- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.141
Nasılsınız canlarım,hepinizi özledim ve hep aklımdaydınız ama evde net yoktu ve Salı günü dr a gidince 3 gün rapor verdi dinlen dedi.İğne yazdı işte.Çok şükür bir sorun yoktu,sadece biraz dikkat et,dinlen dedi ve iğnelerini yaptır dedi.Böyle işte bende durumlar.Çarşamba,Perşembe,Cuma rapor yazdı.Evde olduğum sürece kusma,baş ağrısı,karın ağrısı,halsizlik her şey vardı anlayacağınız ama yinede binlerce kez şükürler olsun.Hiç bişe yiyemiyorum,yemesemde yine midem bulanıyor.Hiçbir yere gidemiyorum.Parka gitsem orda kusuyorum,markete gitsem orda...Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah,bunlarda geçecek elbet.Birde kayınvaldem 3 gün evdeydim güya burnumdan gelmesine neden oldu.Ağladım bir sürü saçma sapan şeylerden dolayı eşimle aram bozuldu.Ve ailemle eşimin arsı bozuldu.Cumartesi annem bizim bebişler için adakta bulunmuştu hamile kalırsam diye kurban kesti ama eşim gelmedi bile...Umarım sizde de her şey yolundadır.Ben geçmişi okumaya başlayayım...Seviyorum hepinizi...
mehmet deryammmm canımm hoşgeldin sen ve meleklerin nerelerdesin çok merak ettik seni tatlım
Ahh kuzum kıyamam yaa cok gecmis olsun şükür ki iki bebiste iyiymis, kaynanana gelinceNasılsınız canlarım,hepinizi özledim ve hep aklımdaydınız ama evde net yoktu ve Salı günü dr a gidince 3 gün rapor verdi dinlen dedi.İğne yazdı işte.Çok şükür bir sorun yoktu,sadece biraz dikkat et,dinlen dedi ve iğnelerini yaptır dedi.Böyle işte bende durumlar.Çarşamba,Perşembe,Cuma rapor yazdı.Evde olduğum sürece kusma,baş ağrısı,karın ağrısı,halsizlik her şey vardı anlayacağınız ama yinede binlerce kez şükürler olsun.Hiç bişe yiyemiyorum,yemesemde yine midem bulanıyor.Hiçbir yere gidemiyorum.Parka gitsem orda kusuyorum,markete gitsem orda...Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah,bunlarda geçecek elbet.Birde kayınvaldem 3 gün evdeydim güya burnumdan gelmesine neden oldu.Ağladım bir sürü saçma sapan şeylerden dolayı eşimle aram bozuldu.Ve ailemle eşimin arsı bozuldu.Cumartesi annem bizim bebişler için adakta bulunmuştu hamile kalırsam diye kurban kesti ama eşim gelmedi bile...Umarım sizde de her şey yolundadır.Ben geçmişi okumaya başlayayım...Seviyorum hepinizi...
şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vallaa bak çok merak ettimm seniii naptınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nolur geldee bir ses verrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçti dimi lekelnmennnn heee canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel haberlerlee gel inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ahh kuzum kıyamam yaa cok gecmis olsun şükür ki iki bebiste iyiymis, kaynanana gelincegelmeseymis daha iyiymis.insallah esinle de araniz düzelir .geçecek hepsi sen hiç üzülme annene de
Canlarım kusura bakmayın ne evde net vardı,ne de girebileceğim bir yer...Oyüzden size haber veremedim.Çok şükür iyiyiz.Sen ve bebişin nasıl?Umarım hepiniz çooookkk iyisinizdir...
günaydın arkadaşlar :) :13:
Sağol canım daha görmeye gitmedik bekliyoruz cumayı hiç beklemediğim ayda gelmesi süper oldu insallah saglikla devam ederiz hepimizEvet,çok şükür canım.İnşallah düzelir her şey.Teşekkür ederim.Sana da tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Nasılsınız canlarım,hepinizi özledim ve hep aklımdaydınız ama evde net yoktu ve Salı günü dr a gidince 3 gün rapor verdi dinlen dedi.İğne yazdı işte.Çok şükür bir sorun yoktu,sadece biraz dikkat et,dinlen dedi ve iğnelerini yaptır dedi.Böyle işte bende durumlar.Çarşamba,Perşembe,Cuma rapor yazdı.Evde olduğum sürece kusma,baş ağrısı,karın ağrısı,halsizlik her şey vardı anlayacağınız ama yinede binlerce kez şükürler olsun.Hiç bişe yiyemiyorum,yemesemde yine midem bulanıyor.Hiçbir yere gidemiyorum.Parka gitsem orda kusuyorum,markete gitsem orda...Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah,bunlarda geçecek elbet.Birde kayınvaldem 3 gün evdeydim güya burnumdan gelmesine neden oldu.Ağladım bir sürü saçma sapan şeylerden dolayı eşimle aram bozuldu.Ve ailemle eşimin arsı bozuldu.Cumartesi annem bizim bebişler için adakta bulunmuştu hamile kalırsam diye kurban kesti ama eşim gelmedi bile...Umarım sizde de her şey yolundadır.Ben geçmişi okumaya başlayayım...Seviyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?