Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İnsallah kuzum folikasit kullandım ben bıraktım sonra

Kasik ağrım var biraz hala adet olmadığına göre kesin bebis ağrısı buuu esim yok maalesef izin alamadı ben tekim bayilirsam rezil olcam :))

yok yavriimmm daha testi veremedim:))

veremediysen verdirirler yavrimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl olsa az sonra verirsin be anam
bişey olmazzzzzzzzzz
beklemedeyizzzzzzz

hamile arkadaşlar bişi sorcam malum bugün benim aşılamadan sonraki 8. günüm dün iş çıkışı biraz alışveriş için dolaştık arkadaşla ve benim sağ kasığımda hem ağrı hemde böyle çekme hissi olur ya öyle değişik bir durum oldu tabi ben acaba mıııııı dedim ki her durumda bu acabalar eksik olmuyor lakin netten araştırdığıma göre hamile bayanların belirtilerinin arasında göğüste değişiklikler renginde falan sonra ağrı sızı bunlar yok sizde oldu mu yoksa en bariz belirtiniz neydi adet gününüzden kaç gün önce hissettiniz şimdiden teşekkürler

insallah kuzum folikasit kullandım ben bıraktım sonra

bırakma tatlım hemen başla ben 4 aya gire kadar kullandım her sabah sonra demir hapına geçtik o şekilde bıraktırdı doktorum
hatta ben folbiol kullanmıştım ama sen folikplus iç o daha güzelmiş d vitaminide varmış içinde

ben 10 gün önce falan hissettim çünkü canım hiç yemediğim ciğer sote istedi ve otuurdum koca bir tabak yedim
Hatta esin saçmalama sana öyle geliyor herhalde falan deyip düşünmemeye çalıştım belirti arıyorsun sen dedim kendi kendime
ama babam bile duyduğunda yediğimi anneme dedmiş bak şuraya yazıyorum bizim kız hamile demiş
Göğüslerim sonlanan gebeliğimdeki çok şişmişti ve ağrımıştı bu gebeliğimde çok fazla sızlamadı ama koltuk altıma doğru batmalarım oldu
evet kasık batmalarım oldu biri bıçağı saplayıp çekiyor gibiydi ama karnımda hiç ağrı olmadı şişme olmadı normalde adetten önce şişer karnım benim
ZATEN MELEĞİMİNDE BENLE OLDUĞUNU ADETİMDEN 5 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMGECE RÜYAMDA GÖRDÜDÜM TEST YAPTIĞIMI SABAH KALKIP YAPTIM O HİSLE VE BİNGOOOO

Son düzenleme:
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alyaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi inş.hayırlarla gel yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yanıyorum yanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm denizde yanıyooooooooooooo çocuk pişti içerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım ben hiç bişey hissetmedim yani ne gögüs agrısı ne kasık batması ne mide bulantısı hiç bişey yoktu sadece adetim gecikti test yaptım o kadar belirti arama yani illa belirti verecek diye bişey yok benim hamileligim boyuncada hiç kasık agrım olmadı midemde bulanmadı sadece belim agrıyoo o kadar inş.bebiş vardır inş.canım

Unuttum birde eşimin arkadaşında fena halde midem bulanmıştı sadece bir gece ve birkez oldu bu
ama test yaptığım güne kadar ve sonrasındada fena halde başım dönüyordu ama ne dönmek

selam kızlarr ben annemdeyim hala burdada telefon hatlarına birsey oldu internete giremiyorumm
ama çok şükürevimdekii fare dün ölü bir seklde sokaga atıldııı..

şimdi firma bakıcam dezenfektanlı temizlik yapanlar varmışş onları araştırımm..hafta sonu da evimi temizlersekkk ohhhh iyi olcakk ama benm o psikolojiyi atlatmamm uzun sürer herhsaldeeeeee

öpüyrum sizleriii
geçmişii okuyamadımm
görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

Günayyyyydııınnnnnnnn...

alyaaaaaaaaaaaaaaaaa...:87::87::87::87:
kalbim seninlleeeee....değeriinn tavan yapmış olsuunnn inşallaahhh...

sonesinti ve ADDD83 teşekkürler sorumu cevapladığınız için... sonesinti sen bu durumda bayağı bir belirti yaşamışsın demek ki hani rüyanda hamilelik testi yapmış ve pozitif görmüşsün ya bende bugün rüyamda düşük yaptığımı gördüm kesenin içinde küçücük bebek vardı inş tersi çıkarda bu çektiğim sıkıntı sonra erer.. ADDD83 dediğin gibi belki bende belirti yoktur ama bebişim vardır test yapana kadar umutlu olmalıyım ama elimde değil bir yıldan fazladır bu kaçıncı umut edişim

Alya naptı acaba yaaaaa :44:

kızlar alya nerelerde verdi mi kan?

En son hastanedeydi kan vermek için sanırım sıra bekliyordu verdikten iki saat sonra sonucu alırım demişti sanırım öğleden sonra öğreniriz . Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz :18: çakılı kaldım burda yaaaa ders çalışmam lazım benim ama meraktanda ölüyorum resmen :18:

evet yaşamışım şöyle bir okudumda yazdıklarımı Ama dediğim gibi hep esin dur ümitlenme diye sen uyduruyorsun diye baktığım için geçirdiğim sürece o yüzden o zaman hissetmedim bunların belirti olduğunu kendi uydurmam sandım hep
tersi çıkar inşallah tatlım sen şimdi hep olmayacak bu kezde diye bakıyorsunya oyüzden bu bilinçaltınada böyle yansıyor güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun
Bende zaten rüyamda yaptığım testte ne sonuç çıktığını görmemiştim

canım göğüs ağrısı var mı sende? bende çok olduydu? birde iğne kullanmış mıydın?

aynen canımm ya günü yaklaşan herkes için ayrı bi telaş sarıyo benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…