Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:

canım günaydın sen bebeğini hangi ay kaybetmiştin
yumurtlama gününe bakma sen bende yumurtlama günümden önce hamile kaldım mesela

Son düzenleme:
ay canım benim bugün erkenden şehir dışına gittim şimdi geldim eve aklım sendeydi tuvalete zar zor gidip haberi almaya geldim tebrikler bebeişim allah analı babalı büyütsün

Kiyamam sana yaa canım benim sonunda aldık guzel haberi cok şükür :)))

O nasıl bişey yaa kuzum sen hamile olmayanın kiz bı kan baktiracagiz arkadaşımın da cok geç belli oluyor belki seninde öyledir kusum bugun kan ver llütfen

Aliriz tabii kiz nolcak hem bak kaç teyze var burda:)) ikiz konusuna gelince esim cok istiyor ama teke raziyim:))

amin canım darisi hepinize ins icimde o kadar rahat ki insallah sorunsuz gecer hamileliğim ya da bu cimcime cok sakın olacak :))

biriciklerimmmm canlarım kuzularımmmmmmmmmmmmmmm
inşallah iyisinizzzzzzzzzzzzzzz sizleri
çokk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalar hepimize canlarımmm
ya esoş kaçkere yazdım burda hatlarda bir sorun var sanırım gidip gidip geliyo geçen sene ağuustosta 11 haftalık bebişim karnımdsa öldü fazla kan kaybından gitmiş dr un dediği sonra bide geçen ay muallakta ıolan kimyasal gebelik mi düşük mü öle bir olayım var o işte bakalım hayırlısı
testte 2. çizgileri görüşüm kaçıncı benim öle işte yaa :44:

belki bu gerçektir tatlım bugünde yaptınmı test canım bence testi yapıp hemen doktora git konuş ve kanını ver
ama dediğim gibi ben yumurtlama günümden önce hamile kalmışım ona odaklanma

belki bu gerçektir tatlım bugünde yaptınmı test canım bence testi yapıp hemen doktora git konuş ve kanını ver
ama dediğim gibi ben yumurtlama günümden önce hamile kalmışım ona odaklanma

esoşum mümkün değil ayın 2 sinde mens oldum ilk ayın 9unda oldu yani ben geçen aydan kalmadır ddiye düşündüm garip ya ayın 31 ini bekliycem ama bu sefer erken yumoşladım yumoş günüm 17 temmuz ama benim dünden başladı kasık batmam gögüs şişkinliklerim karın ağrılarım başladı yani

heyooooooooooooooooo heyoooooooooooooooooooooo

kızlarrrrrrr bugün benimm dogumgünüsümmmmmmmmmmmmmmmmm

ben dogmusummmmmmmmmmmmmmmm tam 25 oldumm bugn bitiyooo artıkınn 26 dan gün almaya başlıcammm
ben büyüyorumm bebişimm zillim büyoyoooooooooooooooooooo

bugünün şerefineee doktora gitcem 2 de minnakımıdaa görcemm oda annesinin dogum gününüü kutlayacakkkkkkkkkkkkkkkkk babasıyla brlkteeeeeee
ben onu yerimm yerimmmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

perim sabah işe gelirken aramadı kendimi çok dinledim gözlerim dolu dolu oldu hep bebişimin yüzü gözümün önenüne geldi.kendimi toparlıyayım dedim senin yazınla resmen çeşmeler açıldııı.çokta ii oldu içim rahatladı biraz yazdıklarının çoğunu bende içimden geçirmiştim.ne güzel sen yazıya dökmüşsün.meleğimmmmm benimmmmm inşşşş güzel günler bizede yakın

pitominnnnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun hayatımmmmmmmmmmmm inşşş seneye yeni yaşında bebişin kucağında olcak. ahhhhhhhhh minelllll aşk

İyiki doğdun ppitaminim iyiki dogduuuuuunnnnnnnnn iyi ki doğdun iyiki bizim arkadasımız olsunn :119::119::119::119::119::119::118::118:

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
az beklersen bebişin gelecek, konacak kollarına....bunu sana yazdım yavrimmmmmmmmm

bütün güzellikler senin olsun yeni yaşın kutlu olsun sağlık mutluluk huzur hep senin olsun
:119: :119:
:119: :119:

Son düzenleme:
Kod:
vaayy taze annemmmm alyaaaammmmm nasılsınn günün nasıl yorma kendinii sakın
İyiyim kuzum bugun işyerinde ilk kahvaltımı yaptım zor oldu benim için ama artık mecburum :)) sadece kasık ağrım var o kadar cok şükür aksam ablamla konuştum iki ablaminda hiç kusma bulantisi olmadı ins bende onlara çekerim :)) yaa ben denize gitsem bişey olur mu herkes yazlıkta ben Doğu'da donuyorum

iyiki doğdmuşsunnn pitaminnnnn mutlu yıllar sanaaaaa iyiki seni tanımışımmm bebişinide senide kocamannnnnnn öpüyoruz
eşinle bebeğinle ve sevdiklerinle huzurlu mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle tatlım (dünürümmmü deseydim ki allahmı söylettiki ) yüzünden o güzel gülümsemen hiç eksik olmasın bitanem

ayyy canımm vallaaa sendenn iyi kalpli dünür mü bulcammm yaaaa
vallaa verdimm gittiii kaan damadımaaa oğluşumaaaaaaaaaa

şaka makaa bugun doktra gitcem cinsiyet birde değişirmişş ne gülerm yaa

vallahi bende gittim ama denize girmedim tatlım amlum benim idrar yollarımdan enfeksiyon geçirmiştim tekrarlamasından korktum zaten doktorumda mümkünse girme sabret bu sene demişti etrafımdakilerde tabikiii sadece ayaklarımı soktum geldim
ben olsam riske girmezdim ama tabiki yani son karar sana kalmış canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…