Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
aybicemm ya sevincimi yaşayamıyorum ki,hayatımın en yoğun iş günlerinden biri bu öğleden sonra çok yoruldum
birazdan dışarda işler var ona gidicem az dinleniyim artık yaaaaaaa

oyyyyyyy kıyamam ya bugündeeeeee iş yoğunluğu olmaskiiii amaa.hadi benden izinlisiiiiintanıdını çıkar bu günün

asossssne dersin başka topiğemi dalsakkkkk
bak başka topik deyince yavaş yavaş geldi kızlar

aybicemm ya sevincimi yaşayamıyorum ki,hayatımın en yoğun iş günlerinden biri bu öğleden sonra çok yoruldum
birazdan dışarda işler var ona gidicem az dinleniyim artık yaaaaaaa

ışılım nerde çalışıyosun sen çok yorma kendini tadını çıkar

ya kızlar ben bu küçük oyuncak bebişlerin kodlarını bi kenara yazdım resmen bakıp bakıp yazıyom bi kolay yolu yokmu direkt seçebileceğim :84:

ışıl bu ay extra bişeyler yaptınmı ilaç,kür,yastık koyma ,belli sureleri belli sayıda okuma vssss.... gibi gibi gibi
canım benim adetin 3.günü yaptırdığım hormon testlerim bozuk çıktı(lh ve prolaktin yüksek),siklusun ortasında yumoşlar gelişmedi küçücük kaldılar doktor dedi bu ay ovulasyon yok büyük ihtimalle.soğan kürüne başladım bende,gittiğimde 29 haziranda 18,5 mm yumoş olmuş dedi doktor(soğan kürü sayesinde oldu bence ama doktora sölemedim ) doktor çalışma yapın bi kaç gün dedi,evde ovulasyon testiyle 30 haziranda pozitifi gördüm muhtemelen pazar günü çatladı yumoş.çalışma sırasında ince bi yastık koydum sonrasında bi kaç saat yastıkla yattım.sabaha aldım duşumu.kandil günü eşim meryem suresi okudu bende bol bol ayetel kürsi okudum elim karnımda bi kaç gündür.
böyle bebişim çok uzun yazdım umarım faydam dokunur
bak başka topik deyince yavaş yavaş geldi kızlar

ışılım nerde çalışıyosun sen çok yorma kendini tadını çıkar

canım kendi işimdeyim,sorumluluk bende o yüzden yoruldum bugün

ya kızlar ben bu küçük oyuncak bebişlerin kodlarını bi kenara yazdım resmen bakıp bakıp yazıyom bi kolay yolu yokmu direkt seçebileceğim :84:

Canım kullanıcı kontrol paneline gir
Ordan ayarlarım var seçenekleri düzenleye bas sol tarafta altlarda görceksin
Sonra açılan yerde yine en altta çeşitli seçenekler kısmındaki kutucukların hepsinde ilk kutucukları seç ve kaydet yüzlerin gelecek

bu çocuksuzluktan bıktım usandım
çok gezdim sonudan çocuksuz kaldım
şimdi var bi arzum yumurtlamaktır kararım
lakin münasip süperman nerden bulayyımmmmmmm

heyyyyyyy hopaaaaaa

seni çılgın bakire deycem olmayacak bak bakalım koynuna vardır belkim bir süperman

azıcık işe baksam bende oluyom ziyaretçi her ziyaretçiyi hor görme ziyaretçi var ziyaretçi var cicim...

seni çılgın bakire deycem olmayacak bak bakalım koynuna vardır belkim bir süperman
arıyorum arıyorummmmmmmm bulamıyorum ama
azıcık işe baksam bende oluyom ziyaretçi her ziyaretçiyi hor görme ziyaretçi var ziyaretçi var cicim...
heheheheh biz topikçe korkarız ziyaretçilerden napammmmm
kızlar ben kaçtım öpüyorum siziiiiiiii

güle güle taze annneee dua et bizeeeeeeeeeeeee

haydii bende çıktımmm herkese şimdiden ii akşamalrrrr ii halvetlerrrrrrrrr

herkese merhabaaaaaaaaa ayyyy ışıl gerçekten hamileeeeeeeee...
canım sonucunun yükselmesine çok sevindim inan..

allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canımmmm...
bize de inşallah....

yarın da alyadan bekliyoruz böyle güzel haberler....

ne var ne yok başka ?????????

şu an burada olmayan tüm arkidişlerimmm:
Allah en kısa zamanda hepimize güzel güzel, sağlıklı, hayırlı bebekler versin...
Kimsenin kucağı, yuvası boş kalmasın...
Evlerimiz çocuk sesleriyle şenlensin...
Ağzımızın tadı hiç bozulmasın...
Dinimiz amin...
Hepinize öpücükler

ISILIMMMMMMMMMMM CANIM BENIMMMMMMMM

15 TEmmuzzzzzz dogum gunu hediyennn omrunce aldigin hediyelerin en guzelini gonderdi yuce rabbim sanaaaaaaaa inssallahh omur boyuuuuuu herdaimmmm hephepp coooOOOOOOoookkkkkkkkkkkkk mutlu olll canimmmmmminnnn taaa iciiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadasim burcdasimmm benimmmmmm
ilk defa dogum gununu bebisinle kutlicaksinnnnn ayyyy cokk mutlu oldumm canimm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ALLAHH BEbisininnnnnnnn SANSINI BAHTINIIII acikkkkkkkkkkkkkkkkkk TAHTINI GUCLUUU ETSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ayyy cokkk mutlu oldumm cnmmmmmm yaaaaaa
bu cucukkk kiz cucukk cnmm haberin olaaaaaaaaaaaaaa
ayriyetten bu cucugun ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tiyzesiiiii benimmmmmmmmmmmmmmmm nidennnnnnnnn annesinee zorlaaa sogan kurunu icirttimmmmmm

yihuuuuuuuuuuuuuu enn teyzeyimmmmmmmm :))))))))))

BU arada tekbasima halay cekicem vallaaa ama cekicemmm yarinnn tekrardan halay istiyorummm haftanin basinda halay cekmek istiyorum diodumm hadi bakalimmmm basladikk varan 1 ALLAHHH TOPIGIMIZIN BEBEIS BEREKETINI ARTTIRSIN INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

yeeeeePPPPPPPPPPPPPPPPPPaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kopkopkopkopkopkop

biz çektiiiikk heep idilgaaamm halaaayyyyyy...

bu da senin içinnnn olsuunnn...özledikk..yokluğunu hissettiikk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…