- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.861
Vitoşummmmmmmmmmmm iyiyim bebişimmmm nası olsunnnnnnaberr bebişimmm süslü hatunummmmmmmm
aminnnnnnn canım arkadaşım benim çok sağol bitanem Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhhhhhh
bebişimin ennnnnnnn teyzesiiiiiiii güzel yürekli arkadaşımmmmm benim Allahıma şükürler olsun en güzel doğumgünü hediyem geldi canım hala inanamıyorum inşallah bu sefer herşey yolunda gider,sağlıkla kavuşurum meleğime.dualarım sizinle,inşallah topikteki bütün dostlarım hamiş kalacak bebeklerimizi beraber büyütüp yine destek olacaz birbirimize.Rabbim en hayırlı bebişleri yollayacak ve hepimiz çok ama çooooookkkkkkkkk mutlu olacazzzzzzzzzzzzz inanıyorum ben buna.
pidilgammm canımmm benimm ilgin duaların için çok teşekkür ederim,Allahım o temiz kalbinden ne geçiyosa hepsini gerçekleştirsin inşallahhhhh seni çok seviyorum,hepinizi çok seviyorummmm QUOTE]
MUTLUUU SABAHAA GUNAYDINNNNNN
ALLAHHH hergunnn guzel haberler aldirsinnn hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sizi seviomm bennnnnnnnnn
muckssssssss
ALYAAAAAAAA????????????????????????????? durum nedirrr
Pitişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm can arkadaşımmm kankarellam benimmmmmmmmmmmmm
Günoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Çokkk seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiii kuzuşkommmmmmmmmmmmmmmmmmm
Alyam bizi çatlattı meraktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk resimde dikilenn benimmmm :)))) hihoyttttttttttttttt
Fıstıkımmmm beniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tütütüüütüütüütü maşallah yavrumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 18lik mübarekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
pidilgammm tütüüü maasallahh dikilen benim diondaaa
maasallahh boya posaaaaaaaaaaaaa
perimm prensesimii yarın 2 de görcem doktora gtcemm bakalım inşş prenses olarak kalmıştırr
3 lü testide veririm inşş 15+3 gün olcak ama yapar herhaşde diye düşünyrumm
bende meraktan öldüm ama yemek yapmam lazm ondan cıkıyorumm..
haberlerii alırımm gelinceeeeeeeeeee
yerimmm seniiii bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy biz bogazimiza bi fren koyma durumuna karar verdikkkkkkkkkkk
saglam bi rejim deilde biz abartmistik birazzzzz
aksamm baska topiklaerden spor hareketleri budlum sizede vericem simdi burdan baen baslicam insallah bugunn bakalimmmmmm PERIMMMMM sendee beraberr yapalimmmmm
o yuzden gunun monusuuuuuuu
KISIRRRRRRRRRRRRRR
bulgur ve yesillik olayiii:)))))))))
muckss
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ZUMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zumba Fitness Flat Abs Workout DVDrip Xvid AC3 Haggebulle - YouTube
NAPARDIMMMMMMMMMMMMMM bilmemmmmmmmmmmmmmm senii birgunn gormesemmmmmmmmmmmm
canım bende hiç belirti yok belirti sandıklarım 1- sürekli idrara sıkışıklık hali var yani karnın alt kısmı sanki idrara sıkışırsın ya öyle bir durumda ee wc ye de gidiyorum 2- kasık ve bel ağrım o da dün iş çıkışı farkettim aldığım ilaçların etkisiylede olabilir tabi bunlar göğsümde hiç birr değişiklik yok ne ağrı ne uçlarının koyuluğunda değişiklik ne damar çıkması ben iğneyle yumurtalarım büyümedi hap kullandım klomenle oldu yani bilmiyorum çok korkuyorum olmazsa yine yeni yeniden sıkıntılar
Ya mehmetderya dan haberi olan var mı en leke geliyoo falan diyodu sanki iki gündür topikte yok dimi?
:26::26::26::26:
Fıstıkımmmm beniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tütütüüütüütüütü maşallah yavrumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 18lik mübarekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yavrum saglam vermezsen adama götürmez seni hiç bi yere gezmeye,alışverişe,sinemaya giden yol yataktaki performasından geçer asos hanım yok öyle iki kuruşa beş köftee bu hafta çok sıkı çalış fantazi olayına gir süsülü süslü giyin bak gör adam seni parise bile götürür yosmaaaaaa seni
ah adoşum havada karada fantazisi olmayan olayımız yok ama olmuyo annem ben tam tersini deniycem heç vermiycemçok verince böyle olayı sanırım
yaaa alyam nerde kaldı koştura koştura geldim evden şenlik vardı ktopik te diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?