- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.121
Gunooossss beboslarrrrrr haftasonu kimsecikler yokkkkkkkkk
Zeytosum olurdu o da kardescigindeeeee
perimmmmm bizzz varızzzz biz varıııızzzz
Gunooossss beboslarrrrrr haftasonu kimsecikler yokkkkkkkkk
Zeytosum olurdu o da kardescigindeeeee
Canim esosun dedigi gibi ozel bolgene kesinlikle boyle seyler uygulamaaa cok basarili somuclar beren fitiller ve kremler var vajial dus bile yama hicbir zaman vajinal florani bozup bakteri uretimi artar mazallahhh
Ayyy vitom yaaaa ne hos seyler bunlarrrr nasi hebes etmis enisteeee minnak pitos dogustan bjkli olcak demekkkk ooyyyyherim ben onuuu cok svindimm evine her serde bir hayir vardir derler dogru isteee :)) fare sayesindev misss gibi olucuukkkk hahaha
Canim doktora gidip yumurta takibi yaptirablirsin he, o catlayip catlamadigini da gorur yada ovulasyon testiyle tespit edebilirsin one,li gunlerini sogan kuru cok faysali 10 gun icilcek diye biliyorum ben saracoglunun sitesinde var kullanim sekli optuum
Vitosum cok özendim valla ne guzel ilk torun galiba sizinkibizimkiler hiç oyle yapmazlar ama anneme dedim anneanne oluyorsun Bebisim eşyalarını hazırla dedim yerim senin bebisini dedi :)) 3. Torun geliyo ona herkes şimdiden erkek dıyo ama ben saglıgını düşünüyorum gercekten olunca saglık düşünülüyormuş cinsiyet değil bende anladım:)
Asosumm canım sakinDr sana Vajinal fitil iki de hap versin ilk günden rahatlıyorsun benim basıma da geldi iki kez zararı olmaz bebis için
hohoyttttttt netim ağır bilgisayar virüslü ama hafta sonu bensiz olurmu periciğim işte geldim burdayım bu manyak pc ile ancak bu kadar...seviorum sizlerii biraz geri kalıorum ama zar zorda olsa girip kendimi hatırlatıyorummsizii cok ösledim kocacımıda ösledim ya ayrı düştük ankaraya geleli .
Uyyyyy yirim siziii yriimmmm canim esosummma kaanim varmissssssss
Nasilsinizzzz bebekimm,mmm,m kaanim napiooooooooo
hohoyttttttt netim ağır bilgisayar virüslü ama hafta sonu bensiz olurmu periciğim işte geldim burdayım bu manyak pc ile ancak bu kadar...seviorum sizlerii biraz geri kalıorum ama zar zorda olsa girip kendimi hatırlatıyorummsizii cok ösledim kocacımıda ösledim ya ayrı düştük ankaraya geleli .
Kızlar sonuc çıktı :135bebis büyüyor :)) doktorla tel de konuştum degerin guzel artmiş tebrik ederim Hamilesin dedi cok şükür bu sınavdan geçtik sira diğerlerinde darisi sizlere insallah cuma kontrole gidiyorum
Perimmm benimmm melek arkadasımmmm, evett evim mis gibin oluyomuşş,kıyafetlerde alınıyoo sormaa.çok güzell duygular bunlarr..Allahın en yakn zamanda sanada yasatıcakkkk inşşşşşşşşşşş
ayy canım yaa evet dediğin gibii ben ilk torunum birde benim bebişte ilk bebiş birde anneannemin,dayılarımın,teyzelerimin heyecanıda varr..bizimkilern dısındaa..ondan azcık sanslıyımm kuzumm..
sen söyle sanada alalımm :)) merak etmee sanada cok hevesle şeyler yapıcaklar ben eminimmmmmm
zeytinimmmmmmmm naber kzuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
sehzademiz nasıll iyimiii
sen nasılsınnnnnnnnnnnnnn
iyiyiz teyzelerin güzeli yemek yemeye gittik geldik
kaanda vallahi kıpır kıpır durmuyor hiç yerinde bugün vallahi bu boyda bukadar acıtıyosa 2 ay sonra ne ederim bilmemsağdan sağdan tepikliyor sürekli sola bişey yok doğru dürüst şimdide yemeği yedik dahada beter olcak amanınnnnnn
sen nasılsın perimm herşey yolunda dimi hayat güzel gidiyor
vayyyy zeytin hoşgeldin canımmm nasılsınız bakalım çekirdekle tatil ne zaman bitcek ayolll
Geldim bebekim geldim guzel haberlerle geldim hemde teyzesi oldu bu olduselam kızlar,bi bakıyım dedim kimsecikler yok
alyamm test sonucunu yazmamışsın inşallah güzel çıkmıştır öpüyorummmmmmmmmm
Ay kuzum insallah yaa bı marifeti daha var teyzesi cok guzel ağrılar veriyor:))GÖZÜN AYDIN TATLIM BÜYÜSÜN TABİ BIZDIK EKMEK ELDEN SU GÖLDEN TEK YAPACAĞI İŞ BÜYÜMEKDAHA NİCE SINAVLAR GEÇECEK ANNESİ ALLAHIN İZNİYLE BENİM YEĞENİM ÜSTÜN BAŞARILARLA İNŞALLAHHHHH
Gel artık kuzum özledik sayımızda azaldı herkesler tatilde biz çalışıyoruz .cok dinlen oyle gel kuzucuumm
Ne guzel tatlımheyecanı etraftakilerle paylaşmak da ayrı bir keyif:)))
Aman da yesinler küçük bebisin tekmeler atamış ben buradayım diye bı de erkek ya gücünü deniyor
Geldim bebekim geldim guzel haberlerle geldim hemde teyzesi oldu bu oldu
Şimdiden acitiyor cimcime sagolsun belime aşağıya vuruyor bugun is yaptım ondan oldu sanırım umarım birşey olmaz yine cekerim ağrısınıHEMDE NE GÜÇ NE GÜÇ SORMA VALLAHİ 15 CM BİŞEY AMA ACITIYOR VALLAHİAMA ÇOKKK GÜZEL Bİ DUYGU TATLIM YAŞADIĞINDA ANLAYACAKSIN VARSIN ACISIN
şimdiden acitiyor cimcime sagolsun belime aşağıya vuruyor bugun is yaptım ondan oldu sanırım umarım birşey olmaz yine cekerim ağrısını
ayyy bende korkuyorum olurya hani hamiş falan olurum tam yumurtlama dönemi bi zarar falan verir diye neyse bunu öğrendiğim iyi olduVitosum cok özendim valla ne guzel ilk torun galiba sizinkibizimkiler hiç oyle yapmazlar ama anneme dedim anneanne oluyorsun Bebisim eşyalarını hazırla dedim yerim senin bebisini dedi :)) 3. Torun geliyo ona herkes şimdiden erkek dıyo ama ben saglıgını düşünüyorum gercekten olunca saglık düşünülüyormuş cinsiyet değil bende anladım:)
Asosumm canım sakinDr sana Vajinal fitil iki de hap versin ilk günden rahatlıyorsun benim basıma da geldi iki kez zararı olmaz bebis için
Canım yapmasam da olmuyor ki ev temiz gözükmüyor gözüme :)) su günlük temizlik yapılan supurgelerle yapiyorum( hem uzun hem kısa kullanilabilen) isimi cok tahatlatiyor büyük süpürgeyi çekmemeli icin ona yyaklaşmıyorum cok yormasın diye zaten tüm isleri esim yaptı dedim ona 3,5 yıl ben hizmet ettim 1 yılda sen etayyy kuzum artık işfalan yapma yorma kendini boşver aman deyim
Ağrılar bele doğru iniyorsa şimdiden söyleyim bak senin bebekte bence erkekBakalım tutturacakmıyım
Sağol canım artık cok gelmiyorsun özletme kendini sık sık uğramerhaba arkadaşlar.yeni hamile arkadaşları tebrik ederim darısı bizim başımıza artık.bu ay da olmadı adet oldum.yeni nobat ım maalesef 8 ağustos.
Hiç sorma asosum hemen büyüyor kuzular insallah sonuna kadar saglikla büyür . İs yaparken eğer kasık ağrınız oluyorsa bu durumdan şüphelenin derim çünkü inanılmaz agri yapıyor farkedilmeyecek gibi değilayyy bende korkuyorum olurya hani hamiş falan olurum tam yumurtlama dönemi bi zarar falan verir diye neyse bunu öğrendiğim iyi oldu
ALYAAAMMM kız kocaman olmuş yerim ben onu maşallah tekrar tekrar gözün aydın annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?