Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selam tatli bayanlarrrrrr ben yan topikten haziran topiğinden...bi bakayım size dedim,
8 9 aydır bebek icin calışıyruz ama olmadı demekki hayırlısı böyleymş,,yumurtalıklarım tembellmiş yumurtalık takibi yaptırdım seraphone kullandım ve o ay kist yaptı bende..bgun benim bat ım...kırmızılar gelmedi belki yolu şaşırırırlarr diye ümit ediyrum

ağlıyorum perim, yemin ederim işyerinde hiç utanmadan sıkılmadan ağlıyorum... bu nasıl bir samimiyettir bu nasıl bir temzi kalptir...
allah hiçbir zaman bu aşkını söndürmesin ve sana en kısa zamanda ikinci meleğini versin, çok yürekten diliyorum canım...

valla cnmmm ben aglamadimmm cunkuuuu biliyorumm olucakk bu duygulariii enn guzel sekilde yasicaksinnnnnnnnnnn allahin izniyleee bu sadece yasadigin sureccc sarillll KOCISNEE BAK KEYFINE be cnmmcmmmmmmmmmm

KIZ BU DUYGU YOGUNLUGUYLA HAMISSS OLMAYASIN SENNNN ?????????????????????????

belirtiiiiiii olmasin buuuuu canimin iciiiiiiii

ayy bendede aglama yokk duygusallik yokkkk dimekkiiii TIKTIK KIM O HALAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM durumumuuuuu
gerci ben halam gelmedende duygusallasiirdimmm ayy bu ne demekkkkkkkkkkkkkk

mucksssssssssssssssssssssss
amannn kaderde varsaaaaa OPULMEKK ::)) neye yarar uzulmekkkkkkkkkkkkkkkkkk

yasamm guzell keyfini cikaralimmm hepimizzz

tebrik ederimm gerci ben erkenden kutlama yapmıştım amaaaaaaaaa ohh ohh maasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sağol canım cok şükür geldi minik kusum daha minicikken hissettirdi kendini güçlü karakterli baskın bisiy olacak buuu
Eki Görüntüle 463361 Eki Görüntüle 463362

ben bunlardan alcam kızımaaaaaaaa
çıldırıyorumm bunlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aman da aman ne sekermiş yaa sen doğur biz topikce alırız sana

Oldu bu oldu perim bu ay kesin oldu:119::119::119: ne kadar içten cümleler Allahım tez zamanda minik kelebeği gönderecek bu süreç hem bedensel hem ruhsal olgunluğu gerektiriyor canım maşallah sende bunlar fazlasıyla oluşmuş .. Hem film de çekildin endiselenme nolur bu ay gelecek minik
alyacımmmm tebrik ederim canımmmmmm.... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsinn....

ben de film istiyam :))))
insallah kusum sizede nasip olacak git cekil su filmi kizz kafamız rahatlar en azından

ayy hakkatenn alırmısınız yaaa saka sakaa canım benm düşünmen bile yeterrrrrrrrrr
sagollllllllllllllll
acep senin bebişlerinin ikiz olma olasılıgı yüxzde kacccccccccc
keseyi gördüğün zmnmı anlarsınn

uuuu kızlarr cok pahalıı yaaa

temizlik firmasıyla anlaştımm genel temizlik+camlar+ koltukların yıkanmasıı+mekan yataklarıda yıkanıyor+mutfak dolaparı içi+kapılar+yerler+buharlı makinalarla gelicekler onların içine özel dezenfektanları var onlarıı koyup siliceklerr+eşylar silincek+o arada bende mutfak dolaplarınııı ful boşaltıp makinada yıkıcam artık sonra yerlştircezz
halılarımı yıkamaya göndercemmm

bunların hepsi 450 tll biraz pahalı ama napimm öff bıktım yaaa
2 yada 3 kişi gleiyooo birdee en azından 1 günde onlar hallederler incik cincik ileride annemle hallederizz artıkkk
banada egzersiz olur hemmm

Allahım inşallahhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda nasip etsin gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah Aratmasın çok fazla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sağol bitanemmmm aminn canım benimmm.....
yaa öff perimm yaaaa
naptın sen yaa naptınnnn
off
gerçekten çok hoşş ;Allahım bu yazıdan sonra eminimkii bu duygulardan sonra kırmaz seni off perii mahvoldum bittim şuann benn
Canım benimmmmmmm içimden ne geçiyorsa hepsini yazdım. İnsan yazınca rahatlıyor biraz. Bu arada o koyduğun resim varyaaa mektupta yazdığım kocamın sevdiği kız çocuğunun üzerinde aynı etek vardııı inanılmazdıııı kesin al bebişimmmmm

Esoşum canım benimmmm tanışma yıldönümünüzü kutluyorummmm tatlım. İnşallah gelmiştir bitanemm inşallahhh hayırlısıysa çok saol tatlım sende çok şeker çok minnoş bi anne olucaksın şüphesizzzzzzzzz

Heyecanlı prensesim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaç kez yollamış yerim seniii canım benm içim doldu hissettiklerimi yazdımmmmmmmmmmmmmmm inş bebeğim de okuyacak büyüyünceeee bende seni ve hepinizi çok çok seviyorumm iyiki tanıdım sizleri iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Elizim canm benmmmm bende senin yazdıklarına duygulandm bitanemmmm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy canm inş meleğin seninledir bizleri de haberdar et olurmuu bol şanssssssssss
oy kuzum benimmm seni yerimmmm duygusal meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saol tatlım benmmm sende çok çok temiz kalplisinnn az kaldı gelcek bebişlerimiz perdoşummmmmmmmmmmmmmmmmm
ilk testini ne zaman yapacan
bide kan mı idrar mı?
bebişimmm bilmiyorumki haftaya perşembe felan yapabilirim idrar haberdar ederim kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benimmm inşşşş güzel annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen öyle diyorsan olabilir hissiyatlı annem benimmmmmmmmmm Allahım göbüşündeki minicik mucizeyi sana ve eşine bağışlasın kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hepinizi çokkkkkkkkkkkkk seviyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmm

perimmm çok güzel yazmışsın çok yürekten ve samimi inşallah gelicek bebişlerimiz o zaman daha güzel duygular yaşıcaz inşallah canım benim

ayyy kislarrrrrrr o yolladigimmmmm spor hareketlerinin level1 ini yaptimmm ardindada az bisey zumbaaa vee pert gibi bisey oldummmmmmm bide uzerine size hep onerdigim TIBETIN genclik PINARI hareketlerimi yaptimmmmmmmmm
ama yumoslarim azucuk agriyinca yyeter dedim ama ben hergun bu kadar yururum hic boyle terlememesitimm ayy cok tavsiye ediyorummmmmmmm

masamida hazirladim kocisimi bekliyorummmmmmmm

halaa yagmur yagiyoo ve havaa sogukkkk
dunki resimlerde gormussunuzdur halaaa cizmeler dize kadarrr uzun kollu hirkalar montlarrrrrrrr bugun hic gunes cikmadi dahaaa full yagmurrr

neyse bakalimmmm Londra yagmurlari gibi bereketli olsunn topigimizin bebisleriii insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yuce rabbim hepimizi mutlu etsinnnnnn

MUCKSSSSSSSSSSSSS

çok güzeeeellll.. Allah sizi birbirinizden ayırmasın..bizim gibi hasret çektirmesin...bebeğinizdee geliceeekkk canım benimm az kaldıı.....
inşallaah geçmiş yazıları okuyup hep beraber hey gidi günler dicezzz...

sanaa booll güneşş yolluyoruumm idilimmmm...zor hakkaten ben yaşayamazdımmm sanırıımmmm. ankara da bile yaz gelmek bilmedi bana yaaa..
maşaallaaahh yaptıysaann bu kadar harekeet çok takdirr ettiimmm...

periimmm yüreğine sağlık bende giden bebeğime ilk günden belirtileri ilk hissettiğim andan itibaren bir ajandaya yazmaya başlamıştım ilk idarar ve kan tahlillerini minik fotolarını mide bulantılarını canımın çektiği şeyleri bazen açıyorum okuyorum tekrar yaşıyorum aynı şeyleri..yine olsun bebeğim yine yazarım kaldığım yerden devam ederim...

kızlar söylemeyi unuttum dün test yaptım öğle arası midem bulanıyo başım dönüyo diye hani olurya mens geçire geçire belki olurum diye ben kıpkırmızı bir çizgi görmeyi beklerken soluk çizgiyi gördüm hayalet sandım ama kocamda gördü ama mümkün değil öle olsaydı ta geçen aydan bu zamana kıpkırmızı olması gerekirdi akşam geldiğimde tekrar baktım azıcık daha koyulmuş öle bana bakıyodu
ama hamile değilim tabi sanırım bu ayda yine kimyasal gebelik geçirdim buda ondan kalma değerdir diye düşündüm çünkü bugün 12. günüm yani yumoş günlerim bile yeni başlıyo

perimmm çok güzel yazmışsın çok yürekten ve samimi inşallah gelicek bebişlerimiz o zaman daha güzel duygular yaşıcaz inşallah canım benim

Violemmmm saol canm benmmmm nasilsin sende durumlar neeeee

Mesosuuuu,mmm amin bitanem tesekkur ederim her kelimen icinnnnn hepimizin bebisi gelicek Allahin izniyle tatlimm. Baban nasil oldu bu arada canm daha iyidir umarim...
Tatlimmmm kiyamam sanaaaa yaa canm benmm insallah en kisa zamanda tekrardan nasip edicek Allah ben inaniyorummm

Allah Allah tuhaf bi durum yasamissin canm bi doktora mi gorunseydin. Gecmis adetinde bi tuhaflik var miydiii? Cok eteresan yaaa ins hamissindir

3 aylıkken kaybettiğim bebeğimde olan kanamam gibiydi çok fazla ve koyu renkte çok kanamam oldu bu ay ve sanırım erken yumoşluyorum çünkü kasık batmalarım ateşlerim vede akın tılarım başladı hayırlısı perim ne denirki

Canim benimmm ins bu defa gulecek yuzun buna inaniyorum.

Yeterki biz iyi mutlu olalim geri kalan hersey olur tatlim

ay canım benim bugün erkenden şehir dışına gittim şimdi geldim eve aklım sendeydi tuvalete zar zor gidip haberi almaya geldim tebrikler bebeişim allah analı babalı büyütsün

Cnm sen bu dusuklerle ilgili bi doktora gorun muhakkak. Belki kan pihtilasmasi vs hallededilebilcek bisi bardir tekrar ayni korkuyla yasama tatlim opuyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…