrıyor hem arkaya hem alta vuruyor ağrısı(
hayırlısı olsun tatlım bir dahaki ay beraber hamiş kalırız inşallah
İnşallah canım inşallah. Önce hayırlısı tabide... Böyle güzel haberleri duyunca...:85: bilmiyorummmm halet-i ruhuyem şaştı döngüsünü
İnşallah canım benim inşallahhhh biraz üzüldüm ama yabebişim bende çok özledim pozitifcanım benimmmboşver bebişim bak bende hastalandımm son yumurtamız değildiki çatlayan olur elbett kuzummmmm en hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahhh
Kuzum seninde bu ay olmadı ama bir daha ki ay herkesin haberini alacağız biliyorum.hicc üzülme biraz kafandan atmaya çalış sadece bak aramızda 1 ay olacak ben herseyi size anlatırım olurmu kusum
NE GÜZEL İŞTE BEN her hamiş haberinde sıralamada benim sıra geliyo diye mutlu oluyorum bize geliyo kız işte sıra
süpersin yaaa çok pozitifff
Kızlar iyi hissetmiyorum
HÜZÜNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?