Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
naberr bebişimmm süslü hatunummmmmmmm
Vitoşummmmmmmmmmmm iyiyim bebişimmmm nası olsunnnnn heyecanla yeni hamişlerimizi bekliyorummm sen nasılsın kuzumm kendi evine geçtin miiii pis fareden kurtuldun neyseeeeeeeeeeee prensesimiz nasıllllllllllllll

Bi Adoşuuu göremedikkkkkkkkkkkkkkkkk

Adoşummm çok merak ediyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaa çatlak hatunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bi resim koyda gül cemalini görekkkkkkkkkk

pidilgammm tütüüü maasallahh dikilen benim diondaaa
maasallahh boya posaaaaaaaaaaaaa

perimm prensesimii yarın 2 de görcem doktora gtcemm bakalım inşş prenses olarak kalmıştırr
3 lü testide veririm inşş 15+3 gün olcak ama yapar herhaşde diye düşünyrumm

bende meraktan öldüm ama yemek yapmam lazm ondan cıkıyorumm..

haberlerii alırımm gelinceeeeeeeeeee

Ayyyyyyyyyyyyyyyy Alya sonucu alıp bayıldı mı naptıııııııııııı

Faceden msg attımmm çatladık burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Halaya hazır bekliyor herkesss

Fıstıkımmmm beniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tütütüüütüütüütü maşallah yavrumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 18lik mübarekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yerimmm seniiii bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy biz bogazimiza bi fren koyma durumuna karar verdikkkkkkkkkkk
saglam bi rejim deilde biz abartmistik birazzzzz
aksamm baska topiklaerden spor hareketleri budlum sizede vericem simdi burdan baen baslicam insallah bugunn bakalimmmmmm PERIMMMMM sendee beraberr yapalimmmmm

o yuzden gunun monusuuuuuuu

KISIRRRRRRRRRRRRRR

bulgur ve yesillik olayiii:)))))))))

muckss

30 Day Shred (level 1) on Vimeo

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo

30 Day Shred (level 3) on Vimeo

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ZUMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Zumba Fitness Flat Abs Workout DVDrip Xvid AC3 Haggebulle - YouTube

NAPARDIMMMMMMMMMMMMMM bilmemmmmmmmmmmmmmm senii birgunn gormesemmmmmmmmmmmm

Oyyyyyyyyy anneciğiyle doktorlara gidermişşş doktor amcası bakarmıs onaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yerim ben o prensesi yaaaaaaaaaaaaaaa sizin bebişleri kendimin gibi yiğenimi sevdiğim gibi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canlarım benmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Fıstık gibisinn benim yaptığım hatayı yapma sakınnn günlük kalori ihtiyacı miktarını düşürmeeeeeeeeeeee o düştükçe östrojende düşüyor resmennnnn ... Dikkat et tabii ama

Yapalım hareketleri bebişimmmmmmmmmmmmmmmm wcde bişerken kegel yapalım kızlarrr rahim kaslarımız güçlendiriyoorr bebişin tutunmasına yardımcı artı aganigi naganigi durumlarında extra hazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

adoşuummm yiriimmmm..

bende de bu saydıkların olmamıştıı..sadece 3-4 gün felaket göğüs ağrısı..sonra hiçbir şeeyyy..belki sende tutmuştur canımcıımm...kafanı dağıtmaya çalış birazcıkk...

Ya mehmetderya dan haberi olan var mı en leke geliyoo falan diyodu sanki iki gündür topikte yok dimi?

:26::26::26::26:

evet yok yaa benimde gece aklıma geldi..dün hiç görünmedi..umarım bebişlerde o da iyidirr....

Fıstıkımmmm beniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tütütüüütüütüütü maşallah yavrumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 18lik mübarekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet öyleymişş ciddeeennnn....

yeni yaptımm sporumuuu yarında bunlarrıı deniimmm bakalıımmmm...verdim kendimi sporaa bendeeee

daha önce gönderdiğimm videodaki bihareket çok zorr yau..haşat etti beni ki devamlı spor yaptığım halde...

tşkler idişkoooo....

ah adoşum havada karada fantazisi olmayan olayımız yok ama olmuyo annem ben tam tersini deniycem heç vermiycem çok verince böyle olayı sanırım
yaaa alyam nerde kaldı koştura koştura geldim evden şenlik vardı ktopik te diyee

Anammmmm bizide umsunuk etti burdaaaaaaaaa ağzımıza bi batman bal çaldı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yada heyecandan bayıldııııııııııııııııııııııııı

Bebekler ben geldim icimde beebbbiiiissssss vvaaaaaarrrrrrrrr
evet yanlış duymadınız sonuc 42 :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:telefonda hemşire haber verdi ben sonucu almadım Dr zaten yok biray iki gun sonra tekrar vereyim ne olur ne olmaz dimi:))
Bu arada hastaneden gelirken kaza yapıyordum öküzün biri bebeğimi kutlamadan öldürüyordu ıkımızı de ondan gelemedim kızlar kusura bakmayın ekip çağırdım is uzadı ama cezayı da yedi :)))
halayımı da çekeyim

kıızzz alyamm haydi yaz artık vallaha kalbim yerinden çıkacak öldük meraktan ver hayırlı haberi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…