Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Ah canım yaa sabah çizgiyi görünce bı sevindim ki anlatamam esim bakiyo yok dıyo ben bakıyorum iste orda diyorum sevinçten ne kadar zipladim bilemezsin 1:

Elizimmmmmmmmmmmm nasılsın bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm varmı hamişlik belirtileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Koşa koşa geldim, işleri toparlayıp PERİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM HOŞGELDİİİİİİİNNNNNNN ÖZLEDİM YA UMUDUMMMM

PERİMMM ben ayın 8 inde hasta oldummmBebişim bu ayda gelmek istemedi. Bilmiyorum......
Akşam doktordaydık serophene verdi ayın 18 inde gel dedi yumurtama bakılacakmışHayırlısı Allahtan ne desem boş

canimm insallahhh su degerlerinizzz cossunnn halaylarimizda o zamann cosucak insallahhh hayirlisiylee insallahhhhhh
insallahh bunlar sizin icin en hayirli bebislerdir kiii tutunsunlarrrrrrrrrrr
hayirli olan beri hayirsiz olan geriiiiiiiii

İnsallah sagliklilardir kuzular da bırakmasınlar bizi yaa ben coookkk sevindim gelecegine bide benimki cok geç oldu idisim 19. Gun yani daha 11 günlük kuzum ondandir diyorum.insallah öyledir

hayırlısı olsun tatlım bir dahaki ay beraber hamiş kalırız inşallah

Ah canım yaa sabah çizgiyi görünce bı sevindim ki anlatamam esim bakiyo yok dıyo ben bakıyorum iste orda diyorum sevinçten ne kadar zipladim bilemezsin 1:

canımcım o çizgi ne kadar zaman sonra çıktı ve rengi nasıldı?? Yani değerin 3 küsür çıktığı için testin bunu algılaması mümkün değil en hassas test 20miu oluyor genelde.

Geçen ay pidilgamda aynı şeyi yaşadık, değeri 3 küsür çıktı kesin hamiş diye halaylar çekildi nası sevindik. Bide onu düşün nası sevindi umut doldu ama sonu malesef hüsran oldu hepimiz üzüldük ve ben kendimi suçlu hissettim açıkcası tam emin olmadan neden o kadar ümit verdim diye. Ama her zaman 0,100 çıkan değer artınca kesin var dedik hepimiz gaza geldik Bu şekilde emin olmadan yazılan çizilen şeyler sonra çok büyük hayal kırıklıklarına hatta tramvalara bile neden oluyor. Burda yaşayıp gördüğümüz bi konu olarak bu örneği verdim o yüzden ışılım içinde emin olalım dedik. İlk sen olsaydın emin ol şuan halaydaydıkkkkkkk

Ama ben korkuyorum açıkcası nazar değmesinden ve eğer yoksa ki inş vardır senin sonra çok üzülmenden. İnsan şuan sadece duymak istediklerini duyuyor biliyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Hatta açık sözlülüğümden dolayı şuan bana kızıyor olabilirsin. Ama emin ol benim tek derdim burdaki kimsenin incinip kırılmaması, 2 gün sonra halayını çekmek için dua edicem hepppp

Son düzenleme:

vallahi bende sabah yamıştım testi eşimi uyandırdım ben doğrumu görüyorum diye vallahi hayatım ben bu uykulu halimle gördüğüme göre seninki kesin doğrudur demişti
zatyen evden çıkmadanda buraya yazmıştım sabahın köründe ben gidiyorum teste diye

canım önceden düşük yaptığın için mi bu iğne ben de mi kullancam hamile olursam

canım pıhtı testlerini yaptır doktoruna söylersen yapar o daha iyi bilir

evet kızlar perim haklı iki gün sonrası için alya canım dularımız senile katlanır katlanır inşallah tatlım

bebişim bende çok özledim pozitifcanım benimmm boşver bebişim bak bende hastalandımm son yumurtamız değildiki çatlayan olur elbett kuzummmmm en hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahhh

Kuzum seninde bu ay olmadı ama bir daha ki ay herkesin haberini alacağız biliyorum.hicc üzülme biraz kafandan atmaya çalış sadece bak aramızda 1 ay olacak ben herseyi size anlatırım olurmu kusum

ALYAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM
ALYAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Hayırlı olsun kuzuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm.İnan kardeşim gibi sevindiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm
Sürpriiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzz annecik ben geliyorum dediiiiiiiiiiiiiiiiiii.. e kararını vermiş özgür çocuk :) çok bekletti ama bizi yaaaa. E şimdiden belli etti kendini. hııımmmm güçlü karakterli bi bebiş olacak bellliii

Ne çok istemiştin değil mi, bir o kadar umutsuzkennnnn? Rabbim yüzüne güldü işte ne dedim sana DUALARIM SENİNLEEEEEEEEEEEEE
Hadi sıra sende hamişlerin duası kabul olurmuş:13:Herkese şöyle bi oku üfle bakiim

Yok kuzum kızar miyim hicc sundan dolayı var diyorum bana doktor hiç ilac vermedi ne klomen ne progesteron yani degeri değiştirecek artıracak hiç ilac almadım ondan bu kadar seviniyorum.insallah üzülmem bakalım iki gun sonra.ama karnım cookk ağrıyor hem arkaya hem alta vuruyor ağrısı (

Canimsin kizzzz seviyorum hepinizi.gectigimiz kandilde o gece yil icinde doğacak bütün bebekler yazılırmış:)) bende 100 rekatlik namazı kıldım o kisinin de 70 duası kabul olurmuş sırf o yüzden hepsini kıldım ve hep aklımdan sizler gectiniz . İnsallah hepimiz hamile olacağız bu yıl. İnsallah bebek vardır canım umarım beni kandırmaz bu kadar şey

Anladım canım benim sevin tabiiki sevin hepimiz o mükemmeml duyguyu yaşayabilmek azıcıkta olsa hissetmek için burdayız, en ufak baş dönmesi mide bulantısı umudumuz bizim

Ama bu öyle zor bir süreç ki ne kadar az hasarla atlatırsak o kadar iyi olur sağlıklı bi hamilelik dönemi geçirmek açısından. Sadece biz umutlanmıyoruz eşimiz annemiz babamız onlar içinde zor bi süreç bu.

Zaten bu süreci en az hasarla atlatabilmek ve birbirimizi doğru yönlerdimek amacıyla burdayız hepimiz. Çok tatlıyız biz

O sancılar bebişin yerleşme sancılarıdır inşallah canım

Son düzenleme:
İnşallah canım inşallah. Önce hayırlısı tabide... Böyle güzel haberleri duyunca...:85: bilmiyorummmm halet-i ruhuyem şaştı döngüsünü

NE GÜZEL İŞTE BEN her hamiş haberinde sıralamada benim sıra geliyo diye mutlu oluyorum bize geliyo kız işte sıra

İnşallah canım benim inşallahhhh biraz üzüldüm ama ya
Kuzum seninde bu ay olmadı ama bir daha ki ay herkesin haberini alacağız biliyorum.hicc üzülme biraz kafandan atmaya çalış sadece bak aramızda 1 ay olacak ben herseyi size anlatırım olurmu kusum

inşallah canım

Canım hayırlı olsun rabbim sana ve ışıla hakkınızda en hayırlı olanı yaşatsın inş.degerleriniz tavan yapsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............

süpersin yaaa çok pozitifff

Kızlar iyi hissetmiyorum

HÜZÜNNNNNN

Ayyy çatlak yaaa çok tatlısın sen şuna bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hahhaha

Hadi amaaaaa diğer aylar torbaya mı girdi bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm her ay yeni umutlarrrr heyecanlarrr birlikte hamiş kalcazzzz sen bi film yıldızısın unutmaaaaaaaaa 3 ay hatta 6 ayy şansın çok yüksekkkkkkkk eee bu kadar üzülüyosun 20 gün sonra ben hamişim diye çıldırdığında halay çektiğimizde değecek mi bu üzüntüneee aa bak Allah söylettiii hadi hemen toparlannnn bşalt kafanııı üzülmek kırılmak darılmak yokkkkkkkkk sağlıklıyız genciz bomba gibiyizz ve Allahın izniyle hepimiz hamiş olcaz bebişimmmmmmmmmmmmmmmm herşey çok çok güzel olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…