Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Bana da mı var Perimmmm
asosum bende tel. Den giriyorum 10 sonra şutluyo

Varrr kuzummm olmazmıııı yeni annemmeeeeeeeeeeeee en alasından bi türk kahvesi sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yanına da sevimli keklerrrrrrrrrrr mmmm nefisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

yeni nobatın için tatlım hayırlısı olsun hayırlı zaman da olsun

aminn canım öle olur inşallah zaman çabuk geçiyo asosum yaaa anlamıyom bile yumoş günü nobat günü bi bakıyon aylar geçmiş ama her geçen ay bebeğime yaklaştığımı hissediyorum inş. öledir

ayyyyyyyyyyyyyy bunlarr çok güzel perimm yaaa kuzum benimmmmmmmmmm
çok duygulandırdın bu düşüncelernle gercekten okdr mutlu odum ki anlatamamm
hayatlarımız bir bebek isteme heyecanı aşkıyla birleşti burdaa sonrasındada hiç kopmayalım birbirimizden ben hakkaten ço kalıştımm
ve bende senii çok sev,yorummm güzel annem benimm (Allah söylettiiii bugnde dogumgünümm Allahım perimee bir melek kondur nolur yarabbimm,,ona ve onun gibi sana ellerini açıpp bir bebek dileyen herkesee aminnn)))

hediyelerin ve pastaların süpermişşşşşşşşşş bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım benimm çok tatlısınn çok güzel yazmışsınnnnn bu özel gününde göbüşünle kelebeğinle benim için ettiğin dualar o kadar değerli ki benim içinn canımsınnnnnnn çok teşekkür ederim bitanemmm

Bugün senin günüünnnnn eğlen coşşş uslu uslu amaaaaaaa :))

Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dönün artık canlarımm çokkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Endoşummm taze annem güzel annemm nasıl mutludur şimdiii iAllah nazarlardan saklasınnnnnnnn kuzum ve kelebeğiniiiiiiiiiiiii

Pojummmmmmmm sende bu ay bize güzel haberler vericeksinnn öyle hissediyorummmmmmmmm

İnşallahhhhhh

alya35, çok sevindim senin adına, hayırlı olsun bebişin, sağlıkla gelsin büyüsün inşallaah :)

Kızlar bir şey sormak istiyorum NObat ne demek? :)) Biraz cahilim bu konuda beni affedin..

Beni de hamile kalmak isteyenler listesine ekler misiniz?

Yumurta takibine başlandı 2 gün önce. 2 gündür kendime iğne yapıyorum. İlk gün ağla ağla helak oldum ama şimdi alıştım :)) inşallah Rabbim hepimize güzel bebişler verir..

Selam canım Kolay gelsin inş en hayırlı zamanda bebişin gelirr

BAT: Beklenen adet tarihi canım

Biz başına NO ekleyerek, onu beklenmeyen istenmeyen adet tarihi anlamında kullanıyoruz

Senin NOBAT'ın ne ekliym listeye ? Ama NOBAT verip kaçmak yokk

perim naber bu ay ikinci denememiz ve az önce pembe akıntım geldi sonu da kırmızı anlıcağın yine yedik kırmızı kartı canım bişey öğrendim preseed die bi jel varmış onu kullananlar hamile kalıyolarmış bi de günlük pede adetten sonraki hafta adaçayı yağı damlatıyolarmış bunları mı yapsam acaba diyorum sen neler yapıyosun film çektirmişsin sonuç iyi çıkmış sanırım inşallah gelicek bebişlerimiz tatlım

Violemmmm, 2. deneme bebişimmmm üzülme sakın malesef beklicezz eee biz beklemeyi iyi biliriz az beklemedik kocişleri askerde balımmmmm sabırr....

Tatlım ben preseed aldım geçen ay kullandım, ama olmadı bu ay da 2 kez kullandım yumoş günlerinde, bakalım bu ay nolucak. Ama bende çok fazla hamile kalan duydum preseedle, sonuçta vajinal salgı arttıkça hamile kalma şansı artıyor, bu jelde bizim küçük yüzücü spermcanların yerine daha rahat ulaşmasını sağlıyor, denemeye değer diye aldık bakalım.

Filmde de bişey çıkmadı canikom, kocişte de bende de bişi yok şükür, zamanını bekliyor bizim yaramaz. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

İnş sende en hayırlı zamanda güzel haberleri verirsin bebişkommmm

Violem adaçayı damlatma meselesini duymadım hiç ama bence damlatma canım, vajinal floranı bozabilir herkeste aynı etkiyi göstermez. Sen adet biter bitmez yumurtlama gününe kadar adaçayı iç rahim kaslarını güçlendiriyor. Yumoş zamanında bırak ama muhakkak. Günde 1 bardak iç canımmm

gittigidiyordan mı aldın tatlım jeli ben de almak istiyorum belki işe yarar bi de ovu testi yaparım o zaman gelir belki bebişim sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim yakındır gelir meleğin inşallah bende de bi sorun sölemedi doktor hazırsın hamişliğe dedi ama gelmedi bebişim zaten ilk ayki deneme 5 gündü arka arkaya izin alıp gelmiştim olmaması normaldi de bu ay olmamasına üzüldüm neyse kısmet böyleymiş adaçayını içeyim her gün tatlım ovu günlerinde bırakayım demi :26:

Canım malesef başlarken bi kere birlikte olunca hamile kalıcaz sanıyoruz ama öyle olmuyormuş işte. Tamamen şans kimisi ilk seferde tutturuyor kimisi aylarca bekliyor yapıcak bişi yok çok kafaya takmamak gerek tatlımm olur elbett. Ovu testini ggden aldım preseed i botanik ecza dan aldım güvenilir diye tatlım.

Bende kaçiymmm süslenicemmmmmmmmm Kocişle gezicez arkadaşlarla buluşcazz öperim kocaman canlarımıııııııııııııııımuahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sağol canım darisi sizin basınıza ins kıyamam sana yaa insallah bu iğnelerin mükafatını alacaksın üzülme canım :13::13::13:
violem sen film cekilmismiydin bebem ben film çekildikten sonra halvet sonrası yastık yerine saga sola dondüm onun da etkisi var diye duydum ise yaradı umarım sizde sonuc alırsınız büyüyen yumos nerdeyse o tarafa dönüp uyuyun

İnşallah canımm, inşallah senin de bebişin gelir en kısa zamanda:)

Benim NOBAT tarihim 11 Ağustos.. inşallah hiç görmem kırmızıları o tarihte..

Ayrıca aşılama deneyimimi de burada paylaşmak isterim. Olumlu olur inşallah :)

İnşallah Alyacım :) Pozitif düşünüyorum ki pozitif olsun sonuç inşallah.. Ben de bu topic altında sevinenlerden olayım herkesle birlikte, hepimiz birlikte inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…