- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.881
Bebekler ben geldim icimde beebbbiiiissssss vvaaaaaarrrrrrrrr
evet yanlış duymadınız sonuc 42 :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:telefonda hemşire haber verdi ben sonucu almadım Dr zaten yok biray iki gun sonra tekrar vereyim ne olur ne olmaz dimi:))
Bu arada hastaneden gelirken kaza yapıyordum öküzün biri bebeğimi kutlamadan öldürüyordu ıkımızı de ondan gelemedim kızlar kusura bakmayın ekip çağırdım is uzadı ama cezayı da yedi :)))
halayımı da çekeyim
ilk halayın benden olsun tatlım
tebriklerrrrrrrrrrrrrr
Allah tamamına erdirsin yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi peri danzöslerde senden gelsinnnnnnnnnnnnnnn
Sagolun canlarım cok şükür tutundu Bebisim dun gece ona dedim ki eğer oradaysan kendini bana göster tamam mı diye o da gosterdiiii:)))) babası delirdi aslında evde soylicektim dayanamadım tatlıları aldı geldi şubeye herkes cok sevindi :))çok şüküüürrrrrr yaşasııınnnnnnnnn oley oley oley rabbim kazasız belasız büyüsün göbüşünde inşallahhhhh
evet yanlış duymadınız sonuc 42 :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:telefonda hemşire haber verdi ben sonucu almadım Dr zaten yok biray iki gun sonra tekrar vereyim ne olur ne olmaz dimi:))
Bu arada hastaneden gelirken kaza yapıyordum öküzün biri bebeğimi kutlamadan öldürüyordu ıkımızı de ondan gelemedim kızlar kusura bakmayın ekip çağırdım is uzadı ama cezayı da yedi :)))
halayımı da çekeyim
Eylül'den beri korunmayı bırakmıştık bebemmmAnooooyyyyyyyyyyyyyyy oldu işte olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hiç olmaz dediğimiz ay oluyor işteeeeeeeeeeeeee RAHİM FİLMİNİN ÖNEMİİİİİİİİİİİİİİİİ herkes çektirsin kızlaaarrrrrrrrrr 1 sene olmuştu dimi alyammmmm süper süperrrrrrrrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmmmmmmmm
Sagol bebeim darisi topikteki herkesin basına inss:))))Mükkemmeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
züper züzpeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım saglıkla sıhhatle mutlulukla kucagınada almayı nasip etsin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmm gözün aydın yuvan mutlu şenşakrak kahkalarla dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haydııııııııııııııııııııı aşüfteler halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuzum 9. Gun rahim filmi 11. Gun ve 19. Gun halvet yani degerlendirememistik bu ayı ama ben olmaz nasılsa diye düşündüğümden oldu sanırımalyaammm hadi detayları anlat hangi günler yaptınız yumurtlama günün ne zamandı kaçıncı gün öğrendikkk
bebekler ben geldim icimde beebbbiiiissssss vvaaaaaarrrrrrrrr
evet yanlış duymadınız sonuc 42 :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:telefonda hemşire haber verdi ben sonucu almadım dr zaten yok biray iki gun sonra tekrar vereyim ne olur ne olmaz dimi:))
bu arada hastaneden gelirken kaza yapıyordum öküzün biri bebeğimi kutlamadan öldürüyordu ıkımızı de ondan gelemedim kızlar kusura bakmayın ekip çağırdım is uzadı ama cezayı da yedi :)))
Halayımı da çekeyim
: halayımı da çekeyim
kızımda seni dondurma yiyerek kutluyor alya ablasııııııııııııı
Canım cok Sağol görmeliydin hemşire bile cok heyecanlandi 1 saatte çıkardı hemen testimi ellerin titriyor sakın ol dedi bana:))ALYAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMM
ALLLLLLLYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM
ÖNCELİKLE BÜYÜKKKK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM ALLAH SİZİ KORUMUŞ.
TEBRİKLERKUZUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBİMİZ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM
OOHHH MİS GİBİ BEBİŞ KOKUSU GELDİ TOPİĞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KIZLAAAARRRRR HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Yirim o sirineyi yeterkızımda seni dondurma yiyerek kutluyor alya ablasııııııııııııı
ALYAMMMMMMM
SUPERR SUPERRR ayyy hepimizz hamiss olucazzzzz az kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ALYAMMMMM cokk sevindimmmmmmmmm hadi insallahhh ahyirli hamilelikler olsnnnnnnnnn sonrada bebeisin kucagina konsunnnnnnnnnnnnn hayirlisiylaa insallahhhhhhhhhhhhhhhh
yaaa benimm bu hafta basii halayimm insallahhhh devamm etsinn dahaaaa dahaaaaaaaaaaaaa
o zamann ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeePPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAA
Bebekim icine doğmuş bu ay cok hamile olacak diye sanırsam yaa bu heyecanı sizle paylaşmak süper :))))
Sağol canım bı de bendemi heyecanı görsen iste bugeçmiş olsun bitanem ikinizede manyak trafik canavarı şey
Asıl konumuza gelinceee çokk sevindim tatlımm allahım kucağında görmemizide nasip etsin inşallahhhhhh
evet tatlım yaptır 2 ün sonra yine değerin 500'ü geçe kadar devam et teste birdaki testini 2 gün sonra yaptır sonrakinide ondan 4 gün sonra yaptırırsın benim doktorum500 ü bula kadar yapacağız artışlarımız düzenlimi gidecek diye sonrasında bekleyeceğiz bebişimiz büyüsün birşeycik olmaz demişti sonra bekle doktorumuz gelsinnn
ayyy çok sevindirik olduk biz bebişimle bi kardeşimiz daha olduuuuu yaşasınnnnnn
Zaten bugün kıprı kıpır bebişim bu haberle coştu vallahi amanınnnn durduramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?