- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.561
süpersin yaaa çok pozitifff
Kızlar iyi hissetmiyorum
HÜZÜNNNNNN
Ayyy çatlak yaaa çok tatlısın sen şuna bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hahhaha
Hadi amaaaaa diğer aylar torbaya mı girdi bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm her ay yeni umutlarrrr heyecanlarrr birlikte hamiş kalcazzzz sen bi film yıldızısın unutmaaaaaaaaa 3 ay hatta 6 ayy şansın çok yüksekkkkkkkk eee bu kadar üzülüyosun 20 gün sonra ben hamişim diye çıldırdığında halay çektiğimizde değecek mi bu üzüntüneee aa bak Allah söylettiii hadi hemen toparlannnn bşalt kafanııı üzülmek kırılmak darılmak yokkkkkkkkk sağlıklıyız genciz bomba gibiyizz ve Allahın izniyle hepimiz hamiş olcaz bebişimmmmmmmmmmmmmmmm herşey çok çok güzel olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kız ben de düşük yıldızıyım ayağı içerde inşallah
Canım hayırlı olsun rabbim sana ve ışıla hakkınızda en hayırlı olanı yaşatsın inş.degerleriniz tavan yapsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............
ALYAMM cnmmm hep dua et bu haftaa hayirlisi olsun insallahhhhhh bebeisim tutunsunn dieeee cnmm benimmm
sonraki tahlilin ne zaman ???????????
süpersin yaaa çok pozitifff
Kızlar iyi hissetmiyorum
HÜZÜNNNNNN
2 gun sonra tekrarlicam canım insallah degerim artar:)) esim dıyo ki test alalım yarın yine yap:)))
Hem kendime hem size Cook dua etcem bebemm
insallahh cnmm insallahhhhhhhhhh hep diyoruz ya allahhh emeklerimizi ve umutlarimizi bosa cikartmasin dieeee
ama sonucta o ne yazdiysa onu yasiyoruz
insallahh senin icin ol demistir ve bebisin olurrrr cnmmm dememissede vardir bi hayriiiiii
yarin yine yaptir kan testini cnmmm nailsa sen kolay yaptirabiliyosunnn
bak bakalimm kipirdama varmiiii degerindeee
ayy insallahhh guzell haberler verelim hep buralardan birbirimizeeeeeee
ben simdi yuruyuse kacar hepimizede dualarimi ederimmmm cnmcmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
her daimm pozitiffff her daimmm UMUTLUU VE MUTLUU OLALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
muckssssssssssssssssss
kabak tatlısı istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yollayıverin bakemmm canlarımmmmmmmmmm
Öyle deme be bebişim unutmaya çalış artık pitişkomun çok güzel bi sözü vardır arkana bakarak yürürsen önündeki taşa ayağın takılır düşersin. (Böyle miydi pitişşş?? canım sözü mahvetmedim umarım ama çok beğenirim) O yüzden sende tertemiz bi sayfa aç canm benmmmm üzüntülerini kırgınlıklarını bi kenara att ve ilerle eminim bebişin en hayırlı zamanda gelicektir
İnsallah bebeem bu ay seninde sansin yüksek bebisin tutunsun sana hiicc bırakmasın
:
canımcım o çizgi ne kadar zaman sonra çıktı ve rengi nasıldı?? Yani değerin 3 küsür çıktığı için testin bunu algılaması mümkün değil en hassas test 20miu oluyor genelde.
Geçen ay pidilgamda aynı şeyi yaşadık, değeri 3 küsür çıktı kesin hamiş diye halaylar çekildi nası sevindik. Bide onu düşün nası sevindi umut doldu ama sonu malesef hüsran olduhepimiz üzüldük ve ben kendimi suçlu hissettim açıkcası tam emin olmadan neden o kadar ümit verdim diye. Ama her zaman 0,100 çıkan değer artınca kesin var dedik hepimiz gaza geldik Bu şekilde emin olmadan yazılan çizilen şeyler sonra çok büyük hayal kırıklıklarına hatta tramvalara bile neden oluyor. Burda yaşayıp gördüğümüz bi konu olarak bu örneği verdim o yüzden ışılım içinde emin olalım dedik. İlk sen olsaydın emin ol şuan halaydaydıkkkkkkk
Ama ben korkuyorum açıkcası nazar değmesinden ve eğer yoksa ki inş vardır senin sonra çok üzülmenden. İnsan şuan sadece duymak istediklerini duyuyor biliyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Hatta açık sözlülüğümden dolayı şuan bana kızıyor olabilirsin. Ama emin ol benim tek derdim burdaki kimsenin incinip kırılmaması, 2 gün sonra halayını çekmek için dua edicem hepppp
Firinda KOFTEE (bolca yapilir firina atilir kalan kofte yarin yada obur gun salcali patatesli olarak IZMIR koftesi haline getirilip sunulur:))))))
Firinda KABAK (yogurtlanacak:)))
Firinda makarnaaaaaaa
Bulgur pilaviiii (dunden kalma :)))
salataaaaa
KEFIR
tatli :
PERIMMMMMin ozellll AVAKADO -muz-balli cevizzzzz tatlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(Papilooo aşkollllll kaç kez senden bahsettik nereye kayboldun girip çıkıyorsunnn neden yazmıyorsun canım. Herşey yolunda mııı ?)
içten bir aminnnn deyim o vakit, bu ay benden geçti de inşallah en kısa zamanda yükselen değerlerle güzel haberler paylaşırım bende benim 1000 fobim oluştu allahın izniyle değerin 1000 i bulur keseni bir an önce görürsün canım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?