- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.581
alyaamm ışıllıımm inş. ikinizdnde güzel haberler alıcaz
alyacımm sende kısa metrajlı filmlerimizin ilk ünlüsü olucan galiba hadi inş.
ne güzel topik eski havalı, neşeli günlerine geri döndü aferin kızlaarrr böle patır patır hamiş olun işteeee
adoşuuumm iveettt ben bi sınav maduruyumolsun napak sınavda kaybeden bebişte kazanır derler ama dimi
inşallah alyamm ya çok heyecanlı hayırlısı olsun hakkımızda canım benimmmİsilim sınavımız bizi bekliyor insallah ikimizde guzel sonuclar alır hamisdas oluruz bebeemm
alyaamm ışıllıımm inş. ikinizdnde güzel haberler alıcaz
alyacımm sende kısa metrajlı filmlerimizin ilk ünlüsü olucan galiba hadi inş.
ne güzel topik eski havalı, neşeli günlerine geri döndü aferin kızlaarrr böle patır patır hamiş olun işteeee
adoşuuumm iveettt ben bi sınav maduruyumolsun napak sınavda kaybeden bebişte kazanır derler ama dimi
inşallah alyamm ya çok heyecanlı hayırlısı olsun hakkımızda canım benimmm
aminnnn hafzakımmm inş canım benim belki senden de güzel haberi alırız bebişim günün gelmiş senin de var mı bi durum?
inşallah alyamm ya çok heyecanlı hayırlısı olsun hakkımızda canım benimmm
aminnnn hafzakımmm inş canım benim belki senden de güzel haberi alırız bebişim günün gelmiş senin de var mı bi durum?
yok canım yaaa belirti filan diyosan hiç bişeyzaten benim nobat perşembe ama ben çarşamba yazdırmışım yanlış hesapladım demek ki daha var yanii sizden güzel haberler bekliyoruz ama ben inanıyorum inşallah bu ay oldu
kızlar bu arada ben kocişe dün test yaptırdığımı söylemedim kızar yoksa bana
ilk hamileliğimde tenimde anne kokusu olmuş eşim öyle demişti,kürtajdan bi süre sonra da kaybolmuş
bende kaç gündür koklatıyorum kendimi var mı koku diye,yavaş yavaş artan bi koku var diyo ama ümitlenme diyo
üstelik eşim 1,5 senedir kesinlikle umutlandırmadı beni,inşallah hissettiği çıkar benim tatlı kocişimin
çok duygulandımmmmmmm
ne sevimlisiniz siz yaaa allah muhabbetinizi bozmasın bebişle taçlandırsın inşallah...
hayırlısı olsun canımmm sen sınav telaşındayken gelmiştir belki bebişin
hadi inşallaaaaaahhhhhhh
Canım bende de belirti yok bugun ilac icecegim için test yapmaya gittik.herkes belirti olmadıgını söylüyor üzülmeyok canım yaaa belirti filan diyosan hiç bişeyzaten benim nobat perşembe ama ben çarşamba yazdırmışım yanlış hesapladım demek ki daha var yanii sizden güzel haberler bekliyoruz ama ben inanıyorum inşallah bu ay oldu
kızlar hepinize merhaba, nasılsınız? ne oldu alya hamile mi? ben çok uzun zamandır giremiyordum, ne var ne yok merak ediyorum, geçmiş çok uzun, nerde kaldığımı da bilmiyorum.(((((((
canım bende de belirti yok bugun ilac icecegim için test yapmaya gittik.herkes belirti olmadıgını söylüyor üzülme
Canım benim degerim 3,25 isilimin da 3,70 ben iki gun sonra o yarın baktiracagiz tekrar
Ayyy ışılımmm bende çok duygulandım okuyuncaaaaaaaaa.. Ne romantik bir cümle yaaa tüylerim diken diken olduuuuuuuuuuuuu banada geliyor o kokularrr inş canmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende güzel kokular alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar bu arada ben kocişe dün test yaptırdığımı söylemedim kızar yoksa bana
ilk hamileliğimde tenimde anne kokusu olmuş eşim öyle demişti,kürtajdan bi süre sonra da kaybolmuş
bende kaç gündür koklatıyorum kendimi var mı koku diye,yavaş yavaş artan bi koku var diyo ama ümitlenme diyo
üstelik eşim 1,5 senedir kesinlikle umutlandırmadı beni,inşallah hissettiği çıkar benim tatlı kocişimin
çok duygulandımmmmmmm
Bu isin sonucu negatife donse de bugünkü heyecan hiçbirşeyde yokk bu bile yetti bana.agzim kulaklarımda geziyorum resmen
kızlar hepinize merhaba, nasılsınız? ne oldu alya hamile mi? ben çok uzun zamandır giremiyordum, ne var ne yok merak ediyorum, geçmiş çok uzun, nerde kaldığımı da bilmiyorum.(((((((
Perdoşummmm selam bebişiimiyiyiz mutluyuz umutluyuz her zamnki gibiiiiiiiiiii
Alya ve ışıl hamiş gibi sankii baya yüksek ihtimalllllllll
Sendeen naber bebikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sen kafana takma kuzum olacakk kacari yokk yapis kocanayok alyam üzülmüyorum yaa alıştım artık çok takmıyrum açıkçasıDüşüne düşüne bi hal oldum ölede olmuyo bölede niye üzeyim ki kendimi inş. Rabbim bigün nasip edecektir. Ben nobatımı değil o günü bekliyorum
Bu yüzden bu kadar umutluyum canım hiç ilac vermedi Dr kendi kendine oldu Bebisim :)))Ayyy ışılımmm bende çok duygulandım okuyuncaaaaaaaaa.. Ne romantik bir cümle yaaa tüylerim diken diken olduuuuuuuuuuuuu banada geliyor o kokularrr inş canmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende güzel kokular alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzum benim yaaaaaaaaaaaa ben bilmiodum ilaç kullanmadığınıııııııı onlar yükseltebilirdiii şimdi dahada ümitlendim sendenn
İnşallah canım benimm yaaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh senin için dua edicem çoookkkkk
Tüm kızlar için ediyorum hergün ama özel durumlarda ekstra dua
Yarın ışılımın diğer günde hopiidi koppa senin halayını çekicezzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Canım benim degerim 3,25 İsilimin da 3,70 ben iki gun sonra o yarın baktiracagiz tekrar
İnsallah bu ay olur tatlım sende ihmal etme git Dr a ellet kendinibenden de iyilik perim, işlerim çok çok yoğundu((( ama şimdi biraz daha iyi...
halvet haftası bitti:)))))) bakalım bu sefer nelere gebeyiz??????? gebe miyiz????? inşalllah :)))))))))
eğer bu sefer de olmazsa adetin ilk günü doktora damlıyorum.
ver bana progestan mıdır nedir ondan ver, iğne yap, film çek, elle kurcala ne var ne yok diyorum :))))))))
alyacığıma ve ışılcığıma çok sevindim... ama ışılıma ayrı bir sevindim ben yaa, alyacım kızma ne olur canım...
allah ikinizin de yüzünü güldürsün inşallah...
bizlerin deeee....
şimdilik hepinizi öptüm ben çıkar... iyi akşamlar.
sizleri seviyorum...
özlemişim...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?