Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Evet yaa kendime battas bulunca cok sevinmiştim bide ' bende Pazartesi film cekilcem' diyince bu kadar olur dedim yaa iste aradığımı bulmuştum eliz117 evet biz beraber hamile kalıp devam ederiz bu yola diyordum ama bu aydan medet ummamistim hiç:)) neyse sende bu ay hamiş olacaksın bende deneyimlerimi sana anlatıcam yalnız kalmak yok:13:

Vitom iyiki doğdun canım iyiki tanıdım seni burda, seni tanımış olmaktan gerçekten çok çok mutluyum. Yeni yaşına karnında mucizenle giriyorsun, diğerlerinden çok başka bu yaş. Seneye kucağında olucak Allahın izniyle. Bir ömür eşinle bebişlerinle çok mutlu bi hayatın olsun dilerim. Faacebooktaki resimlerine baktığımda hep gülen, neşeli, pozitif bi anne gördüm. O fotoğraflardaki gibi hep gül, hayat sizi hiç üzmesin bitanem. Seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm, mutlu yaşlarrrrrrrrrrr

Adoşummm topiğimizin bitanesi, çatlağıııııı, olduğu gibi olan doğal kadınn. Seni tanıdığımdan beri yüzümün gülümsemesine, kahkalara boğulmama öyle çok sebep oldun kiii, söylediğin herşeye bağıra bağıra güler oldumm sen bizim mutluluğumuz oldunn, iyiki varsın, iyiki burdayız. Sende vitom gibi yeni yaşına göbüşünde kelebeğinle minank denizinle giriyorsun, her anının tadını çıkar, doya doya yaşaaaaaaa her zaman böyle yapacağına eminim zaten. Seni tanıdığım için hem çok şanslı hemde çoook mutluyummm. Mutlu yuvanızda nice doğumgünlerini kutlaman dileğiyle, bebeklerinle bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İkinizi de çooookkkkkkkk seviyorummmmmmmmm iyiki doğdunuz iyiki varsınııııııızzzzzzzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bunlarda hediyelerinizzzzzzzzz

İnşallah gerçeğini vermekte nasip olurrr....

Gülen güzel yüzleriniz hiç solmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 464154 Eki Görüntüle 464154

Pastaları üfleyiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugünün en güzel hediyesi karnınızdaki bebişlerinizzzz işte bu kinder suprise gibiii

bu arada kızlafr ben 25 haziranda düşük yaptım değerlerin sıfırlandı kanamam bitmişti doktor da temiz içerisi demişti dünden beri yumurtlamaya başladım ve kahverenngi lekem geldi bilgisi olan var mı
Stres yapma bence temizlik devam etmiştir ağrın sizin yoksa halvete devam bebis gelecek bu ay

Canım sana mesaj yazmıştım ama senin mesajin icine karışmış göremedin dimi

hayırlısı olsun kuzum bebek gelmese daha iyi gibi çünkü memlekete gitcem ağustosda yiğenimin sünneti var yoksa eşim göndermez diye korkuyorum
Kiz ne guzel iste çifte düğün yaparsın moral lazım dersin kaçarsın bişey olmaz at gobecikleri gelllllllllll

hayırlısı olsun kuzum bebek gelmese daha iyi gibi çünkü memlekete gitcem ağustosda yiğenimin sünneti var yoksa eşim göndermez diye korkuyorum
Kiz ne guzel iste çifte düğün yaparsın moral lazım dersin kaçarsın bişey olmaz at gobecikleri gelllllllllll

Kızlar hızınıza yetişemiyorum başka kimin doğum günü var ya adoşun muuu
zilli adoşşşş doğum yaşın mübarek olsun emiiiiii eşinde çok inceymiş maşallah benimkide 3 temmuz evlilik yıl dönümümüzdü ozaman çiçek göndermişti işyerine sülümanım benimmm

Periiiiiiimmmmm
dün mektubunu bilerek okumadım müsait olunca okurum dedim sindire sindire aslında kendimi kandırdım ağlayacağımı bildiğim için dün okumadım bugün okudum ve tabi musluklar herzamanki gibi açıldı anlamış değilim ben nasıl bi başağım yaaaa :44: :44:

Canım melek kalplim benimm inan bana sen nezaman aklından bebişi çıkartırsın ozaman göbüşüne gelicek bebişin gerekirse buraya daha az gel biz seni özleyelim razıyız ama sen yeterki unutmaya çalış aklını başka uğralara ver iş bul aşkım iş en iyisi nekadar bazen sinir olsamda çalışmasaydım ben bu süreci daha zor atlatırdım diye düşünmüşümüdür hep inan bitanem sen rahatladığın an gelicek bebişin şükürler olsun eşinde sende sağlıklısınız hiç ummadığın anda alıcaksın bebişinin haberini inan bana ve harika mükemmel bir anne olucaksın bebeğin çok şanslı sizin gibi bi ailesi olucağı için aşk içinde büyüyeceği için sadece sabır ve zaman aşkım olucak hemde en güzeli olucak seni seviyorum

Kızlar kusuruma bakmayın ben biraz geriden geliyorumdaaa napıyım iş yoğun müdür sinir olunca öle oluyoo

ay kızzz öncekinden öle gözüm korktuki elim donumdan gelmez kan var mı diye orda gerçi birinci zor olmuştu hemen şappenedek olacak değil ya

Karaböcküm çok sagol aşüftem bende seni ve sizleri tanıdıgım için çok mutluyum çok şanslıyım rabbim benim için dilekdiklerinin 10 katını 20 katını sana yaşatsın aminn..çifter çifter bebişlerin olsun evinin içi bebekle dolsun da başını kaşıyacak vaktin olmasın bebeklerden amin cumaalar yüzüne rabbim duy sesimizi amin...........

Dogumgünüsümü kutlayan tüm arkadeşlarımdan hamile olnalara rabbim kolay dogumlar nasip etsin saglıkla bebeklerini kucaklamayı nasip etsin
hamile olmayı dileyen arkedaşlarımada rabbim çifter çifter saglıklı bebekler nasip etsin en kısa zamnada çok bekletmeden zahmetsizce nasip etsin amin.........

Bitanemmmm yaaaaaaaaa seni nasıl sevdiğimi biliyorsunnnn canımsın benim. Ekstra duygusal bi insan oldum ben oturup yazdım aslında yazmak rahatlattı sanki. Kavuşucaz hepimiz bebişlerimize canım benimm, güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim. Bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel doğumgünü annemmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah Alyam Rabbimiz cümlemize o güzel günleri göstersin de inşallah senden bol bol fikir alalım...

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alya35 Hamileee Rahim filmi çekildiği ilk ay hamile kaldı!!!

isilisil38 Hamileee

Aserenhan Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikizleri geliyyoooooooorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyooorrrrrrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Sevval NOBAT 12 Temmuz

Bojou: Bat(asıca): 15 Temmuz Rahim filmi çektirdi

jonguil NOBAT:15 Temmuz

İdilga NOBAT: 15 Temmuz

Viole NOBAT: 17 Temmuz

Medmus NOBAT: 20 Temmuz

Perisoko NOBAT: 21 Temmuz - Rahim Filmi çektirdi ilk ay hamile kalamadı.

eerdgn NOBAT: 22 Temmuz

Aybice NOBAT: 27 Temmuz

Deragun NOBAT: 28 Temmuz (Gecikebilir.)

19asos03 NOBAT: 31 Temmuz

eliz117 NOBAT: 1 Ağustos

meessttrraa NOBAT: 1 Ağustos

wishper NOBAT: 4 Agustos.

Hafzak NOBAT: 7 Ağustos

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Cümlemiz için AMMMMMİİİİİİİİİİİİNNNN ADOŞUMMMM AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

PERİMMMMMMMM PERİİİİM PERİM PERİM PERİM PERİMMMMMM PERİİİM PERİİİİİİİMMMMMM PERİİİİİİMMMMMM
oooyss çok PERİİİİİİİİİMMM leyisim var

Vitoşşş ve Adoşşş...
herşey gönlünüzce olsuunnn..sevdiklerinizzlee mutluu, sağlıklı yıllaar....

ay kızzz öncekinden öle gözüm korktuki elim donumdan gelmez kan var mı diye orda gerçi birinci zor olmuştu hemen şappenedek olacak değil ya
Vücut düşük sonrası hemen istermiş bebek.bak isilimda hemen kavuştu bebeğine insallah sizlerde hemen bebisi bulacaksınız Yeterki cok çalışın

Vücut düşük sonrası hemen istermiş bebek.bak isilimda hemen kavuştu bebeğine insallah sizlerde hemen bebisi bulacaksınız Yeterki cok çalışın

amin canım amin bu ay olmazsa gelecek ay güme gidecek çünkü eşimden ayrı kalcam yumoş zamaımda :)9))

dün gece itibariyle halvet gecelerim başladı kızlar öncesiide vardı ama günlerim 12-17 temmuz.. yapılması gerekenler yenilmesi içilmesi gerekenlerle ilgili önerilerinizi alayım keza bu ay dolu benim göbüşüm demek istiyorum

Bence yeme içme cokta onemli değil ben extra birşey pisirmedim, halvet sonrası yatmadım yastık koymadım .sadece kendimi iyi hissetmek için alışverişe gittim ozel şeyler aldım bide bu ay folikasit asit kullanmadım günlerimi de takip etmedim, yani soyle ki kasma kendini bırak oluruna . Yumurtlama günümün sonunda 19. Gun oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…