Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

vay beee romantizme bak bizim kocayı gor hiç tepki yok 3 çıkınca emin olmadan sevinmem dedi 42 çıktı adam da tık yok soka mı girdi ne canimm dogum gunünün kutlu olsun bebisine ve kocanla mutlu bir ömür geçir ins

canım ben pek anlamam bu işlerden amaa kendinii strese sokmaaa nolurr yaa o minnakk bebişindee öylee üzülürrr sonraa lütfenn
ama cok içinde kalcak kendi kendinii strese sokucaksan ara sorr

belki ikizdirr olurmu sansın var mıı varmı ikizz hiççç
herşeyin iyi tarafndan düşünn
bakk
hep yımırtlamadın vss vss diyip kendi kendinii yiyordunn nolduu bakkk
allahım o mucizeyi getirdi sana tekrarrr çok şükrr hadii bakimm kötü düşünmekk yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

bu ilçların hepsini doktorunmu kullan dedi elevit için erken değilmi hemde elevite başladığında büyük ihtimal folbiolü kesecek doktorun benim kesti çünkü

benim kızımın doğumuda 13 mart 2011 mart ayı doğum yapacakları görünce hemen heyecanlanıyorum
Allahım szilerede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tatlım
Ayy coookkk hoş peki balık burcu bebekler uyumlu mü nasıldır koç olmasında balığa raziyim:))) insallah canım battaniyelerini bile ordum kuzumun 3 tane :))

adoşummmm doğumgünün kutlu olsun topiğimizin enerjisi,Rabbim denizinle ve kocişinle nice mutlu sağlıklı yıllar yaşamanı nasip etsin.hep mutlu ol canım benimmm

maşallah eşin çok romantik canımm Allah bozmasın mutluluğunuzu

:119: :119: sende iyiki doğdun senin doğum günüsün kutlu olsunnn rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versinnn :119: :119:

:118: :118: :118: :118: :118: :118:

Ayy coookkk hoş peki balık burcu bebekler uyumlu mü nasıldır koç olmasında balığa raziyim:))) insallah canım battaniyelerini bile ordum kuzumun 3 tane :))

çok şeker bir çocuk sadece kalabalık ortamlardan hoşlanmıyor huysuzlanıyor onun haricinde bal gibi
acıktığında ağlamaz huysuzlanmaz ancak mamayı görünce saldırır hiç yormuyor yani anneciğini
ye bitir yaniiiiiiiiii Allahım inşallah sanada böyle uyumlu hoş tatlı güler yüzlü tam ısırmalık bir bebiş nasip etsin inşallah kuzum

çok şeker bir çocuk sadece kalabalık ortamlardan hoşlanmıyor huysuzlanıyor onun haricinde bal gibi
acıktığında ağlamaz huysuzlanmaz ancak mamayı görünce saldırır hiç yormuyor yani anneciğini
ye bitir yaniiiiiiiiii Allahım inşallah sanada böyle uyumlu hoş tatlı güler yüzlü tam ısırmalık bir bebiş nasip etsin inşallah kuzum

benim kızımın doğumuda 13 mart 2011 mart ayı doğum yapacakları görünce hemen heyecanlanıyorum

çok şükür vitoşumm bu sefer daha sakinim strese sokmuyorum kendimi en azından önceki gibi yapmıyorum,Allahım hayırlısını verecek hakkımızda inanıyorum
doktoru aradım değer gayet güzel bir de pazartesi bakalım dedi canımm
bu ilçların hepsini doktorunmu kullan dedi elevit için erken değilmi hemde elevite başladığında büyük ihtimal folbiolü kesecek doktorun benim kesti çünkü
canım benim protein s değeri sınırda,lupus antikoagülanı die bi test var o da pozitif çıktı.doktorum hamile kalmadan önce de folbiol elevit ve b vitaminini kullan demişti şimdi de devam yani,bakalım sonra test sonuçlarına göre keser belki
ışılıımm senin ikiz ahanda görürsüüünnn

olabilir canım hayırlısıyla olsunda.ilk hamileliğimde bebişimi kaybettiğim gün eşim bi dahakine ikiz yaparız diye beni güldürmeye çalışıyodu.kimbilir belki tutmuştur

Merhaba kızlaaaaaaaaarrrrrrrr

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN EFEEEEEMMMMMM ŞANSINIZ BOL OLSUNNNNNNNNNN. HER GÜNÜNÜZ YENİ BİR UMUTLA DOLSUUUUUUUNNNNNNN

ALYA KUZUN NASIL SEN NASILSINNNNNNNN

vitaminc doğum günün kutlu olsun nice yaşlara bebişinle kocişinle inşallah

alyaa tebrik ederim hamişmişsin Allah kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin

Allahım tam benlik bebis bu insallah balık olur o zaman yaa kocam da bende çalışıyoruz haftasonu bile gidiyorum gece nobetlerimde oluyor tam da bana böylesi zahmetsiz bebek lazım Allahım ömürlerini guzel kaderleriyle taclandirsin hepsi hayırlı evlat olsun
Merhaba kızlaaaaaaaaarrrrrrrr

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN EFEEEEEMMMMMM ŞANSINIZ BOL OLSUNNNNNNNNNN. HER GÜNÜNÜZ YENİ BİR UMUTLA DOLSUUUUUUUNNNNNNN

ALYA KUZUN NASIL SEN NASILSINNNNNNNN
Ben cok İyiyim yalnız cok üşüyorum kasık ağrımda buna mı bağlı bilmiyorum ama sızlıyor biraz onun haricinde Cook şükür.icimde neler oluyor bilmiyorum ama umarım buyuyordur kuzum( Meriç , alya , çağan cinsiyete göre Bakcaz

İnşallah vitamin eksikliği falan yoktur kuzum yaa. Canım benim üzerine bir şeyler al bari, azıcık güneşe çık. Dikkat et kendine. Beninde, ruhunda yalnız değil artık unutma. Bir can daha taşıyorsun....

Evet canım doğru söylüyorsun ama üzerimde ceket var daha Napiyim bilmiyorum Cumartesi de test yapayım Pazartesi giderim doktora gösteririm bakalım hangi testleri yapacak Demir ve kalsiyum baktiricam özellikle

Evet canım doğru söylüyorsun ama üzerimde ceket var daha Napiyim bilmiyorum Cumartesi de test yapayım Pazartesi giderim doktora gösteririm bakalım hangi testleri yapacak Demir ve kalsiyum baktiricam özellikle

Pekmez içi canım, kuru üzüm ye (siyah-çekirdekli), bol bol doğal meyve ye. Her şeyden ye tüm vitaminini al. İlaca dayanmakta çok doğru değil. Hayırlısı yaaa.... Daha dün gibi kulaklarımda çınlıyor "battaş" sözün. Şimdi neler konuşuyoruz....Vay beee hamişssin. Hayırlısıyla sıra bize inşallah. Rabbim dediği olsun inşallah. Ondan gelen her şeye razıyız.

günaydın kızlar nasılsınız. vitaminim ve adoşum doğum gününüz kutlu olsun allah sağlıkla sevdiklerinizle uzun ömürler yaşatsın inşallah

bu arada kızlafr ben 25 haziranda düşük yaptım değerlerin sıfırlandı kanamam bitmişti doktor da temiz içerisi demişti dünden beri yumurtlamaya başladım ve kahverenngi lekem geldi bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…