Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ALYAMM cnmmm hep dua et bu haftaa hayirlisi olsun insallahhhhhh bebeisim tutunsunn dieeee cnmm benimmm
sonraki tahlilin ne zaman ???????????

Adoşummm çok özledim be seniiiiiiiiiiiiiiiiii

Gelip hepimize sövmeniiiiiiiiiiiiiii

Artık yapmıyosun sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen öyle güzelsin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dur ben seni gaza getirym

Naptın tatilde şırffıntıııııııııııııı adamı boğazladın mııııııı yüreği tükenmiş herifin senin azgın tekeliğinden öyle duydum bennnnnnnnnn ??

İllallah etmiş heriiffffffffffffffffffffff

Evide ona temizletiyomuşsun zatennn puuuuuuuuu kaçıcak adam az kaldıııııııııı hamişim ayağına anca enseeeeeee herşeyi adamdan bekleee olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

(şimdi bekleyin Adoşu bittim bennn )

kız ben de düşük yıldızıyım ayağı içerde inşallah

kız ben de düşük yıldızıyım ayağı içerde inşallah

Öyle deme be bebişim unutmaya çalış artık pitişkomun çok güzel bi sözü vardır arkana bakarak yürürsen önündeki taşa ayağın takılır düşersin. (Böyle miydi pitişşş?? canım sözü mahvetmedim umarım ama çok beğenirim) O yüzden sende tertemiz bi sayfa aç canm benmmmm üzüntülerini kırgınlıklarını bi kenara att ve ilerle eminim bebişin en hayırlı zamanda gelicektir

Papilooo aşkollllll kaç kez senden bahsettik nereye kayboldun girip çıkıyorsunnn neden yazmıyorsun canım. Herşey yolunda mııı ?

Firinda KOFTEE (bolca yapilir firina atilir kalan kofte yarin yada obur gun salcali patatesli olarak IZMIR koftesi haline getirilip sunulur:))))))
Firinda KABAK (yogurtlanacak:)))
Firinda makarnaaaaaaa

Bulgur pilaviiii (dunden kalma :)))
salataaaaa
KEFIR

tatli :

PERIMMMMMin ozellll AVAKADO -muz-balli cevizzzzz tatlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ALYAMM cnmmm hep dua et bu haftaa hayirlisi olsun insallahhhhhh bebeisim tutunsunn dieeee cnmm benimmm
sonraki tahlilin ne zaman ???????????

2 gun sonra tekrarlicam canım insallah degerim artar:)) esim dıyo ki test alalım yarın yine yap:)))
Hem kendime hem size Cook dua etcem bebemm

süpersin yaaa çok pozitifff

Kızlar iyi hissetmiyorum

HÜZÜNNNNNN

Elizim lütfen moral bozma benimde hep moralim bozulur sonra kızlardan güç alıp devam ederim.bende herseyi bırakıp gitmiştim 2 ay once sonra toparlanip dondüm nolur sende gu güçlü ol ki bebeğin benim annem cok güçlüdür desin :)) unutma kocan seni cok seviyor bir ay daha sabret sonrada

2 gun sonra tekrarlicam canım insallah degerim artar:)) esim dıyo ki test alalım yarın yine yap:)))
Hem kendime hem size Cook dua etcem bebemm

insallahh cnmm insallahhhhhhhhhh hep diyoruz ya allahhh emeklerimizi ve umutlarimizi bosa cikartmasin dieeee
ama sonucta o ne yazdiysa onu yasiyoruz
insallahh senin icin ol demistir ve bebisin olurrrr cnmmm dememissede vardir bi hayriiiiii
yarin yine yaptir kan testini cnmmm nailsa sen kolay yaptirabiliyosunnn
bak bakalimm kipirdama varmiiii degerindeee
ayy insallahhh guzell haberler verelim hep buralardan birbirimizeeeeeee
ben simdi yuruyuse kacar hepimizede dualarimi ederimmmm cnmcmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

her daimm pozitiffff her daimmm UMUTLUU VE MUTLUU OLALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
muckssssssssssssssssss

Bebem ben hastanede calismiyom ki istifa ettim hemsirelikten:)) memurum ben iki gun sonra izin alıp gidicem

inşallah canım bu da benim için bi deneyim oldu hayırlısı bakalım

İnsallah bebeem bu ay seninde sansin yüksek bebisin tutunsun sana hiicc bırakmasın

:

içten bir aminnnn deyim o vakit, bu ay benden geçti de inşallah en kısa zamanda yükselen değerlerle güzel haberler paylaşırım bende benim 1000 fobim oluştu allahın izniyle değerin 1000 i bulur keseni bir an önce görürsün canım .....

Canımmm çok doğru söyledin pidilgamda bende çok kızdım kendime keşke temkinli yaklaşsaydık dedim.hakkımızda hayırlısı olsun perimm inşallah Rabbim korktuğuma uğratmaz bizi

ellerine sağlık bebişimm becerikli burçdaşım benimmmmmm,senin kociş çok şanslı çooooooookkkkkkk
bugün yemek derdim yok benim akşama kayınvalidemdeyim köfte yapıomuş yaşasııınnnnnn

(Papilooo aşkollllll kaç kez senden bahsettik nereye kayboldun girip çıkıyorsunnn neden yazmıyorsun canım. Herşey yolunda mııı ?)

Herkese slm:)
Perim bayadir yokum giremiyorum, girmiyorum cok hizli bakip cikiyorum yeni hamile var mi diye o kadar.. Guzel haberlerinizi almayi cok istiyorum , merak ediyorum ve hamileleride tebrik ederim:))
En son nobatimi verdigimden beri tatile ciktik giremedim, sonra yatili misafirlerim vardi falan bu ay cok yogun gecti yani.. Su da bir gercek ki ben surekli buraya takilinca kafama daha cok takiyorum hamilelik olayini, esimde farkediyor bunu onun icin ikimizde kendime baska ugras bulup kafami ona yogunlastirmamam adina boyle sitelere cok girmeme karari aldik ben yine dayanamayip arada gelismeleri takip edip yazarım:)) ama cok sık giremiycem tatlim bundan sonra kusuruma bakmayin.. İnsallah en kisa surede mutlu haberlerimizi karsilikli olarak alabiliriz dualarim bu yönde. Allaha emanet olun

İnsallah bebeğim hepimizin basına .aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…