- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.161
Canım ya temiz kalpli arkadasım benim bende asostan şüpheleniyorum test yaptım çift çizgi dedi öylece kaldı anlamadık bizdealyam geçen ayyy hep senin adın geçiyordu içimden hamiş olarak(haziran ayında) bu aydaa 'asosu' tutuyorum bakalım çıkacakmı
Aybicem eylemim naparsiniz be ya
Canım ya temiz kalpli arkadasım benim bende asostan şüpheleniyorum test yaptım çift çizgi dedi öylece kaldı anlamadık bizde
bu ay herkes hamiş olur insallah iyi çalışın kkızlar
İyiyim canım bende hala birbirimize alışmaya çalışıyoruznapalıimmmm yawwriiimmmm sen naparsın topiğin enn ennn enn yeni anacuğuuuuuu
Cok çalıştıysan olmuştur yavrummmmmasosun nobatı 31 temmuz görünüyor.inş canım benim halvet haftam bitti bakalımmm kısmetimizde varsa tutar
Aybicem eylemim naparsiniz be ya
asosun nobatı 31 temmuz görünüyor.inş canım benim halvet haftam bitti bakalımmm kısmetimizde varsa tutar
Canım saglık Ocağı'na götür hastaneler daha sıkıntılı çünkü :2:bı kan bı idrar tahlili yaptir eğer birşey çıkmazsa sıkıntı yapma ya sudan ya da yıkanmadan meyve falan yemişse ondan olmuştur Dr un verdigi ilaçlar kullan biseycigi kalmaz ins gecmis olsunçok iyiyiz çok şükür tatlımmmmmmmmmmmmmm
herşey yolunda kızım az rahatsız ondan biraz üzgünüm
enfeksiyon kapmış galiba ishal kusma onunla uğraşıyom canımın içiiiiii
ah canım yaaaaaaaaaaaa
eşin çok büyük ayıp etmiş
çok yazık ailene
sebep her ne olursa olsun o kurban meselesinde mutlaka bulunmalıydı
şiddetle kınıyorum
eşlerimizle aramızadaki tartışmaları aileler kesinlikle anlamamalı
biz eşimizle gene barışır ertesi gün bile unuturuz ama onlar bir kırılırsa asla unutmazlar
çok ayıp etmiş annen kimbilir ne kadar üzülmüştür derinden yaralanmıştır
Allah yardımcın olsun canım benimmmmmmm
Amin canım benim.Aynen,katılıyorum sana.Ama eşim çok inat.Sözümü de dinlemiyor hiç.Yine gel akşama 1-2 saat geri gideriz dedim gelmedi.Eniştem adam tek başına gidip kestirip geldi okadar eve gelince parçaladı.Ama insanoğlu işte.Annemde 3 yıldır eşime şurdan kalkta şuraya otur demişliği yoktur yani.Hep onu tutar mesela.Ya ben çarşamba evdeydim gün boyu rahatsızdım,yemek yapamıyorum yiyemiyorum.Kayınvaldemde çalışıyor.Perşembede kalktım anneme gittim ama kayınvaldem hemen eşimi aramış hastaysa orda ne işi var bize niye gelmiyor diye.Eşimde beni aradı hemen eve gidiyorsun da ölsende kalsanda evde olacaksın da birdaha annenlere gitmeyeceksin.Duruma bakın ya ben canımın derdine düşmüşüm,kadın 2 dk ortalığı karıştırdı.Kendilerden çıkmamızı istemiyor.Akşamda eşim geldi annemde bir şeyler söyledi ilk defa.Hani gelmişse gelmiş yabancı yer değil,evde tek ne yapacaktı felan gibisinden.Ağlaya ağlaya kalktım eve gittik.Eşim beni bırakıp annesine gitti,kayınvaldemde annemi aramış annemde hastanedeydi ablamla tartışmışlar.Durumlar böyle.Aslında suçun büyüğü eşimde.Orda annesine gittiyse gitti sen zaten evde yoksun,yarında oraya gelir deseydi.Ama tam tersi annesi konu mevzu olunca gözü bişe görmez.Ama sıfr bebeklerim için eşimle konuşmaya devam ettim.Ne yapayım,uzatsam yine üzülen ben olacağım.İnşallah bundan sonra böyle şeyler olmaz...
Ah canım benim Allah yardımcın olsun çok zor bu işler anneler ablalalr yakınlar duymasalar kesşke kayınvalidende çok gıcıkmış hakikaten sırf gıcıklık olsun diye öyle davranıyor hayret yaa evde yokki gelsen ne olacak sana kim bakacak şu anda bakıma muhtaçsın hem ne karışıyor bu kadar nereye gidip geldiğinize ona ne hanım hanım otursun sende sev say ama yok illaki canını sıkacak eşinde orta yolu bulmayı bilmiyor anne bir dur demiyor varcanım böyle örnekler çevremizde çokkk maleseff ah canım ah neyse allah yardım etsin ama bir dahada kesin tavrını koy canım biliyorum zor ama koy bu dünyaya bir daha gelmiceksin canımın içi kendine çok iyi bak ver bebişlerine çok öpüyorum gülüm
günaydınn kuzucanlarr hepiniziii cok cok özledim ve teker teker öpüyorumm..tatil bitti,işe dönmek pekte zevkli deil :)) sizlerrr nasılsınızz,henüz gecmişe bakamadım,inşallahh bisürü hamişlerimiz vardırr
mehmetderya canım sen üzülme hiç bişeye bunlar gelir geçer benim kaynanam da bu tip ve eşim çok dinler bişe deseler ama ben artık alıştım onlara ona göre davranıyorum gerçi çok iyilik de yaramıyor arada dellendiğim de oluyo..sen bebişlerini düşün ikiz mi bu arada canım ne güzel ikiz bebişlerin olraucak maşallah size
günaydın canlarımmm naparsınızzzz
penderimm hoşgeldib bitanemmm özledik yaaaaaaa
hoş geldin babyyy
günaydın canlarımmm naparsınızzzz
deryacımmm iyi olmana sevibndim canım merak ettik seni
bu kayınvalidelerin derdi ne anlamıyorum ortalığı karıştırmak tek işleri,üstelik hamilesin sen herkesin daha anlayışlı olması lazım
sen bebişlerini düşün canım üzme kendini,eşin de inş anlar hatasını
penderimm hoşgeldib bitanemmm özledik yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?