Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ayyyy kıyamam canımmmm valla uğurlu geldi banadaaaaaa ayy hadi git valla var bebişşşş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoksa çıkmazdıııı

CANIMM bence is teklifine olumlu bakk orda harala gurele calisirken hamisligi unutursun ve inan daha kolay hamile olursunnnn

gecen hafta bizim ank dan gelen misafirlerimizde bayan ing ogremeniydi oda ank da bi kollejde calisiyodu yanliz kollej sartlarida bayaa agirmisss

cnmmm haberin vardir ama ben yinede soyllim sanirim KPS kalkti ogretmenlerden heleki ing ogrtmi acigi cok fazla es durumunla birlikte ben senin yerinde olsam hemen devlete muracat ederdimmmm super olur senin icin inanilmaz rahat edersin kii masslarida eskiye oranla gayet iyi benim arkadas kolejde daha az aliyoduu

ben devlet memuru olarak soyluyorummmmmmmmmm :)))

oraya yazıl buraya yazıl topic topic dolana dolana helak oldum şu forumda
ama olsun bide burayı denemekte fayda var kızlar
benide eklerseniz mutlu olurummm bi heyecan katalım şu bekleyişe artık.
Bat 10 Nisan, batasıca gelemez inş

anladım canım inş.iyi gelir bende incir kürüne başlayacam bakalım artık inş hepimiz hamile kalırız senin kaçıncı ayın

canım kusura bakma geç yazıyorum iş geldide onu bitirip postaladık:)))
kaçıncı ay derken anlamadım canım

canım tebrik ederimmmmmmm hadi inş.topik ugurlu olsunnn :=)

çok giremiyorum canlar işim çokkkkk öptüm sizi :=)

CANIMMMM git gide cogaliyosunnnnn senn simdide UCUZE donmussunnn :))) hadi bakallimm allahh gonlune gore versinnnnn

bendee allahin izniyle kendimi bildigimden berii ikiz istiyorummmmm ( gerci simdi tekizi bile bulamiyoruzz yaaaaaaa

hadii bakalimmm iyi calismalarr
yorma kendini cok cokk kizimmmm

bizede lazimsinnnnnnnnnnnnnn sennnnnn

hoşbulduk hayatım:))
yok gitmem mutlaka uğrarım :))
bu arada test yapmadım çünkü hamiş olmaya ihtimal vermiyorum şu anda:)

evet benim eşimde öğretmen devlet gibisi yok valla 3 te eve geliyor oh ne güzel.. bende kpss çalışıyorum devlete kapak atabilmek için ama bakalım bu sene sınava girecem inş devlet olur özel sektör zor.bencede devlete atıl bian önce

:)))

bizde BAT yokkk cnmcmmm NOBAT diyoruzz biz onaa beklenen adet tarihi dedikce gelip duruyo her ayyyyy

bu ay biz onuuu BEKLEMIYORUZZZZZZ duyurulurrr insallahhhhhhhhhhhhhhh :))))) muckss

hoşbulduk hayatım:))
yok gitmem mutlaka uğrarım :))
bu arada test yapmadım çünkü hamiş olmaya ihtimal vermiyorum şu anda:)

canimmm ihtimal vermeyenlerrrr enn erken hamis oluyolarr valla :))) hadi bakalimm hayirlisiiii hosgeldin bu arada

:)))

bizde BAT yokkk cnmcmmm NOBAT diyoruzz biz onaa beklenen adet tarihi dedikce gelip duruyo her ayyyyy

bu ay biz onuuu BEKLEMIYORUZZZZZZ duyurulurrr insallahhhhhhhhhhhhhhh :))))) muckss

canımmm süper fikir, tamam bende öyle diyorum bundan sonra.
Nobat pilissssssss
hadi bakalım kızlar şeytanın bacağını kıralım şu nisan ayında.
bize güveniyorum

hoşbulduk hayatım:)))
ya benim durum çok acaip o yüzden hamiş kalırsam donar kalır şaşırırım:)))))

canimmm ihtimal vermeyenlerrrr enn erken hamis oluyolarr valla :))) hadi bakalimm hayirlisiiii hosgeldin bu arada

Ben varyaa bu ay hayattaa ihtimal vermiyorum
imkanııııııı bile yok yani o derece
(yalandan kim ölmüş)

Son düzenleme:
bende msjın devamını yazamadan gönderebildim kusura bakma canım bebek için korunmayı bırakalı kaç ay oldu

olsun canım sorun değil:)
ben 4 yıllık evliyim ama hiç korunmadık biz..
sadece ilişki sonrası hemen lavaboya koşuyordum..
idrar iyi bir temizleme yöntemi diye

kıs siz ne çabuk sayfa attıryorsunuz başka bişeye bakana kadar sayfa başını almış gitmiş leynnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…