- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.781
biz çektiiiikk heep idilgaaamm halaaayyyyyy...
bu da senin içinnnn olsuunnn...özledikk..yokluğunu hissettiikk.....:
canimmmm yaa gormemisim bende tek basima halay cekiyorum zannediyodummmmm ayy ben duramicamm ISILIMA HALAYA DEVAAMMMMMM :))))))))))))
DARISI BASIMIZAAAAAAAAAAAAAAAAAA teyyyyteyyyyyyteyyy
:64
aminnnnnnn canım arkadaşım benim çok sağol bitanem Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhhhhhhherkese merhabaaaaaaaaaayyyy ışıl gerçekten hamileeeeeeeee...
canım sonucunun yükselmesine çok sevindim inan..
allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canımmmm...
bize de inşallah....
yarın da alyadan bekliyoruz böyle güzel haberler....
ne var ne yok başka ?????????
ISILIMMMMMMMMMMM CANIM BENIMMMMMMMM
15 TEmmuzzzzzz dogum gunu hediyennn omrunce aldigin hediyelerin en guzelini gonderdi yuce rabbim sanaaaaaaaa inssallahh omur boyuuuuuu herdaimmmm hephepp coooOOOOOOoookkkkkkkkkkkkk mutlu olll canimmmmmminnnn taaa iciiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadasim burcdasimmm benimmmmmm
ilk defa dogum gununu bebisinle kutlicaksinnnnn ayyyy cokk mutlu oldumm canimm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ALLAHH BEbisininnnnnnnn SANSINI BAHTINIIII acikkkkkkkkkkkkkkkkkk TAHTINI GUCLUUU ETSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ayyy cokkk mutlu oldumm cnmmmmmm yaaaaaa
bu cucukkk kiz cucukk cnmm haberin olaaaaaaaaaaaaaa
ayriyetten bu cucugun ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tiyzesiiiii benimmmmmmmmmmmmmmmm nidennnnnnnnn annesinee zorlaaa sogan kurunu icirttimmmmmm
yihuuuuuuuuuuuuuu enn teyzeyimmmmmmmm :))))))))))
BU arada tekbasima halay cekicem vallaaa ama cekicemmm yarinnn tekrardan halay istiyorummm haftanin basinda halay cekmek istiyorum diodumm hadi bakalimmmm basladikk varan 1 ALLAHHH TOPIGIMIZIN BEBEIS BEREKETINI ARTTIRSIN INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHH
yeeeeePPPPPPPPPPPPPPPPPPaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kopkopkopkopkopkop
Kızlar sabahtan beri heyecanınızı yokluyorumsüper heyecan tavan yapmış:))) hastanedeyim suan kan vermek için bekliyorum ellerim titriyor bayilcam simdi sonucta 2 saat sonra çıkar yine insallah bebek varsa kendini yüksek bir degerle gösterir de cok bekletmez İsil gibi bende guzel sonuc alırım biliyorum tüm dualar benimle canlarım
Kızlar sabahtan beri heyecanınızı yokluyorumsüper heyecan tavan yapmış:))) hastanedeyim suan kan vermek için bekliyorum ellerim titriyor bayilcam simdi sonucta 2 saat sonra çıkar yine insallah bebek varsa kendini yüksek bir degerle gösterir de cok bekletmez İsil gibi bende guzel sonuc alırım biliyorum tüm dualar benimle canlarım
Alyaaaaaaaa ben inanıyorum 2 saat sonra burasıııııı yıkılacak sevinçten Allahın izniyle her şey güzel olacak
hayırlı haberle gel canımmm inşallahhh süper bi değer çıkacak
Canım kullanıcı kontrol paneline gir
Ordan ayarlarım var seçenekleri düzenleye bas sol tarafta altlarda görceksin
Sonra açılan yerde yine en altta çeşitli seçenekler kısmındaki kutucukların hepsinde ilk kutucukları seç ve kaydet yüzlerin gelecek
Neden ama yaaaaaaaa, hadi halaya durduk biiiizzz.Bekletmeyin bizi annesiyle bebeki İNŞŞŞŞAAAAALLLLLLLLLLAAAAAAAHHHH diyorum HAYIRLI sonuçlar alırııızzzzz Dur heyecanlanma sakin ollll. Demek istiyorummmm hayııırrrrrrrr heyecanlan tabiiii Rabbimiz sizi korusun. Çok çok güzel sonuçlar alacaksın eminim. Alyam ağrı, sancı bir şey yok değil mi? İyisin değil mi bebeğinin annesiii. Eşin yanındaysa sarılın 3 kişi olarak birbirinize de heyecanınız yatışsıınnn
yok yavriimmm daha testi veremedim:))günaydın minik kuşlarrrrrrrrrrrrrr
nööörüyonuz bakemmmmmmm erbişeyler yolundamı alyanın durumu belli oldu mu?
Bende yaptım ama telefon iyice yavaşladıyaptım esoşum yaptımmm
insallah bebem valla bayilcam mideme kramplar giriyor:))
sen hamilesin icine oyle doğuyorsa öyledir :)) yalnız dr egitime gitmiş bu ay yok neler yapılmalı bu ay:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?