- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.921
allaha şükür cok iyiyim annemle haSRET gideriyoruz işte bi sizden ayrı kalıorum die üzülüorum dediğim gibi net cok ama cok yavas ama arada böle girip güzel haberleri duyunca cok seviniorum :)
ama bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm.çok güzel bi yazıymış duygulandım
Sağol kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm Rabbim bizlere de gösterecek hayırlı günlerde inşallahhhElizimmmmmmmmmmmmm çok tatlısınnnn çok duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mis kokulu bebişler ve anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hayat size hep gülsünnnn, hayat minicik bebişlerinizi ve sizi hiççç üzmesin............... hiiiçççççççççççççççççççççç
Sağol kuuuşçok güzel araklamışsın araklayan ellerin dert görmesin
ama bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm.çok güzel bi yazıymış duygulandım
oww maşallah bayaa hamile kalan varmışş darısı olmynların başını
Perilious arkadaşımız artık topiğimzde olmadığından ve başka topikte listelendiğinden bizim listemizden çıkarılmıştır. Burda bizimle paylaşımda bulunan gerçekten içten arkadaşlar istiyoruz dimii. Topik topik gezip her topiğe isim yazdırmanın hazzını anlamış değilim.
Sevvalimmm neden gelmiyor artıkkkkkkkkkkkkkk bugün günü noldu acabaa????
Hafzakımmm günün geçtii nedir durumlar bebişim merak ediyorum seniiiiiiiiiiiiiii?????????????????????????????????
Ayyyyyyyyyy hamiş listesi coştuuuuuuuuuuuuu süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12 Hamişşşşşşşşşşşşşşş 14 bekleyennnnnnnnnnnnn
:119: :119: :118: :118:
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Alya35 HamileeeRahim filmi çekildiği ilk ay hamile kaldı!!!
isilisil38 Hamileee
Aserenhan Hamileee
enderfts Hamileee
eylemsevcan Hamileee
mehmetderya HamileeeTopigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr
ADDD83 Hamileee
Vitaminc HamileeeTopiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr
Alpellaaa Hamileee
Zeytinnn HamileeeTopiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr
Sonesinti HamileeeTopiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr
Candost17 Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Hafzak NOBAT: 11 Temmuz Rahim filmi çektirdi
Sevval NOBAT 12 Temmuz
Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi
jonguil NOBAT:15 Temmuz
İdilga NOBAT: 15 Temmuz
Viole NOBAT: 17 Temmuz
Medmus NOBAT: 20 Temmuz
Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.
eerdgn NOBAT: 22 Temmuz
Aybice NOBAT: 27 Temmuz
Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)
19asos03 NOBAT: 31 Temmuz
eliz117 NOBAT: 1 Ağustos
meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos
wishper NOBAT: 4 Agustos.
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
Hamile takvimini yaptım olmuştur umarım[/QUOTSüper olmuş Alyaammm. Minişe bak seennnnnn Herkese herkese söyleeeeeee haykır içindekileriiiiiii herkes sevincini paylaşsıınnnnn
Ama dikkat et kuzum bol bol dua et et ki nazarlara gelme. Rabbim korusunnnnn
TARIM BAKANLIGININ YENI ACIKLANAN URUN LISTESI
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde aralarında köklü firmaların da yer aldığı bazı markaların ürünlerinde hileler tespit edildi.
Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre, sucuklarda at ve eşek eti, tereyağında bitkisel yağ, tulum peynirinde nişasta, pidede domuz eti, yüzde 100 dana sosiste ise kanatlı etine rastlandı.
İşte bakanlığın denetimine takılan 13 firma:
Tarım Bakanlığı 13 gıda firmasını deşifre etti en son haber
KIZLARRR hep diyorum yaaaaaaa sucuk-salam-sosisssssvee tavukk yokkkkkkkkkkk
cilekli urunlere eklenenlerr bunarrrr
inş canım inşşşolacaksın bitanemmm en hayırlı zamanda rabbim yollayacak meleğini inş
Sağol kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm Rabbim bizlere de gösterecek hayırlı günlerde inşallahhh
Sağol kuuuş
Üzmek için yazmamıştım kiiiBen de istiyorum hem de çokkk bizim için vakit geldi diyoruz ama yanlış konuşuyoruz. Rabbimiz daha hayırlı bir vakitte verecek bebeklerimizi inşallah ki bekliyoruz Allahın izniyle. İnan minik annnneeee bizim de bebişlerimiz olacakkkk. BEN İNANIYORUUMMMM. BENİ YARADANA İNANAIYORUM. BENİ, BİZLERİ MUTLU EDECEĞİNE İNANIYORUM. RABBİM BİR YUVA KURMAYI NASİP ETTİ. MÜKEMMEL BİR EŞİM VAR ONUN SAYESİNDE. (BU ARADA EŞİMİ DE BEKLEDİM KIZLARRRR, ŞİMDİ SIRA BEBİŞLERİ BEKLEMEDE:))) RABBİMİZ BİZE BU GÜZELLİKLERİ YAŞATTIYSA O GÜZELLİĞİ DE ESİRGEMEZ İNŞALLAH. HER ŞEY ONDAN GELİR YİNE ONA DÖNER. BİZE ARMAĞANIMIZI VERİRSE HAYIRLISI İSE VERİR EMİNİM. GÖNÜLLERİMİZ O'NSUZ BIRAKMASIN İNŞALLAH. İNANCINIZI KAYBETMEYİN, İSYAN ETMEYİN KIZLARRR.
PERİMMMM, UMUDUM BAK NE HALE GELDİM. İYİ Kİ MORAL AŞISI YAPTIN BANA HUUUU DOPING MI KOYULUR BU KADAR İÇİNEEEEEE
İnsallah birşey olmaz kuzummHamile takvimini yaptım olmuştur umarım[/QUOTSüper olmuş Alyaammm. Minişe bak seennnnnn Herkese herkese söyleeeeeee haykır içindekileriiiiiii herkes sevincini paylaşsıınnnnn
Ama dikkat et kuzum bol bol dua et et ki nazarlara gelme. Rabbim korusunnnnn
Farkedilmiştir ki, olumlu düşünen insanların başına her zaman olumlu şeyler gelirken, olumsuz düşünen, kafasından olumsuzu geçiren, olumsuzu çağıran kişilerin ise başına sürekli kötü şeyler gelmekte. Bu yüzden gün içerisinde, başımıza ne kadar olumsuz olaylar gelse de, zamanımızın bir kısmını da pozitif düşünmeye ayırmalıyız.
Pozitif düşünce nedir; tanımlayalım:
- Her zaman bir alternatifin olduğunu benimser.
- Öğretilerin dışına çıkabilir, sınırların ötesindedir.
- “Daima bir çözüm yolu vardır” felsefesini benimser.
- Hızlı değişime açık bir düşünce şeklidir.
- İnsanı başarıya götürmeye yöneliktir.
- Gülümsemeye büyük bir önem verir.
- Durum her ne olursa olsun, psişik ve organik yapımıza pozitif dönüşüm sağlar.
- Hızlı ve sağlam karar vermesi öğretisi içerir.
- Düşünce özgürlüğünü en fazla önemsemeyen düşünme sanatlarındandır.
- Özgürlüğün, düşüncede gerçekleşmesini sağlar.
Pozitif düşünürken bazı kabullenmeler ve onaylara ihtiyacımız olacak. Peki bunlar neler ? Sıralayalım :
- Kendimi her nasıslsam o şekilde seviyor ve kabul ediyorum.
- Ben güzelim ve en az herkes kadar sevgi hakediyorum.
- Mutluyum ve başarabilirim.
- Yetenekliyim ve paylaşımcyım.
-Tüm çevremle sağlıklı bir uyum içerisindeyim.
- Hayatta bildiğim gibi ve emin adımlarla ilerliyorum.
- Doğru zamanda ve olmam gereken yerdeyim.
- Yaşamla bütünleştim,bolluk ve bereket beni buluyor.
- Tüm düşlerim zamanla gerçekleşiyor.
- Maddi ve manevi bir huzur içerisindeyim.
- Sağlıklıyım.
- Geçmişimi affetmeye hazırım.
Pozitif düşünme sanatını benimseyip hayata geçirmek için öncelikle şükredebilen bir insan olmayı öğrenip, hayatımızı bu doğrultuda yaşamaya çalışmalıyız. Eğer ki şanslarımızın farkında olursak, kendimizi bir anda bu sanatı uygularken ve yüzümüzdeki bir tebessüm ile bulabiliriz. O yüzden hiç bir zaman ümitsizliğe kapanmayıp; elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz. Pozitif düşünme sanatı bunu amaçlar.
BUNA BISEYI ILAVE ETMEK ISTIYORUM
herzaman ALLAHA sukretmek , INANCLI OLMAK VE KADERE INANAMAKKKKK (her serde bi hayir vardir cumlesine inanmakk)
buda pozitif dusunme yetenegini arttiran seyler
HEPIMIZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?