Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
alyaa 10 u biraz geçerek kanı vermiş olsa en iyi ihtimal 12 yi geçerek sonuç çıkar dr yokda yemek molası falan yani 1 gibi öğrenirizz..ama çok garip normalde 30 dk da alınıo kan sonucu ben hep öle öğrendim
beklemeye devam

Kızlarr eşimle geçen yıl bugün tanışmıştık yani bugün tanışma yıldönümümüz eşim çok güzel bir çiçek ve şiirli yazı yollamış işyerime
çok duygulandım canım benim yaaa yerim onu ben yerim

maşallahhh canımmm nazar değmesin mutlu yuvanıza,bebişinizle beraber nice mutlu sağlıklı güzel yıllara inşallahhhhhhh esinimmm

maşallah ne güzel bizim burda almayı geçtim kopartılacak bi çiçek bile yok :44:
rabbim nazarlardan korusun buda benden sizee

Canlarrrrrrrrrrrımmmm günaydınnnnnnn

Alyammmmmmm bayılcam heyecandannnnn valllaaaaaaaaaa ellerim titreye titreye açtımmmmmm hadi güzel haberlerle gel canımmmmmmmmm çıldırrrr hamileyim diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Maşallah canım.Nice nice yıllara inşallah. Rabbim muhabbetinizi arttırsın. Sağlık, sıhhat ve hayırlı evlatlar nasip etsin size. Ne güzel yaaSen ne yapmayı düşünüyorsun şimciiiii

HAVADA AŞKK KOKUSU MU VAR NEEEE

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

isilisil38 Hamileee

Aserenhan Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT: 10 Temmuz Rahim filmi çektirdi

Hafzak NOBAT: 11 Temmuz Rahim filmi çektirdi

[/COLOR]Sevval NOBAT 12 Temmuz

Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi

jonguil NOBAT:15 Temmuz

İdilga NOBAT: 15 Temmuz

Viole NOBAT: 17 Temmuz

Medmus NOBAT: 20 Temmuz

PeriLous NOBAT: 20 Temmuz

Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.

eerdgn NOBAT: 22 Temmuz

Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 31 Temmuz

eliz117 NOBAT: 1 Ağustos

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: 4 Agustos.

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

vallahi ne desem yalan olur ne yapabilirimki:44:amin bitanem

maşallah ne güzel bizim burda almayı geçtim kopartılacak bi çiçek bile yok :44:
Rabbim nazarlardan korusun Buda benden sizee

ayyy çok güzeller tatlım çok sağol amin canım hepimizinkini korusun inşallah

ayy kızlar eve bir geldimm hatlar tamam net var yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ışılcımm değerin yükseldimii oh hohh maasallahhhhhhhh annişimee benimmmmmmmmmmmmmm

canım göğüs ağrısı var mı sende? bende çok olduydu? birde iğne kullanmış mıydın?

canım bende hiç belirti yok belirti sandıklarım 1- sürekli idrara sıkışıklık hali var yani karnın alt kısmı sanki idrara sıkışırsın ya öyle bir durumda ee wc ye de gidiyorum 2- kasık ve bel ağrım o da dün iş çıkışı farkettim aldığım ilaçların etkisiylede olabilir tabi bunlar göğsümde hiç birr değişiklik yok ne ağrı ne uçlarının koyuluğunda değişiklik ne damar çıkması ben iğneyle yumurtalarım büyümedi hap kullandım klomenle oldu yani bilmiyorum çok korkuyorum olmazsa yine yeni yeniden sıkıntılar

sonesinti,
medmus,
19asos03+,
meessttrraa,
eliz117,
Perisoko,
eylemsevcan
NE YAPIYONUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ YOSMALAR,AŞÜFTELER,SEVİŞİP SEVİŞİP DOGURANLAR DOGUMA HAZIRLANANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HOHOHOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV SEKS SEKS SEKS TEK GÜNDEM SEKS VE BEBEK HAYAT GÜZEL ENERJİ BOL ERKEKLER YAZIN DAHA Bİ KIMIL KIMIL NİYE ÇÜNKÜ SOKAKLAR MİNİ MİNİ ŞORTLU ETEKLİ AŞÜFTE ŞILLIK DOLU ADAMLARIN GÖZLERİ YUVALARINDA DEGİLLLLLLLLLLL HOHOVVVVVVVVVVVVVV BENDE BAKIYIAM ÖLE KIZLARA AMA GÜZELLERİNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

:118: perim gelmiş hoşgelmiş ley ley limilimiley :118:
heyecan dorukta haydi alyamız için ya Mubdiu kızlar haydi

kıs daha ne olsun şıllık daha ne olsun daha nasıl desin çocuk anne ben burdayıjm diyeeeeeeeeeeeeeeeee yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haftaya testi patlatırsın inş.vardır bebeiş bence bu belirtilere göre var yavrummmmmmmmmmmmmmmmmm

iyiyiz kuzum sen nasılsın bakalım
bak bak güzele bakmak sevapmış

canım sıkkın pisikim (pisikolojim) bozuk kocam izin alamam yerime bakan yok diyo ben enazından 2 gün izin al hafta sonu ile birleştirip bi ürgüp göreme bari yapalım diyorum beni bir yere götürmüyo canım sıkılıyoooooo :84:

ama hani derler ya hamile hissedersen kendini aslı çıkar diye ben öyle hissetmiyorum ki :26::26: idrara sıkışma olayı da bu aralar çok sıvı tüketiyorum ondan olabilir yani aaaaaaay ama inşallah dediğin gibidir

yavrum saglam vermezsen adama götürmez seni hiç bi yere gezmeye,alışverişe,sinemaya giden yol yataktaki performasından geçer asos hanım yok öyle iki kuruşa beş köftee bu hafta çok sıkı çalış fantazi olayına gir süsülü süslü giyin bak gör adam seni parise bile götürür yosmaaaaaa seni

sen geldin ortalık şenlendi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yerim şimdi seni çıtır çıtır haaaaaaaaaaaaa
rahat durrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…