Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu arada, daha önce aşılama yaptırmış ya da hamileliğe yürüyen arkadaşlardan, ne yemeli ne yememeli önerisi alabilir miyim?

Kahveyi kestim, çok sevmeme rağmen artık kahve içmiyorum. Doğal beslenmeye çalışıyorum. Başka ne yapmalıyım bilmiyorum :)

Önerilerinize çok ihtiyacım var:)

kızlar bişey sorcam bu ada çayını ne için kullanıyorsunuz?ada çayının söktürücü etkisi varmış o yüzden hamilelerin içmemesi gerekiyormuş diye duymuştum ben hamile değilim bu arada bebişimi bir umutla bekliyorum

folikasit ve coraspin vermişti bana doktor. onun dışında sağlıklı olduğunu düşündüğün şeyleri ye, iç bence çok takma kafaya...günlük yaşam devam diyor doktorlar..
ben hergün süt ve bol su içtim..et, balık, yumurta eksik etme.. pidilgam tavuk önermiyo bende sevmem zaten...
ne kadar dikkat etsende şans...kimisi tek gecede sarhoşken tutturuyo...akşamı hatırlamıyo bile...

bu arada hoşgeldin aramıza...

adacayini reglin 1. gununden itbaren icmeye basliyosun yumurtlayana kadar hergun 7 dak demleyip iciyosun yumurtlayinca birrakiyosun icmeyi cnmmm
amac yumurta kalitesini arttirip yumurtani buyutmek
sonra rahimde kasilma yapabilir dieee onerilmiyooo
optumm

:44:kızlar bişey sorcam bu mantar daha dorusu vajendeki ızarık ve kaşıntılar için 3 bardak ılık suya 1 bardak üzüm sirkesi konulup vajen yıkanıyomuş hatta kimisi enjektör yardımı ile enjekte ediyomuş ne kadar doğru hiç duydunuzmu :44:

napıosuun bu saatte kızım halvet günlerimiz ya bizim gezmeden geldik bi bakayım dedim ne var ne yok diye

cumartesi cumartesi kocamın azıcık işi varmış gitti bende uyuyamadım nasılsın vitoommm

kızlar bugün evim temizleniyoo kociş şimdi gittii evi havalandırmayaa
bana yasakk zehirden dolayıı annem diyoo o evin kabası gitmeden eve girmekk yok sana diyoooooooooooooo

annemdee 1 gibi gitcek iş cıkısııı kuzummmmmmmmmmmmm

tertemizz olcekk evimmm herşeyy a'dan Z ' ye temizlenicekkkkkkkkk oh ohh oh

kızlarr dün kociş bana hediyler almış yemegede gittikk..
birde baktım kocaman uzun bir pakett Allah allah o ne dedimm..
ne olsa begenirsinizzz
bebişimi dişi holigan yapcak
gitmiş orjinal Bjk hastane çıkışı almışşş
ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diyoki birde öğrenmiş
bu saf organikmiş % 100 dogal bebege hiçbir yazısı akma yapmaz,kusarsa leke hemen cıkarmış diyooo
gül güll öldümmm
ben kaç aydır bunu araştırıyorumm almak içinn diyo birdee hey allahım yaaaaaa

bende kızda olurmu diyorumm,bal gibi olurrr ben kucagımda kartal olarak cıkartıcam diyo
ben galtasaraylıyım bu aradaaa :))
babamda dün gazeteden biriktirmiş kesinn şirin baba yumoşu almışş masal anlatıyooo gül gül öldükk yaaa..vermiyorda bzee kirlenir diyee..aldı sakladıı

canım yapma öyle şeyler doktora git ilaç kullan mutlaka hemencecik geçiren kremler var dediğim gibi yapma yıkama hiçbiyerini özelliklede vajinanı

gözün aydın o zaman pırıl pırıl evine kavuşuyosun.. kız ne güzel düşünmüş adam oh sefanız olsun .. bu arada bende galatasaraylıyım kociş beşiktaşlı bizde çok giriyoruz şimdiden o muhabbetlere

kociş beni beşktaşlı yapamdıı ama bizde herkes galatasarlı bende sesimi çıkartmıyorumm oda baba olcak sonundaa hevesii vardırr
hem açıkcasıı siyah beyaz rengii çok güzell yanii kötü değilll :)

canım yapma öyle şeyler doktora git ilaç kullan mutlaka hemencecik geçiren kremler var dediğim gibi yapma yıkama hiçbiyerini özelliklede vajinanı

esoşum şuanda öyle bir problemim yok öle bir konuşma geçmişti ondan sordum bilginiz varmı sizinde diye

ben pojoumuuu hiç özlemedim kiiiiiiiiiiiiiii
gelmesede olurr hıhhhhhhhhhhhhhhh kaç hafta oldu gızzzzzzzzzzzzz özletme kendiniiiiiiiiii hadeeeeeeeeeeeeee

birde o tatilin verdiği rahatlıklaaa halvet çalışmalrı bence dahadaa başarılı olrrrrrrrrrrr
göbüşünde dolu doluu gelirsinn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vallaa bak çok merak ettimm seniii naptınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nolur geldee bir ses verrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçti dimi lekelnmennnn heee canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel haberlerlee gel inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızzz zilliii annemm benimmmmmmm
sende gittinnnnnnnnnnnnnn kimseciklerr kalmadıııııııı

bebişinede kendinede iyii bakkk tamammıı gezerkenn tatil yaparkennnnnnnnnnnnnn
öğlen güneşinde kalmaaaa hiççççççççççççççççççççççççççççççççççç

iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne zaman yumurtladığımı bilemiyorum ki reglim iyice şaştı hep gecikiyor ama korunmayı bıraktıktan sonra daha bi gecikmeye başladı sebebini anlamıyorum geçen ay soğan kürü yapmıştım 1 hafta erken geldi bu ay yine gecikti ama negatif tahmini olarak 10 gün kadar içmelimiyim sence

Canim esosun dedigi gibi ozel bolgene kesinlikle boyle seyler uygulamaaa cok basarili somuclar beren fitiller ve kremler var vajial dus bile yama hicbir zaman vajinal florani bozup bakteri uretimi artar mazallahhh

Ayyy vitom yaaaa ne hos seyler bunlarrrr nasi hebes etmis enisteeee minnak pitos dogustan bjkli olcak demekkkk ooyyyy herim ben onuuu cok svindimm evine her serde bir hayir vardir derler dogru isteee :)) fare sayesindev misss gibi olucuukkkk hahaha

Canim doktora gidip yumurta takibi yaptirablirsin he, o catlayip catlamadigini da gorur yada ovulasyon testiyle tespit edebilirsin one,li gunlerini sogan kuru cok faysali 10 gun icilcek diye biliyorum ben saracoglunun sitesinde var kullanim sekli optuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…