- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #13.981
Mesosuuuu,mmm amin bitanem tesekkur ederim her kelimen icinnnnn hepimizin bebisi gelicek Allahin izniyle tatlimm. Baban nasil oldu bu arada canm daha iyidir umarim...
babam iyi çok şükür..doktor dinlensin, stressiz yaşasın dediydi..ama evde sıkıldı ve çalışmaya başladı...2 gün oldu..stres herşeye zarar yauu...
neyse şimdilik atlattık..allah başka dert vermez inşallah...
bende geziyoruumm başka topiklerii
gugıla bişey soruyoruummm hemenn kk çıkıyo ilk sıradaaher sorunun cevabı burda vallaa :13::13::13::13:
periimmm yüreğine sağlıkbende giden bebeğime ilk günden belirtileri ilk hissettiğim andan itibaren bir ajandaya yazmaya başlamıştım ilk idarar ve kan tahlillerini minik fotolarını mide bulantılarını canımın çektiği şeyleri bazen açıyorum okuyorum tekrar yaşıyorum aynı şeyleri..yine olsun bebeğim yine yazarım kaldığım yerden devam ederim...
kızlar söylemeyi unuttum dün test yaptım öğle arası midem bulanıyo başım dönüyo diye hani olurya mens geçire geçire belki olurum diye ben kıpkırmızı bir çizgi görmeyi beklerken soluk çizgiyi gördüm hayalet sandım ama kocamda gördü ama mümkün değil öle olsaydı ta geçen aydan bu zamana kıpkırmızı olması gerekirdi akşam geldiğimde tekrar baktım azıcık daha koyulmuş öle bana bakıyodu
ama hamile değilim tabi sanırım bu ayda yine kimyasal gebelik geçirdim buda ondan kalma değerdir diye düşündüm çünkü bugün 12. günüm yani yumoş günlerim bile yeni başlıyo
ay canım benim bugün erkenden şehir dışına gittim şimdi geldim eve aklım sendeydi tuvalete zar zor gidip haberi almaya geldim tebrikler bebeişim allah analı babalı büyütsün
periimmm yüreğine sağlıkbende giden bebeğime ilk günden belirtileri ilk hissettiğim andan itibaren bir ajandaya yazmaya başlamıştım ilk idarar ve kan tahlillerini minik fotolarını mide bulantılarını canımın çektiği şeyleri bazen açıyorum okuyorum tekrar yaşıyorum aynı şeyleri..yine olsun bebeğim yine yazarım kaldığım yerden devam ederim...
kızlar söylemeyi unuttum dün test yaptım öğle arası midem bulanıyo başım dönüyo diye hani olurya mens geçire geçire belki olurum diye ben kıpkırmızı bir çizgi görmeyi beklerken soluk çizgiyi gördüm hayalet sandım ama kocamda gördü ama mümkün değil öle olsaydı ta geçen aydan bu zamana kıpkırmızı olması gerekirdi akşam geldiğimde tekrar baktım azıcık daha koyulmuş öle bana bakıyodu
ama hamile değilim tabi sanırım bu ayda yine kimyasal gebelik geçirdim buda ondan kalma değerdir diye düşündüm çünkü bugün 12. günüm yani yumoş günlerim bile yeni başlıyo
ayy hakkatenn alırmısınız yaaa saka sakaa canım benm düşünmen bile yeterrrrrrrrrr
sagollllllllllllllll
acep senin bebişlerinin ikiz olma olasılıgı yüxzde kacccccccccc
keseyi gördüğün zmnmı anlarsınn
amin canım darisi hepinize insHeyecanlı prensesim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaç kez yollamış yerim seniii canım benm içim doldu hissettiklerimi yazdımmmmmmmmmmmmmmm inş bebeğim de okuyacak büyüyünceeeebende seni ve hepinizi çok çok seviyorumm iyiki tanıdım sizleri iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Elizim canm benmmmm bende senin yazdıklarına duygulandm bitanemmmm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy canm inş meleğin seninledir bizleri de haberdar et olurmuu bol şanssssssssss
oy kuzum benimmm seni yerimmmm duygusal meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saol tatlım benmmm sende çok çok temiz kalplisinnn az kaldı gelcek bebişlerimiz perdoşummmmmmmmmmmmmmmmmm
bebişimmm bilmiyorumki haftaya perşembe felan yapabilirim idrarhaberdar ederim kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benimmm inşşşş güzel annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen öyle diyorsan olabilir hissiyatlı annem benimmmmmmmmmm Allahım göbüşündeki minicik mucizeyi sana ve eşine bağışlasın kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hepinizi çokkkkkkkkkkkkk seviyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı cumalar hepimize canlarımmm
ya esoş kaçkere yazdım burda hatlarda bir sorun var sanırım gidip gidip geliyo geçen sene ağuustosta 11 haftalık bebişim karnımdsa öldü fazla kan kaybından gitmiş dr un dediği sonra bide geçen ay muallakta ıolan kimyasal gebelik mi düşük mü öle bir olayım var o işte bakalım hayırlısı
testte 2. çizgileri görüşüm kaçıncı benim öle işte yaa :44:
belki bu gerçektir tatlım bugünde yaptınmı test canım bence testi yapıp hemen doktora git konuş ve kanını ver
ama dediğim gibi ben yumurtlama günümden önce hamile kalmışım ona odaklanma
Bebeğime....
Bu ay tam 5 ay oldu yolunu gözleyeli, Allah'tan seni dileyeli 5 ay oldu bebeğim... Ne zaman geleceğini bilmediğin o en değerli varlığın hasreti ne büyükmüş meğer. Bunu daha önce bilmiyordum. Gerçekten birgün gelecek misin? Gelir misin? Bunu bile bilmiyorum henüz, sadece deliler gibi istiyorum. Ne yüce bir duyguymuş anne olmayı istemek, bir o kadarda zor bazen...
Bu isteğin en büyük sebebi ne biliyor musun meleğim? Babana duyduğum sonsuz aşk... Onu öylesine seviyorumki, ondan ve benden mucizevi bir parçayı içimde taşıyacak olduğumu düşünmek kalbimin deli gibi çarpmasına neden oluyor. Aslında 3 senedir var bu şiddetli istek içimde. Nasıl olur henüz 6 ay oldu evleneli dersen dur hemen anlatayım bebeğim.
Tam 3 sene önceydi, babanın aşkı düşmüştü yüreğime. O gün, ona aşık olduğum yerde, birlikte tiyatro eğitimi aldığımız Müjdat Gezen Sanat Okulunun kapısındaydık. Bale eğitimi alan ufacık bi kız çocuğu vardı, pembe tüllü elbisesinin içinde prensesler gibiydi... Gördüğüm her çocuğu sevdiğim gibi hemen yanına gittim, baban vardı yanında o prensesin. Öyle şefkatle seviyorduki onu, 'ne tatlı bişeysin sen' diyordu durmadan. O an kalakaldım. Babanla göz göze geldik. Zaten aramızdaki elektrik kilometrelerce uzaktan bile fark edilebilir türdendi. Elimde olmayan , tutamadığım, durduramadığım bi şekilde içimden 'Allah'ım ben bu adamla evlenmeliyim ondan bebeğim olmalı' dedim... Tam o gün o saatte diledim gelmeni. 3 sene geçti. Evlendik, tutku dolu, mükemmel bi aşkla. Hemen seni çağırdık bebeğim. Gel istedik. Neyi bekleyecektikki? Zaten etrafımız senelerce bebek isteyip hala bekleyen çiftlerle doluydu. Engellemedik hiç. Baban bak gör ilk aydan hamile kalırsın dedi hep. Olmadı. Durumu bilen kişiler 'oo dur bakalım daha çok erken, bir sene dolsun hele bi benim iki sene sonra oldu' , 'aman canım sende 5 ay çok kısa olur elbet', dese bile bana çoktu... Ben hep gelmeni istedim, olabildiğince erken....
Neler yapmadımki gelmen için... Belkide bunlardı gelmeyişinin sebebi, çokmu taktım kafaya?... Kürler, rahim filmleri, testler... Tamam bu ay düşünmeyeceğim desemde, 4 gün sonra başladım belirti yolu gözlemeye... Ah meleğim, insan deliler gibi istediği birşeyi aklından çıkaramıyormuş...
Sonra baban... Benim dünyamın merkezi, hayat ışığım, evet meleğim o benim. Kanatlarını birtek benim görebildiğim bir melek. Nasıl istiyor gelmeni bebeğim. Yüzümde arıyor hergün hamilelik izlerini, işin komiği her ay şüphe duymuyor hamile olduğuma! Aaa aşkım tırnağım kırılmış desem, aaa karıcığım yoksa hamile misin diyor. Şimdiden senin konforunu düşünmekle meşgul. Şuan boş odamız yok evimizde bu yüzden baban misafir odasındaki yatağı kaldırıp oranın senin odan olmasını istiyor. Sonra senin televizyonun üzerinde duran patiklerini seviyor hergün, onlarla konuşuyor. Baban kolay ağlamaz bebeğim, ama ağlamak bile öyle yakışırki ona, deniz mavisi gözleri iyiden iyiye parlar. Hergün işe giderken 'söz ver evde kendini yormayacağına' der bana, 'bebeğimiz tutunmaya çalışıyorsa bişi olmasın'... Geçen gün bunları söylerken gözleri doldu bebeğim, 'gelse artık' dedi sesi kısık, yorgun... Gelsen artık...
İyiki doğdun ppitaminim iyiki dogduuuuuunnnnnnnnn iyi ki doğdun iyiki bizim arkadasımız olsunnheyooooooooooooooooo heyoooooooooooooooooooooo
kızlarrrrrrr bugün benimm dogumgünüsümmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 463769
Eki Görüntüle 463770
ben dogmusummmmmmmmmmmmmmmm tam 25 oldumm bugn bitiyooo artıkınn 26 dan gün almaya başlıcammm
ben büyüyorumm bebişimm zillim büyoyoooooooooooooooooooo
bugünün şerefineee doktora gitcem 2 de minnakımıdaa görcemm oda annesinin dogum gününüü kutlayacakkkkkkkkkkkkkkkkk babasıyla brlkteeeeeee
ben onu yerimm yerimmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
İyiyim kuzum bugun işyerinde ilk kahvaltımı yaptım zor oldu benim için ama artık mecburum :)) sadece kasık ağrım var o kadar cok şükür aksam ablamla konuştum iki ablaminda hiç kusma bulantisi olmadı ins bende onlara çekerim :)) yaa ben denize gitsem bişey olur mu herkes yazlıkta ben Doğu'da donuyorumvaayy taze annemmmm alyaaaammmmmnasılsınn günün nasıl yorma kendinii sakın
heyooooooooooooooooo heyoooooooooooooooooooooo
kızlarrrrrrr bugün benimm dogumgünüsümmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 463769
Eki Görüntüle 463770
ben dogmusummmmmmmmmmmmmmmm tam 25 oldumm bugn bitiyooo artıkınn 26 dan gün almaya başlıcammm
ben büyüyorumm bebişimm zillim büyoyoooooooooooooooooooo
bugünün şerefineee doktora gitcem 2 de minnakımıdaa görcemm oda annesinin dogum gününüü kutlayacakkkkkkkkkkkkkkkkk babasıyla brlkteeeeeee
ben onu yerimm yerimmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
iyiki doğdmuşsunnn pitaminnnnn mutlu yıllar sanaaaaa iyiki seni tanımışımmm bebişinide senide kocamannnnnnn öpüyoruz
eşinle bebeğinle ve sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle tatlım (dünürümmmü deseydim kiallahmı söylettiki ) yüzünden o güzel gülümsemen hiç eksik olmasın bitanem
İyiyim kuzum bugun işyerinde ilk kahvaltımı yaptım zor oldu benim için ama artık mecburum :)) sadece kasık ağrım var o kadar cok şükür aksam ablamla konuştum iki ablaminda hiç kusma bulantisi olmadı ins bende onlara çekerim :)) yaa ben denize gitsem bişey olur mu herkes yazlıkta ben Doğu'da donuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?