- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.101
Kızlar bu arada, daha önce aşılama yaptırmış ya da hamileliğe yürüyen arkadaşlardan, ne yemeli ne yememeli önerisi alabilir miyim?
Kahveyi kestim, çok sevmeme rağmen artık kahve içmiyorum. Doğal beslenmeye çalışıyorum. Başka ne yapmalıyım bilmiyorum :)
Önerilerinize çok ihtiyacım var:)
kızlar bişey sorcam bu ada çayını ne için kullanıyorsunuz?ada çayının söktürücü etkisi varmış o yüzden hamilelerin içmemesi gerekiyormuş diye duymuştum ben hamile değilim bu arada bebişimi bir umutla bekliyorum
:44:kızlar bişey sorcam bu mantar daha dorusu vajendeki ızarık ve kaşıntılar için 3 bardak ılık suya 1 bardak üzüm sirkesi konulup vajen yıkanıyomuş hatta kimisi enjektör yardımı ile enjekte ediyomuş ne kadar doğru hiç duydunuzmu :44:
gözün aydın o zaman pırıl pırıl evine kavuşuyosun.. kız ne güzel düşünmüş adamoh sefanız olsun .. bu arada bende galatasaraylıyım kociş beşiktaşlı bizde çok giriyoruz şimdiden o muhabbetlere
canım yapma öyle şeyler doktora git ilaç kullan mutlaka hemencecik geçiren kremler var dediğim gibi yapma yıkama hiçbiyerini özelliklede vajinanı
ne zaman yumurtladığımı bilemiyorum ki reglim iyice şaştı hep gecikiyor ama korunmayı bıraktıktan sonra daha bi gecikmeye başladı sebebini anlamıyorum geçen ay soğan kürü yapmıştım 1 hafta erken geldi bu ay yine gecikti ama negatif tahmini olarak 10 gün kadar içmelimiyim senceadacayini reglin 1. gununden itbaren icmeye basliyosun yumurtlayana kadar hergun 7 dak demleyip iciyosun yumurtlayinca birrakiyosun icmeyi cnmmm
amac yumurta kalitesini arttirip yumurtani buyutmek
sonra rahimde kasilma yapabilir dieee onerilmiyooo
optumm
Canim esosun dedigi gibi ozel bolgene kesinlikle boyle seyler uygulamaaa cok basarili somuclar beren fitiller ve kremler var vajial dus bile yama hicbir zaman vajinal florani bozup bakteri uretimi artar mazallahhh:44:kızlar bişey sorcam bu mantar daha dorusu vajendeki ızarık ve kaşıntılar için 3 bardak ılık suya 1 bardak üzüm sirkesi konulup vajen yıkanıyomuş hatta kimisi enjektör yardımı ile enjekte ediyomuş ne kadar doğru hiç duydunuzmu :44:
kızlar bugün evim temizleniyoo kociş şimdi gittii evi havalandırmayaa
bana yasakk zehirden dolayıı annem diyoo o evin kabası gitmeden eve girmekk yok sana diyoooooooooooooo
annemdee 1 gibi gitcek iş cıkısııı kuzummmmmmmmmmmmm
tertemizz olcekk evimmm herşeyy a'dan Z ' ye temizlenicekkkkkkkkk oh ohh oh
kızlarr dün kociş bana hediyler almış yemegede gittikk..
birde baktım kocaman uzun bir pakett Allah allah o ne dedimm..
ne olsa begenirsinizzz
bebişimi dişi holigan yapcak
gitmiş orjinal Bjk hastane çıkışı almışşş
ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diyoki birde öğrenmiş
bu saf organikmiş % 100 dogal bebege hiçbir yazısı akma yapmaz,kusarsa leke hemen cıkarmış diyooo
gül güll öldümmm
ben kaç aydır bunu araştırıyorumm almak içinn diyo birdee hey allahım yaaaaaa
bende kızda olurmu diyorumm,bal gibi olurrr ben kucagımda kartal olarak cıkartıcam diyo
ben galtasaraylıyım bu aradaaa :))
babamda dün gazeteden biriktirmiş kesinn şirin baba yumoşu almışş masal anlatıyooo gül gül öldükk yaaa..vermiyorda bzee kirlenir diyee..aldı sakladıı
ne zaman yumurtladığımı bilemiyorum ki reglim iyice şaştı hep gecikiyor ama korunmayı bıraktıktan sonra daha bi gecikmeye başladı sebebini anlamıyorum geçen ay soğan kürü yapmıştım 1 hafta erken geldi bu ay yine gecikti ama negatif tahmini olarak 10 gün kadar içmelimiyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?