Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Yazdım bebişim listeyeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kuzummm dün çok tatlıydınn bişiler yazmıştım sana ama gerilerde kaldııııı

Yavru kuşummmmmm demiştimkii bu son yumurtalarımız değilki çatlayannn aylar torbaya mı girdiiiii bisürü bisürüüüüüüüüüüü aylar var önümüzdeeee her ay yeni umutlar yeni heyecanlarrrrrrrrrrrrr yeterki biz iyi olalımmm bakkk maşalahhhh taş gibi turppp gibiyiizzzzzzzzzzzzzzz sağlıklıyız aşığııızzzzzzzzzzzzzzz ee bebeişte gelicek inşşşşş kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bak ilaca da başladınnn şıppp diye yapışcak Allahın izniyleeee sen yeterki moralini yüksek tutttttttt

ayy yanlış konuştum dimi perimmm düzeltmeee :26: Tüm arkadaşlarımın güzel haberi benide çok mutlu eder hepsinin sevincine canı gönülden ortağım

maşallah canım iyi beslen ki yumoşlar 1.kalite olsun spermler yakalasın onları
bende dikkat ederim tatlım benimmm
ışıl ışıl canım hayırlı olsun çok sevindim gülerek kucağınıza alın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

aminnn canım Allahım sana da yakın zamanda hayırlı ve sağılıklı bebişler versin inşallahhhhhhh

ayyy utandımmm Okumuştum kuzum sabah beğendim hatta dünki mesajını hatta ve hatta çok güldümmm İnşallah bu ay güzel haberler veririz hepimizz inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhh

Kızlar ben bu ilacı 2 gündür kullanıyorum (serophene) adetim normalde 7 gün sürüyordu. Yani 7. gün bitmiş olurdu. Ayın 8'inde hastalandım ve bu gün damlalar var yani bitmek üzere gibi sanki 7. günüm bu gün... Nasıl oldu bu yaaa ya da nedeeeennnn böyle olduuuuuuu

Iyice temizleniyosun isteee iyi bise bu bebisimmmmmmm

Kuzum benimde ilaçtan sonra 7 den 5 e düştü 30 günde bir olurdum 1 er gun uzadı .rahim filmi de çekildin bu ay kesin hamissin.periimm sana da ilac verdi mı doktorunn

Iyice temizleniyosun isteee iyi bise bu bebisimmmmmmm
Cansın caaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn Perim beniiiiimmmmmmmmm Allahım yaaa iyiki bu konuya odaklanıp sizleri tanıdım çok mutluyummmmmmmmmmmmm
Kuzum benimde ilaçtan sonra 7 den 5 e düştü 30 günde bir olurdum 1 er gun uzadı .rahim filmi de çekildin bu ay kesin hamissin.periimm sana da ilac verdi mı doktorunn

İnşalllaaahhhhh alyam inşallaaahhhh Söylediklerin içime inanılmaz bir huzur ve inanç kattı inan ne olurrrr:13:Allahın izniyle bekliyorum bu ay bebeğimiiiiiiiii. Gelsin artık minikimmmmmmmmmm. Gelsin ona çok iyi bir anne olacağıma söz veriyorum.
İyi ki burdayım yaaa

Çok rahatlattınız beni kızlar ya sağolun. Hakkınız helal edin nolurr

Canım o nasıl sozz biz burada birbirimizin derdini dinleyip rahatlatmak için varız zaten ne hakkı hem doğru olanı söylüyorum ben seni umitlendirmek değil bu.inancını kaybetme yeter.ben sende o potansiyeli görüyorum bebekim sende topikteki bütün kızlar da hamiş olacak sonra imzadaki bebeklerimizi karsilastirip güleriz artikk.
Hepinizi seviyoreeee cok opuyoreeeee

herkesssssssssssssssss nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tatidekiler dönünnn artık yaffffffffffffffffffffffffffff ayy çok sıkıcı işyerinde çok gerildimmm.bu arada pidillllll nerlerde hiç uğramadı bugünnnnn

leynnnnnnnnnn ziyaretçilerrrrrrrrrrr .ya gelip paşalar gibi üye olursunuzzzzzzzzzzzzzz yada bizi korkutmazsınızzzzzzzz.oku oku sıkılmadınız mı yau insan birazda yazar.ayyy ben üye olmasaydım oku oku nereye kadar konuşmazsam içim şişerdi heeee diyim size

bu çocuksuzluktan bıktım usandım
çok gezdim sonudan çocuksuz kaldım
şimdi var bi arzum yumurtlamaktır kararım
lakin münasip süperman nerden bulayyımmmmmmm

heyyyyyyy hopaaaaaa

evet kimscikler kalmamışşş ışıl ağzı kullaklarındadır.o yaşasın sevincinide bizim diğer hatunlar nirde

aybicemm ya sevincimi yaşayamıyorum ki,hayatımın en yoğun iş günlerinden biri bu öğleden sonra çok yoruldum
birazdan dışarda işler var ona gidicem az dinleniyim artık yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…