- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.741
Periiiiiiiiimmmmmmmm 1 ağustos olarak kaydedebilir misin beniiii hiçççç gelmemek üzreeeeeee. Doktorum serophene verdiiiiiiii haftaya gel dedi. Yımırtalara bakıcaz dediiiiiiiii. Nolcak şimdi perrrrrrrrriiiiiiiiiimmmmmmmmmmmUmut ver bana nolurrrr. Konuş benleeeee lüffeeennnnn:84:Ya kızlar dua edin ne oluuuuuuurrrrrr Rabbim herkese bu güzelliği yaşatsın inşallahhhh.
hafzosummmmmmmm normalde cok duygusal bi insanım zaten ama bu aralar daha bi abarttım bebişimmmmmmmmmmmm
Hepiniz gibi ışılımın da hamişliği çok değerli ve önemliydi benim içinnnn allah yüzümüze bakıyor yavaş yavaş bebişimmmmmmmmmmmm
ayy yanlış konuştum dimi perimmm düzeltmeee :26: Tüm arkadaşlarımın güzel haberi benide çok mutlu eder hepsinin sevincine canı gönülden ortağım
yok bebegmmmmm nie yanlis konusasim canimin iciiiiiiiii seni cok seviyorummmmm
maşallah canım iyi beslen ki yumoşlar 1.kalite olsun spermler yakalasın onlarıvallaaa bunu yaptırtmak gerek sanırıımmm..şeker hamuruylaa uğraşan birilerinee..süper görünüyor ama dimiii. bayıldıım benn...
iştahım yineeee öyle bir açık kiii...
annemlerdeyiimm ondan herhaldeee tabiii birde siziiinnn güzel haberleriniiizzzzdeennn....
ışıllıımmmm iyi besleenn kuzuummm...kendine çook dikkat ett..amaann diiimmmmm....
ışıl ışıl canım hayırlı olsun çok sevindim gülerek kucağınıza alın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Yazdım bebişim listeyeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kuzummm dün çok tatlıydınn bişiler yazmıştım sana ama gerilerde kaldııııı
Yavru kuşummmmmm demiştimkii bu son yumurtalarımız değilki çatlayannn aylar torbaya mı girdiiiii bisürü bisürüüüüüüüüüüü aylar var önümüzdeeee her ay yeni umutlar yeni heyecanlarrrrrrrrrrrrr yeterki biz iyi olalımmm bakkk maşalahhhh taş gibi turppp gibiyiizzzzzzzzzzzzzzz sağlıklıyız aşığııızzzzzzzzzzzzzzz ee bebeişte gelicek inşşşşş kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak ilaca da başladınnn şıppp diye yapışcak Allahın izniyleeee sen yeterki moralini yüksek tutttttttt
Kızlar ben bu ilacı 2 gündür kullanıyorum (serophene) adetim normalde 7 gün sürüyordu. Yani 7. gün bitmiş olurdu. Ayın 8'inde hastalandım ve bu gün damlalar var yani bitmek üzere gibi sanki 7. günüm bu gün... Nasıl oldu bu yaaa ya da nedeeeennnn böyle olduuuuuuu
Kızlar ben bu ilacı 2 gündür kullanıyorum (serophene) adetim normalde 7 gün sürüyordu. Yani 7. gün bitmiş olurdu. Ayın 8'inde hastalandım ve bu gün damlalar var yani bitmek üzere gibi sanki 7. günüm bu gün... Nasıl oldu bu yaaa ya da nedeeeennnn böyle olduuuuuuu
Cansın caaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn Perim beniiiiimmmmmmmmm Allahım yaaa iyiki bu konuya odaklanıp sizleri tanıdım çok mutluyummmmmmmmmmmmmIyice temizleniyosun isteee iyi bise bu bebisimmmmmmm
Kuzum benimde ilaçtan sonra 7 den 5 e düştü 30 günde bir olurdum 1 er gun uzadı .rahim filmi de çekildin bu ay kesin hamissin.periimm sana da ilac verdi mı doktorunn
Cansın caaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn Perim beniiiiimmmmmmmmm Allahım yaaa iyiki bu konuya odaklanıp sizleri tanıdım çok mutluyummmmmmmmmmmmm
İnşalllaaahhhhh alyam inşallaaahhhh Söylediklerin içime inanılmaz bir huzur ve inanç kattı inan ne olurrrr:13:Allahın izniyle bekliyorum bu ay bebeğimiiiiiiiii. Gelsin artık minikimmmmmmmmmm. Gelsin ona çok iyi bir anne olacağıma söz veriyorum.
İyi ki burdayım yaaa
Çok rahatlattınız beni kızlar ya sağolun. Hakkınız helal edin nolurr
aybicem başbaşayız kimse yok nereye gitti herkes acaba
evet kimscikler kalmamışşş ışıl ağzı kullaklarındadır.o yaşasın sevincinide bizim diğer hatunlar nirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?