- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
ayyyy kıyamam canımmmm valla uğurlu geldi banadaaaaaaayy hadi git valla var bebişşşş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoksa çıkmazdıııı
anladım canım inş.iyi gelir bende incir kürüne başlayacam bakalım artık inş hepimiz hamile kalırız senin kaçıncı ayın
canım tebrik ederimmmmmmm hadi inş.topik ugurlu olsunnn :=)
çok giremiyorum canlar işim çokkkkk öptüm sizi :=)
Sağol canım benimmm, ayy o tablo nasıl yapılıyor ki şöyle şık bi tablomuz olsaaaaBilen yapsın
Hoşgelsin canımmmm aman gitme sakınnnnnn, bize lazım kafadarlarrrrr, adet olmamışsın test yaptın mı canımmm, bebiş vardır belki bebişşşşş
CANIMM bence is teklifine olumlu bakk orda harala gurele calisirken hamisligi unutursun ve inan daha kolay hamile olursunnnn
gecen hafta bizim ank dan gelen misafirlerimizde bayan ing ogremeniydi oda ank da bi kollejde calisiyodu yanliz kollej sartlarida bayaa agirmisss
cnmmm haberin vardir ama ben yinede soyllim sanirim KPS kalkti ogretmenlerden heleki ing ogrtmi acigi cok fazla es durumunla birlikte ben senin yerinde olsam hemen devlete muracat ederdimmmm super olur senin icin inanilmaz rahat edersin kii masslarida eskiye oranla gayet iyi benim arkadas kolejde daha az aliyoduu
ben devlet memuru olarak soyluyorummmmmmmmmm :)))
oraya yazıl buraya yazıl topic topic dolana dolana helak oldum şu forumda
ama olsun bide burayı denemekte fayda var kızlar
benide eklerseniz mutlu olurummm bi heyecan katalım şu bekleyişe artık.
Bat 10 Nisan, batasıca gelemez inş
hoşbulduk hayatım:))
yok gitmem mutlaka uğrarım :))
bu arada test yapmadım çünkü hamiş olmaya ihtimal vermiyorum şu anda:)
:)))
bizde BAT yokkk cnmcmmm NOBAT diyoruzz biz onaa beklenen adet tarihi dedikce gelip duruyo her ayyyyy
bu ay biz onuuu BEKLEMIYORUZZZZZZ duyurulurrr insallahhhhhhhhhhhhhhh :))))) muckss
canimmm ihtimal vermeyenlerrrr enn erken hamis oluyolarr valla :))) hadi bakalimm hayirlisiiii hosgeldin bu arada
canimmm ihtimal vermeyenlerrrr enn erken hamis oluyolarr valla :))) hadi bakalimm hayirlisiiii hosgeldin bu arada
canım kusura bakma geç yazıyorum iş geldide onu bitirip postaladık:)))
kaçıncı ay derken anlamadım canım
bende msjın devamını yazamadan gönderebildim kusura bakma canım bebek için korunmayı bırakalı kaç ay oldu
olsun canım sorun değil:)
ben 4 yıllık evliyim ama hiç korunmadık biz..
sadece ilişki sonrası hemen lavaboya koşuyordum..
idrar iyi bir temizleme yöntemi diye
anladım canım inş.en yakın zamanda bebeğine kavuşursun.
kıs siz ne çabuk sayfa attıryorsunuz başka bişeye bakana kadar sayfa başını almış gitmiş leynnn[/QUO
minnoşş ben sana özelden cvp yazamadm,burdayım bak..
daha özele gücüm yetmiomus msj için
inşlh canım sağol..hepimizin kucağını doldursun Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?