Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İsilim sınavımız bizi bekliyor insallah ikimizde guzel sonuclar alır hamisdas oluruz bebeemm

kızlar bu arada ben kocişe dün test yaptırdığımı söylemedim kızar yoksa bana
ilk hamileliğimde tenimde anne kokusu olmuş eşim öyle demişti,kürtajdan bi süre sonra da kaybolmuş
bende kaç gündür koklatıyorum kendimi var mı koku diye,yavaş yavaş artan bi koku var diyo ama ümitlenme diyo
üstelik eşim 1,5 senedir kesinlikle umutlandırmadı beni,inşallah hissettiği çıkar benim tatlı kocişimin
çok duygulandımmmmmmm

alyaamm ışıllıımm inş. ikinizdnde güzel haberler alıcaz
alyacımm sende kısa metrajlı filmlerimizin ilk ünlüsü olucan galiba hadi inş.
ne güzel topik eski havalı, neşeli günlerine geri döndü aferin kızlaarrr böle patır patır hamiş olun işteeee

adoşuuumm iveettt ben bi sınav maduruyum olsun napak sınavda kaybeden bebişte kazanır derler ama dimi

Evet bebemm kocam öptü ünlü oldumm:)) darisi insallah herkese umarım isilimla bu sınavda biz galip geliriz

İsilim sınavımız bizi bekliyor insallah ikimizde guzel sonuclar alır hamisdas oluruz bebeemm
inşallah alyamm ya çok heyecanlı hayırlısı olsun hakkımızda canım benimmm

aminnnn hafzakımmm inş canım benim belki senden de güzel haberi alırız bebişim günün gelmiş senin de var mı bi durum?

Bu isin sonucu negatife donse de bugünkü heyecan hiçbirşeyde yokk bu bile yetti bana.agzim kulaklarımda geziyorum resmen

yok canım yaaa belirti filan diyosan hiç bişey zaten benim nobat perşembe ama ben çarşamba yazdırmışım yanlış hesapladım demek ki daha var yanii sizden güzel haberler bekliyoruz ama ben inanıyorum inşallah bu ay oldu

hayırlısı olsun canımmm sen sınav telaşındayken gelmiştir belki bebişin
hadi inşallaaaaaahhhhhhh

ne sevimlisiniz siz yaaa allah muhabbetinizi bozmasın bebişle taçlandırsın inşallah...

kızlar hepinize merhaba, nasılsınız? ne oldu alya hamile mi? ben çok uzun zamandır giremiyordum, ne var ne yok merak ediyorum, geçmiş çok uzun, nerde kaldığımı da bilmiyorum. (((((((

hayırlısı olsun canımmm sen sınav telaşındayken gelmiştir belki bebişin
hadi inşallaaaaaahhhhhhh

inşallah narin prensesim inş. öledir. Rüyamda saman görmüştüm muradına ermek mutlu olmak demekmiş ama sınav oluyodum sınav zamanı gördüm ya sınavdn ya bebişten birinden muradıma ericem inşallah ama bakalım hangisi olur :44:

Canım bende de belirti yok bugun ilac icecegim için test yapmaya gittik.herkes belirti olmadıgını söylüyor üzülme
kızlar hepinize merhaba, nasılsınız? ne oldu alya hamile mi? ben çok uzun zamandır giremiyordum, ne var ne yok merak ediyorum, geçmiş çok uzun, nerde kaldığımı da bilmiyorum. (((((((

Canım benim degerim 3,25 İsilimin da 3,70 ben iki gun sonra o yarın baktiracagiz tekrar

canım bende de belirti yok bugun ilac icecegim için test yapmaya gittik.herkes belirti olmadıgını söylüyor üzülme

Canım benim degerim 3,25 isilimin da 3,70 ben iki gun sonra o yarın baktiracagiz tekrar

yok alyam üzülmüyorum yaa alıştım artık çok takmıyrum açıkçası Düşüne düşüne bi hal oldum ölede olmuyo bölede niye üzeyim ki kendimi inş. Rabbim bigün nasip edecektir. Ben nobatımı değil o günü bekliyorum

Ayyy ışılımmm bende çok duygulandım okuyuncaaaaaaaaa.. Ne romantik bir cümle yaaa tüylerim diken diken olduuuuuuuuuuuuu banada geliyor o kokularrr inş canmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende güzel kokular alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu isin sonucu negatife donse de bugünkü heyecan hiçbirşeyde yokk bu bile yetti bana.agzim kulaklarımda geziyorum resmen

Kuzum benim yaaaaaaaaaaaa ben bilmiodum ilaç kullanmadığınıııııııı onlar yükseltebilirdiii şimdi dahada ümitlendim sendenn

İnşallah canım benimm yaaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh senin için dua edicem çoookkkkk

Tüm kızlar için ediyorum hergün ama özel durumlarda ekstra dua

Yarın ışılımın diğer günde hopiidi koppa senin halayını çekicezzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Canım benim degerim 3,25 İsilimin da 3,70 ben iki gun sonra o yarın baktiracagiz tekrar
[/QUOTE]

ayyy çok sevindimmmm, inşallah devamı da gelir canım, üçe beşe katlar değerleriniz...

Perdoşummmm selam bebişiim iyiyiz mutluyuz umutluyuz her zamnki gibiiiiiiiiiii

Alya ve ışıl hamiş gibi sankii baya yüksek ihtimalllllllll

Sendeen naber bebikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kızlar ben birazdan çıkarım öpüyorum sizi herdaim mutlu huzurlu pozitif ve tabikiii hamiş olmanız dileğiyleee

Perdoşummmm selam bebişiim iyiyiz mutluyuz umutluyuz her zamnki gibiiiiiiiiiii

Alya ve ışıl hamiş gibi sankii baya yüksek ihtimalllllllll

Sendeen naber bebikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

benden de iyilik perim, işlerim çok çok yoğundu ((( ama şimdi biraz daha iyi...
halvet haftası bitti:)))))) bakalım bu sefer nelere gebeyiz??????? gebe miyiz????? inşalllah :)))))))))
eğer bu sefer de olmazsa adetin ilk günü doktora damlıyorum.
ver bana progestan mıdır nedir ondan ver, iğne yap, film çek, elle kurcala ne var ne yok diyorum :))))))))
alyacığıma ve ışılcığıma çok sevindim... ama ışılıma ayrı bir sevindim ben yaa, alyacım kızma ne olur canım...
allah ikinizin de yüzünü güldürsün inşallah...
bizlerin deeee....
şimdilik hepinizi öptüm ben çıkar... iyi akşamlar.
sizleri seviyorum...
özlemişim...........

Sen kafana takma kuzum olacakk kacari yokk yapis kocana
Bu yüzden bu kadar umutluyum canım hiç ilac vermedi Dr kendi kendine oldu Bebisim :)))

ayyy çok sevindimmmm, inşallah devamı da gelir canım, üçe beşe katlar değerleriniz...[/QUOTE]

İnsallah bu ay olur tatlım sende ihmal etme git Dr a ellet kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…