- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.801
Öğleden once ancak kuzum daha kanı veremedimhadi alyam ver güzel ve hayırlıhaberiii
yaptım esoşum yaptımmm
İnsallah kuzum folikasit kullandım ben bıraktım sonrafolik asit içmeye devam ediyorsun tatlım ben asprinde içmiştim bebek aspirini halada içiyorum özel bir durumun yoksa bunlar yeterli tabiki sen yine hcg değerin 5000 i bula kadar doktorunda gelmiş olur o zamanda ultrasona girersin
BU ARADA DERİN DERİN NEFES AL BAKAYIM SAKİN OL BEBİŞİNİDE HEYECANLANDIRMA
Kasik ağrım var biraz hala adet olmadığına göre kesin bebis ağrısı buuuesim yok maalesef izin alamadı ben tekim bayilirsam rezil olcam :))
Korkma bişi olmazzzzzzz. Eşine nasıl sürpriz yapacaksın bunu düşünnnnn. Ben olsaammmm bi çılgınlık yapardım:111:
Alyaaaam bişi sorcammmm
Peki ben niye heyecanlıyım
demek mutluluk ve hüzün değil, heyecanlarda paylaşılabiliyor
Kasik ağrım var biraz hala adet olmadığına göre kesin bebis ağrısı buuuesim yok maalesef izin alamadı ben tekim bayilirsam rezil olcam :))
yok yavriimmm daha testi veremedim:))
insallah kuzum folikasit kullandım ben bıraktım sonra
hamile arkadaşlar bişi sorcam malum bugün benim aşılamadan sonraki 8. Günüm dün iş çıkışı biraz alışveriş için dolaştık arkadaşla ve benim sağ kasığımda hem ağrı hemde böyle çekme hissi olur ya öyle değişik bir durum oldu tabi ben acaba mıııııı dedim ki her durumda bu acabalar eksik olmuyor lakin netten araştırdığıma göre hamile bayanların belirtilerinin arasında göğüste değişiklikler renginde falan sonra ağrı sızı bunlar yok sizde oldu mu yoksa en bariz belirtiniz neydi adet gününüzden kaç gün önce hissettiniz şimdiden teşekkürler
:119: sağol balımm :119:güle güle kullan gülen yüzlerini tatlım
Öğleden once ancak kuzum daha kanı veremedim8:
hamile arkadaşlar bişi sorcam malum bugün benim aşılamadan sonraki 8. Günüm dün iş çıkışı biraz alışveriş için dolaştık arkadaşla ve benim sağ kasığımda hem ağrı hemde böyle çekme hissi olur ya öyle değişik bir durum oldu tabi ben acaba mıııııı dedim ki her durumda bu acabalar eksik olmuyor lakin netten araştırdığıma göre hamile bayanların belirtilerinin arasında göğüste değişiklikler renginde falan sonra ağrı sızı bunlar yok sizde oldu mu yoksa en bariz belirtiniz neydi adet gününüzden kaç gün önce hissettiniz şimdiden teşekkürler
kızlar alya nerelerde verdi mi kan?
sonesinti ve addd83 teşekkürler sorumu cevapladığınız için... Sonesinti sen bu durumda bayağı bir belirti yaşamışsın demek ki hani rüyanda hamilelik testi yapmış ve pozitif görmüşsün ya bende bugün rüyamda düşük yaptığımı gördüm kesenin içinde küçücük bebek vardıinş tersi çıkarda bu çektiğim sıkıntı sonra erer.. Addd83 dediğin gibi belki bende belirti yoktur ama bebişim vardır test yapana kadar umutlu olmalıyım ama elimde değil bir yıldan fazladır bu kaçıncı umut edişim
Alya naptı acaba yaaaaa :44:
En son hastanedeydi kan vermek için sanırım sıra bekliyordu verdikten iki saat sonra sonucu alırım demişti sanırım öğleden sonra öğreniriz . Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz :18: çakılı kaldım burda yaaaa ders çalışmam lazım benim ama meraktanda ölüyorum resmen :18:
En son hastanedeydi kan vermek için sanırım sıra bekliyordu verdikten iki saat sonra sonucu alırım demişti sanırım öğleden sonra öğreniriz . Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz :18: çakılı kaldım burda yaaaa ders çalışmam lazım benim ama meraktanda ölüyorum resmen :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?