Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar çok duygulandım alyam şuan o kadar iyi anlayorumki seni rabbim inşallah tekrar o dduyguları yaşatmayı nasip eder bizlereee o heyecanı

alyammmmmm güm güm gümmm alyammmmmm güm güm gümmm

çıldırın çıldırın alyam için çıldırınnnnnnnnnnnnnnn tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmm kucağına alacağın günleri göstersin inşşşş
64:

çok zıplama yandan el çırp dün ışılada aynısını dedim bundan sonra uslu uslu yeni gelin gibi yandan el çırp hııı şarkıda söyleyebilirsin

kızlar çok duygulandım alyam şuan o kadar iyi anlayorumki seni rabbim inşallah tekrar o dduyguları yaşatmayı nasip eder bizlereee o heyecanı
olacak kuzum olacak kudur kudur oturamayacagiz bak gor sizin şansınız yüksek sende sogan yapsana İsil gibi tatlım
teşekküre gerek yok canım birde hamilesin herhalde hayırlı olsun
Sağol canım darisi sana ins
Valla o moddayim bende çıldır çıldır kop kop

alyaaaaaaammmmmmmmmmmm çıldırdım yaaaaaaa yaşasıııııınnnnnnnn ben sana dedim süper bi değer çıkcak diye çok sevindim canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlımm çok mutluyummmmm süperrrrrrrr
bizim bebişler önce bi yokladı annelerini sonra patlattılar bombayı sıpalarr

çok zıplama yandan el çırp dün ışılada aynısını dedim bundan sonra uslu uslu yeni gelin gibi yandan el çırp hııı şarkıda söyleyebilirsin
Peki tatlım hamileler nasıl yapıyorsa artık oyle:)) buradaki abilerde dikkat et kendine artık dediler utandım artık böle anneyim ben annee

Evet kuzum oyle oldu benimki seninkinden bir gun küçük sanırım

ayyyyyy ben cok sevindim ay hamişsiniz cok ama cok tebrik ederim gördünmü bak ışıl rabbim seni bekletmeden mucizeni tekrar gönderdi saglıkla devamı gelsin inşallah canlarım...

ayyyyyy ben cok sevindim ay hamişsiniz cok ama cok tebrik ederim gördünmü bak ışıl rabbim seni bekletmeden mucizeni tekrar gönderdi saglıkla devamı gelsin inşallah canlarım...
Evet Canım sırayla herkes yukarı çıkacak insallah o zaman bak gor ne kutlama yapacağız :)))

Hoş geldin bebek,
Hoş geldin. Masum yüreğini alıp, karşı kıyıdan yürüdün geldin buralara. Ellerinde ışığı sönmemiş yıldızlar, gözlerinde yeni dünyaya salınan ilk şaşkın bakışların ışığıyla sen de merhaba dedin taze güne, aydınlığa. Avuçlarında ötelerin temizliği ve sıcaklığı var hala. Kalbin bir kuşun kalbi gibi ürkek ve kırılgan. Tenine henüz değmemiş rüzgarın hoyrat eli. O kentin ortasında henüz yenisin, çok yenisin. Annenin sıcak teni, şefkatli elleri ve merhametle atan yufka kalbi senin için çarpacak bundan böyle. Şarkıları, ninnileri senin için söyleyecek.
Hoş geldin bebek aramıza.
Annene ve babana hoş geldin.

(Arakladım kızlar kusura bakmayın)

Elizimmmmmmmmmmmmm çok tatlısınnnn çok duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mis kokulu bebişler ve anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hayat size hep gülsünnnn, hayat minicik bebişlerinizi ve sizi hiççç üzmesin............... hiiiçççççççççççççççççççççç

zeytinimm benim çok sağol canımm çok şükür rabbim yolladı meleğimi,darısı bekleyen arkadaşlarıma inşallaaahhh
sen nasılsın canım çekirdeğin nasıl?

zeytinimm benim çok sağol canımm çok şükür rabbim yolladı meleğimi,darısı bekleyen arkadaşlarıma inşallaaahhh
sen nasılsın canım çekirdeğin nasıl?

allaha şükür cok iyiyim annemle haSRET gideriyoruz işte bi sizden ayrı kalıorum die üzülüorum dediğim gibi net cok ama cok yavas ama arada böle girip güzel haberleri duyunca cok seviniorum :)

çok güzel araklamışsın araklayan ellerin dert görmesin

amin perimmmm bebişini bekleyenleri de Rabbim bi an evvel hayırlısıyla sevindirsin inşallah,çok istiyorum dostlarımın da bebişlerine kavuşmasını çooookkkkkkkkk
bi sürü bi sürü topik bebeğimiz olsun böyleee

Son düzenleme:

ama bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm.çok güzel bi yazıymış duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…