- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.961
Bebeğime....
Bu ay tam 5 ay oldu yolunu gözleyeli, Allah'tan seni dileyeli 5 ay oldu bebeğim... Ne zaman geleceğini bilmediğin o en değerli varlığın hasreti ne büyükmüş meğer. Bunu daha önce bilmiyordum. Gerçekten birgün gelecek misin? Gelir misin? Bunu bile bilmiyorum henüz, sadece deliler gibi istiyorum. Ne yüce bir duyguymuş anne olmayı istemek, bir o kadarda zor bazen...
Bu isteğin en büyük sebebi ne biliyor musun meleğim? Babana duyduğum sonsuz aşk... Onu öylesine seviyorumki, ondan ve benden mucizevi bir parçayı içimde taşıyacak olduğumu düşünmek kalbimin deli gibi çarpmasına neden oluyor. Aslında 3 senedir var bu şiddetli istek içimde. Nasıl olur henüz 6 ay oldu evleneli dersen dur hemen anlatayım bebeğim.
Tam 3 sene önceydi, babanın aşkı düşmüştü yüreğime. O gün, ona aşık olduğum yerde, birlikte tiyatro eğitimi aldığımız Müjdat Gezen Sanat Okulunun kapısındaydık. Bale eğitimi alan ufacık bi kız çocuğu vardı, pembe tüllü elbisesinin içinde prensesler gibiydi... Gördüğüm her çocuğu sevdiğim gibi hemen yanına gittim, baban vardı yanında o prensesin. Öyle şefkatle seviyorduki onu, 'ne tatlı bişeysin sen' diyordu durmadan. O an kalakaldım. Babanla göz göze geldik. Zaten aramızdaki elektrik kilometrelerce uzaktan bile fark edilebilir türdendi. Elimde olmayan , tutamadığım, durduramadığım bi şekilde içimden 'Allah'ım ben bu adamla evlenmeliyim ondan bebeğim olmalı' dedim... Tam o gün o saatte diledim gelmeni. 3 sene geçti. Evlendik, tutku dolu, mükemmel bi aşkla. Hemen seni çağırdık bebeğim. Gel istedik. Neyi bekleyecektikki? Zaten etrafımız senelerce bebek isteyip hala bekleyen çiftlerle doluydu. Engellemedik hiç. Baban bak gör ilk aydan hamile kalırsın dedi hep. Olmadı. Durumu bilen kişiler 'oo dur bakalım daha çok erken, bir sene dolsun hele bi benim iki sene sonra oldu' , 'aman canım sende 5 ay çok kısa olur elbet', dese bile bana çoktu... Ben hep gelmeni istedim, olabildiğince erken....
Neler yapmadımki gelmen için... Belkide bunlardı gelmeyişinin sebebi, çokmu taktım kafaya?... Kürler, rahim filmleri, testler... Tamam bu ay düşünmeyeceğim desemde, 4 gün sonra başladım belirti yolu gözlemeye... Ah meleğim, insan deliler gibi istediği birşeyi aklından çıkaramıyormuş...
Sonra baban... Benim dünyamın merkezi, hayat ışığım, evet meleğim o benim. Kanatlarını birtek benim görebildiğim bir melek. Nasıl istiyor gelmeni bebeğim. Yüzümde arıyor hergün hamilelik izlerini, işin komiği her ay şüphe duymuyor hamile olduğuma! Aaa aşkım tırnağım kırılmış desem, aaa karıcığım yoksa hamile misin diyor. Şimdiden senin konforunu düşünmekle meşgul. Şuan boş odamız yok evimizde bu yüzden baban misafir odasındaki yatağı kaldırıp oranın senin odan olmasını istiyor. Sonra senin televizyonun üzerinde duran patiklerini seviyor hergün, onlarla konuşuyor. Baban kolay ağlamaz bebeğim, ama ağlamak bile öyle yakışırki ona, deniz mavisi gözleri iyiden iyiye parlar. Hergün işe giderken 'söz ver evde kendini yormayacağına' der bana, 'bebeğimiz tutunmaya çalışıyorsa bişi olmasın'... Geçen gün bunları söylerken gözleri doldu bebeğim, 'gelse artık' dedi sesi kısık, yorgun... Gelsen artık...
Sağol canım cok şükür geldi minik kusum daha minicikken hissettirdi kendini güçlü karakterli baskın bisiy olacak buuutebrik ederimm gerci ben erkenden kutlama yapmıştım amaaaaaaaaa ohh ohh maasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 463361 Eki Görüntüle 463362
ben bunlardan alcam kızımaaaaaaaa
çıldırıyorumm bunlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bebeğime....
Bu ay tam 5 ay oldu yolunu gözleyeli, Allah'tan seni dileyeli 5 ay oldu bebeğim... Ne zaman geleceğini bilmediğin o en değerli varlığın hasreti ne büyükmüş meğer. Bunu daha önce bilmiyordum. Gerçekten birgün gelecek misin? Gelir misin? Bunu bile bilmiyorum henüz, sadece deliler gibi istiyorum. Ne yüce bir duyguymuş anne olmayı istemek, bir o kadarda zor bazen...
Bu isteğin en büyük sebebi ne biliyor musun meleğim? Babana duyduğum sonsuz aşk... Onu öylesine seviyorumki, ondan ve benden mucizevi bir parçayı içimde taşıyacak olduğumu düşünmek kalbimin deli gibi çarpmasına neden oluyor. Aslında 3 senedir var bu şiddetli istek içimde. Nasıl olur henüz 6 ay oldu evleneli dersen dur hemen anlatayım bebeğim.
Tam 3 sene önceydi, babanın aşkı düşmüştü yüreğime. O gün, ona aşık olduğum yerde, birlikte tiyatro eğitimi aldığımız Müjdat Gezen Sanat Okulunun kapısındaydık. Bale eğitimi alan ufacık bi kız çocuğu vardı, pembe tüllü elbisesinin içinde prensesler gibiydi... Gördüğüm her çocuğu sevdiğim gibi hemen yanına gittim, baban vardı yanında o prensesin. Öyle şefkatle seviyorduki onu, 'ne tatlı bişeysin sen' diyordu durmadan. O an kalakaldım. Babanla göz göze geldik. Zaten aramızdaki elektrik kilometrelerce uzaktan bile fark edilebilir türdendi. Elimde olmayan , tutamadığım, durduramadığım bi şekilde içimden 'Allah'ım ben bu adamla evlenmeliyim ondan bebeğim olmalı' dedim... Tam o gün o saatte diledim gelmeni. 3 sene geçti. Evlendik, tutku dolu, mükemmel bi aşkla. Hemen seni çağırdık bebeğim. Gel istedik. Neyi bekleyecektikki? Zaten etrafımız senelerce bebek isteyip hala bekleyen çiftlerle doluydu. Engellemedik hiç. Baban bak gör ilk aydan hamile kalırsın dedi hep. Olmadı. Durumu bilen kişiler 'oo dur bakalım daha çok erken, bir sene dolsun hele bi benim iki sene sonra oldu' , 'aman canım sende 5 ay çok kısa olur elbet', dese bile bana çoktu... Ben hep gelmeni istedim, olabildiğince erken....
Neler yapmadımki gelmen için... Belkide bunlardı gelmeyişinin sebebi, çokmu taktım kafaya?... Kürler, rahim filmleri, testler... Tamam bu ay düşünmeyeceğim desemde, 4 gün sonra başladım belirti yolu gözlemeye... Ah meleğim, insan deliler gibi istediği birşeyi aklından çıkaramıyormuş...
Sonra baban... Benim dünyamın merkezi, hayat ışığım, evet meleğim o benim. Kanatlarını birtek benim görebildiğim bir melek. Nasıl istiyor gelmeni bebeğim. Yüzümde arıyor hergün hamilelik izlerini, işin komiği her ay şüphe duymuyor hamile olduğuma! Aaa aşkım tırnağım kırılmış desem, aaa karıcığım yoksa hamile misin diyor. Şimdiden senin konforunu düşünmekle meşgul. Şuan boş odamız yok evimizde bu yüzden baban misafir odasındaki yatağı kaldırıp oranın senin odan olmasını istiyor. Sonra senin televizyonun üzerinde duran patiklerini seviyor hergün, onlarla konuşuyor. Baban kolay ağlamaz bebeğim, ama ağlamak bile öyle yakışırki ona, deniz mavisi gözleri iyiden iyiye parlar. Hergün işe giderken 'söz ver evde kendini yormayacağına' der bana, 'bebeğimiz tutunmaya çalışıyorsa bişi olmasın'... Geçen gün bunları söylerken gözleri doldu bebeğim, 'gelse artık' dedi sesi kısık, yorgun... Gelsen artık...
insallah kusum sizede nasip olacakalyacımmmm tebrik ederim canımmmmmm.... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsinn....
ben de film istiyam :))))
Sağol canım cok şükür geldi minik kusum daha minicikken hissettirdi kendini güçlü karakterli baskın bisiy olacak buuu
Aman da aman ne sekermiş yaa sen doğur biz topikce alırız sana
Oldu bu oldu perim bu ay kesin oldu:119::119::119: ne kadar içten cümleler Allahım tez zamanda minik kelebeği gönderecek bu süreç hem bedensel hem ruhsal olgunluğu gerektiriyor canım maşallah sende bunlar fazlasıyla oluşmuş .. Hem film de çekildin endiselenme nolur bu ay gelecek minik
insallah kusum sizede nasip olacakgit cekil su filmi kizz kafamız rahatlar en azından
Sağol bitanemmmm aminn canım benimmm.....Allahım inşallahhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda nasip etsin gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah Aratmasın çok fazla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım benimmmmmmm içimden ne geçiyorsa hepsini yazdım. İnsan yazınca rahatlıyor biraz. Bu arada o koyduğun resim varyaaa mektupta yazdığım kocamın sevdiği kız çocuğunun üzerinde aynı etek vardııı inanılmazdıııı kesin al bebişimmmmmyaa öff perimm yaaaa
naptın sen yaa naptınnnn
off
gerçekten çok hoşş ;Allahım bu yazıdan sonra eminimkii bu duygulardan sonra kırmaz seni off perii mahvoldum bittim şuann benn
ağlattın vallahi beni canımmm beniimm ya sen çok güzel bir anne olcaksın eşinde paşalar gibi bir baba inşallah
Gelcek annesi babası gelcek belkide gelmiştir haaa ne dersinizhemde masmavi deniz gözlü bir bebiş
Heyecanlı prensesim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaç kez yollamış yerim seniii canım benm içim doldu hissettiklerimi yazdımmmmmmmmmmmmmmm inş bebeğim de okuyacak büyüyünceeeeYERIIMM KIZ BENN SENII YERIMMMM canimin icii duyugusal prensesimm benimmmmm
iykii seni tanidimm ve iykii benim canimsinnnnnnn
ALLAHHH sanaa dunyadakiii 1. askinii bakkkk ennnnnnnn istedigin sekilde sunmusssssss kaderrrrrrrrrrr
istee 2..askinidaaaa sunucakk insallahhhhhhhhhhhh az sabiirr canimin ta iciii ennnnnn guzell bebisss gelicekkkk sen merakk etmeee
allah vermiyecegi seye umutlandirmazmisss
seninn umudun askin inancinlaaaaa ennnnnnnnnnn guzell bebis sizinn olucakkk cnmmmmm
sonrada kerterizz bebisleriiiiiiiiiiii
ayni cins olursada kimselere veremez tursusunu kurarizzz:))))
canimm benimmmmmmmmmmmmm allaha dua etbak nasilmutlu yuva sahibi etmis seniiiiii sirayi bekle bak bu yuva icin 2 yil beklemissinnn meyvesiiiiinde sabirsizlaniyosunnnnnnnn cnmmmmmmmm yuva sahibiii yapannnn yuce rabbim enn kisa zamanda yavru sahibide yapsin seniiiiiiiiii
mutltlugun her daimmmmm artarak devam etsinnnn
iyki varsinn bebisimmm
kiz sen daHA kendin bebeissinn
yerim ben senii
Elizim canm benmmmm bende senin yazdıklarına duygulandm bitanemmmm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAma ama amabunu neden yaptınnn Bunlar, bu kelimeler çok çok çokkk büyük bir hissiyatla yazılmış. Yüreklerimize dokundun...Yazdığın yazıların hepsi mükemmeldi. Ama buna mükemmel bile demek haksızlık olur.
İşte AŞK BU, KADIN DA BU.
Periiiiiiiiiimmmmmmm sen bi tanesinnnnn. Çok duygulandımmm
ayy canm inş meleğin seninledir bizleri de haberdar et olurmuu bol şanssssssssssselam tatli bayanlarrrrrr ben yan topikten haziran topiğinden...bi bakayım size dedim,
8 9 aydır bebek icin calışıyruz ama olmadı demekki hayırlısı böyleymş,,yumurtalıklarım tembellmiş yumurtalık takibi yaptırdım seraphone kullandım ve o ay kist yaptı bende..bgun benim bat ım...kırmızılar gelmedi belki yolu şaşırırırlarr diye ümit ediyrum
oy kuzum benimmm seni yerimmmm duygusal meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saol tatlım benmmm sende çok çok temiz kalplisinnn az kaldı gelcek bebişlerimiz perdoşummmmmmmmmmmmmmmmmmağlıyorum perim, yemin ederim işyerinde hiç utanmadan sıkılmadan ağlıyorum... bu nasıl bir samimiyettir bu nasıl bir temzi kalptir...
allah hiçbir zaman bu aşkını söndürmesin ve sana en kısa zamanda ikinci meleğini versin, çok yürekten diliyorum canım...
bebişimmm bilmiyorumki haftaya perşembe felan yapabilirim idrarilk testini ne zaman yapacan
bide kan mı idrar mı?
Sağol canım cok şükür geldi minik kusum daha minicikken hissettirdi kendini güçlü karakterli baskın bisiy olacak buuu
Aman da aman ne sekermiş yaa sen doğur biz topikce alırız sana
Oldu bu oldu perim bu ay kesin oldu:119::119::119: ne kadar içten cümleler Allahım tez zamanda minik kelebeği gönderecek bu süreç hem bedensel hem ruhsal olgunluğu gerektiriyor canım maşallah sende bunlar fazlasıyla oluşmuş .. Hem film de çekildin endiselenme nolur bu ay gelecek minik
insallah kusum sizede nasip olacakgit cekil su filmi kizz kafamız rahatlar en azından
Bebeğime....
Bebeğime....
ayyy kislarrrrrrr o yolladigimmmmm spor hareketlerinin level1 ini yaptimmm ardindada az bisey zumbaaa vee pert gibi bisey oldummmmmmm bide uzerine size hep onerdigim TIBETIN genclik PINARI hareketlerimi yaptimmmmmmmmm
ama yumoslarim azucuk agriyinca yyeter dedim ama ben hergun bu kadar yururum hic boyle terlememesitimm ayy cok tavsiye ediyorummmmmmmm
masamida hazirladim kocisimi bekliyorummmmmmmm
halaa yagmur yagiyoo ve havaa sogukkkk
dunki resimlerde gormussunuzdur halaaa cizmeler dize kadarrr uzun kollu hirkalar montlarrrrrrrr bugun hic gunes cikmadi dahaaa full yagmurrr
neyse bakalimmmm Londra yagmurlari gibi bereketli olsunn topigimizin bebisleriii insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yuce rabbim hepimizi mutlu etsinnnnnn
MUCKSSSSSSSSSSSSS
perimmm çok güzel yazmışsın çok yürekten ve samimiinşallah gelicek bebişlerimiz o zaman daha güzel duygular yaşıcaz inşallah canım benim
Mesosuuuu,mmm amin bitanem tesekkur ederim her kelimen icinnnnn hepimizin bebisi gelicek Allahin izniyle tatlimm. Baban nasil oldu bu arada canm daha iyidir umarim...
çok güzeeeellll.. Allah sizi birbirinizden ayırmasın..bizim gibi hasret çektirmesin...bebeğinizdee geliceeekkk canım benimm az kaldıı.....
inşallaah geçmiş yazıları okuyup hep beraber hey gidi günler dicezzz...
Tatlimmmm kiyamam sanaaaa yaa canm benmm insallah en kisa zamanda tekrardan nasip edicek Allah ben inaniyorummmperiimmm yüreğine sağlıkbende giden bebeğime ilk günden belirtileri ilk hissettiğim andan itibaren bir ajandaya yazmaya başlamıştım ilk idarar ve kan tahlillerini minik fotolarını mide bulantılarını canımın çektiği şeyleri bazen açıyorum okuyorum tekrar yaşıyorum aynı şeyleri..yine olsun bebeğim yine yazarım kaldığım yerden devam ederim...
kızlar söylemeyi unuttum dün test yaptım öğle arası midem bulanıyo başım dönüyo diye hani olurya mens geçire geçire belki olurum diye ben kıpkırmızı bir çizgi görmeyi beklerken soluk çizgiyi gördüm hayalet sandım ama kocamda gördü ama mümkün değil öle olsaydı ta geçen aydan bu zamana kıpkırmızı olması gerekirdi akşam geldiğimde tekrar baktım azıcık daha koyulmuş öle bana bakıyodu
ama hamile değilim tabi sanırım bu ayda yine kimyasal gebelik geçirdim buda ondan kalma değerdir diye düşündüm çünkü bugün 12. günüm yani yumoş günlerim bile yeni başlıyo
3 aylıkken kaybettiğim bebeğimde olan kanamam gibiydi çok fazla ve koyu renkte çok kanamam oldu bu ay ve sanırım erken yumoşluyorum çünkü kasık batmalarım ateşlerim vede akın tılarım başladı hayırlısı perim ne denirkiTatlimmmm kiyamam sanaaaa yaa canm benmm insallah en kisa zamanda tekrardan nasip edicek Allah ben inaniyorummm
Allah Allah tuhaf bi durum yasamissin canm bi doktora mi gorunseydin. Gecmis adetinde bi tuhaflik var miydiii? Cok eteresan yaaa ins hamissindir
3 aylıkken kaybettiğim bebeğimde olan kanamam gibiydi çok fazla ve koyu renkte çok kanamam oldu bu ay ve sanırım erken yumoşluyorum çünkü kasık batmalarım ateşlerim vede akın tılarım başladı hayırlısı perim ne denirki
Bebekler ben geldim icimde beebbbiiiissssss vvaaaaaarrrrrrrrr
evet yanlış duymadınız sonuc 42 :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:telefonda hemşire haber verdi ben sonucu almadım Dr zaten yok biray iki gun sonra tekrar vereyim ne olur ne olmaz dimi:))
Bu arada hastaneden gelirken kaza yapıyordum öküzün biri bebeğimi kutlamadan öldürüyordu ıkımızı de ondan gelemedim kızlar kusura bakmayın ekip çağırdım is uzadı ama cezayı da yedi :)))
halayımı da çekeyim
3 aylıkken kaybettiğim bebeğimde olan kanamam gibiydi çok fazla ve koyu renkte çok kanamam oldu bu ay ve sanırım erken yumoşluyorum çünkü kasık batmalarım ateşlerim vede akın tılarım başladı hayırlısı perim ne denirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?