Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

günaydın günaydın günaydııııııııııııııııııın
Alya için halay çekmeye geldim eee halayın tadı uzun olduğunda çıkar ne zaman gidecek acaba kan vermeye erken öğrensek bari ya yeterince stres yapıyoz zaten her şeye birde buna yapmayalım :18: ama ben inanıyorum güzel sonuçlarla dönecek

Günaydın kızlaaaaarrrr. Sağlıklı ve huzurlu günler herkese.

ALYAAAAMMMMMMM HADİİİİİİİ BEKLİYORUZZZZZZZZZ BEN GEÇTİM HALAYIN BAŞINAAAAA UUUUU :118:
BEKLİYORUUUZZZ HAYIRLISIYLA GEL HADİ SEVİNDİR BİZİİİİİİİ

Son düzenleme:
aminnnnnnn canım arkadaşım benim çok sağol bitanem Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhhhhhh

bebişimin ennnnnnnn teyzesiiiiiiii güzel yürekli arkadaşımmmmm benim Allahıma şükürler olsun en güzel doğumgünü hediyem geldi canım hala inanamıyorum inşallah bu sefer herşey yolunda gider,sağlıkla kavuşurum meleğime.dualarım sizinle,inşallah topikteki bütün dostlarım hamiş kalacak bebeklerimizi beraber büyütüp yine destek olacaz birbirimize.Rabbim en hayırlı bebişleri yollayacak ve hepimiz çok ama çooooookkkkkkkkk mutlu olacazzzzzzzzzzzzz inanıyorum ben buna.
pidilgammm canımmm benimm ilgin duaların için çok teşekkür ederim,Allahım o temiz kalbinden ne geçiyosa hepsini gerçekleştirsin inşallahhhhh seni çok seviyorum,hepinizi çok seviyorummmm

Kızlar sabahtan beri heyecanınızı yokluyorum süper heyecan tavan yapmış:))) hastanedeyim suan kan vermek için bekliyorum ellerim titriyor bayilcam simdi sonucta 2 saat sonra çıkar yine insallah bebek varsa kendini yüksek bir degerle gösterir de cok bekletmez İsil gibi bende guzel sonuc alırım biliyorum tüm dualar benimle canlarım

Alyaaaaaaaa ben inanıyorum 2 saat sonra burasıııııı yıkılacak sevinçten Allahın izniyle her şey güzel olacak

hayırlı haberle gel canımmm inşallahhh süper bi değer çıkacak

Neden ama yaaaaaaaa, hadi halaya durduk biiiizzz. Bekletmeyin bizi annesiyle bebekiİNŞŞŞŞAAAAALLLLLLLLLLAAAAAAAHHHH diyorum HAYIRLI sonuçlar alırııızzzzz Dur heyecanlanma sakin ollll. Demek istiyorummmm hayııırrrrrrrr heyecanlan tabiiii Rabbimiz sizi korusun. Çok çok güzel sonuçlar alacaksın eminim. Alyam ağrı, sancı bir şey yok değil mi? İyisin değil mi bebeğinin annesiii. Eşin yanındaysa sarılın 3 kişi olarak birbirinize de heyecanınız yatışsıınnn

Alyaaaaaaaa ben inanıyorum 2 saat sonra burasıııııı yıkılacak sevinçten Allahın izniyle her şey güzel olacak

İnsallah bebem valla bayilcam mideme kramplar giriyor:))

hayırlı haberle gel canımmm inşallahhh süper bi değer çıkacak

Sen hamilesin icine oyle doğuyorsa öyledir :)) yalnız Dr egitime gitmiş bu ay yok neler yapılmalı bu ay:44::44:

günaydın minik kuşlarrrrrrrrrrrrrr
nööörüyonuz bakemmmmmmm erbişeyler yolundamı alyanın durumu belli oldu mu?

yaptım esoşum yaptımmm

Kasik ağrım var biraz hala adet olmadığına göre kesin bebis ağrısı buuu esim yok maalesef izin alamadı ben tekim bayilirsam rezil olcam :))

günaydın minik kuşlarrrrrrrrrrrrrr
nööörüyonuz bakemmmmmmm erbişeyler yolundamı alyanın durumu belli oldu mu?
yok yavriimmm daha testi veremedim:))

insallah bebem valla bayilcam mideme kramplar giriyor:))

sen hamilesin icine oyle doğuyorsa öyledir :)) yalnız dr egitime gitmiş bu ay yok neler yapılmalı bu ay:44::44:

folik asit içmeye devam ediyorsun tatlım ben asprinde içmiştim bebek aspirini halada içiyorum özel bir durumun yoksa bunlar yeterli tabiki sen yine hcg değerin 5000 i bula kadar doktorunda gelmiş olur o zamanda ultrasona girersin

BU ARADA DERİN DERİN NEFES AL BAKAYIM SAKİN OL BEBİŞİNİDE HEYECANLANDIRMA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…