- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.041
Evet yaa kendime battas bulunca cok sevinmiştim bide ' bende Pazartesi film cekilcem' diyince bu kadar olur dedim yaa iste aradığımı bulmuştum eliz117 evet biz beraber hamile kalıp devam ederiz bu yola diyordum ama bu aydan medet ummamistim hiç:)) neyse sende bu ay hamiş olacaksın bende deneyimlerimi sana anlatıcam yalnız kalmak yok:13:Pekmez içi canım, kuru üzüm ye (siyah-çekirdekli), bol bol doğal meyve ye. Her şeyden ye tüm vitaminini al. İlaca dayanmakta çok doğru değil. Hayırlısı yaaa.... Daha dün gibi kulaklarımda çınlıyor "battaş" sözün. Şimdi neler konuşuyoruz....Vay beeehamişssin. Hayırlısıyla sıra bize inşallah. Rabbim dediği olsun inşallah. Ondan gelen her şeye razıyız.
Stres yapma bence temizlik devam etmiştir ağrın sizin yoksa halvete devam bebis gelecek bu aybu arada kızlafr ben 25 haziranda düşük yaptım değerlerin sıfırlandı kanamam bitmişti doktor da temiz içerisi demişti dünden beri yumurtlamaya başladım ve kahverenngi lekem geldi bilgisi olan var mı
Stres yapma bence temizlik devam etmiştir ağrın sizin yoksa halvete devam bebis gelecek bu ay
Kiz ne guzel iste çifte düğün yaparsın moral lazım dersin kaçarsın bişey olmaz at gobecikleri gelllllllllllhayırlısı olsun kuzum bebek gelmese daha iyi gibi çünkü memlekete gitcem ağustosda yiğenimin sünneti var yoksa eşim göndermez diye korkuyorum
Kiz ne guzel iste çifte düğün yaparsın moral lazım dersin kaçarsın bişey olmaz at gobecikleri gelllllllllllhayırlısı olsun kuzum bebek gelmese daha iyi gibi çünkü memlekete gitcem ağustosda yiğenimin sünneti var yoksa eşim göndermez diye korkuyorum
Kiz ne guzel iste çifte düğün yaparsın moral lazım dersin kaçarsın bişey olmaz at gobecikleri gelllllllllll
Canım sana mesaj yazmıştım ama senin mesajin icine karışmış göremedin dimi
Bitanemmmm yaaaaaaaaa seni nasıl sevdiğimi biliyorsunnnn canımsın benim. Ekstra duygusal bi insan oldum ben oturup yazdım aslında yazmak rahatlattı sanki. Kavuşucaz hepimiz bebişlerimize canım benimm, güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim. Bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKızlar hızınıza yetişemiyorum başka kimin doğum günü var ya adoşun muuu
zilli adoşşşş doğum yaşın mübarek olsun emiiiiii eşinde çok inceymiş maşallah benimkide 3 temmuz evlilik yıl dönümümüzdü ozaman çiçek göndermişti işyerine sülümanım benimmm
Periiiiiiimmmmm
dün mektubunu bilerek okumadım müsait olunca okurum dedim sindire sindire aslında kendimi kandırdım ağlayacağımı bildiğim için dün okumadım bugün okudum ve tabi musluklar herzamanki gibi açıldı anlamış değilim ben nasıl bi başağım yaaaa :44: :44:
Canım melek kalplim benimm inan bana sen nezaman aklından bebişi çıkartırsın ozaman göbüşüne gelicek bebişin gerekirse buraya daha az gel biz seni özleyelim razıyız ama sen yeterki unutmaya çalış aklını başka uğralara ver iş bul aşkım iş en iyisi nekadar bazen sinir olsamda çalışmasaydım ben bu süreci daha zor atlatırdım diye düşünmüşümüdür hep inan bitanem sen rahatladığın an gelicek bebişin şükürler olsun eşinde sende sağlıklısınız hiç ummadığın anda alıcaksın bebişinin haberini inan bana ve harika mükemmel bir anne olucaksın bebeğin çok şanslı sizin gibi bi ailesi olucağı için aşk içinde büyüyeceği için sadece sabır ve zaman aşkım olucak hemde en güzeli olucak seni seviyorum
Kızlar kusuruma bakmayın ben biraz geriden geliyorumdaaa napıyım iş yoğun müdür sinir olunca öle oluyoo
Karaböcküm çok sagol aşüftem bende seni ve sizleri tanıdıgım için çok mutluyum çok şanslıyım rabbim benim için dilekdiklerinin 10 katını 20 katını sana yaşatsın aminn..çifter çifter bebişlerin olsun evinin içi bebekle dolsun da başını kaşıyacak vaktin olmasın bebeklerden amin cumaalar yüzüne rabbim duy sesimizi amin...........
Dogumgünüsümü kutlayan tüm arkadeşlarımdan hamile olnalara rabbim kolay dogumlar nasip etsin saglıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin
hamile olmayı dileyen arkedaşlarımada rabbim çifter çifter saglıklı bebekler nasip etsin en kısa zamnada çok bekletmeden zahmetsizce nasip etsin amin.........
Evet yaa kendime battas bulunca cok sevinmiştim bide ' bende Pazartesi film cekilcem' diyince bu kadar olur dedim yaa iste aradığımı bulmuştum eliz117 evet biz beraber hamile kalıp devam ederiz bu yola diyordum ama bu aydan medet ummamistim hiç:)) neyse sende bu ay hamiş olacaksın bende deneyimlerimi sana anlatıcam yalnız kalmak yok:13:
Karaböcküm çok sagol aşüftem bende seni ve sizleri tanıdıgım için çok mutluyum çok şanslıyım rabbim benim için dilekdiklerinin 10 katını 20 katını sana yaşatsın aminn..çifter çifter bebişlerin olsun evinin içi bebekle dolsun da başını kaşıyacak vaktin olmasın bebeklerden amin cumaalar yüzüne rabbim duy sesimizi amin...........
Dogumgünüsümü kutlayan tüm arkadeşlarımdan hamile olnalara rabbim kolay dogumlar nasip etsin saglıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin
hamile olmayı dileyen arkedaşlarımada rabbim çifter çifter saglıklı bebekler nasip etsin en kısa zamnada çok bekletmeden zahmetsizce nasip etsin amin.........
Vücut düşük sonrası hemen istermiş bebek.bak isilimda hemen kavuştu bebeğine insallah sizlerde hemen bebisi bulacaksınızay kızzz öncekinden öle gözüm korktuki elim donumdan gelmez kan var mı diye ordagerçi birinci zor olmuştu hemen şappenedek olacak değil ya
Vücut düşük sonrası hemen istermiş bebek.bak isilimda hemen kavuştu bebeğine insallah sizlerde hemen bebisi bulacaksınızYeterki cok çalışın
Bence yeme içme cokta onemli değil ben extra birşey pisirmedim, halvet sonrası yatmadım yastık koymadım .sadece kendimi iyi hissetmek için alışverişe gittim ozel şeyler aldım bide bu ay folikasit asit kullanmadım günlerimi de takip etmedim, yani soyle ki kasma kendini bırak oluruna . Yumurtlama günümün sonunda 19. Gun oldu :))dün gece itibariyle halvet gecelerim başladı kızlar öncesiide vardı ama günlerim 12-17 temmuz.. yapılması gerekenler yenilmesi içilmesi gerekenlerle ilgili önerilerinizi alayım keza bu ay dolu benim göbüşüm demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?