- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.001
İyiyim kuzum bugun işyerinde ilk kahvaltımı yaptım zor oldu benim için ama artık mecburum :)) sadece kasık ağrım var o kadar cok şükür aksam ablamla konuştum iki ablaminda hiç kusma bulantisi olmadı ins bende onlara çekerim :)) yaa ben denize gitsem bişey olur mu herkes yazlıkta ben Doğu'da donuyorum
ayyy canımm vallaaa sendenn iyi kalpli dünür mü bulcammm yaaaa
vallaa verdimm gittiii kaan damadımaaa oğluşumaaaaaaaaaa
şaka makaa bugun doktra gitcem cinsiyet birde değişirmişş ne gülerm yaa
sorma vallahi olurmu olur
bizim cinsiyet belli olmadan aralık annelerinde birsürü talibi vardı benim bebişin kız diye
ama bi gittik erkek çıktı çok gülmüştük
dünürüm ama biz hissediyoruz annesi senin bebiş melek gibi güler yüzlü beyaz tenli bir kız kaan öyle diyor
günaydın kızlarrr hepimiz için mutlu huzurlu hamiş haberli gün olsun bugün
betahcg baktırdım bugün 238 olmuş 2 gün önce 53 tü,çok artmış sanki umarım herşey yolunda gider :18:
vitoşummmmmmm canımmmmmm doğumgünün kutlu olsun canım arkadaşım kocişinle ve bebişinle nice mutlu senelere inşallahhh bitanemmmmmm
iyiki doğdun ve arkadaşım oldun canımmmm
Süppppeerr bir haber normalde 2 güne 2 ye katlıyo sende 4 olmuş maşallah biran önce 1000 i bulda kese haberleri alalım...... günaydın bu arada....
Ya cok kıskanıyorum onlarıvallahi bende gittim ama denize girmedim tatlım amlum benim idrar yollarımdan enfeksiyon geçirmiştim tekrarlamasından korktum zaten doktorumda mümkünse girme sabret bu sene demişti etrafımdakilerde tabikiii sadece ayaklarımı soktum geldim
ben olsam riske girmezdim ama tabiki yani son karar sana kalmış canım benim
Kuzum ben dogu dayım şark gorevi için kuzum:))nerdesin sen alyam ama girme denize ayrıca yolculuk yapma :44:
238 migünaydın kızlarrr hepimiz için mutlu huzurlu hamiş haberli gün olsun bugün
betahcg baktırdım bugün 238 olmuş 2 gün önce 53 tü,çok artmış sanki umarım herşey yolunda gider :18:
vitoşummmmmmm canımmmmmm doğumgünün kutlu olsun canım arkadaşım kocişinle ve bebişinle nice mutlu senelere inşallahhh bitanemmmmmm
Evet bebem ilk rahim yıldızı benim:119::119::119: darisi size ins.liste yukarı taşınana kadar buradayız merak etme canimmmGünaydın kızlaarrr
vitamincimm yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun canım bebeişinle eşinle nice mutlu senelere canımmm
Alyammmm canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım ilk rahim yıldızım oldun duandan eksik etme bizi
Benim yeni nobat 7 ağustos bu arada :))) nobat yazdırma rekoru kırıcam ben bak ben hamiş olmadan topikten gitmek yok haaa kızlar ona göree
Betahcg baktırdım bugün 238 olmuş 2 gün önce 53 tü,çok artmış sanki umarım herşey yolunda gider :18:
Vitoşummmmmmm canımmmmmm doğumgünün kutlu olsun canım arkadaşım kocişinle ve bebişinle nice mutlu senelere inşallahhh bitanemmmmmm
amiiiiiiinnnnnnn,daha konuşmadım doktorla canım sonucu yeni aldım,inşallah seninki de artacak tatlım içini ferah tutYa cok kıskanıyorum onlarıbari bayramdan sonra gideyim de bebek kesinleşir hem o zamana Dr a da sorarım :44::44:
Kuzum ben dogu dayım şark gorevi için kuzum:))
238 miMaşallah kuzuya hemen de büyüyor sen Dr a gösterdin mı böyle arttıkça artık sıkıntı olmaz dedi dimi insallah sonuna kadar saglikla devam ederiz İsilim yarın sabah bende kan vericem insallah benimki de artar
günaydın hafzakımmm hayırlısı olsun bebişimm en hayırlı zamanda olacak inşallahhhGünaydın kızlaarrr
vitamincimm yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun canım bebeişinle eşinle nice mutlu senelere canımmm
Alyammmm canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım ilk rahim yıldızım oldun duandan eksik etme bizi
Benim yeni nobat 7 ağustos bu arada :))) nobat yazdırma rekoru kırıcam ben bak ben hamiş olmadan topikten gitmek yok haaa kızlar ona göree
Günaydın kızlaarrr
Günydın kızlar aaaaaaaaaaaaaa vitoooo bugün benimde dogum günüsümmmmmmmmmmmmmmm 30 oldum bugün ben ayavrum ikimizede nice nice yıllara yavru şeytanım
ışıl degerin çok güzel kız inş.ikizdir hem alyanın ki hem seninki hadi inş. Amin.............
Eeeeeeeeeeeee yosmalarrrrrrrrrrrrrrrr anlatın bagim e var ne yok kocişim bana bugün işyerime çiçek yollamış çikilata yollamış bide not yazmış ''minik kızımın güzel annesi iyi ki dogdun iyi ki benim eşim kızımın annesi sen oldun'' diye çok duygusulanlannndım uleyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Periiiiiiiii bacım dün aglattın ya beni düşün beni yani ben bebişin kesesini görünce bilem aglamdıydım ama senin mektup beni bititridi duygusal karaböcük şıllık seni
Asossssssssssssss test yap ama kan testi canım hakkımızda hayırlısı sıkma canını gün dogmadan neler dogar
v
İyiyim kuzum bugun işyerinde ilk kahvaltımı yaptım zor oldu benim için ama artık mecburum :)) sadece kasık ağrım var o kadar cok şükür aksam ablamla konuştum iki ablaminda hiç kusma bulantisi olmadı ins bende onlara çekerim :)) yaa ben denize gitsem bişey olur mu herkes yazlıkta ben Doğu'da donuyorumKod:
Günydın kızlar aaaaaaaaaaaaaa vitoooo bugün benimde dogum günüsümmmmmmmmmmmmmmm 30 oldum bugün ben ayavrum ikimizede nice nice yıllara yavru şeytanım
ışıl degerin çok güzel kız inş.ikizdir hem alyanın ki hem seninki hadi inş. Amin.............
Eeeeeeeeeeeee yosmalarrrrrrrrrrrrrrrr anlatın bagim e var ne yok kocişim bana bugün işyerime çiçek yollamış çikilata yollamış bide not yazmış ''minik kızımın güzel annesi iyi ki dogdun iyi ki benim eşim kızımın annesi sen oldun'' diye çok duygusulanlannndım uleyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Periiiiiiiii bacım dün aglattın ya beni düşün beni yani ben bebişin kesesini görünce bilem aglamdıydım ama senin mektup beni bititridi duygusal karaböcük şıllık seni
Asossssssssssssss test yap ama kan testi canım hakkımızda hayırlısı sıkma canını gün dogmadan neler dogar
v
iğneye pazartesi başladım canım,kortizon, b vitamini, elevit ,folbiol,progestan kullanıyorum iğnenin yanında.bakalım esinimm inşallah herşey güzel olurışılcım artışın baya yüksek tatlım maşallah diyelim herşey yolunda gitsin pazartesi birdaha yaptır bakalım ne çıkcak sonuç
iğnene başlasaydın hemen ne dedi doktorun
bu konuda
tek yumurtam vardı canımm olursa tek yumurta ikizi olur ama bilmiyorumki heyecanlandım bende,hayırlısı olsunnyoksam seninki ikiz olmasınnnnnnnnn????????????
günaydın ışılımm aslında güzel bişey değilmi artması ama için rahat etsin istersen doktorunu bi ara sor ama hani şu tahlillerin yan tarafında yazan aralıktaysa sorun yok demekki tatlım korkmaa canımm benimm bu sefer herşey yolunda gidicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?