- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.061
dün gece itibariyle halvet gecelerim başladı kızlar öncesiide vardı ama günlerim 12-17 temmuz.. yapılması gerekenler yenilmesi içilmesi gerekenlerle ilgili önerilerinizi alayım keza bu ay dolu benim göbüşüm demek istiyorum
Ben yastık koymadım ama hep yan yattım iliski sonrası sola duş sonrası saga dene bak daha etkilibende normalde yastık falan koymam am ayın 17 si benim 16. günüm oluyo bırakmamak lazım o zamann 20. güne kadar devam
aslında kafama pek takmıyorum öle oyalanıyorum aman neyse tadını çıkarayım ben o vakit
elizimmmm elizimmmmmmmmmmmmmm eliziiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmCümlemiz için AMMMMMİİİİİİİİİİİİNNNN ADOŞUMMMM AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
PERİMMMMMMMM PERİİİİM PERİM PERİM PERİM PERİMMMMMM PERİİİM PERİİİİİİİMMMMMM PERİİİİİİMMMMMM
oooyss çok PERİİİİİİİİİMMM leyisim var
dün gece itibariyle halvet gecelerim başladı kızlar öncesiide vardı ama günlerim 12-17 temmuz.. yapılması gerekenler yenilmesi içilmesi gerekenlerle ilgili önerilerinizi alayım keza bu ay dolu benim göbüşüm demek istiyorum
Bir bebeğimiz oLacak seninLe.. Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi, kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi.KavgaLarımız oLacak seninLe hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi.Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi, kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi.Küçücük eLLeri iLe saracak tüm benLiğimizi.İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi : )) ♥
Calintidir:)))))
Bir bebeğimiz oLacak seninLe.. Erkek oLursa çok iyi Laf yapacak ağzı babası gibi, kız oLursa ağzı değiL gözLeri konuşacak annesi gibi.KavgaLarımız oLacak seninLe hayır önce anne dedi, yok yok baba dedi.Erkek oLursa annesini daha çok sevecek herkes gibi, kız oLursa sen oLacaksın sanırım iLk aşık oLacağı adam tipi.Küçücük eLLeri iLe saracak tüm benLiğimizi.İsmini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi : )) ♥
Calintidir:)))))
CANIMMMMM burcdasimmmm CILGINNNN ruhlu sexsi bedenliii icten simsicakkkkk duygusalllllll arkadasimmmmmm bu ozellllll yasinnnnnn sanaaaa yasadiginn en guzelllll mutlulguuuuu DENIZINIIIIII sana saglikla huzurla mutluluklaaaaaa kavustursun insallah canimmmmmmmmmmmm
IYKI DOGMUSSUNNN IYKIIII tanimisimmm seniiiiiiiiii cilgin annecikkkkkkkk mutluuu yaslarrrrrrr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yeni yasindaa TUMM DILEKLERININNN gerceklesmesiiiini diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmUUUCCCCXXXXXXXXXX
DOGUM GUNU HALAYISIII ADDDDDDDD & DEENIZZZZZZZZZZZZZZ imiz icinnnn
PERİMMMM PERİMMMMMMM PERİM PERİM PERİM PERİMMMMMMM PERRRRRİİİİİİMMMMMMMM PERİM PERİM PERİMMMMMMMMMMMMMM PERRRRRRRİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM PERİM PERİM PERİM PERİMMMMMMMMM
PERİCCCCCCCCCCİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM
NEDEN BÖYLE OLDU YAAAAAAA ÇOK DİYESİM VARRRRRRRRRRRR PERİMMMMMMM PERİM PERİM PERİM PERİMMMMMMM PERRRRRİİİİİİMMMMMMMM PERİM PERİM PERİMMMMMMMMMMMMMM PERRRRRRRİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
PERİME Bİ MUCİZE Mİ OLACAK YOKSAAAAAAAAAA
AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN
İnsallah kuzum Rabbim hepimize nasip etsin o kutsal duyguyualyaaammmm kucağuıına sağlıklı bir şekilde almayıda nasip eder inşallah rabbim
kimse yokmu perimm herkesler nerelere gitmiş benim işyerinde internette problem yaşıyoruz inşallah hızlı internete geçicek o zaman süper olacak ondan pek duramıyorum ya dışarı atıyo ya F5 yapıosun gidiyo gelmiyo falan millete ne oluyo heyyy kızlarr nerelerdesiniz dün nazar değdi topikimize
Bana da mı var PerimmmmKuzuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş siteye kullanıcı adını ve şifreni girerken alttaki kutucuğu işaretleeeeeeee devamlı giriş yapmak zorunda kalmazsınnnn atılmazsın daaa
Ayol ne biliymmm yok kimseciklerrrr kaldım 7 ziyaretçiyle böylleeeeeeeeeeee
Anooy çay ikram ediym bariiii misafirlereee buyrunnnn arkadaşlarrrrrrrrrrr hararetinizi alırr
Eki Görüntüle 464286
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?