- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.821
Kızlarr eşimle geçen yıl bugün tanışmıştık yani bugün tanışma yıldönümümüz eşim çok güzel bir çiçek ve şiirli yazı yollamış işyerime
çok duygulandım canım benim yaaa yerim onu ben yerim
maşallahhh canımmm nazar değmesin mutlu yuvanıza,bebişinizle beraber nice mutlu sağlıklı güzel yıllara inşallahhhhhhh esinimmm
Kızlarr eşimle geçen yıl bugün tanışmıştık yani bugün tanışma yıldönümümüz eşim çok güzel bir çiçek ve şiirli yazı yollamış işyerime
çok duygulandım canım benim yaaa yerim onu ben yerim
maşallah canım.nice nice yıllara inşallah. Rabbim muhabbetinizi arttırsın. Sağlık, sıhhat ve hayırlı evlatlar nasip etsin size. Ne güzel yaasen ne yapmayı düşünüyorsun şimciiiii
Havada aşkk kokusu mu var neeee
maşallah ne güzel bizim burda almayı geçtim kopartılacak bi çiçek bile yok :44:
Rabbim nazarlardan korusunBuda benden sizee
canım göğüs ağrısı var mı sende? bende çok olduydu? birde iğne kullanmış mıydın?
canım bende hiç belirti yok belirti sandıklarım 1- sürekli idrara sıkışıklık hali var yani karnın alt kısmı sanki idrara sıkışırsın ya öyle bir durumda ee wc ye de gidiyorum 2- kasık ve bel ağrım o da dün iş çıkışı farkettim aldığım ilaçların etkisiylede olabilir tabi bunlar göğsümde hiç birr değişiklik yok ne ağrı ne uçlarının koyuluğunda değişiklik ne damar çıkması ben iğneyle yumurtalarım büyümedi hap kullandım klomenle oldu yani bilmiyorum çok korkuyorum olmazsa yine yeni yeniden sıkıntılar
sonesinti,
medmus,
19asos03+,
meessttrraa,
eliz117,
perisoko,
eylemsevcan
ne yapıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yosmalar,aşüfteler,sevişip sevişip doguranlar doguma hazırlananlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hohohovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv seks seks seks tek gündem seks ve bebek hayat güzel enerji bol erkekler yazın daha bi kımıl kımıl niye çünkü sokaklar mini mini şortlu etekli aşüfte şıllık dolu adamların gözleri yuvalarında degilllllllllll hohovvvvvvvvvvvvvv bende bakıyıam öle kızlara ama güzellerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıs daha ne olsun şıllık daha ne olsun daha nasıl desin çocuk anne ben burdayıjm diyeeeeeeeeeeeeeeeee yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haftaya testi patlatırsın inş.vardır bebeiş bence bu belirtilere göre var yavrummmmmmmmmmmmmmmmmm
canım sıkkın pisikim (pisikolojim) bozuk kocam izin alamam yerime bakan yok diyo ben enazından 2 gün izin al hafta sonu ile birleştirip bi ürgüp göreme bari yapalım diyorumBeni bir yere götürmüyo Canım sıkılıyoooooo :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?