- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.021
amiiiiiiinnnnnnn,daha konuşmadım doktorla canım sonucu yeni aldım,inşallah seninki de artacak tatlım içini ferah tut
İnsallah bebem yarın sabah görücem yalnız icim o kadar rahat ki beklerken bı test verirken heyecandan öluyom o kadar kan alan kiz bile farketti:)))
günaydın hafzakımmm hayırlısı olsun bebişimm en hayırlı zamanda olacak inşallahhh
sen hamiş kalacaksın doğum yapacaksın biz hala burda olacaz merak etme bitanemmm
vay beee romantizme bak bizim kocayı gor hiç tepki yok 3 çıkınca emin olmadan sevinmem dedi 42 çıktı adam da tık yok soka mı girdi neGünydın kızlar aaaaaaaaaaaaaa vitoooo bugün benimde dogum günüsümmmmmmmmmmmmmmm 30 oldum bugün ben ayavrum ikimizede nice nice yıllara yavru şeytanım
ışıl degerin çok güzel kız inş.ikizdir hem alyanın ki hem seninki hadi inş. Amin.............
Eeeeeeeeeeeee yosmalarrrrrrrrrrrrrrrr anlatın bagim e var ne yok kocişim bana bugün işyerime çiçek yollamış çikilata yollamış bide not yazmış ''minik kızımın güzel annesi iyi ki dogdun iyi ki benim eşim kızımın annesi sen oldun'' diye çok duygusulanlannndım uleyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Periiiiiiiii bacım dün aglattın ya beni düşün beni yani ben bebişin kesesini görünce bilem aglamdıydım ama senin mektup beni bititridi duygusal karaböcük şıllık seni
Asossssssssssssss test yap ama kan testi canım hakkımızda hayırlısı sıkma canını gün dogmadan neler dogar
v
iğneye pazartesi başladım canım,kortizon, b vitamini, elevit ,folbiol,progestan kullanıyorum iğnenin yanında.bakalım esinimm inşallah herşey güzel olur
tek yumurtam vardı canımm olursa tek yumurta ikizi olur ama bilmiyorumki heyecanlandım bende,hayırlısı olsunn
inşallahhhh bebeğimmmm inşallahhhhh bi arayım doktoru
iğneye pazartesi başladım canım,kortizon, b vitamini, elevit ,folbiol,progestan kullanıyorum iğnenin yanında.bakalım esinimm inşallah herşey güzel olur
tek yumurtam vardı canımm olursa tek yumurta ikizi olur ama bilmiyorumki heyecanlandım bende,hayırlısı olsunn
inşallahhhh bebeğimmmm inşallahhhhh bi arayım doktoru
Ayy coookkk hoş peki balık burcu bebekler uyumlu mü nasıldır koç olmasında balığa raziyim:))) insallah canım battaniyelerini bile ordum kuzumun 3 tane :))benim kızımın doğumuda 13 mart 2011 mart ayı doğum yapacakları görünce hemen heyecanlanıyorum
Allahım szilerede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tatlım
Günydın kızlar aaaaaaaaaaaaaa vitoooo bugün benimde dogum günüsümmmmmmmmmmmmmmm 30 oldum bugün ben ayavrum ikimizede nice nice yıllara yavru şeytanım
ışıl degerin çok güzel kız inş.ikizdir hem alyanın ki hem seninki hadi inş. Amin.............
Eeeeeeeeeeeee yosmalarrrrrrrrrrrrrrrr anlatın bagim e var ne yok kocişim bana bugün işyerime çiçek yollamış çikilata yollamış bide not yazmış ''minik kızımın güzel annesi iyi ki dogdun iyi ki benim eşim kızımın annesi sen oldun'' diye çok duygusulanlannndım uleyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Periiiiiiiii bacım dün aglattın ya beni düşün beni yani ben bebişin kesesini görünce bilem aglamdıydım ama senin mektup beni bititridi duygusal karaböcük şıllık seni
Asossssssssssssss test yap ama kan testi canım hakkımızda hayırlısı sıkma canını gün dogmadan neler dogar
v
Ayy coookkk hoş peki balık burcu bebekler uyumlu mü nasıldır koç olmasında balığa raziyim:))) insallah canım battaniyelerini bile ordum kuzumun 3 tane :))
Ayy coookkk hoş peki balık burcu bebekler uyumlu mü nasıldır koç olmasında balığa raziyim:))) insallah canım battaniyelerini bile ordum kuzumun 3 tane :))
İyiyim kuzum bugun işyerinde ilk kahvaltımı yaptım zor oldu benim için ama artık mecburum :)) sadece kasık ağrım var o kadar cok şükür aksam ablamla konuştum iki ablaminda hiç kusma bulantisi olmadı ins bende onlara çekerim :)) yaa ben denize gitsem bişey olur mu herkes yazlıkta ben Doğu'da donuyorumKod:
çok şükür vitoşumm bu sefer daha sakinim strese sokmuyorum kendimi en azından önceki gibi yapmıyorum,Allahım hayırlısını verecek hakkımızda inanıyorumcanım ben pek anlamam bu işlerden amaa kendinii strese sokmaaa nolurr yaa o minnakk bebişindee öylee üzülürrr sonraa lütfenn
ama cok içinde kalcak kendi kendinii strese sokucaksan ara sorr
belki ikizdirr olurmu sansın var mıı varmı ikizz hiççç
herşeyin iyi tarafndan düşünn
bakk
hep yımırtlamadın vss vss diyip kendi kendinii yiyordunn nolduu bakkk
allahım o mucizeyi getirdi sana tekrarrr çok şükrr hadii bakimm kötü düşünmekk yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım benim protein s değeri sınırda,lupus antikoagülanı die bi test var o da pozitif çıktı.doktorum hamile kalmadan önce de folbiol elevit ve b vitaminini kullan demişti şimdi de devam yani,bakalım sonra test sonuçlarına göre keser belkibu ilçların hepsini doktorunmu kullan dedi elevit için erken değilmi hemde elevite başladığında büyük ihtimal folbiolü kesecek doktorun benim kesti çünkü
ışılıımm senin ikiz ahanda görürsüüünnn
Allahım tam benlik bebis bu insallah balık olur o zamanbenim kızımın doğumuda 13 mart 2011 mart ayı doğum yapacakları görünce hemen heyecanlanıyorum
Allahım szilerede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tatlım
Ben cok İyiyim yalnız cok üşüyorum kasık ağrımda buna mı bağlı bilmiyorum ama sızlıyor biraz onun haricinde Cook şükür.icimde neler oluyor bilmiyorum ama umarım buyuyordur kuzum( Meriç , alya , çağan cinsiyete göre BakcazMerhaba kızlaaaaaaaaarrrrrrrr
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN EFEEEEEMMMMMMŞANSINIZ BOL OLSUNNNNNNNNNN. HER GÜNÜNÜZ YENİ BİR UMUTLA DOLSUUUUUUUNNNNNNN
ALYA KUZUN NASIL SEN NASILSINNNNNNNN
Sağol canimm darisi size insallahvitaminc doğum günün kutlu olsun nice yaşlara bebişinle kocişinle inşallah
alyaa tebrik ederim hamişmişsin Allah kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin
Ben cok İyiyim yalnız cok üşüyorum kasık ağrımda buna mı bağlı bilmiyorum ama sızlıyor biraz onun haricinde Cook şükür.icimde neler oluyor bilmiyorum ama umarım buyuyordur kuzum( Meriç , alya , çağan cinsiyete göre Bakcaz
Evet canım doğru söylüyorsun ama üzerimde ceket var daha Napiyim bilmiyorum Cumartesi de test yapayım Pazartesi giderim doktora gösteririm bakalım hangi testleri yapacak Demir ve kalsiyum baktiricam özellikleİnşallah vitamin eksikliği falan yoktur kuzum yaa. Canım benim üzerine bir şeyler al bari, azıcık güneşe çık. Dikkat et kendine. Beninde, ruhunda yalnız değil artık unutma. Bir can daha taşıyorsun....
Evet canım doğru söylüyorsun ama üzerimde ceket var daha Napiyim bilmiyorum Cumartesi de test yapayım Pazartesi giderim doktora gösteririm bakalım hangi testleri yapacak Demir ve kalsiyum baktiricam özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?