- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.761
aybicemm ya sevincimi yaşayamıyorum ki,hayatımın en yoğun iş günlerinden biri bu öğleden sonra çok yoruldum
birazdan dışarda işler var ona gidicem az dinleniyim artık yaaaaaaa
oyyyyyyy kıyamam ya bugündeeeeee iş yoğunluğu olmaskiiii amaa.hadi benden izinlisiiiiintanıdını çıkar bu günün
sağol bebeğimmmmmmmm
bak başka topik deyince yavaş yavaş geldi kızlarasossssne dersin başka topiğemi dalsakkkkk
aybicemm ya sevincimi yaşayamıyorum ki,hayatımın en yoğun iş günlerinden biri bu öğleden sonra çok yoruldum
birazdan dışarda işler var ona gidicem az dinleniyim artık yaaaaaaa
ya kızlar ben bu küçük oyuncak bebişlerin kodlarını bi kenara yazdım resmen bakıp bakıp yazıyom bi kolay yolu yokmu direkt seçebileceğim :84:
canım benim adetin 3.günü yaptırdığım hormon testlerim bozuk çıktı(lh ve prolaktin yüksek),siklusun ortasında yumoşlar gelişmedi küçücük kaldılar doktor dedi bu ay ovulasyon yok büyük ihtimalle.soğan kürüne başladım bende,gittiğimde 29 haziranda 18,5 mm yumoş olmuş dedi doktor(soğan kürü sayesinde oldu bence ama doktora sölemedimışıl bu ay extra bişeyler yaptınmı ilaç,kür,yastık koyma ,belli sureleri belli sayıda okuma vssss.... gibi gibi gibi
bak başka topik deyince yavaş yavaş geldi kızlar
ışılım nerde çalışıyosun sen çok yorma kendini tadını çıkar
ya kızlar ben bu küçük oyuncak bebişlerin kodlarını bi kenara yazdım resmen bakıp bakıp yazıyom bi kolay yolu yokmu direkt seçebileceğim :84:
bu çocuksuzluktan bıktım usandım
çok gezdim sonudan çocuksuz kaldım
şimdi var bi arzum yumurtlamaktır kararım
lakin münasip süperman nerden bulayyımmmmmmm
heyyyyyyy hopaaaaaa
leynnnnnnnnnn ziyaretçilerrrrrrrrrrr .ya gelip paşalar gibi üye olursunuzzzzzzzzzzzzzz yada bizi korkutmazsınızzzzzzzz.oku oku sıkılmadınız mı yau insan birazda yazar.ayyy ben üye olmasaydım oku oku nereye kadar konuşmazsam içim şişerdi heeee diyim size
arıyorum arıyorummmmmmmm bulamıyorum ama
heheheheh biz topikçe korkarız ziyaretçilerden napammmmm
arıyorum arıyorummmmmmmm bulamıyorum amaseni çılgın bakire deycem olmayacak bak bakalım koynuna vardır belkim bir süperman
heheheheh biz topikçe korkarız ziyaretçilerden napammmmmazıcık işe baksam bende oluyom ziyaretçi her ziyaretçiyi hor görmeziyaretçi var ziyaretçi var cicim...
kızlar ben kaçtım öpüyorum siziiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?