- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.841
Ama hani derler ya hamile hissedersen kendini aslı çıkar diye ben öyle hissetmiyorum ki :26::26: Idrara sıkışma olayı da bu aralar çok sıvı tüketiyorum ondan olabilir yani aaaaaaay ama inşallah dediğin gibidir
Hoşgelmişşşşşşşşşş , Sefalar getirmişşşşşşşşşşşşş.Sensiz gün geçmezmiiiiiiişşşşşşşşşş
canım bende hiç belirti yok belirti sandıklarım 1- sürekli idrara sıkışıklık hali var yani karnın alt kısmı sanki idrara sıkışırsın ya öyle bir durumda ee wc ye de gidiyorum 2- kasık ve bel ağrım o da dün iş çıkışı farkettim aldığım ilaçların etkisiylede olabilir tabi bunlar göğsümde hiç birr değişiklik yok ne ağrı ne uçlarının koyuluğunda değişiklik ne damar çıkması ben iğneyle yumurtalarım büyümedi hap kullandım klomenle oldu yani bilmiyorum çok korkuyorum olmazsa yine yeni yeniden sıkıntılar
Ya mehmetderya dan haberi olan var mı en leke geliyoo falan diyodu sanki iki gündür topikte yok dimi?
:26::26::26::26:
bidenelerim naaapıyonuz be ya
mavi bayraklı şarköy tatilinden sonra çommm çokkkkkk iyiyim kardaşlarrrrrrrrrrrr
mükemmel iyi geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
özleyiverdim sizi be yaaaaaa
vee geri döndümmmmmmmmmmmmmmmmm
sizleri seviyorummmmmmmmmmmm
byyyyyyyyyy
Sonucu da gosterdim doktora Bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştimmuhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:
kızlaaarrrrrrr 52.83 yarabbim dualarımızı kabul etti çok şükürrrrrr
kocişi aradım duymuyo teli yaaaaaa çıldırcammmmmmmmmm
Ya mehmetderya dan haberi olan var mı en leke geliyoo falan diyodu sanki iki gündür topikte yok dimi?
:26::26::26::26:
kız adoşşşş napannn
noldu mehmet deryayaa ulan 2 gün yokummm neler kaçırdımmm
ayy yatsın o yatsınn ikizi var ondan olmuşturrrr iyi olsundaa haberini alırızzzzzzzzzzzz
iyiyim yavrum ne olsun aynı tas aynı hamam
Yavrum en son iki gün önce lekelenmem var dr ulaşamadım diyodu sonra ne yaptı bilemedim meraklandım :18:
Inş.iyidir yavrummmmmmmmmmmmmmmm
inşallahhhh vitoşummmm inşallahhh çok sağol bitanemmm,evdeki yaramaz yakalanmış tatlım çok şükür kurtuldun üstüne birde dezenfekte edilir ohhhhh miiiisssssskızz şekerimm sizin şarköyde nerdesinizz yazlık fln mı varrrrrrrrrr
senin minnak bebişini yirim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
:
ışıllllllllllllllll oh oh oh ohhhhhhhhhhhhhhhh
canımm çoooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağlıkla dünyYA kucagına gelcekk bebişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
perim senin o güzel hislerini sevsinler inş öyledir canım benim ya bugün sabah oturdum ağladım psikilojim artık kaldırmıyor heralde sanırsam galibaaaaaaa ben bebeeeeeek İS-Tİ-YO-RUUUUUUUUUUM hayırlısından tabiiiiiiiii
inşallahhhh vitoşummmm inşallahhh çok sağol bitanemmm,evdeki yaramaz yakalanmış tatlım çok şükür kurtuldun üstüne birde dezenfekte edilir ohhhhh miiiissssss
benim ev dağıldı iyice ya kim toplıycaksaaaa
inşallahhhh vitoşummmm inşallahhh çok sağol bitanemmm,evdeki yaramaz yakalanmış tatlım çok şükür kurtuldun üstüne birde dezenfekte edilir ohhhhh miiiissssss
benim ev dağıldı iyice ya kim toplıycaksaaaa
ISILIMMMMMMMMMMM CANIM BENIMMMMMMMM
15 TEmmuzzzzzz dogum gunu hediyennn omrunce aldigin hediyelerin en guzelini gonderdi yuce rabbim sanaaaaaaaa inssallahh omur boyuuuuuu herdaimmmm hephepp coooOOOOOOoookkkkkkkkkkkkk mutlu olll canimmmmmminnnn taaa iciiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadasim burcdasimmm benimmmmmm
ilk defa dogum gununu bebisinle kutlicaksinnnnn ayyyy cokk mutlu oldumm canimm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ALLAHH BEbisininnnnnnnn SANSINI BAHTINIIII acikkkkkkkkkkkkkkkkkk TAHTINI GUCLUUU ETSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ayyy cokkk mutlu oldumm cnmmmmmm yaaaaaa
bu cucukkk kiz cucukk cnmm haberin olaaaaaaaaaaaaaa
ayriyetten bu cucugun ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tiyzesiiiii benimmmmmmmmmmmmmmmm nidennnnnnnnn annesinee zorlaaa sogan kurunu icirttimmmmmm
yihuuuuuuuuuuuuuu enn teyzeyimmmmmmmm :))))))))))
BU arada tekbasima halay cekicem vallaaa ama cekicemmm yarinnn tekrardan halay istiyorummm haftanin basinda halay cekmek istiyorum diodumm hadi bakalimmmm basladikk varan 1 ALLAHHH TOPIGIMIZIN BEBEIS BEREKETINI ARTTIRSIN INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHH
yeeeeePPPPPPPPPPPPPPPPPPaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kopkopkopkopkopkop
aminnnnnnn canım arkadaşım benim çok sağol bitanem Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhhhhhh
bebişimin ennnnnnnn teyzesiiiiiiii güzel yürekli arkadaşımmmmm benim Allahıma şükürler olsun en güzel doğumgünü hediyem geldi canım hala inanamıyorum inşallah bu sefer herşey yolunda gider,sağlıkla kavuşurum meleğime.dualarım sizinle,inşallah topikteki bütün dostlarım hamiş kalacak bebeklerimizi beraber büyütüp yine destek olacaz birbirimize.Rabbim en hayırlı bebişleri yollayacak ve hepimiz çok ama çooooookkkkkkkkk mutlu olacazzzzzzzzzzzzz inanıyorum ben buna.
pidilgammm canımmm benimm ilgin duaların için çok teşekkür ederim,Allahım o temiz kalbinden ne geçiyosa hepsini gerçekleştirsin inşallahhhhh seni çok seviyorum,hepinizi çok seviyorummmm QUOTE]
MUTLUUU SABAHAA GUNAYDINNNNNN
ALLAHHH hergunnn guzel haberler aldirsinnn hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sizi seviomm bennnnnnnnnn
muckssssssss
ALYAAAAAAAA????????????????????????????? durum nedirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?