- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.081
Kekler süper gözüküyor ama ben Napiyim simdi canım yemek istediVarrr kuzummm olmazmıııı yeni annemmeeeeeeeeeeeee en alasından bi türk kahvesi sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayanına da sevimli keklerrrrrrrrrrr mmmm nefisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Eki Görüntüle 464294 Eki Görüntüle 464295
yeni nobatın için tatlım hayırlısı olsun hayırlı zaman da olsun
kekler süper gözüküyor ama ben napiyim simdi canım yemek istedi
Eki Görüntüle 464123 Eki Görüntüle 464124 Eki Görüntüle 464125
Vitom iyiki doğdun canım iyiki tanıdım seni burda, seni tanımış olmaktan gerçekten çok çok mutluyum. Yeni yaşına karnında mucizenle giriyorsun, diğerlerinden çok başka bu yaş. Seneye kucağında olucak Allahın izniyle. Bir ömür eşinle bebişlerinle çok mutlu bi hayatın olsun dilerim. Faacebooktaki resimlerine baktığımda hep gülen, neşeli, pozitif bi anne gördüm. O fotoğraflardaki gibi hep gül, hayat sizi hiç üzmesin bitanem. Seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm, mutlu yaşlarrrrrrrrrrr
Adoşummm topiğimizin bitanesi, çatlağıııııı, olduğu gibi olan doğal kadınn. Seni tanıdığımdan beri yüzümün gülümsemesine, kahkalara boğulmama öyle çok sebep oldun kiii, söylediğin herşeye bağıra bağıra güler oldummsen bizim mutluluğumuz oldunn, iyiki varsın, iyiki burdayız. Sende vitom gibi yeni yaşına göbüşünde kelebeğinle minank denizinle giriyorsun, her anının tadını çıkar, doya doya yaşaaaaaaa her zaman böyle yapacağına eminim zaten. Seni tanıdığım için hem çok şanslı hemde çoook mutluyummm. Mutlu yuvanızda nice doğumgünlerini kutlaman dileğiyle, bebeklerinle bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İkinizi de çooookkkkkkkk seviyorummmmmmmmm iyiki doğdunuz iyiki varsınııııııızzzzzzzz canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBunlarda hediyelerinizzzzzzzzz
Eki Görüntüle 464152 Eki Görüntüle 464153 İnşallah gerçeğini vermekte nasip olurrr....
Gülen güzel yüzleriniz hiç solmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 464154 Eki Görüntüle 464155 Eki Görüntüle 464154
Pastaları üfleyiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugünün en güzel hediyesi karnınızdaki bebişlerinizzzz işte bu kinder suprise gibiiiEki Görüntüle 464155
Eki Görüntüle 464156
ayyyyyyyyyyyyyy bunlarr çok güzel perimm yaaa kuzum benimmmmmmmmmm
çok duygulandırdın bu düşüncelernle gercekten okdr mutlu odum ki anlatamamm
hayatlarımız bir bebek isteme heyecanı aşkıyla birleşti burdaa sonrasındada hiç kopmayalım birbirimizden ben hakkaten ço kalıştımm
ve bende senii çok sev,yorummm güzel annem benimm (Allah söylettiiii bugnde dogumgünümm Allahım perimee bir melek kondur nolur yarabbimm,,ona ve onun gibi sana ellerini açıpp bir bebek dileyen herkesee aminnn)))
hediyelerin ve pastaların süpermişşşşşşşşşş bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm
alya35, çok sevindim senin adına, hayırlı olsun bebişin, sağlıkla gelsin büyüsün inşallaah :)
Kızlar bir şey sormak istiyorum NObat ne demek? :)) Biraz cahilim bu konuda beni affedin..
Beni de hamile kalmak isteyenler listesine ekler misiniz?
Yumurta takibine başlandı 2 gün önce. 2 gündür kendime iğne yapıyorum. İlk gün ağla ağla helak oldum ama şimdi alıştım :)) inşallah Rabbim hepimize güzel bebişler verir..
perim naberbu ay ikinci denememiz ve az önce pembe akıntım geldi sonu da kırmızı anlıcağın yine yedik kırmızı kartı canım bişey öğrendim preseed die bi jel varmış onu kullananlar hamile kalıyolarmış bi de günlük pede adetten sonraki hafta adaçayı yağı damlatıyolarmış bunları mı yapsam acaba diyorum sen neler yapıyosun film çektirmişsin sonuç iyi çıkmış sanırım inşallah gelicek bebişlerimiz tatlım
gittigidiyordan mı aldın tatlım jeli ben de almak istiyorum belki işe yarar bi de ovu testi yaparım o zaman gelir belki bebişimsonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim yakındır gelir meleğin inşallah bende de bi sorun sölemedi doktor hazırsın hamişliğe dedi ama gelmedi bebişim zaten ilk ayki deneme 5 gündü arka arkaya izin alıp gelmiştim olmaması normaldi de bu ay olmamasına üzüldüm neyse kısmet böyleymiş adaçayını içeyim her gün tatlım ovu günlerinde bırakayım demi :26:
Sağol canım darisi sizin basınıza insalya35, çok sevindim senin adına, hayırlı olsun bebişin, sağlıkla gelsin büyüsün inşallaah :)
Kızlar bir şey sormak istiyorum NObat ne demek? :)) Biraz cahilim bu konuda beni affedin..
Beni de hamile kalmak isteyenler listesine ekler misiniz?
Yumurta takibine başlandı 2 gün önce. 2 gündür kendime iğne yapıyorum. İlk gün ağla ağla helak oldum ama şimdi alıştım :)) inşallah Rabbim hepimize güzel bebişler verir..
violem sen film cekilmismiydin bebem ben film çekildikten sonra halvet sonrası yastık yerine saga sola dondüm onun da etkisi var diye duydum ise yaradı umarım sizde sonuc alırsınız büyüyen yumos nerdeyse o tarafa dönüp uyuyunperim naberbu ay ikinci denememiz ve az önce pembe akıntım geldi sonu da kırmızı anlıcağın yine yedik kırmızı kartı canım bişey öğrendim preseed die bi jel varmış onu kullananlar hamile kalıyolarmış bi de günlük pede adetten sonraki hafta adaçayı yağı damlatıyolarmış bunları mı yapsam acaba diyorum sen neler yapıyosun film çektirmişsin sonuç iyi çıkmış sanırım inşallah gelicek bebişlerimiz tatlım
Yiyelim bakalım kaç kilo olcaz zaten 61.5 suan 9 ayı kacla gorcez bilmemyeee alyam sana serbest
Selam canımKolay gelsin inş en hayırlı zamanda bebişin gelirr
BAT: Beklenen adet tarihi canım
Biz başına NO ekleyerek, onu beklenmeyen istenmeyen adet tarihi anlamında kullanıyoruz
Senin NOBAT'ın ne ekliym listeye ? Ama NOBAT verip kaçmak yokk
Sağol canım darisi sizin basınıza inskıyamam sana yaa insallah bu iğnelerin mükafatını alacaksın üzülme canım :13::13::13:
violem sen film cekilmismiydin bebem ben film çekildikten sonra halvet sonrası yastık yerine saga sola dondüm onun da etkisi var diye duydum ise yaradı umarım sizde sonuc alırsınız büyüyen yumos nerdeyse o tarafa dönüp uyuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?