Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yavrimmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
sen herbikesleri yalıyonda seni kimse yalamıyor
içim acıdı bende seni yaladım anammmmmmmmmmmmmm
mucccckkkkkkkkkkkkkkkkkk

Teşekkür ederim canım benim,diyorum ya annesi söz konusuysa ne beni görür gözü ne de bebişleri görüyor.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Gerçi okadar tutuyorda annesini ogünden sonra eşimi hiç aramadı annesi.En ufak şeyde hemen oğlundanda vazgeçer yani..

yavrimmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
sen herbikesleri yalıyonda seni kimse yalamıyor
içim acıdı bende seni yaladım anammmmmmmmmmmmmm
mucccckkkkkkkkkkkkkkkkkk

yala yavrımmmmmmmmmmm yalaaa

ne zamn dr knrtolün cinsiyeti söyler belki hadi hayırlısı , bak bana 12.haftamda %60 kız dedi bu ayın sonunda kesin söylerim dedi randevum 28 temmuz ama ben artık kız olduguna nerdeyse eminim çünkü çok alıştım kızım demeye

canımm eşin eninde sonunda anlıycak hatasını ama önemli olan bi an önce farketmesi,sen konuyu açma ama mesafeli dur biraz canım

kızlar gerçekten kafama takmıyorum ama bişi sorcam
cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?

İyi yapmışsınız canım benim.Tavrımı koydum zaten ama eşim çok inatçı işte.Ah ortalığı karıştıran anneler var ya.Telefonla arayıp 2 dk yapıveriyorlar yapacaklarını.Zaten beni,bebişleri ve oğlunu düşünse böyle yapmazdı ama Allah a havale ettim...

Cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?

ışılım kafaana takma bence kesin ikiz seninkiler kesinnnnnnn çünkü artışın anormal hızlıııııııı ayyyyyyyyy ne zamn dr gidecen hadi hayırlısı kesen görünür artık benim degerim 864 dü gözükmüştü kesem hadi hayırlısı inş.

sabah doktordaydım canım ama değerin bu kadar olacağını tahmin edemedi heralde doktorum bakmadı ultrasonla,çarşamba gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım

senin doktorunun ultrasonu 4 boyutlumu?
benimki değilde siyah beyaz belki göremez diye sormadım şimdiye kadar
ağustos 15 de gidicem inşallah o zaman siyah beyazda olsa söyler diye umut ediyorum
o zaman tam tamına 16. haftam bitmiş olucak inşallah söyler artıkın yaaaa??
sence o zaman görür mü? siyah beyazda olsa?

Benimki bat 4 gün geçince 285,5 çıktı.2 gün sonra 700 küsür,sonra yine 2 kattan biraz fazlaydı sanki.Ama ben hiç düşünmemiştim bile ikiz olma ihtimalini hayırlısı olsun bakalım :)

hayırlısı olsun canım sağlıklı hayırlı olsunda,senin değerlerin nasıldı ilk öğrendiğinde canımm?

Bence 16.haftada belli olur artık.Hayırlısı olsun ama bence senin bebiş erkek derim ben...

evt canım dört boyutlu renkli ekranda agzı burnu elleri ayakları herbiyeri belli zilliniin

16.haftada kesin söyler canım siyah beyazda olsa kesin yani söyler inş.gönlünüze göre olur canım hakkımızda hayırlısı ikili testi ne zamn yaptıracaksın 15 agus.geç degilmi yaa??

Bence 16.haftada belli olur artık.Hayırlısı olsun ama bence senin bebiş erkek derim ben...

nerden bu sonuca vardın kızzzzzzzzz
umutlandırma beni şimdiiii???????

yok canım 2 li değilde 3 lü yaptıracaz doktorum 2 liye gerek yok dedi onuda 3 ağustos gibi yaptıracam 1 haftaya falan çıkıyormuş sonuçla gelirsin bana dedi 10uyla 15i arasında ne zaman çıkarsa alayım gieyim diyorum en geç 15inde gitmiş olurum yani canım benim

zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum

Bilmem içime öyle doğdu,hakkına en hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle nasip etsin Allah ım hepimize inşallah...

Hosgeldin bebem ili güne ise de alışirsin üzülme bende insallah bayramdan sonra izne gitcem
cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?
Ay insallah ikizdir yaa hem bı anda iki bebeğe sahip olacaksın diğer bebeğininde yeri dolmuş olur ama öncelikli saglık
Ben de erkek demek istiyorum.birde sen söyledikten sonra balık bebeğini okudum süpermis tam benlik yedir icir uyusun :1

zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum

büyük geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm
canım neden kaynaklandığını araştırmıyorlarmı yaa
bir an önce anlasınlar neden kaynaklandığını
bir dahakine tekrar yaşama inşallah tatlım bir araştırttırsana canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…