Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş.
Koyun gibi yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta.
Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak.
Delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak.
Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göğsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herşeyini.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin.
Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin.
Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük.
Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak.
En seksi leydi olmayı da bilecek,hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de.
Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,
Kadın dediğin ayıp nedir bilecek.
Sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek.
Seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. iki lafın başı, her
tartışmada ayrılalım tehtidi savurmayacak.
Sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak…
Tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürlerle yemeklerle işi olmayacak.
Şöyle pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı konduracak şüphesiz.
Salatasız oturmayacak yemeğe.
Temiz olacak herşeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri yahut pahalı parfümlerin
sindiği, boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin.
Buram buram aşka sarılacaksın arkadaş.
Buram buram kadın kokacak kadın dediğin.
Kadın dediğin güzel olacak…
Zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da…
Paranın güzelliğini bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak.
Değerlerini bir anlık hevesler uğruna terketmeyecek.
Namussuzluğunu , ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek ,başka sevgili edinmeyecek.
Sarışın, renkli gözlü uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber filan fasarya…
Kadın dediğin hatun olacak arkadaş, sözüne güvenilir, olacak.
Bileceksin ki konuşulanlar burada kalır, kapıdan çıkmaz bir daha.
Ağzı sıkı olacak kadın dediğin.
Sırrını tutacak ama gününü bekleyip kusmayacak…
Para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu manyaklarından,dırdırcılardan,
unutkanlıklarını senin üzerine atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan,
raf süslerinden,tehtidkarlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş bakanlardan olmayacak.
Saflığı, cahilliği, aptallığı oynamayacak, biraz ukala olabilir ancak sana rol yapmayacak.
Bir şeyi çok isterse ve inançları doğrultusunda yapacak.
En önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından sana ne hayır gelir.
Bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa…
Koluna takıp gezmesini de bileceksin gururla, koynuna çekip sevişmesini de şehvetle.
Analığını da bilecek, çocuklarından saygı görmeyi de, anaya babaya hürmet etmeyi de…
Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek.
Parayla pulla, kariyerle,kimin ne dediğiyle ,sınırlamayacak.
Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla…
Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana…
Öyle bir kadın işte…
Nerede oyle kadın yoktur deme…
Sende adam olacaksın seçmesini bileceksin!

ay perimmm çok romantik yaaa duygulandım yine çeşmeler açıldı

Bazı anlar vardır hayatta; endişeyle mutluluğun birbirine karıştığı, siyahla beyazın birbirine teğet geçtiği. Bazen düne takılır, bazen yarına odaklanır ve bugünü kaçırırız. Bazen hayatı kovalarken buluruz kendimizi, bazen de hayat tarafından sobelenirken. Hep bir telaş, hep bir karmaşa, hep bir koşturmaca. Oysa ne kadar basittir yaşamak! Belirsizlik mi, yoksa belirginlik mi bizi rahatsız eden, ah bir karar verebilsek…

Bir yazımda ilkbaharı anlatmıştım sana; tomurcukların filizlendiği, yeşilin coştuğu, güneşin sıcaklığını ve ılık rüzgarı teninde hissettiğin mevsim... Ve ilkbaharda tanışacağımızı söylemiştim sana; doğanın uyandığı, bedenin ve ruhun tazelendiği, bahar çiçeklerinin açtığı o güzel nisan ayında. İçimden bir ses 1 Nisan’da doğacağını söylüyor, her nedense… Oysa bir kız bebek için geciktin (annelerimizin deyişine göre) bile! Anlaşılan içerde rahatın yerinde. Yoksa henüz ismine karar veremedik diye mi, gelişini bu kadar erteledin ya da babanın senin için seçtiği ismi o kadar beğendin ki, daha anne karnındayken “Naz” yapmaya başladın bile!

Neredeyse cinsiyetini öğrendiğimiz günden beri sana isim düşünüyoruz. Listede neler yok ki; Lal, Ela, Naz, Selin, Deniz, Derin, Melis, Deren, Beliz, Duru, Nisan, Ayşe Naz, Defne, Nil, Damla, Almira… Aslında daha liste uzun, ama bunlar en çok konuşulanlar. Kura çektik, internet sitesinde bir anket bile yaptık. Arkadaş ve aile sohbetlerimizde hep tartışma konusu oldu. Sonuç mu? Baban ısrarla Naz diyor, ben Derin. Ve biz hala karar vermiş değiliz! Sanırım doğduğun an, gözlerindeki ışık ve yüzündeki tebessüm, sana yakışan ismi dudaklarımızdan döküverecek…

Gel artık bebeğim, bak baban heyecanla seni bekliyor. Sadece baban değil, sayende herkes dokuz doğuruyor. İçimde olmana alıştığımı söylemiştim ya sana, anlaşılan sen doğmadan bu duygudan kurtulamayacağım. O nedenle ben de artık gelişini dört gözle bekliyorum bebeğim.
Belki bu sana anne karnındaki son yazım. Korkma bu dünyadan olur mu? Bazen; gece birden iner, yol uzar, yalnızlık koyulaşır… Hayatın seni acıttığı sivri anlarda, dünyaya gelmekten asla pişman olma ve var gücünle sımsıkı asıl hayata.

Pembe kısım ağlattı beni...

tebrik ederimm gerci ben erkenden kutlama yapmıştım amaaaaaaaaa ohh ohh maasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bebeğime....

Bu ay tam 5 ay oldu yolunu gözleyeli, Allah'tan seni dileyeli 5 ay oldu bebeğim... Ne zaman geleceğini bilmediğin o en değerli varlığın hasreti ne büyükmüş meğer. Bunu daha önce bilmiyordum. Gerçekten birgün gelecek misin? Gelir misin? Bunu bile bilmiyorum henüz, sadece deliler gibi istiyorum. Ne yüce bir duyguymuş anne olmayı istemek, bir o kadarda zor bazen...
Bu isteğin en büyük sebebi ne biliyor musun meleğim? Babana duyduğum sonsuz aşk... Onu öylesine seviyorumki, ondan ve benden mucizevi bir parçayı içimde taşıyacak olduğumu düşünmek kalbimin deli gibi çarpmasına neden oluyor. Aslında 3 senedir var bu şiddetli istek içimde. Nasıl olur henüz 6 ay oldu evleneli dersen dur hemen anlatayım bebeğim.
Tam 3 sene önceydi, babanın aşkı düşmüştü yüreğime. O gün, ona aşık olduğum yerde, birlikte tiyatro eğitimi aldığımız Müjdat Gezen Sanat Okulunun kapısındaydık. Bale eğitimi alan ufacık bi kız çocuğu vardı, pembe tüllü elbisesinin içinde prensesler gibiydi... Gördüğüm her çocuğu sevdiğim gibi hemen yanına gittim, baban vardı yanında o prensesin. Öyle şefkatle seviyorduki onu, 'ne tatlı bişeysin sen' diyordu durmadan. O an kalakaldım. Babanla göz göze geldik. Zaten aramızdaki elektrik kilometrelerce uzaktan bile fark edilebilir türdendi. Elimde olmayan , tutamadığım, durduramadığım bi şekilde içimden 'Allah'ım ben bu adamla evlenmeliyim ondan bebeğim olmalı' dedim... Tam o gün o saatte diledim gelmeni. 3 sene geçti. Evlendik, tutku dolu, mükemmel bi aşkla. Hemen seni çağırdık bebeğim. Gel istedik. Neyi bekleyecektikki? Zaten etrafımız senelerce bebek isteyip hala bekleyen çiftlerle doluydu. Engellemedik hiç. Baban bak gör ilk aydan hamile kalırsın dedi hep. Olmadı. Durumu bilen kişiler 'oo dur bakalım daha çok erken, bir sene dolsun hele bi benim iki sene sonra oldu' , 'aman canım sende 5 ay çok kısa olur elbet', dese bile bana çoktu... Ben hep gelmeni istedim, olabildiğince erken....
Neler yapmadımki gelmen için... Belkide bunlardı gelmeyişinin sebebi, çokmu taktım kafaya?... Kürler, rahim filmleri, testler... Tamam bu ay düşünmeyeceğim desemde, 4 gün sonra başladım belirti yolu gözlemeye... Ah meleğim, insan deliler gibi istediği birşeyi aklından çıkaramıyormuş...
Sonra baban... Benim dünyamın merkezi, hayat ışığım, evet meleğim o benim. Kanatlarını birtek benim görebildiğim bir melek. Nasıl istiyor gelmeni bebeğim. Yüzümde arıyor hergün hamilelik izlerini, işin komiği her ay şüphe duymuyor hamile olduğuma! Aaa aşkım tırnağım kırılmış desem, aaa karıcığım yoksa hamile misin diyor. Şimdiden senin konforunu düşünmekle meşgul. Şuan boş odamız yok evimizde bu yüzden baban misafir odasındaki yatağı kaldırıp oranın senin odan olmasını istiyor. Sonra senin televizyonun üzerinde duran patiklerini seviyor hergün, onlarla konuşuyor. Baban kolay ağlamaz bebeğim, ama ağlamak bile öyle yakışırki ona, deniz mavisi gözleri iyiden iyiye parlar. Hergün işe giderken 'söz ver evde kendini yormayacağına' der bana, 'bebeğimiz tutunmaya çalışıyorsa bişi olmasın'... Geçen gün bunları söylerken gözleri doldu bebeğim, 'gelse artık' dedi sesi kısık, yorgun... Gelsen artık...

Son düzenleme:

Allahım inşallahhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda nasip etsin gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah Aratmasın çok fazla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yaa öff perimm yaaaa
naptın sen yaa naptınnnn
off
gerçekten çok hoşş ;Allahım bu yazıdan sonra eminimkii bu duygulardan sonra kırmaz seni off perii mahvoldum bittim şuann benn

ağlattın vallahi beni canımmm beniimm ya sen çok güzel bir anne olcaksın eşinde paşalar gibi bir baba inşallah
Gelcek annesi babası gelcek belkide gelmiştir haaa ne dersinizhemde masmavi deniz gözlü bir bebiş

Son düzenleme:
inan pericim aynısını bende yaşadım kızımda her adet gördüğümde hayal kırıklığı ve oturdum ağladım en sonunda
gece uyuyacaken 2-3 gibi abdest aldım secdeye eğildim ve Rabbim dedim eğer hakkımızda hayırlısıysa
bizi daha fazla bekletme bizi doktor doktor gezdirip aratma ne olur dedim resmen yalvardım
ve o ay hamile kaldım çünkü 6 ay kısa gibi ama biz artık eşimle gerilmeye başlamıştık yıpranmaya başlamıştık
yaşımızda az değil korkuyorduk Allah sizide artık daha fazla bekletmesin bir an önce nasip etsin tatlımmmmm inşallahhhhhhhhhh

YERIIMM KIZ BENN SENII YERIMMMM canimin icii duyugusal prensesimm benimmmmm
iykii seni tanidimm ve iykii benim canimsinnnnnnn
ALLAHHH sanaa dunyadakiii 1. askinii bakkkk ennnnnnnn istedigin sekilde sunmusssssss kaderrrrrrrrrrr
istee 2..askinidaaaa sunucakk insallahhhhhhhhhhhh az sabiirr canimin ta iciii ennnnnn guzell bebisss gelicekkkk sen merakk etmeee
allah vermiyecegi seye umutlandirmazmisss
seninn umudun askin inancinlaaaaa ennnnnnnnnnn guzell bebis sizinn olucakkk cnmmmmm
sonrada kerterizz bebisleriiiiiiiiiiii
ayni cins olursada kimselere veremez tursusunu kurarizzz:))))

canimm benimmmmmmmmmmmmm allaha dua etbak nasil mutlu yuva sahibi etmis seniiiiii sirayi bekle bak bu yuva icin 2 yil beklemissinnn meyvesiiiiinde sabirsizlaniyosunnnnnnnn cnmmmmmmmm yuva sahibiii yapannnn yuce rabbim enn kisa zamanda yavru sahibide yapsin seniiiiiiiiii
mutltlugun her daimmmmm artarak devam etsinnnn
iyki varsinn bebisimmm
kiz sen daHA kendin bebeissinn
yerim ben senii

ALLAHHH sanaa dunyadakiii 1. askinii bakkkk ennnnnnnn istedigin sekilde sunmusssssss kaderrrrrrrrrrr
istee 2..askinidaaaa sunucakk insallahhhhhhhhhhhh az sabiirr canimin ta iciii ennnnnn guzell bebisss gelicekkkk sen merakk etmeee
seninn umudun askin inancinlaaaaa ennnnnnnnnnn guzell bebis sizinn olucakkk cnmmmmm

canimm benimmmmmmmmmmmmm allaha dua etbak nasil mutlu yuva sahibi etmis seniiiiii sirayi bekle bak bu yuva icin 2 yil beklemissinnn meyvesiiiiinde sabirsizlaniyosunnnnnnnn cnmmmmmmmm yuva sahibiii yapannnn yuce rabbim enn kisa zamanda yavru sahibide yapsin seniiiiiiiiii
iyki varsinn bebisimmm
yerim ben senii

iyki varsinn bebisimmm
yerim ben senii

Ama ama ama bunu neden yaptınnn Bunlar, bu kelimeler çok çok çokkk büyük bir hissiyatla yazılmış. Yüreklerimize dokundun...Yazdığın yazıların hepsi mükemmeldi. Ama buna mükemmel bile demek haksızlık olur.
İşte AŞK BU, KADIN DA BU.
Periiiiiiiiiimmmmmmm sen bi tanesinnnnn. Çok duygulandımmm

iyki varsinn bebisimmm
yerim ben senii

iyki varsinn bebisimmm
yerim ben senii

iyki varsinn bebisimmm
yerim ben senii

alyacımmmm tebrik ederim canımmmmmm.... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsinn....

ben de film istiyam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…