- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #14.181
günaydın canlarımmm naparsınızzzz
deryacımmm iyi olmana sevibndim canım merak ettik seni
bu kayınvalidelerin derdi ne anlamıyorum ortalığı karıştırmak tek işleri,üstelik hamilesin sen herkesin daha anlayışlı olması lazım
sen bebişlerini düşün canım üzme kendini,eşin de inş anlar hatasını
penderimm hoşgeldib bitanemmm özledik yaaaaaaa
yavrimmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
sen herbikesleri yalıyonda seni kimse yalamıyor
içim acıdı bende seni yaladım anammmmmmmmmmmmmm
mucccckkkkkkkkkkkkkkkkkk
ısılımmmmm balımm tebrikk ederimmmm ayyy cok sevindimm hamiş olmanaa,allahm saglıkla kucagmıza almayı nasip etsin inşallahhhh kuzumm benmm yaaa cok mutlu oldummmmmmmmm
aminn bebişim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için herşey yolunda gider canımmm
hosbulduk bebeimm :)) nasılsınnn paybişimm
Teşekkür ederim canım benim,diyorum ya ennesi söz konusuysa ne beni görür gözü ne de bebişleri görüyor.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Gerçi okadar tutuyorda annesini ogünden sonra eşimi hiç aramadı annesi.En ufak şeyde hemen oğlundanda vazgeçer yani..
Selam kızlar ne yapanız bizde h.sonu kız kıza toplandık iki gün kaçamak tatil yaptık eşleri sattık
Denizle denize girdik yüzdük eglendik kahkahalara bogulduk gece 3-4 e kadar sohbet geyik seks muhabbeti yaptk özlemişim kız ark.dşlarla takılmayı ünv.yıllarına geri döndüm
Hamınız iyisiniz inş. Yaladık alayınızı
Mehmetderya üzülme tatlım hepsi geçer de eşin ayıp etmiş seninde bu kadar hatasına ragmen onunla konuşman ona ödül olmuş küs demiyorum ama en azında tavrını belli etsydin sonuçta yabancı yere degil annene gitmişsin ki bu senin en dogal hakkın gideceksin bunu ne eşin nede bi başkası engellyemez engellememeli sen üç canlısın kimsenin seni üzmesine yıpratmasına izin verme çokda alttan alma mevzuyu sen degil onlar haksız tabii ki eşinle ilişkini en iyi sen bilirsin sen tanırsın onu ama seni yıpratmalarına hele ki bu halde seni üzmelerine asla izin verme canım
öpüldünüz
kızlar gerçekten kafama takmıyorum ama bişi sorcam
Cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?
Canım Allah bilir ama ikizler geliyor galiba :)Hadi hayırlısı bakalım...
kızlar gerçekten kafama takmıyorum ama bişi sorcam
cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?
ışılım kafaana takma bence kesin ikiz seninkiler kesinnnnnnn çünkü artışın anormal hızlıııııııı ayyyyyyyyy ne zamn dr gidecen hadi hayırlısı kesen görünür artık benim degerim 864 dü gözükmüştü kesem hadi hayırlısı inş.
yala yavrımmmmmmmmmmm yalaaa
ne zamn dr knrtolün cinsiyeti söyler belki hadi hayırlısı , bak bana 12.haftamda %60 kız dedi bu ayın sonunda kesin söylerim dedi randevum 28 temmuz ama ben artık kız olduguna nerdeyse eminim çünkü çok alıştım kızım demeye
hayırlısı olsun canım sağlıklı hayırlı olsunda,senin değerlerin nasıldı ilk öğrendiğinde canımm?
senin doktorunun ultrasonu 4 boyutlumu?
benimki değilde siyah beyaz belki göremez diye sormadım şimdiye kadar
ağustos 15 de gidicem inşallah o zaman siyah beyazda olsa söyler diye umut ediyorum
o zaman tam tamına 16. haftam bitmiş olucak inşallah söyler artıkın yaaaa??
sence o zaman görür mü? siyah beyazda olsa?
senin doktorunun ultrasonu 4 boyutlumu?
Benimki değilde siyah beyaz belki göremez diye sormadım şimdiye kadar
ağustos 15 de gidicem inşallah o zaman siyah beyazda olsa söyler diye umut ediyorum
o zaman tam tamına 16. Haftam bitmiş olucak inşallah söyler artıkın yaaaa??
Sence o zaman görür mü? Siyah beyazda olsa?
Bence 16.haftada belli olur artık.Hayırlısı olsun ama bence senin bebiş erkek derim ben...
evt canım dört boyutlu renkli ekranda agzı burnu elleri ayakları herbiyeri belli zilliniin
16.haftada kesin söyler canım siyah beyazda olsa kesin yani söyler inş.gönlünüze göre olur canım hakkımızda hayırlısı ikili testi ne zamn yaptıracaksın 15 agus.geç degilmi yaa??
nerden bu sonuca vardın kızzzzzzzzz
umutlandırma beni şimdiiii???????
yok canım 2 li değilde 3 lü yaptıracaz doktorum 2 liye gerek yok dedi onuda 3 ağustos gibi yaptıracam 1 haftaya falan çıkıyormuş sonuçla gelirsin bana dedi 10uyla 15i arasında ne zaman çıkarsa alayım gieyim diyorum en geç 15inde gitmiş olurum yani canım benim
Hosgeldin bebem ili güne ise de alışirsin üzülme bende insallah bayramdan sonra izne gitcemgünaydınn kuzucanlarr hepiniziii cok cok özledim ve teker teker öpüyorumm..tatil bitti,işe dönmek pekte zevkli deil :)) sizlerrr nasılsınızz,henüz gecmişe bakamadım,inşallahh bisürü hamişlerimiz vardırr
Ay insallah ikizdir yaa hem bı anda iki bebeğe sahip olacaksın diğer bebeğininde yeri dolmuş olur ama öncelikli saglıkkızlar gerçekten kafama takmıyorum ama bişi sorcam
cuma günü 238 olan değerim bu sabah 1060 olmuş çok mu hızlı artıyo acaba?
Ben de erkek demek istiyorum.birde sen söyledikten sonra balık bebeğini okudum süpermis tam benlik yedir icir uyusunnerden bu sonuca vardın kızzzzzzzzz
umutlandırma beni şimdiiii???????
yok canım 2 li değilde 3 lü yaptıracaz doktorum 2 liye gerek yok dedi onuda 3 ağustos gibi yaptıracam 1 haftaya falan çıkıyormuş sonuçla gelirsin bana dedi 10uyla 15i arasında ne zaman çıkarsa alayım gieyim diyorum en geç 15inde gitmiş olurum yani canım benim
zaten çok sevinmemiştim azcık olan mutluluğumda kursağımda kaldı. bu bebekde gitti kızlar.geçen hafta hastanedeydim. Allah ım bana sabır versin. İNŞALLAH bir daha yaşatmaz. dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?