Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yok yavrum ya her duyduguna inanma ben kendimi hala hamile hissetmiyorum ne olacaak şimdi

Sen kalbinin sesini dinle hakkımızda hayırlısı olsun inş.

NE YAPIYONUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ YOSMALAR,AŞÜFTELER,SEVİŞİP SEVİŞİP DOGURANLAR DOGUMA HAZIRLANANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HOHOHOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV SEKS SEKS SEKS TEK GÜNDEM SEKS VE BEBEK HAYAT GÜZEL ENERJİ BOL ERKEKLER YAZIN DAHA Bİ KIMIL KIMIL NİYE ÇÜNKÜ SOKAKLAR MİNİ MİNİ ŞORTLU ETEKLİ AŞÜFTE ŞILLIK DOLU ADAMLARIN GÖZLERİ YUVALARINDA DEGİLLLLLLLLLLL HOHOVVVVVVVVVVVVVV BENDE BAKIYIAM ÖLE KIZLARA AMA GÜZELLERİNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE [/QUOTE]

Hey Allahııımmmm. Millet arar bi çatlakk biz de maşallah hepsine yetecek tek çatlak
Ne yapalım kııııııııızzzzzzzzzzzzz. Atıyoruz atıyoruz boşa çıkıyo herhalde bizimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

[Hey Allahııımmmm. Millet arar bi çatlakk biz de maşallah hepsine yetecek tek çatlak
Ne yapalım kııııııııızzzzzzzzzzzzz. Atıyoruz atıyoruz boşa çıkıyo herhalde bizimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [/QUOTE]

YOK YAVRUM SENİNKİDE DOLACAK ENİŞTELER SAGLAM BEN BİLİYOM KAFANIZ RAHAT OLMADIGI SÜRECE BEBEK GELMEZ ÖNCE KAFAYI SALACAKSIN ÖNCE KAFAYI BOŞALTACAKSIN SONRA BAK GÖR SIPA HEMEN GELİYOOOOOOOOOOOOOO YAVRUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DELİDEN BOL NE VAR HOHOHOVVVVVVVVVVVVVVVV

Hoşgelmişşşşşşşşşş , Sefalar getirmişşşşşşşşşşşşş. Sensiz gün geçmezmiiiiiiişşşşşşşşşş

Elizimmm seelammm bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuzucummmm

Medmusuummmm belirtilerin gayet güzelllllllllll herkes farklı belirtiler veriyooorrrrrrrrrrrrrr bazısııı hiiiççççççççççç belirti vermiyor tatlışımmm bnm bu ay senle ilgili çok güzellll hislerim varrr hadi inşallaaaaaaaaaaahhhh

ADOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ASOSUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ayyyy çatlicammmmmmmmmmmmmmmmm Alya gelsede kopsakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119:

kızz şekerimm sizin şarköyde nerdesinizz yazlık fln mı varrrrrrrrrr

Sonucu da gosterdim doktora Bebiissss varrrr amaa cookk küçük teyzeleri 3.25 çıktı iki gun sonra tekrar:))0,100 den fazlasını hiç görmemiştim muhtemelen 19. Gun oldu:118::118::118::118::119::119::119:

senin minnak bebişini yirim bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
:

kızlaaarrrrrrr 52.83 yarabbim dualarımızı kabul etti çok şükürrrrrr
kocişi aradım duymuyo teli yaaaaaa çıldırcammmmmmmmmm

ışıllllllllllllllll oh oh oh ohhhhhhhhhhhhhhhh
canımm çoooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağlıkla dünyYA kucagına gelcekk bebişinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Periiiiiiiiiiiiiiii çatlaaaaaaaaaaaaaa emi sen çatlaaaaaaaaaaaaaa senin kukiletan çatlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yavruuuuuuuuuuuuuuu böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

buarada alya sonucu bana söyledi ahanda sizde meraktan gudurunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya meraktan ya y...........................

Dermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

perim senin o güzel hislerini sevsinler inş öyledir canım benim ya bugün sabah oturdum ağladım psikilojim artık kaldırmıyor heralde sanırsam galibaaaaaaa ben bebeeeeeek İS-Tİ-YO-RUUUUUUUUUUM hayırlısından tabiiiiiiiii

kız adoşşşş napannn

noldu mehmet deryayaa ulan 2 gün yokummm neler kaçırdımmm
ayy yatsın o yatsınn ikizi var ondan olmuşturrrr iyi olsundaa haberini alırızzzzzzzzzzzz

iyiyim yavrum ne olsun aynı tas aynı hamam

Yavrum en son iki gün önce lekelenmem var dr ulaşamadım diyodu sonra ne yaptı bilemedim meraklandım :18:

Inş.iyidir yavrummmmmmmmmmmmmmmm

iyiyim yavrum ne olsun aynı tas aynı hamam

Yavrum en son iki gün önce lekelenmem var dr ulaşamadım diyodu sonra ne yaptı bilemedim meraklandım :18:

Inş.iyidir yavrummmmmmmmmmmmmmmm

bendede aynıı iştee meftayı dün evden cıkarttılarrr
haftasonu evi kırklamak kaldıı iştee

birde kendimi kırklıyımmm halvete gireyim ondan sonraa çoookk uzun zaman olduu kocişte benden kaçar artıkkkk hahayyyyttttttttt

yaa lekelenmee dee acaba nasıı kötü değildir inşşş bende meraklndım şimdiii

inşallahhhh vitoşummmm inşallahhh çok sağol bitanemmm,evdeki yaramaz yakalanmış tatlım çok şükür kurtuldun üstüne birde dezenfekte edilir ohhhhh miiiissssss
benim ev dağıldı iyice ya kim toplıycaksaaaa

canımm benim kendine yüklenme bu kadar,düşündükçe herşeyi daha zorlaştırıyoruz(diyene bak senn )

iş yapma bebişimmmmmmmmmmm yat dinlennnnn bırak birazda öyle kalsınnn amannnnnnnnn bebiş herşeyden değerlii güzel annem benimmmmmmmm

Geçenlerde bi söz gördüm çok hoşuma gittiii

Ocağı biraz pis ve evi tozlu olan kadının çok mutlu bir kocası ve çocukları vardır yazıyorduuu biz öyle duramayız tabii ama en azından bi süre bebişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…