Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
napıosun sabahtan beri ara ara bakıyorum kmse yok neysse bende kaçıyorum artık duşa giricem hayırlı geceler

günaydın kızlar bir haftaya daha başladık bakalım güzel bir hafta geçirirriz inşallah nasılsınız bakalım

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız yoldaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniziiii çommmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkk öpüyemmmmmmmmmmmmmm
ve çommmmm çokkkkkkkkk seviyemmmmmmmmmmmmmmm

Gunayyyyyyddddiiiinnnnnn kızlar biz geldik:))))
haftaya halay çekerek ve ayağımı sürterek başlamak istiyorum insallah bu hafta da Birsuru hamiş haberi alırız

Nasılsınız canlarım,hepinizi özledim ve hep aklımdaydınız ama evde net yoktu ve Salı günü dr a gidince 3 gün rapor verdi dinlen dedi.İğne yazdı işte.Çok şükür bir sorun yoktu,sadece biraz dikkat et,dinlen dedi ve iğnelerini yaptır dedi.Böyle işte bende durumlar.Çarşamba,Perşembe,Cuma rapor yazdı.Evde olduğum sürece kusma,baş ağrısı,karın ağrısı,halsizlik her şey vardı anlayacağınız ama yinede binlerce kez şükürler olsun.Hiç bişe yiyemiyorum,yemesemde yine midem bulanıyor.Hiçbir yere gidemiyorum.Parka gitsem orda kusuyorum,markete gitsem orda...Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah,bunlarda geçecek elbet.Birde kayınvaldem 3 gün evdeydim güya burnumdan gelmesine neden oldu.Ağladım bir sürü saçma sapan şeylerden dolayı eşimle aram bozuldu.Ve ailemle eşimin arsı bozuldu.Cumartesi annem bizim bebişler için adakta bulunmuştu hamile kalırsam diye kurban kesti ama eşim gelmedi bile...Umarım sizde de her şey yolundadır.Ben geçmişi okumaya başlayayım...Seviyorum hepinizi...

bizde seni seviyoruz tatlım umarım herşey biranönce yoluna girer sen sıkma canını stres yokkk sonra bebeişlerde üzülür annesi

kızlar aranızda cerrah paşa tıp fakültesinde muayene olan var mı? cerrah paşanın özel bölümü var diye okudum netten ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk muayene ücreti 150 tl olduğunu fakat daha sonraki yapılan tahlil için sgk nın ödeyeceğini yazıyordu ama her muayene için gittiğimizde bu ücret ödeniyor mu yoksa bir kez mi ödeniyor?eşim gitmeyi düşünüyor ama randevu alabilmek zaman alıyor o yüzden özel bölümüne mi gitsek diye düşündük birde erkek infertilitesi için avrupa yakasında gittiğiniz ve memnun kaldığınız başka hastaneler var mı?istanbul araştırma hastanesinde randevu bulduk ama nasıl bir hastane hiçbir bilgimiz yok tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Ahh kuzum kıyamam yaa cok gecmis olsun şükür ki iki bebiste iyiymis, kaynanana gelince gelmeseymis daha iyiymis.insallah esinle de araniz düzelir .geçecek hepsi sen hiç üzülme annene de

Güzelim çok şükür iyiyim.İğne yaptırıyorum,geçti çok şükür...Sen nasılsın kusura bakmayın haber veremedim netim yoktu...

Evet,çok şükür canım.İnşallah düzelir her şey.Teşekkür ederim.Sana da tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Ahh kuzum kıyamam yaa cok gecmis olsun şükür ki iki bebiste iyiymis, kaynanana gelince gelmeseymis daha iyiymis.insallah esinle de araniz düzelir .geçecek hepsi sen hiç üzülme annene de

Canlarım kusura bakmayın ne evde net vardı,ne de girebileceğim bir yer...Oyüzden size haber veremedim.Çok şükür iyiyiz.Sen ve bebişin nasıl?Umarım hepiniz çooookkk iyisinizdir...

iyiyiz tatlım senin haberin yoktur bizimde bir oğlumuz olcak allahın izniyle onun kıpırtılarıyla tekmeleriyle uğraşıyorum 2 haftadır maşallah atakta kerata

günaydın arkadaşlar :) :13:

günaydın aramıza hoşgeldin canım

Evet,çok şükür canım.İnşallah düzelir her şey.Teşekkür ederim.Sana da tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Sağol canım daha görmeye gitmedik bekliyoruz cumayı hiç beklemediğim ayda gelmesi süper oldu insallah saglikla devam ederiz hepimiz

ah canım yaaaaaaaaaaaa
eşin çok büyük ayıp etmiş
çok yazık ailene
sebep her ne olursa olsun o kurban meselesinde mutlaka bulunmalıydı
şiddetle kınıyorum
eşlerimizle aramızadaki tartışmaları aileler kesinlikle anlamamalı
biz eşimizle gene barışır ertesi gün bile unuturuz ama onlar bir kırılırsa asla unutmazlar
çok ayıp etmiş annen kimbilir ne kadar üzülmüştür derinden yaralanmıştır
Allah yardımcın olsun canım benimmmmmmm

canımcım hoş geldin .merka ettik seni.neyseki çok şükür iimişsin.kendine kuzularına dikkat et canım.üzme sen kendini kayınvalidende hamiş hamiş ne ağlatıyor seni.

günaydınnn hatunlarrrrrrrrrr tatil kaçaklarııı nerdelerrrrrr bugün bitmiyormuydu pojumla penderimin izinleriiii.nerdesinizzzzzzzzzz kızlar yau özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

alyam geçen ayyy hep senin adın geçiyordu içimden hamiş olarak(haziran ayında) bu aydaa 'asosu' tutuyorum bakalım çıkacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…